Energomontaż Zachód

Wrocław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 105 ocen.

Opinie o Energomontaż Zachód

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Energomontaż Zachód

Eeee

Pewno że prowadzą biorą jak leci i płace lepsze tyle że obcym, swoje hopcy wolo odejść i się nie nerwić Ukrainą rury nie zrobią

Patrycja

@roltf - mógłbyś podzielić się z innymi użytkownikami większą ilością konkretnych informacji? Jakie stanowisko zajmowałeś w Energomontaż Zachód? Informacje na temat warunków zatrudnienia i ogólnej oceny pracodawcy są bardzo pomocne dla osób zainteresowanych potencjalnymi ofertami pracy. Wiecie czy prowadzą obecnie rekrutację, np. we Wrocławiu?

Bolec

W Biedronie dają na starcie 2550 pln-ów brutto plus premia :) Będe aplikował :)

Wrarzliwy
@Bolec 20.07.2017 12:06
W Biedronie dają na starcie 2550 pln-ów brutto plus premia :) Będe aplikował :)

Trzeba się było uczyć a nie kamieniami w szkołę rzucać

Wrarzliwy
@Bolec 20.07.2017 12:06
W Biedronie dają na starcie 2550 pln-ów brutto plus premia :) Będe aplikował :)

Trzeba się było uczyć a nie kamieniami w szkołę rzucać

Bolec

W Biedronie dają na starcie 2550 pln-ów brutto plus premia :) Będe aplikował :)

roltf

stawki jak w budowlance za podawanie pustaków :)

Kierownik

I znowu okradli ludzi EZW schodzi na psy

h
@Kierownik 10.07.2017 18:24
I znowu okradli ludzi EZW schodzi na psy

z czego okradli? konkretnie.

Spawam bo lubię...

No i się sypie ludzie odchodzą A to dopiero początek, mają dość nie równego traktowania stawki tylko dla wybranych coraz więcej brygadzistów odchodzi Katowice mają w ..... ludzi. Sprostowanie ,, wybrani,, czyli koledzy kierowników i dyrektorów i nie koniecznie wartościowi dla firmy ale koledzy.

Spawaluch

Co tam nowego podobno zwolnili podwykonawców jakiś kierownik dał ciała i swoich dzieci nie pilnował i się coś rypło

Olo

Z tą kobietą było tak myśmy pili jej chłop tyż tyle że on co wypił to spał a my ją ... i dlatego nie odeszła

Małżonka &
@Olo 08.03.2017 10:33
Z tą kobietą było tak myśmy pili jej chłop tyż tyle że on co wypił to spał a my ją ... i dlatego nie odeszła...

Dobrze że marzyć możesz bo cię nie stać nawet na to żeby na mnie spojrzeć jelopie najpierw wymoczyc się w soli na Wieliczce a potem nie wiem czy na takie pruchno patrzeć bym chciała a podrzucić nie przypominam sobie żebym z którymś piła alkohol

Nie pije się w Pracy

Małżonka jak siedziałaś z nimi 3 dni i patrzyłaś od piątku do niedzieli jak piją to d....sko cie nie bolało chyba że piszesz tylko o swoim chłopie

roltf
@Nie pije się w Pracy 06.03.2017 18:57
Małżonka jak siedziałaś z nimi 3 dni i patrzyłaś od piątku do niedzieli jak piją to d....sko cie nie bolało chyba że piszesz ty...

co to za małżonka co patrzy jak chłop pije 3 dni Nastepnym razem jak bedziesz chciał napisać posta do ściemy Dobrze się zastanów ;)

Haj

Super wiadomość dyrektor się zwolnił

nn
@Haj 02.02.2017 09:37
Super wiadomość dyrektor się zwolnił

Który? Główny z katowic?

Monter
@nn 03.02.2017 14:33
Który? Główny z katowic?

Nie, taki tam gbur ha ha ha

Byly

A co tam teraz porabia najlepszy kierownik z Gostyni

Małżonka &

Panowie ta krowa co dużo ryczy mało mleka daje mój mąż współpracował z firmą i potem pracował w tej firmie i nie narzeka tylko jedna rzecz mnie dziwi że narzekają ci za przeproszeniem gowno umieją pozdrawiam

Małżonka &
@monter 09.01.2017 17:40
o jakas bystra blondynka napisala co wszystko umie i wie

Ja już widziałam jak panowie po nocce zaczynali w piątek a kończyli imprezowa w niedzielę na hotelu a wtedy płacz godzin mało i premii nie ma to nie pracownicy to zwykle stojaki i jeszcze źle bo w delegacji

Wacek
@Małżonka & 09.01.2017 18:09
Ja już widziałam jak panowie po nocce zaczynali w piątek a kończyli imprezowa w niedzielę na hotelu a wtedy płacz godzin mało i...

