IQS Polska Sp Z O.O

Gliwice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 163 ocen.

Opinie o IQS Polska Sp Z O.O

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IQS Polska Sp Z O.O

bb

Zgadzam się z kojot.W TI Bielsko normy coraz wyższe nie do wyrobienia,przychodzisz do pracy na godzinę,dwie i jesteś wolny bo nie ma pracy,wyciąg kar obowiązywał miesiąc wstecz a jeśli nie podpiszesz do zwolnienia,rotacja ogromna,nerwowa atmosfera,czasami ma się wrażenie że robią ci łaskę dając pracę i że iqs to praca twojego życia .Nie polecam

NoName
@bb 06.11.2017 14:14
Zgadzam się z kojot.W TI Bielsko normy coraz wyższe nie do wyrobienia,przychodzisz do pracy na godzinę,dwie i jesteś wolny bo n...

Zgadzam się z tobą w 100% ! Wyznaczanie normy przez przełożonych to kpina,atmosfera napięta i gęsta. Prace raz masz a na drugi dzień już nie.. nie polecam firmy IQS bynajmniej w BB TI.

Witold

13 zł netto/h - Pracownik kontroli wizualnej - czy to ta firma non stop daje ogłoszenia po całym Śląsku? Ktoś z Zawiercia, Myszkowa zna temat, mógłby coś napisać? Dzięki z góry!

pracownik
@Witold 13.10.2017 11:43
13 zł netto/h - Pracownik kontroli wizualnej - czy to ta firma non stop daje ogłoszenia po całym Śląsku? Ktoś z Zawiercia, Mysz...

Tak, Firma International Quick Service na kontroli w Myszkowie oferuje 13 zł netto/h. Umowa zlecenie. Elastyczny czas pracy. Więcej szczegółów, umów się na rozmowę rekrutacyjną.

Zainteresowana
@Witold 13.10.2017 11:43
13 zł netto/h - Pracownik kontroli wizualnej - czy to ta firma non stop daje ogłoszenia po całym Śląsku? Ktoś z Zawiercia, Mysz...

Widzę takie ogłoszenie na Myszków. Dali gdzieś więcej? Bo piszesz, że po całym Śląsku.

Agata

Pracowałam 2 lata w IQS i bardzo miło wspominam ten czas . Zaczynałam od stawki 10zl na rękę (uczen/student) Fakt praca na 3 zmiany jest bardzo męcząca , normę trzeba było wyrabiać ale naprawdę nie było ciężko . Wypłata zawsze na czas. Dodatkowe premie i większa stawka po przepracowaniu 6miesiecy . Ps. Najniższą krajową podnieśli również na zleceniu i minimum 13zl brutto dostaje od stycznia 2017 każdy na start! . Za soboty dodatkowo 50% . Grafik i godziny można bylo ustalać indywidualnie. Jak najbardziej polecam osoba które się uczą i chcą sobie zarobić ????????

Agata

Pracowałam 2 lata w IQS i bardzo miło wspominam ten czas . Zaczynałam od stawki 10zl na rękę (uczen/student) Fakt praca na 3 zmiany jest bardzo męcząca , normę trzeba było wyrabiać ale naprawdę nie było ciężko . Wypłata zawsze na czas. Dodatkowe premie i większa stawka po przepracowaniu 6miesiecy . Ps. Najniższą krajową podnieśli również na zleceniu i minimum 13zl brutto dostaje od stycznia 2017 każdy na start! . Za soboty dodatkowo 50% . Grafik i godziny można bylo ustalać indywidualnie. Jak najbardziej polecam osoba które się uczą i chcą sobie zarobić ????????

Barek

Dziś mój pierwszy dzień i jestem zadowolony. kultura pracy i praca zespołowa to mnie zaskoczyło. I stawka jak na rynek pracy naprawdę wygórowana.

