Jamat Group

• Grojec
  • Przeciszów
  • Monowice

3. Opinie o pracodawcach Polanka Wielka
  5. Opinie o Jamat Group Sp. z o.o.

Opinie o Jamat Group Polanka Wielka

Nie przegap nowości o Jamat Group Sp. z o.o.!

Tomasz K.

04.08.2026 16:01

Jako klient bardzo polecam. Zamontowali mi instalację szybko i bez problemów. Ekipa widać, że zgrana i dobrze opłacana, bo robota paliła im się w rękach.
    Były handlowiec

04.08.2026 15:58

Fajna atmosfera w biurze w Bielsku. Jeśli chodzi o sprzedaż, to turbiny Dospela dają dużą przewagę na rynku, łatwo się to sprzedaje. Prowizje uczciwe.
    #PrzedstawicielHandlowy
    Monter Śląsk

04.08.2026 15:54

Pracuję u nich jako monter od roku i nie mogę narzekać. Wypłaty zawsze na czas, do 10-tego kasa na koncie. Sprzęt firmowy z górnej półki.
    Bartek109273

04.08.2026 15:52

Przyszedłem z polecenia znajomego i nie żałuję 😉 Ekipa mnie dobrze przyjęła, szybko się wdrożyłem i jakoś leci.
    Szymon

04.08.2026 15:51

Wszystko zgodnie z tym, co było mówione na rozmowie. To się ceni.
    Seweryn Bielik

04.08.2026 14:37

Pracowałem tu prawie 2 lata. Zmieniłem pracę tylko dlatego, że przeprowadziłem się do innego miasta. Z firmą rozstałem się w zgodzie i nie mam złego słowa do powiedzenia.
    #Elektromonter
    Martyna K

04.08.2026 14:30

Jestem po okresie próbnym i zostaję na dłużej. Wszystko wygląda tak, jak było przedstawione na rozmowie. Żadnych ukrytych zasad ani niemiłych niespodzianek. Za to duży plus. 👍👍
    kamcio

04.08.2026 14:05

na plus przede wszystkim organizacja, nie ma chaosu, każdy wie co robi i nie trzeba się prosić o podstawowe rzeczy
    wiktor

04.08.2026 13:50

Fajni ludzie, normalne zasady i szefostwo, z którym da się dogadać 😊 Nie kombinują, tylko traktują człowieka po ludzku.
    Kamil informatyk

04.08.2026 13:00

Pracuję w biurze od kilku miesięcy i naprawdę dobrze mi się tutaj pracuje. Nie ma niepotrzebnej spiny, każdy wie co ma robić, a jak pojawia się jakiś problem, to można po prostu podejść i porozmawiać.
    #Informatyk
    marcin fotowoltaika

04.08.2026 12:47

Odszedłem, bo zmieniłem branżę, ale firmę wspominam dobrze. Rozstaliśmy się normalnie, bez żadnych nieprzyjemności. Tak powinno to wyglądać wszędzie.
    jędrek

04.08.2026 12:24

jako monter nie mam na co narzekac, sprzęt jest w porządku, robota dobrze zorganizowana, a wypłata zawsze na koncie zgodnie z terminem. 👍👍👍👍
    mikoś0953w

04.08.2026 12:06

Pracuję w tej firmie od ponad roku i jestem zadowolony. Atmosfera jest naprawdę dobra, ludzie są otwarci i można liczyć na pomoc. Wszystko odbywa się zgodnie z ustaleniami. Polecam
    Nina

04.08.2026 11:55

Rozmowa kwalifikacyjna na duży plus. Rekrutująca osoba bardzo miła i wszystko dokładnie objaśniła. Trzymam kciuki za pozytywny wynik! :)
    #PracownikBiurowy
    MisiekMikołąj

04.08.2026 11:34

Rozmowa rekrutacyjna przebiegła w bardzo przyjaznej atmosferze. Otrzymałem wyczerpujące odpowiedzi na wszystkie pytania i już po pierwszym kontakcie widać, że firma szanuje kandydatów. Jestem pozytywnie nastawiony 😊
    Kamilo93