Chyć się garów a nie interesuj się chopami w delegacji kożdy robi co uwożo za stosowne

Ez

Chyba zaden bo nikt nie pisze, firma nie ma zla ale do dobrej jej duzo brakuje , kierownictwo daremne to jest ten ból , chcialem isc na laziska ale co slyszalem to lepiej tam nie isc kasy nima i kierownik dziwny , wszyscy wystraszeni ponoc nikt tam niechce robic w bialymstoku jest dobrze ale kierownik tez zryty pozrdo dla chlopakow z ez co z tymi laziskami prawda to ?

Monterowsky

Nie polecam firmy.

Adolf

Który kierownik kradnie godziny?

Olo
@Adolf 05.12.2016 19:45
Który kierownik kradnie godziny?

Napiszmy to oficjalnie niech się wszyscy dowiedzą

Zenek

Nowi prezesi nie znCie ludzi z EZw o strajku mowi sie juz od 2 miesiecy ale teraz bedzie napewno . Na sobie oszczedzajcie a nie na nas!!!!!

.

No delegacje nie wpłynęły ludzie WKU.... Godziny znikły z zeszłej wypłaty nie będzie strajku ludzie wolą se odebrać braki z majątku firmy ale strajk też będzie podważymy opinie o EZW

Ted

Delegacji. Zas na czas niema i dojazdów darmozjady zaś płacić na czas nie chcą co to kur... ma byc ludzie wode leja do baku byle oni do koryta maja zlodzieje co za firma !!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Byly
@Antek 19.11.2016 18:39
Marek jest w stanie rozłożyć każdą nawet dobrze prosperującą firmę

Marek to nie był taki zły jaki jest co jest teraz zobaczycie jak teraz będziecie mieć dobrze

ja
@Byly 23.11.2016 19:09
Marek to nie był taki zły jaki jest co jest teraz zobaczycie jak teraz będziecie mieć dobrze

to się pudzie kaj indzi

Ja

Źle się dzieje w firmie nikt nic nie mówi jaka jest kondycja firmy po cichu obcinaja premie nie ma pracy na miejscu i wprowadzają fikcyjne oszczędności nie kupując towaru może jakas persona wytlumaczy co jest, czy juz mamy szukać pracy???

Monter ez

I po premi można się napić za to nie karają

ja
@Monter ez 09.11.2016 09:48
I po premi można się napić za to nie karają

Ciekawe kaj pudom wazony ,jak to jebnie przeca te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic nie umią.

olo
@ja 09.11.2016 17:08
Ciekawe kaj pudom wazony ,jak to jebnie przeca te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic nie umią....

A co to za wazony ?

p588

Po nowym roku kopalnie zwolną 10 000 górników i o robotę będzie ciężko.

ja

Pytanie za stówę dlaczego inne firmy np ZRE , mają roboty na terenie Śląska,eksporty zagraniczne. A EZW ma gdzieś roboty na miejscu bo podobno im się nie opłaca ,wolą ludzi wysłać w delegacja w Polskę. Po nowym roku firma się zdziwi jak im ludzie zaczną uciekać.

emeryt
@ja 03.11.2016 22:47
Pytanie za stówę dlaczego inne firmy np ZRE , mają roboty na terenie Śląska,eksporty zagraniczne. A EZW ma gdzieś roboty na mi...

Emeryt z 40 letnim stażem wszędzie dobrze gdzie Nas nie ma

Piotr

Co jest z delegacjami i dojazdami

Fan
@Piotr 27.10.2016 23:33
Co jest z delegacjami i dojazdami

Podobno nie wypłaca i nadgodziny tez ma nie być płaconych tylko do wybrania

ja
@Fan 28.10.2016 05:36
Podobno nie wypłaca i nadgodziny tez ma nie być płaconych tylko do wybrania

Witam delegacje i dojazdy wypłacono, a jak chcą nadgodziny dawać do wybrania to niech se sami robią.