Zuzanna

@Zadowolony z czego jesteś zadowolony? @September już lepiej? Nie jesteśmy robotami i każdemu może zdarzyć się pomyłka. Ważne, że ktoś potrafi się do niej przyznać i się poprawić. A Ty co powiesz o firmie IQS Polska? Dobrze Ci się pracuje?

Zadowolony
@Zuzanna 04.10.2017 14:05
@Zadowolony z czego jesteś zadowolony? @September już lepiej? Nie jesteśmy robotami i każdemu może zdarzyć się pomyłka. Ważne,...

Elastyczny system pracy. Wypłata na czas. Brak kombinowania przy wypłatach, z czym można się spotkać u niektórych pracodawców. I można by tak wymienić wiele

September
@Zuzanna 04.10.2017 14:05
@Zadowolony z czego jesteś zadowolony? @September już lepiej? Nie jesteśmy robotami i każdemu może zdarzyć się pomyłka. Ważne,...

Tak, lepiej. Tak, pracuje mi się wygodnie. Jestem jedną z tych osób, która zaczęła pracować na zmiany i nie wyobrażam sobie innego systemu pracy. IQS: wypłata bez opóznien, dodatki za sobiote, fajna koordynatorka, pomaga i rozumie. Mnie sie dobrze robi.

Zuzanna

@Zadowolony czyli w firmie IQS Polska Sp Z O.O nie można w ogóle liczyć na umowę o pracę? A może po jakimś czasie można się o nią starać? Jesteś zadowolony jak wskazuje Twój nick. Zatem czy możesz powiedzieć czym jesteś zadowolony? Każda dodatkowa opinia to nowe spojrzenie na firmę.

September
@Zuzanna 26.09.2017 14:34
@Zadowolony czyli w firmie IQS Polska Sp Z O.O nie można w ogóle liczyć na umowę o pracę? A może po jakimś czasie można się o...

"Zatem możesz powiedzieć CZYM jesteś zadowolony?" Czym jesteśmy zadowoleni? Sercem? Mózgiem? Całym sobą?

Zuzanna

@kojot a wiedziałeś przed podpisaniem umowy z IQS Polska, że będziesz musiał płacić za ubrania do pracy? To istotne w tej kwestii, którą opisujesz, bo jeżeli wiedziałeś to nie powinieneś mieć pretensji do pracodawcy.

kojot

Pracowalem w iqs nie polecam,za przerwę która należy się jak psu buda potracaja kase,za ciuchy robocze płacisz i o ironio za rękawiczki robocze które sa potrzebne do pracy tez płacisz notabene ciagle ich brakuje wiec wtedy idziesz do pracownika Brembo prosić go o wzięcie rękawiczek z automatu i przy okazji wody bo tej tez nie zapewniają ,o zarobkach nie wspomnę,czesto dostaniecie sms dziś wolne,takich drugich wyzyskiwaczy nie znajdziecie,ale jak lubicie się babrać w g..... zapraszam?

Zadowolony
@kojot 14.09.2017 21:29
Pracowalem w iqs nie polecam,za przerwę która należy się jak psu buda potracaja kase,za ciuchy robocze płacisz i o ironio za r...

@kojot. Czytaj na przyszłość umowę. 1) - wynagrodzenie za wykonaną usługę - a nie za siedzenie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w stołówce 2) - koszty punkt 5 umowy. 3) ZA RĘKAWICZKI nikt nie potrąca 4) woda - sam w swoim poście lejesz wodę 5) co do wolnego na sms - wykonanie zlecenia uzależnione jest od zleceń klienta, i na takie usługi się zgodziłeś. Jeżeli jest przestój na zleceniach na zakładzie gdzie wykonujesz zlecenie, nic nie stoi na przeszkodzie byś swojego/ją koordynatora/kę spytał czy na ten czas nie ma zlecenia do wykonania na innym zakładzie. Zgadzamy się na wykonanie usługi na umowę zlecenie , a co niektórzy jak widać po wpisach mają żądania jak przy umowie o pracę. Ludzie zanim głupoty piszecie idźcie do radcy prawnego, pokażcie umowę i spytajcie się najpierw czego możecie żądać od zleceniodawcy.