04.08.2026 11:32

Jestem w trakcie procesu rekrutacyjnego i do tej pory mam bardzo pozytywne wrażenia. Kontakt z rekruterem jest bardzo profesjonalny, a cały proces przebiega w miłej atmosferze.
    Ivan

04.08.2026 11:30

Polecam, odbyłem staż, jednak musiałem sie przeprowadzić i nie podjąłem współpracy tylko z tego powodu. Firmę wspominam miło, fajna praca i spoko ludzie 😊
    Paweł

04.08.2026 09:34

Super proces rekrutacji. Bardzo szybki odzew na CV, a sama rozmowa przeprowadzona w świetnej atmosferze.
    Ilona-Ilona

04.08.2026 09:17

Odeszłam, ale firmę bardzo polecam. Zero problemów przy rozwiązywaniu umowy, szef w porządku, wypłaty na czas. Zawsze będę dobrze wspominać 😀
    misiak

04.08.2026 09:11

fajna i normalna firma, a szefostwo w porzadku, da się dogadac o urlop czy wolne bez zadnego problemu

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Jamat Group?

Kontakt - Jamat Group Sp. z o.o.

UL. JODŁOWA 21 32-607 Polanka Wielka

Branża główna: Instalacje budowlane

FacebookIconInstagramIcon
    Martyna Nowarczyk

04.08.2026 08:52

Aplikowałam niedawno i sama rozmowa na duży plus. Konkretne pytania dotyczące doświadczenia, bez żadnego stresowania na siłę czy wymyślnych testów. Pełen profesjonalizm i normalna, partnerska rozmowa 😉
    Mikołaj J.

04.08.2026 08:47

Zakończyłem tu pracę jakiś czas temu, ale zostawiam duży plus. Rozstaliśmy się w zgodzie, żadnych kwasów. Fajna, stabilna firma, w której szanuje się pracownika. Jak ktoś szuka normalnego miejsca, to śmiało.
    Katarzyna M.

03.08.2026 16:00

Firma robi świetne pierwsze wrażenie. Rozmowa o pracę odbyła się punktualnie, w bardzo miłej atmosferze. Widać, że szanują czas kandydata i traktują go poważnie. Trzymam kciuki, żeby udało się tam dostać!
    A.L.

03.08.2026 15:39

Solidny pracodawca, oby więcej takich na rynku.
    Martyna

03.08.2026 15:33

Rekrutacja przebiegła w bardzo przyjemnej, luźnej atmosferze. Od razu dostałam na stół jasne warunki i dokładny zakres obowiązków. Pracuję tu już czwarty miesiąc i wszystko się zgadza z obietnicami. Polecam!
    Ewelina

03.08.2026 15:32

Wielki plus za elastyczność i pełne zrozumienie faktu, że pracownik ma też swoje życie po godzinach pracy. Finansowo również bardzo w porządku, nie trzeba prosić się o podwyżkę.
    Sebastian

03.08.2026 15:30

Zdecydowanie polecam podjęcie tu pracy. Pieniądze są w pełni adekwatne do wykonywanych obowiązków, a system motywacyjny faktycznie zachęca do działania.
    Kamil

03.08.2026 15:30

Stabilna firma, która naprawdę szanuje swojego pracownika. Narzędzia z górnej półki, wszystko na legalu, pełna umowa, a wypłaty nigdy się nie spóźniają. Super!

03.08.2026 15:28

Pracuję tu od prawie roku i nie mam na co narzekać. Fajna, zgrana ekipa, zero niepotrzebnego stresu, a umowa jest w 100% jasna od pierwszego dnia. Oby tak dalej
    Katarzyna Biuro

03.08.2026 15:21

Świetna ekipa, z którą aż chce się pracować! 😉 Przełożeni w porządku. Oby tak dalej 😉
    Mikołaj

03.08.2026 15:14

Zarobki adekwatne do wykonywanej pracy. Do tego idzie normalnie porozmawiać o podwyżce, jak pracujesz tu dłużej i robisz swoje. Polecam
    AnnaH

