Pani Agnieszka to świetna agentka i osoba. Non stop dzwonią do mnie ubezpieczalnie i wciskają wszystko to czego nie potrzebuję, Pani Agnieszka również zadzwoniła, ale tu rozmowa różniła się od wszystkich. Nie wciskała, a opowiadała, słuchała i wyciągała wnioski, bardzo wnikliwie opowiadała o warunkach ubezpieczenia. Pierwszy raz w życiu na hasło - pewnie jestem trudnych klientem ,bo tyle zadaje pytań,ktoś mi odpowiedział „uwielbiam takich klientów, bo wiem, że jest Pan zainteresowany, ale nie doinformowany, lubię klientów ,którzy chcą wiedzieć „ i wszystko mi wytłumaczyła od składek, ryzyk, aż po sytuację gdyby się coś stało i musiałbym zakończyć ubezpieczenie- jakie mam alternatywy,jakie są rozwiązania,co jest dla mnie a co nie. Odpowiedziała na moje pytania bardzo skrupulatnie, nigdy nie rozmawiałem z nikim z ubezpieczeń tak dlugo i w tak szerokim zakresie,nie ukrywam przez moment czekałem nawet na to,że może jednak Pani Agnieszka czego nie będzie wiedzieć. I była taka rzecz,jedna jedyna na milion pytań i to rozwiązała w minutę i mi odpowiedziała od razu. Mam u niej polisę,wziąłem grupowke na firmę,obsługa jest w porządku,pracowników mi podpina od razu od telefonu,wykreśla. Jestem bardzo zadowolony.