Zuzanna

@Jejo mógłbyś powiedzieć coś więcej o swojej pracy w IQS Polska? Co sprawia, że tak negatywnie oceniasz firmę jako pracodawcę?

Jejo

W porownianiu z innymi firmami takimi jak oni to ta firma to.jedna wielka tragedia..nie polecam!!! Wyzysk i tyle ..jak można kasę za przerwy zabierać?? Ludzie ogarnijcie się i dobrze zastanówcie gdzie idziecie pracowac!!

Zuzanna

@Sldnfnc dlaczego tak uważasz? W jakim dziale firmy pracowałaś/pracowałeś? Chętnie usłyszymy więcej o Twoich doświadczeniach z pracy w IQS Polska. Warto też pamiętać, że to co sprawia, że firma według Ciebie jest niegodna polecenia może nie mieć aż takiego znaczenia dla innych. Dlatego swoją opinię warto uargumentować.

Pauulaa

Nie idźcie tam, Iqs nie ma pracy, będziecie jeździć codziennie do innych firm, w szczególności nie polecam Iqs w Bielsku TI tam jest mobbingu, na hali ok 40st, zabierają za przerwy ok 50zl do msc, jedna koszulka na rok za którą trzeba zapłacić, buty najtańsze na rynku za które też trzeba płacić, pracowałam tam prawie 2lata i nigdy nie dodałam podwyżki. Jak chcecie się denerwować i pracować 2/3 dni w tygodniu to proszę ;)

Zuzanna

@yoyoyo pracujesz w IQS Polska już miesiąc. Na jakim stanowisku pracujesz? Jak wygląda praca w tym okresie? Czy można liczyć na szkolenie wprowadzające, czy też pomoc kierowników? Takie informacje mogą być bardzo pomocne dla osób myślących o podjęciu zatrudnienia w firmie.

ediFredi

Czy jest ktoś kto zaopiniuje pracę na strefie w Polkowicach? CZY CRS I IQS współpracują ze sobą? Czy liderki są dla obu tych firm te same? I TEN SAM KIEROWNIK?

A
@ediFredi 22.04.2017 13:37
Czy jest ktoś kto zaopiniuje pracę na strefie w Polkowicach? CZY CRS I IQS współpracują ze sobą? Czy liderki są dla obu tych fi...

CRS i IQS to konkurencyjne firmy

anonim

(usunięte przez administratora)

yoyoyo

Kary xa olewanie r9zumiem? zaczęłam z nimi współpracę w zeszla środę, obiecują 12zl za godzine, zobaczymy ile w tym prawdy

Sldnfnc
@yoyoyo 23.04.2017 23:06
Kary xa olewanie r9zumiem? zaczęłam z nimi współpracę w zeszla środę, obiecują 12zl za godzine, zobaczymy ile w tym prawdy...

Nie polecam tej firmy lepiej szukaj coś innego bo ta firma to.porażka

Misiek

Witam zastanawiam sie czy przyjac sie do pracy w iqs w bieruniu czy ktos mi moze powiec czy to dobra praca czy nie i wgl podpowiedziec zeby nie wejsc w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zaprzeproszeniem !!!

Zuzanna

Jak obecnie wyglądają warunki zatrudnienia w IQS Polska? Co jest największym plusem pracy w firmie? Jakie możliwości rozwoju oferuje? Chętnie dowiemy się więcej od obecnych pracowników.

