Jamat Group

• Grojec
  • Przeciszów
  • Monowice

3. Opinie o pracodawcach Polanka Wielka
  5. Opinie o Jamat Group Sp. z o.o.

Opinie o Jamat Group Polanka Wielka

Nie przegap nowości o Jamat Group Sp. z o.o.!

JowitaCzajkowska95

06.08.2026 10:51

Firma Jamat jest dobrym miejscem pracy. Doceniam przyjazne podejście do pracowników, sprawną organizację oraz miłą atmosferę w zespole.
    inga.chmiel

06.08.2026 10:49

Dobrze wspominam pracę w Jamat 😊 Fajni ludzie, normalne podejście i bez niepotrzebnego stresu. Ogólnie na plus.
    Eryk_0

06.08.2026 10:48

Dobra atmosfera, sympatyczni ludzie i przyjemna współpraca. Polecam firmę Jamat.
    #Elektromonter
    LidiaDec

06.08.2026 10:46

Polecam pracę w firmie Jamat. Atmosfera była miła, ludzie pomocni, a obowiązki jasno przedstawione. Przez cały okres zatrudnienia dobrze mi się tam pracowało i wyniosłam z tej pracy sporo pozytywnych doświadczeń.
    Ilona Klimek

06.08.2026 10:13

Bardzo dobrze wspominam pracę w firmie Jamat. Miła atmosfera i pomocny zespół.
    antonina.borkowska

06.08.2026 09:59

Nie mam w zwyczaju pisać opinii, ale tym razem zrobię wyjątek. Pracuje mi się tutaj naprawdę dobrze. Jest normalna atmosfera, nikt nie szuka problemów na siłę, a jak trzeba coś załatwić, to zawsze da się dojść do porozumienia. Jak dla mnie uczciwy pracodawca.
    DanielGrzelak94

06.08.2026 09:56

Bardzo dobrze wspominam pracę w firmie Jamat. Panowała tam przyjazna atmosfera, a współpraca z zespołem przebiegała naprawdę dobrze. Mogłam liczyć na pomoc i wsparcie innych pracowników
    MajaGorska24

06.08.2026 09:31

Pracuję tutaj już ponad rok i z mojej perspektywy to naprawdę dobre miejsce do pracy. Największy plus to ludzie i atmosfera – nie ma niepotrzebnej spiny, każdy jest pomocny i można normalnie dogadać się z przełożonym. Wszystko, co zostało ustalone na początku, zgadza się z rzeczywistością, dlatego mogę tę firmę szczerze polecić 👍😀
    Szymon_Tomaszewski

06.08.2026 09:26

Miałem okazję uczestniczyć w rekrutacji i zostałem bardzo dobrze potraktowany. Wszystko przebiegło sprawnie, bez zbędnego stresu. Dziękuję za profesjonalne podejście i miłą atmosferę podczas rozmowy.
    Barbara Pawlak

06.08.2026 09:13

Dla mnie największym plusem jest stabilność. Przez cały czas pracy nic mnie negatywnie nie zaskoczyło i mam nadzieję, że tak zostanie.
    mirosław

06.08.2026 09:07

pracuję jako monter i robota jest dobrze ogarnięta nie ma sytuacji, że jedziesz na montaż i brakuje połowy rzeczy wszystko jest przygotowane i można spokojnie robić swoje
    #MonterInstalacjiElektrycznych
    anonimowy M.

06.08.2026 09:01

Pracuję tutaj już jakiś czas i szczerze nie planuję nic zmieniać. Dobra atmosfera, kasa zawsze na czas i można normalnie dogadać się z przełożonym. Dla mnie tyle wystarczy. 🙂
    Mateusz

06.08.2026 08:59

Po kilku miesiącach pracy mogę powiedzieć, że firma pozytywnie mnie zaskoczyła. Wszystko wygląda dokładnie tak, jak zostało przedstawione podczas rozmowy kwalifikacyjnej. To się naprawdę rzadko zdarza.
    MARCIN10

06.08.2026 08:24

Trafiłem do tej firmy z polecenia i dzisiaj sam mogę ją polecić innym 👍
    Miki

06.08.2026 08:20

Pracuję tutaj już ponad dwa lata i przez ten czas nie miałem powodów do narzekania. Najbardziej cenię normalne podejście do pracownika i to, że zawsze można porozmawiać z przełożonym. Atmosfera jest naprawdę w porządku, a to dla mnie bardzo ważne.
    Hubert-1999

05.08.2026 16:07

Pracuję w biurze, jest okej. Wypłata na czas + bonusy. Polecam
    K.M.