03.08.2026 14:23

Chyba dziś wszyscy przypomnieli sobie o opiniach 😊 Również podpisuję sie pod wszystkimi komentarzami kolegów i koleżanek. Firma jest ok, praca dynamiczna ale nie ma się do czego doczepić. Polecam prace i oczywiście nasze usługi !
    jac01

03.08.2026 14:07

Byłem niedawno na rozmowie rekrutacyjnej i muszę przyznać, że bardzo pozytywne zaskoczenie. Zero niepotrzebnego stresu, luźna atmosfera, a osoba rekrutująca naprawdę słuchała, co mam do powiedzenia. Niezależnie od wyniku, duży plus za ludzkie podejście do kandydata.
    #PracownikAdministracyjnoBiurowy
    Dunka

03.08.2026 14:04

Bardzo dobrze oceniam pracę w tej firmie. Panuje przyjazna atmosfera, zespół jest pomocny, a przełożeni są otwarci na rozmowę i wspierają pracowników w codziennych obowiązkach.
    Maciej

03.08.2026 13:58

Warunki pracy bardzo na plus. Nie trzeba się prosić o podstawowe rzeczy do pracy :) Polecam
    MarekKowal

03.08.2026 13:18

Zdecydowanie polecam pracę w tej firmie – panuje dobra atmosfera. To świetne miejsce dla osób, które chcą się rozwijać i pracować w dobrze zorganizowanym środowisku. Dwa miesiące szukałem pracy i odrzucałem kilka fajnych propozycji ale dziś nie żałuję!
    Wojtek

03.08.2026 13:09

Ludzkie podejście przełożonych i świetny kontakt z biurem. Bez stresu. Dacie redę! :D
    Tomasz Koz

03.08.2026 13:07

Dołączyłem do Jamat Group Sp. z o.o. ponad trzy lata temu i z perspektywy czasu mogę z pełną odpowiedzialnością stwierdzić, że była to jedna z najlepszych decyzji w mojej karierze zawodowej. Firma od samego początku urzekła mnie niezwykle przejrzystym procesem rekrutacji oraz bardzo ludzkim podejściem do pracownika. W wielu firmach słowo 'elastyczność' to tylko pusty frazes, ale tutaj zarząd i kadra kierownicza naprawdę rozumieją, że pracownik ma także życie prywatne. Jeśli pojawia się nagła sytuacja losowa, nigdy nie ma problemu z elastycznym dostosowaniem godzin pracy czy wzięciem wolnego. Pod względem finansowym i organizacyjnym wszystko dopięte jest na ostatni guzik. Wypłata – wraz ze wszystkimi wypracowanymi premiami – trafia na konto zawsze przed czasem, a zapisy w umowie są w 100% jasne i klarowne. Firma nie oszczędza na sprzęcie: stanowiska pracy są nowoczesne, narzędzia i odzież robocza najwyższej jakości, a kwestie BHP są traktowane bezkompromisowo. Dużym plusem są też realne możliwości awansu wewnętrznego. Zaczynałem od niższym stanowisku, ale dzięki wsparciu przełożonych i dostępowi do szkoleń, szybko powierzono mi zarządzanie własnym zespołem. Atmofsera w pracy jest niesamowita - brak tu niezdrowej rywalizacji, a ludzie po prostu lubią ze sobą współpracować. Z czystym sumieniem polecam Jamat Group każdemu, kto szuka stabilnego, uczciwego i rozwijającego pracodawcy na lata.
    Mateusz

03.08.2026 13:05

Pracuję tu obecnie i nie planuję tego zmieniać. :) Bardzo uczciwa firma, zgrany zespół i ludzkie podejście do pracowników. Wypłaty zawsze na czas, wszystko zgodnie z ustaleniami.
    Tomasz92

03.08.2026 12:59

Jestem nowym pracownikiem ale już dawno nie miałęm tak zgranej ekipy! Panowie, dzięki za wprowadzenie mnie w świat Jamat Group! :)

Zostaw merytoryczną opinię o Jamat Group Sp. z o.o.