BHP

Ile płacą na stanowisku bhp?

z

Witam czy mógłby ktoś kto zna sprawe napisać o co chodzi z zakazem konkurencji w umowie bo wynika z tego że jeżeli zatrudnią kogoś bezpośrednio w zakładzie w którym pracował pod iqs to zapłaci kare

krasomówca

Jak tam w ogłoszeniach na kontrolerów @papla nie widzę, żeby to nie była praca w pełnym wymiarze godzin..może jest szansa żeby się dogadać ale na pewno nie jest to praca na telefon

yolo

Nowo przyjęci podobno dostają 10,50 zl /h

papla

W tym syfie przepracowałem kilka miesięcy w Brembo w Częstochowie i nie polecam większość czasu siedzisz w domu i czekasz na telefon a nawet jak przyjdziesz do pracy to potrafią odesłać do domu. Oczywiście Umowa Zlecenie i niby 8zł netto ale z tych 8zł robiło się niecałe 7,5zł. Jednym słowem ta praca jest dobra dla studencika który che sobie dorobić na swoje przyjemności a nie dla osoby która ma rodzinę na utrzymaniu, jednym słowem syf kiła i mogiła.

TotalnaPorazka

Nie mam pojęcia nie było tak jasno sprecyzowane jaka to kara

TotalnaPorazka

Ta firma to jakiś jeden wielki żart i nieporozumienie pracowałem dla nich w FPG i była to najgorsza praca jaką kiedykolwiek miałem, Decathlon Car Gliwice to przy nich pikuś. Zacznę może od tego że już na początku firma cie okłamuje mówiąc że od razu po zrobieniu badań podpiszą z Tobą umowę i nie ma żadnego okresu próbnego, a za badania zwracają od razu, jest to totalny jeden wielki bullshit, na umowę trzeba czekać nawet ponad tydzień, a oni w tym czasie testują twoje zdrowie psychiczne i fizyczne... Atmosfera na w fabryce to jedna wielka tragedia, wszyscy w kółko klną i się wyzywają liderzy zamiast przeszkalać mają cie gdzieś, a Ty na samo opanowanie techniki masz jakieś 1-30 minut (zależy jakie stanowisko) Praca z kontrolą jakości ma tyle wspólnego co Straż Miejska z Policją. To jest praca na produkcji, a nie przy kontroli jakości, Twoje zadanie to utrzymać tempo produkcji bo maszyna nie ma prawa się zatrzymać dopiero gdy czasem tempo trochę zwolni, wtedy można zajmować się kontrolą jakości, przy takim zapieprzu co chwile zdarzają się reklamacje i przeoczenia. W fabryce jest temperatura około 23 stopni za to powietrze jest bardzo suche co chwilę chce ci się pić a wodę czy nawet zwykłe rękawiczki są w stanie ci ukraść jeżeli nie będziesz ich pilnować, jedyne co daje chwilę wytchnienia to wentylator który wieje ci cały czas po twarzy i zwiewa nalepki... Rotacja jest tam przeogromna wiele osób od razu daje się do pracy bez szkolenia lub zmusza do nadgodzin ponieważ maszyny cały czas są w ruchu i produkcja nie może się zatrzymać, czasem odnoszę wrażenie że maszyny odpoczywają tam dłużej niż niektórzy ludzie... Przejdę w końcu do umowy; gdy już przyjdzie ci ją podpisać, trzeba zapłacić równowartość 50% naszego ubrania roboczego które o dziwo mieliśmy dostać za darmo... do tego dochodzi standardowa kara 100 zł za nie zjawienie się do pracy i kary za reklamacje które dzieją się nom stop bo człowiek nawet nie ma czasu na kontrole jedynie w czym są słowni to w tym że płaca 10 zł netto na godzinę, stawka wydaję się być dobra, dla mnie jednak to za mało żeby poświęcać swoje zdrowie psychiczne i fizyczne. Pozdrawiam koordynatora, który pracuje tam po nawet 16 h dziennie z przerwami na sen po 3 godziny, mam nadzieje że ci dobrze płacą za taki zapieprz.

kaskers
@TotalnaPorazka 12.03.2016 14:13
Ta firma to jakiś jeden wielki żart i nieporozumienie pracowałem dla nich w FPG i była to najgorsza praca jaką kiedykolwiek mia...

ja mam pytanie, ile średnio mogą potrącić za takie reklamacje?

pracownik iqs
@TotalnaPorazka 12.03.2016 14:13
Ta firma to jakiś jeden wielki żart i nieporozumienie pracowałem dla nich w FPG i była to najgorsza praca jaką kiedykolwiek mia...