P p

Podobno zwolnili marka nareszcie, każdego chciał zwalniać to przyszła na "tego" pora

ja
@P p 26.10.2016 17:41
Podobno zwolnili marka nareszcie, każdego chciał zwalniać to przyszła na "tego" pora

Major powiedzioł że firma się kończy,

Sianecki

No jeśli brygadziści są do przeżycia to ja bym nie robił chyba jakiegoś wielkiego zamieszania, jak jest dobrze to dobrze

Potwór

Praca nie jest zła są brygadziści ok są lepsi i są tacy za których firma przepłaca słyszałem jak jednemu kierownicy dali zadanie a on powiedział że niezna się na rysunku co on tam w ogóle robi porażka podobno nadaje się tylko do "młota" i jakaś klątwa nad nim wisi. Kierownicy też ok poza jednym co godziny kradnie

Roltf

Szkoda że nie ma kogoś z jajam co by te wazony do roboty pogonił :) A co do wypłaty to była 9-tego :P

Piotr

Czemu ta durna firma nigdy nie płaci wypłaty na czas

zwykly ja

Jak by to byla dobra firma to by się chcialo jutro isc do roboty

anonim

(usunięte przez administratora)

CBŚ

jest dobrze a bedzie jeszcze lepiej ,no chyba ze sie mylę

Antek
@CBŚ 16.07.2016 22:51
jest dobrze a bedzie jeszcze lepiej ,no chyba ze sie mylę

Tak twierdzą tylko optymiści ale rzadko maja racje

TAKI TAM

Powiem to tak w każdej firmie jest lepiej gdzie nas nie ma .To ja wazon

przyszly "wazon"

BOLO dobrze napisoł trza by mu poloć!!! oczywiscie po robocie, Wartosc firmy stanowi sprawdzona zgrana załoga ,na łapancach dlugo nie pociagną, chyba sie do wos przyjma.

anonim

(usunięte przez administratora)

Franek

Tak mówił kiedyś Wcisło w byłym E.P. a teraz trzyma swoich i się nie mądrzy

anonim

(usunięte przez administratora)

Zefel

Chętnie zatrudnię monterów z byłego E.P. na umowę zlecenie

anonim

(usunięte przez administratora)

to ja

jak sie nikt nie zwalnia ostatnio 4 spawaczy dalo wypowiedzenia a i monterzy cos sie buntuja w Katowicach mysla ze wszystko jest cacy, żadnemu sie nie chce przyjechac na budowa i pogadac z ludzmi wola pierdziec w stolki i udawac ZE WSZYSTKO JEST DOBRZE

lol

Gafa Fajnie sobie przysłodziłeś hehe masakra

W qurw

Ale poje..... Firma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] traktują ludzi gnoj a nie firma trzeba szukać roboty

gafa

a co sądzicie o tym nowych mistrzu ? Ludzie podobno go chwalą ..... Dużo zmienił podobno .... Kupił nową maszynę a to naprawdę szacun dla niego ... On podobno patrzy świeżym okiem i potrafi rozmawiać z ludźmi .

Elo

Karas ale ty jesteś najlepszy

zasraniec

Witam niektórym ludziom w EZW to się w głowie popierdoliło myślom ze jak są brygadzistami to już nie muszą nić robić,paru ludzi jest w porządku ,reszta to poganiacze i nieroby ,wsadzić ich do miecha i wymieszać. Gelendry do opierania powinni im zamówić , i tak jak kolega ep pisze karzą odpierdalać kaszane a potem pretensje mają.

ep

Każą robić szybko i byle jak i potem pretensje do ludzi, pozdro do Pompki i Nietoperza .

xxx

Najlepsza firma najlepsza załoga . Kasa fajna robota tak samo , niema lepszej firmy. Wazony hmmmm monterzy i spawacze i brygadziści jedni zapie.... więcej drudzy mniej więc jako monter w tej firmie powiem że mówiąc o brygadzistach ze nic nie robią niech każdy popatrzy na siebie bo 40%Ludzi w tej firmie nie zasługuje na pieniądze które zarabia pozdro

Antek

Tak byli nauczeni brygadziści z byłego Energomontażu-Południe oddział Łaziska nawet Ci co są w Doosanie taż podobno nic nie robią

brawo ja

"żargon w branży budowlanej" nie kolego to sa "brygadzisci" co stoja oparci o barierki i g... robia godziny zaliczaja a kierownicy im zawsze wiecej dopisza ot taka sprawiedliwosc w energomontazu

takitam

Na wazona to trzeba sobie zasłużyć

obserwator

akcja koperty i akcja umowy trwa nie myslcie ze zwykli ludzie sie zalapia tylko wazony

Stefan

Czy Pan (usunięte przez administratora) dalej oszukuje pracowników na godzinach?

marek 19

Witam, czy pracuje ktoś może jako inspektor NDT. Jakie są warunki pracy i stawki.

Zostaw opinię o Energomontaż Zachód - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Energomontaż Zachód