Jamat Group

• Grojec
  • Przeciszów
  • Monowice

3. Opinie o pracodawcach Polanka Wielka
  5. Opinie o Jamat Group Sp. z o.o.

Opinie o Jamat Group Polanka Wielka

Nie przegap nowości o Jamat Group Sp. z o.o.!

Karol

05.08.2026 12:09

Praca w dziale dofinansowań daje satysfakcję – pomagamy klientom realnie. Firma inwestuje w rozwój pracowników, atmosfera bardzo dobra. Zarząd konkretny i sprawiedliwy. Jestem zadowolona.
    ANRZEJ1937

05.08.2026 11:58

Solidna firma. Jako monter mam dobre warunki, porządny sprzęt i jasny grafik. Zespół zgrany, a wynagrodzenie wypłacane terminowo. Czuję się tu dobrze. Polecam.
    Dominik Kacperzyk

05.08.2026 11:47

😊 Jestem obecnym pracownikiem i bardzo sobie cenię to, że panuje tutaj normalna atmosfera. Nikt nie patrzy na ręce przez cały dzień, a jednocześnie każdy wie, jakie ma obowiązki. Do pracy przychodzi się zdecydowanie przyjemniej, kiedy nie ma niepotrzebnych konfliktów.
    ixxixxi

05.08.2026 11:46

Na rozmowę kwalifikacyjną jechałem z nastawieniem, że będzie jak wszędzie. Tymczasem spotkało mnie bardzo pozytywne zaskoczenie. Rozmowa przebiegała swobodnie, ale jednocześnie profesjonalnie. Czułem, że firma naprawdę chce poznać kandydata, a nie tylko odbębnić kolejne spotkanie.
    Ela

05.08.2026 11:44

Miła atmosfera, konkretne zadania i stabilność. Lubię pracę w Jamat Group, bo nie ma chaosu, a ludzie są pomocni. Szefostwo otwarte na rozmowę. Polecam jako miejsce pracy.

05.08.2026 11:16

Pracuję jako kierownik montażu i mogę śmiało powiedzieć, że Jamat Group to uczciwy pracodawca. Dobre relacje w zespole, sprawna organizacja pracy i realne możliwości awansu. Polecam firmę.
    Anna

05.08.2026 11:14

Bardzo dobra firma do pracy. Od początku czułam wsparcie i jasne zasady. Mam realny wpływ na projekty klientów, a rozwój zawodowy jest tu priorytetem. Atmosfera partnerska, bez zbędnej biurokracji. Jestem zadowolona.
    Andrzej

05.08.2026 11:13

Jako monter w Jamat Group mam stabilną pracę i dobre warunki. Ekipy są zgrane, sprzęt porządny, a grafik jasny. Zarząd dba o pracowników. Czuję się doceniony. Polecam każdemu, kto szuka solidnej firmy w branży OZE.
    Martyna

05.08.2026 11:11

Pracuję w Jamat Group od ponad roku i jestem bardzo zadowolona. Atmosfera w zespole świetna, wszyscy się wspierają. Szefostwo konkretne i uczciwe. Mam możliwość rozwoju, a wynagrodzenie na dobrym poziomie. Polecam firmę jako pracodawcę.
    PIOTREK

05.08.2026 10:49

Pracodawca w porządku 👍
    #Elektromonter
    Patrycja Bielsko

05.08.2026 10:46

Zdecydowanie jedna z lepszych firm, z jakimi miałam okazję współpracować 😀
    Paolo0862

05.08.2026 10:44

Miłym zaskoczeniem było to, jak życzliwie zostałem przyjęty przez zespół. Dzięki temu łatwo było się odnaleźć. 😊
    A.

05.08.2026 10:41

Nie mam zastrzeżeń. Wynagrodzenie zgodne z ustaleniami, a współpracownicy pomocni.
    Kamil reklamacje

05.08.2026 10:10

Byłem kandydatem i nawet jeśli finalnie wybrałem inną ofertę, to bardzo dobrze oceniam cały proces rekrutacyjny.
    #SpecjalistaDsJakosci
    artuuuuuuur

05.08.2026 10:06

Po kilku latach pracy mogę śmiało napisać, że to stabilne miejsce zatrudnienia. Nigdy nie miałem problemów z rozliczeniami.
    anonimowy

05.08.2026 09:58

Firma godna polecenia. Wszystko odbywa się zgodnie z umową i nie ma żadnych dziwnych sytuacji.
    maciej826192

05.08.2026 09:01

Praca jak praca, ale największy plus to ludzie. Dzięki temu dużo przyjemniej przychodzi się każdego dnia do pracy. 🙂🙂🙂🙂
    #AsystentBiura
    marlena

05.08.2026 08:53

Byłam tylko na etapie rekrutacji do biura, ale cały proces przebiegł bardzo sprawnie. Miła rozmowa, konkretne informacje i szybki kontakt zwrotny 😊
    Marcel10974

05.08.2026 08:41

Jestem w tej firmie od kilku miesięcy i na ten moment nie mam powodów do narzekania. Wszystko działa tak, jak powinno, a atmosfera jest naprawdę w porządku.
    Krystian

04.08.2026 16:20

Zgrany zespół to podstawa. Jak jest ciężki temat na dachu, to zawsze można liczyć na pomoc chłopaków. Wypłaty bez spóźnień.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Jamat Group?