Takie gadanie to bzdura. Różni są ludzie. Mnie ta praca pasuje bo mówili od razu żę na tym zakładzie ta praca tak wygląda. Jak mnie przyjmowali to było kilka osób którzy wogóle nie słuchali tylko udawali cwaniaków takich,że gdzie to oni nie pracowali... Mało gdzie dostaniesz stawkę 10zł do ręki. Jak Ci sie chce pracować to pracujesz bez marudzenia. Jak nie chcesz pracować to poprostu nie pracuj. Widziłem jak nakladali na kogos kare 100zł. aLe to dlatego ze ktoś miał byc na 6ta w pracy a zapił i poprostu nie przyszedł. WIeco czym tu gadać? Jeżeli ktoś poprostu chce pracować i poznać co to prawdziwa praca to POLECAM :))

była pracownica IQS Cz-wa

Niestety nie ma możliwości przejścia na umowę o pracę na zakład który zatrudnia pracowników IQS... Ale umowy zlecenia na rok z góry czy dodatki do godzin w soboty czy niedziele albo za godziny nocne (które w moim przypadku przynajmniej) nie są wypłacane, nic, kompletnie nic nie jest w stanie zrekompensować atmosfery stwarzanej w miejscu pracy... Czytając te opinie nam wrażenie że wszystkie tyczą się tego samego zakładu... Ah szkoda słów. Tak czy inaczej koordynatorzy wywyższają się jakby byli właścicielami danej firmy, rządzą się wielokrotnie bardziej niż kierownik i czepiają się wszystkiego.

była pracownica IQS Cz-wa

Chociażby w Częstochowie takie wykorzystywanie jest.

nowy

ta frma to jakas porazka,jak kierujacy nia, zero klasy ,obycia, obecnie szukaja pracownikow fizycznych oraz do kadry zarzadzajacej za niewielkie pieniadze a wymagania masakryczne, poprostu -szukaja frajera

Nivea

Ogólnie to firma jest porażka ... Wykorzystują młodych ludzi . Gdy którejś 'Wielkiej pani ' (wyżej postawione ) nie ukłony się po pas i nie wylize tyłka to zrobią wszystko żeby uciąć pół godziny lub opieprzyc za nic mimo ze z obowiązków wywiazywalam się idealnie . Nie da się normalnie dogadać w sprawie odejścia z pracy mimo ze tydzień wcześniej zglaszalam ten fakt usłyszałam tylko 'teraz mnie to nie interesuje nie mam czasu ' a później wlepili mi karę wysokości 100 zł ponieważ rzekomo nie zglaszalam wcześniej tej sprawy... DNO. NIE POLECAM.

zelek

Nie polecam IQS !! zatrudniaja wszystkich jako "kontroler jakosci" a jeszcze NIC nie kontrolowałem, dzień w dzień tyram na ręcznej giętarce !! I jeszcze weekendy bez premii lub czasami dadzą premie (22zl za sobote i 44zl za niedziele) ale ta premia jest naliczona jezeli caly weekend jest obstawiony...DNO !

zawuiedziony mocno

Krótko i na temat: to banda krętaczy,wykorzystywaczy i bezlitosnych ludzi. Jak czegoś potrzebują od pracownika to obiecują mu złote góry, jeśli nie potrzebują to mają głęboko dosłownie głęboko w poważaniu!!!

bezrobotny
@zawuiedziony mocno 22.05.2015 14:31
Krótko i na temat: to banda krętaczy,wykorzystywaczy i bezlitosnych ludzi. Jak czegoś potrzebują od pracownika to obiecują mu z...