05.08.2026 15:11

Firma zrobiła na mnie dobre wrażenie już od pierwszych dni i to się nie zmieniło przez cały okres zatrudnienia 👍
    surma02

05.08.2026 15:10

Polecam pracodawce ;)
    Malwina021312

05.08.2026 14:29

Solidna firma, w której warto pracować. Dobre warunki, terminowe wypłaty i zgrany zespół. Czuję się tu dobrze. Polecam każdemu, kto szuka pracy w OZE.
    Erwin

05.08.2026 14:26

Odpowiedzialna praca z możliwością rozwoju. Komunikacja w firmie na wysokim poziomie, a atmosfera partnerska. Polecam Jamat Group jako pracodawcę.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Jamat Group?

Kontakt - Jamat Group Sp. z o.o.

UL. JODŁOWA 21 32-607 Polanka Wielka

Branża główna: Instalacje budowlane

FacebookIconInstagramIcon
    Piooooootr-10293

05.08.2026 14:25

Żadnego problemu z urlopami na żądanie czy dłuższym wyjazdem w wakacje. Grafik jest układany tak, żeby każdemu pasowało, a nie pod dyktando jednej osoby.
    Karina

05.08.2026 14:23

Oprócz fajnej podstawy są też normalne bonusy. Polecam 👍👍
    Alinka

05.08.2026 13:48

Praca w serwisie daje satysfakcję. Firma dba o szkolenia i sprzęt. Zespół zgrany, a przełożeni konkretni. Polecam.
    Alinka

05.08.2026 13:45

Świetne miejsce do pracy w sprzedaży. Jasne cele, wsparcie zespołu i realne możliwości zarobku. Atmosfera bardzo dobra. Jestem zadowolona.
    Olimpia

05.08.2026 13:37

Doceniam organizację pracy i zaufanie, jakim darzy nas zarząd. Zespół solidny, a firma się rozwija. Polecam jako stabilnego pracodawcę.
    XYX

05.08.2026 13:35

Uczciwy pracodawca. Wszystko działa zgodnie z przepisami, atmosfera miła, a ludzie pomocni. Lubię tu pracować. Polecam.
    Wojtek

05.08.2026 13:25

Jako monter mam dobre warunki i zgrany zespół. Firma organizuje pracę sprawnie, a sprzęt jest na poziomie. Polecam Jamat Group.
    Angela

05.08.2026 13:21

Praca kreatywna i z możliwością rozwoju. Atmosfera partnerska, a zarząd docenia inicjatywę. Czuję, że mogę się tu rozwijać. Polecam firmę.
    Radziu1987

05.08.2026 13:05

Wypłata zawsze na czas, a przełożeni podchodzą do pracowników normalnie
    mirek

05.08.2026 12:54

pracuję na magazynie i nie mogę narzekać, dobra organizacja i fajna ekipa
    monter

05.08.2026 12:48

Byłem zatrudniony przez prawie trzy lata. W tym czasie miałem okazję współpracować z wieloma osobami i naprawdę dobrze oceniam atmosferę. Odszedłem tylko dlatego, że dostałem ofertę bliżej miejsca zamieszkania. Gdyby nie to, pewnie nadal bym tam pracował.
    fifi

05.08.2026 12:26

Nie mam powodów do narzekania. Normalna firma i normalni ludzie.
    #Magazynier
    Haroldzik

05.08.2026 12:25

Stabilna praca, jasne zasady i dobry zespół. Firma wypłaca wynagrodzenie na czas i dba o warunki pracy. Polecam.
    Annia096

05.08.2026 12:23

Nie jest to miejsce, gdzie codziennie jest "korpo ciśnienie". Każdy robi swoje, atmosfera jest spokojna i po prostu dobrze się tu pracuje.
    #KonsultantTelefoniczny
    Oleks1232

05.08.2026 12:21

Bardzo dobra komunikacja w firmie i przyjazna atmosfera. Mam realny wpływ na satysfakcję klientów, a przełożeni wspierają. Polecam Jamat Group jako miejsce pracy.
    max

05.08.2026 12:21

Jestem w tej firmie od kilku miesięcy i na ten moment nie mam powodów do narzekania. Wszystko działa tak, jak powinno, a atmosfera jest naprawdę w porządku.
    Alona

05.08.2026 12:18

Pracuję przy montażu pomp ciepła i jestem zadowolony. Firma dba o szkolenia, sprzęt jest dobry, a zespół pomocny. Zarząd otwarty na sugestie. Solidny pracodawca.
    Halina

05.08.2026 12:15

Miła atmosfera i konkretne zadania. Lubię pracę w tej firmie,ludzie są życzliwi, a obowiązki jasno określone. Czuję się doceniana. Polecam.
    ANONIM2000

05.08.2026 12:13

Odszedłem z powodów prywatnych, ale z samą firmą rozstałem się w bardzo dobrych relacjach.
    #PracownikAdministracyjnoBiurowy
    Waldek

05.08.2026 12:12

Jamat Group to dobry pracodawca w branży. Praca zorganizowana, ekipy profesjonalne, a kontakt z przełożonymi bezproblemowy. Polecam osobom szukającym stabilnego zatrudnienia.

Zostaw merytoryczną opinię o Jamat Group Sp. z o.o.