Kontakt - Jamat Group Sp. z o.o.

UL. JODŁOWA 21 32-607 Polanka Wielka

Branża główna: Instalacje budowlane

FacebookIconInstagramIcon
    Grzesiek

04.08.2026 16:18

Fajna baza do rozwoju, dobre stawki i sprzęt, na którym po prostu da się sprawnie pracować bez niepotrzebnych nerwów.
    Klient Małopolska

04.08.2026 16:18

Zostawiam 5 gwiazdek za świetny kontakt z biurem obsługi klienta. Pani na infolinii bardzo kompetentna, szybko rozwiązała mój problem z aplikacją.
    Patrycja

04.08.2026 16:18

Przeszłam ze stabilniejszej firmy i nie żałuję decyzji. Szkolenie wstępne dobrze przeprowadzone, wszystko wyjaśnione krok po kroku.
    Dawid P.

04.08.2026 16:17

Dobry pracodawca. Dają normalne umowy, dbają o BHP na dachu, a logistyka działa jak należy. Nie trzeba się martwić, że braknie kabla na montażu.
    Kajtek87

04.08.2026 16:17

Głównym plusem są szefowie, z którymi normalnie porozmawiasz jak człowiek z człowiekiem. Brak sztucznej presji i spiętej atmosfery
    Wiktor

04.08.2026 16:16

Współpraca na poziomie B2B przebiega wzorowo. Termiowość i pełne wsparcie techniczne na każdym etapie realizacji zamówienia.
    Tymteusz

04.08.2026 16:16

Miło wspominam czas spędzony w firmie. Gdyby nie zmiana miejsca zamieszkania, pewnie nadal byłbym w zespole. Bardzo zgrana ekipa na rejonie.
    Przedstawiciel

04.08.2026 16:15

Szefostwo w porządku, nie ma toksycznego ciśnienia na wynik jak w innych korpo od fotowoltaiki. Fajne szkolenia produktowe.
    #PrzedstawicielHandlowy
    Zuzanna

04.08.2026 16:15

Stabilna firma ze świetną atmosferą w zespole. Przełożeni słuchają sugestii pracowników i widać, że zależy im na sprawnym działaniu biura.
    Rafał

04.08.2026 16:14

Dobry sprzęt do pracy i jasny system prowizyjny. Jak masz wyniki, to zarobisz naprawdę fajne pieniądze. Szefostwo elastyczne, da się dogadać.
    Karolina

04.08.2026 16:13

Co najważniejsze – płynność finansowa i przelewy na czas. W tej branży różnie z tym bywa u konkurencji, a tutaj człowiek ma pewność co do wypłaty.
    #Serwisant
    Karolina

04.08.2026 16:13

Byłm wczoraj na rozmowie rekrutacyjnej. Bardzo rzeczowe podejście, konkretne pytania i wyjaśnienie warunków pracy bez owijania w bawełnę.
    Damian

04.08.2026 16:12

Pracowałem przez ponad rok. Firma wywiązuje się ze swoich obietnic, a rozliczenie na koniec zatrudnienia przebiegło bez żadnych spięć. Polecam.
    #Monter
    Michał

04.08.2026 16:12

Stabilna praca. W branży OZE różnie bywa, dużo firm się zwija, a tutaj ciągle wpadają nowe zlecenia ze Śląska i Małopolski. Polecam.
    Patryk

04.08.2026 16:11

Normalna firma bez korporacyjnego gadania. Praca jest poukładana, grafiki ustalane z wyprzedzeniem, zero chaosu na co dzień.
    #DoradcaTechnicznoHandlowy
    Podwykonawca

04.08.2026 16:11

Współpracujemy z Jamat jako zewnętrzna ekipa montażowa. Rzetelny partner biznesowy. Materiał zawsze czeka na miejscu, a faktury opłacane w terminie.
    Darek

04.08.2026 16:10

Ekipa montażowa pojawiła się punktualnie, uporali się z całą instalacją w jeden dzień i zostawili po sobie porządek. Pełen profesjonalizm
    Mariusz

04.08.2026 16:10

W biurze praca przebiega sprawnie, bez niepotrzebnego stresu i szukania winnych przy byle potknięciu. Szybki wdrożenie i pomocni współpracownicy na start.
    #PracownikBiurowy
    Krzys

04.08.2026 16:09

Dobry etap w mojej karierze. Atmosfera w zespole super, nauczyłem się tu sporo o rynku. Gdyby nie okazja do awansu w innej firmie, zapewne dalej bym tu pracował.
    #PrzedstawicielHandlowy
    Oleg

04.08.2026 16:07

Pracuję na montażach od pół roku i jak na razie wszystko gra. Samochody służbowe w dobrym stanie, narzędzia sprawne, a wypłata zgadza się co do grosza.
    #Monter

Zostaw merytoryczną opinię o Jamat Group Sp. z o.o.