Hej "zawuiedziony mocno" napisz proszę jaki zakład lokalizacja albo coś, bo z tego co wiem to oni działają w całej Polsce.

bcl

Frmy badawcze ( usunięte przez administratora )płacą to najbiedniejszy segment usług marketingowych w Polsce. Po prostu badania są proporcjonalnie do innych usług B2B w zakreskie marketingu śmiesznie tanie!! To zdegenerował ten rynek

student

Jestem studentem pracowałem już w CRS, i negotrust, Wszystkie firmy bardzo podobne. Wszystko jest kwestią dogadywania się z ludźmi i pilnowania swoich spraw. Na chwile obecną pracuje w IQS od dwóch miesięcy co do wypłat potrąceń to jak wyżej, ale zawsze na rękę ten 1100 zł wpada. Nie narzekam. Pozdro.

Teresa

Pracuje na zakładzie Major w Tychach. Mam stawkę 7 zł na godzinę z tego co wiem to dziewczyny uczące się mają 8 zł na godzinę. Bywały sytuację ,że wypłata się nie zgadzała ale zawsze sprawa była wyjaśniona i jak było to niedociągnięcie z strony firmy to był robiony drugi przelew. Co do odzieży to pokrywają oni koszty w 50% (z pierwszej wypłaty potrącenia 34 zł) ,ale odzież ta należy już do mnie. Za badania po doniesieniu rachunku do koordynatora jest zwrócone 40 zł, niezależnie od tego ile one kosztują. A i pierwszy dzień szkoleniowy jest nieodpłatny w zależności kiedy już zaczniesz prace. Jeśli chodzi o atmosferę to i dziewczyny są w porządku i z koordynatorem można się dogadać pod każdym względem.

niezadowolony

Czyżby IQS przestał potrącać z wypłat za przerwy? Wyjątkowo w tym miesiącu dostałem tyle, ile powinienem dostać. Nie odliczyli za przerwę. Ktoś jeszcze tak miał?

ela87**

Witam Was, niestety tez pracuje w iqs, ale kończe powoli z tym, bo tak policzyłam i wcale mi sie to nie kalkuluje, juz więcej płacą w agencjach.(usunięte przez administratora) szukam czegoś innego i lepiej płatną robote. NIE PODEJMUJCIE TAM PRACY!! Pozdrawiam.

Piotrek_tzn

Ja zaglądam na to forum z pewnej "sympatii" do IQSu, ponieważ była to najgorsza firma w moim życiu, w której miałem nieprzyjemność pracować. Każdy ma jakiś powód:) A sześć lat w IQS nikt raczej nie pracował (oprócz właścicieli (usunięte przez administratora)).

lelek

Cześć. Dziwne te opinie..pracowałem w iqs kilka miesięcy. Pare razy się czepiali o jakies instrukcje i pytania co do pracy ale wiadomo, musieli jakoś sprawdzac czy się nadajemy. praca ogolnie spoko, koordynator i kierownik ok. nawet jak o cos prosilem dalo się zalatwic. zmienilem prace bo dostalem inna na umowe o prace. dla studentow czy osob ktore chca dorobic...jak najbardziej polecam.

Kałamarz

Lepiej mieć umowę śmieciową niż grzebać w śmieciach bez umowy

Marian

Witam, pracowałem w IQS w Bytomiu, ogolnie porażka, mialem byc na kontroli jakosci(nazwa wskazuje ze polega na kontrolowaniu czy cos jest dobre czy zle) a moje obowiazki polegaly na naprawie czesci niedopracowanych.(usuniete przez administratora) Ogolnie z tego co wiem to co chwile przyjmuja ludzi bo nikt tam nie chce robic, NIE POLECAM!

Piotrek_tzn

Haha, stawka z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku, a po wypłacie mocne zaokrąglenie w dół:) Pozdrawiam Iqusowców:)

anonim

(usunięte przez administratora)

Rob

6 zl/h to ja mialem 7 lat temu w IQS...

ewa

a pracuje tam pani (usunięte przez administratora)z Valeo chrzanowskiego?

aa

Pracuje w IQS w Tychach stawka nie jest za wysoka ale w sumie jak jest przepracowany cały miesiąc to wychodzi ponad najniższa krajową. Ogólnie dużo zależy od atmosfery w pracy a tu nie ma na co narzekać. Oczywiście kwestie odzieży, badań to są to jakieś potrącenia ale po zwrotach z badaniami wyszło mnie w sumie jakieś 50pln.

Karolina

Witajcie. Pochodzę z Podlasia. Poszukuję pracy jako ankieter terenowy czy możecie polecić mi koordynatora, do którego powinnam się zgłosić. Może znacie kogoś, nie tylko Z IQS, ale z innej firmy badawczej? Z góry dziękuję za podpowiedź

bb

hejka, ostatnio widziałam, że rekrutują na koordynatora do Częstochowy. Czy ktoś coś może o tym więcej wie? Mam doświadczenie w jakości i kierowaniu ludźmi. Dzięki ;p

funia
@bb 18.01.2014 00:50
hejka, ostatnio widziałam, że rekrutują na koordynatora do Częstochowy. Czy ktoś coś może o tym więcej wie? Mam doświadczenie w...

na ich stronie masz oferty pracy ;P

Nick

" Ludzie cencie swoją prace" Ludzie nareszcie zaczynają cenić swoje zdrowie. Praca na świeżym powietrzu ( lato/zima ) w pyle i brudzie za 6 /7 zł, z umową śmieciową, pracą na akord i z wizją podwyżki za (usunięte przez administratora) wyrobionych godzin ... śmiało.

Colinmc

Pracowałem w tej firmie w okresie studiów na zakładzie Brembo Częstochowa grupa osób ,która tam pracowała była naprawde wporządku, dużo się nauczyłem, choć pracowałem na oczyszczarce gdzie było zimno brudno i nieprzyjemnie i tak bardzo sobie to ceniłem miałem w tej robocie święty spokój. A studentom płaca PLN na rękę. Podwyżki o 50gr po przepracowanych 1000h na wniosek koordynatora. Aktualnie sam zarządzam ludźmi i jak widzę tą niechęć do pracy, same wymagania to po prostu nie wiem co się z tym światem dzieje. Najlepiej zostać od razu kierownikiem, ale do tego trzeba ciężkiej pracy i doświadczania a przy tym kupę nerwów poszargane. Ludzie cencie swoją prace.

Nick

Praca całkiem ok, jak na potrzeby biednego studenta ale przyznam że coraz bardziej irytuje mnie to że cały team pracuje na siebie + na lidera, który siedzi ,,na fajce ,, . Nie mam nic przeciwko krótkim przerwą. Wiem że papiery tez czasem załatwia się nawet i 2h... ale 7 na 8h pracy to troche przesada. Powiedzcie mi proszę czy w IQSie gliwickim jest tak samo jak w częstochowskim, jeśli chodzi o prace( a raczej stosunek do pracy) liderów zmiany?

anonim

(usunięte przez administratora)

colinmc

Pracowałem tam podczas studiów. Skończyłem studia zacząłem szukać czegoś innego. Zawsze jakieś doświadczenie było do CV a czesne, siebie mogłem jakoś utrzymać za 1200 na rękę (plus żarcie co matula dała). Dla chcącego nic trudnego wszyscy by chcieli od razu kierownikami zostać ale życie wygląda tak że żeby mieć to trzeba (usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o IQS Polska Sp Z O.O - Gliwice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IQS Polska Sp Z O.O