EthosEnergy Sp. z o.o.
3 94 6 1

Opinie o EthosEnergy Sp. z o.o.

nowy

Panowie napiszcie cos o pracy jaka placa ,jakie stosunki sluzbowe,atmosfera ,czy warto sie zatrudnic.Po wczesniejszych wpisach jeden atakuje drugiego ,zawisc okrutna,ile mozna wyciagnac w 8godzin.

kaczor

PANOWIE JANEK ,NICK,LOLO JAK MACIE ODWAGE TO PRZEDSTAWCIE SIE,A NIE KRYJECIE SIE POD KRZYWKAMI.ZAJMIJCIE SIE WLASNYMI OSOBAMI,[PISZECIE BZDURY NA MOJ TEMAT I ANDRZEJA,STALO SIE JAK STALO ,NIKOMU NIE ZYCZE PODOBNEJ SYTUACJI,SPOTKAC MOZE KAZDEGO KTO LOPATKUJE ,PRZY LOPATKOWANIU POMYLKA KONICZY SIE KATASTROFOM .WIEM ZE WIELU SIE CIESZY Z TEGO CO SIE STALO,ZANIM COS SIE NAPISZE POMYSLCIE BO ROBICIE KRZYWDE INNYM,W TEJ PRACY POMYLKI MOGA DOTKNAC KAZDEGO CZY TO MONTR CZY LOPATKARZ KACZOR!!!!!!!!!!!!!!

Bodio
@kaczor 18.10.2018 14:10

KACZOREK NIE BRON ANDRZEJA,ANDRZEJ I ZLOTOUSTNY CIEBIE POGRARZYLI,DO TEGO RUMUNSKI LEB Z PAWLOWIC KOPAL DOLKI POD TOBA,BEDZIE POWTORKA ZE ZDZIESZOWIC24 RZEDY DO POPRAWY ,BULGARIA SZLIFOWANE ZACZEPY LOPATEK,OSTROLEKA BAUMANY ZLE ZALOPATKOWANE,KOSOWO ODWROTNE OTWORY NA STOPKACH,WIELW INNYCH WPADEK RUMUNA ZPAWLOWIC,RUMUN BIERZE SIE ZA LOPATKOWANIE CZEKAC KIEDY COS SPARTACZY BRAWO PANOWIE PREZESI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nick
@Bodio 26.10.2018 19:24

Taki z niego łopatkarz, że gwintować nie potrafił! Do tego głuchy na uwagi innych. Zwykły monter klasy Pekin, tak jak ty -łbie parciany! Leszek łopatkował jak ty jeszcze na chleb wołałeś beb! Podobnie Andrzej. Przy Łopatkowaniu, nie ma ciękiego kaszlu. Nie pomawiaj innych, masz dowody na to, co napisałeś? Materiały jak choćby NCR? Nie podważaj decyzji Prezesów. Bodio? Skąd ty wogóle spadłeś? Weź się z głową i w zgodzie z BHP oraz technologią do roboty, nie za pomawianie innych.

Hory

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Pracowałem na tokarkach cnc w Ethosie przez jakieś pół roku, straszna żenada... Kierownik zwykły (usunięte przez administratora) zwraca się do pracowników hasłami "(usunięte przez administratora) itp... Dopełnieniem jego osobowości jest uścisk dłoni, kto raz doświadczył nigdy nie zapomni.( 13-letnie dziewczynki robią to bardziej po męsku) A co do brygadzisty... niebywały przykład przerostu formy nad treściom niewiele kuma, a jeszcze mniej umie. Dochodzi do tego przerośnięte ego i mobbing na pracownikach... Rozwój w firmie zerowy... Jeżeli umiesz wciskać przycisk, nie masz mózgu(warunek konieczny), szacunku do siebie, ani nie wymagasz bycia traktowanym z szacunkiem to posada operatora na tokarni stoi dla Ciebie otworem.

Dalton

Daniel zjadł żółty śnieg jak był mały. Dlatego taki jest.Firma jest ok, chyba że traficie na tokarki....

janek

SZKODA KACZORA,ZLA DECYZJA PREZESA,JESZCZE BEDA DZWONIC DO KACZORA ABY WROCIL,BYLBY GLUPI JAK BY WROCIL TOMASZ G.POWINION SIE PUKNAC W TEN PUSTY LEB WUJA NIE ZROBI MU TEJ ROBOTY CO KACZOR,KACZOR JAK POWIEDZIAL ZE ZROBI TO ZROBIL A WUJA DZISIAJ JEST JUTRO GO NIE I NIEMA

Nick
@janek 17.10.2018 18:31

Wcale nie szkoda! Wuja wirnik przeszedł a kaczrka poległ! Taka prawda, prawdą jest ze wiele wcześniej robót skaszanił! Lecz wiele z tego też było kryte i tuszowane. We wrocławiu nie pracuje tylko ten, kto wyjątkowo nie chce pracować, a stawki też są zdecydowanie lepsze! Doceniajcie to co macie, patrzcie i myślcie jak robotę wykonać z glową i dobrze, a nie gdzie kropkowane piwo w promocji za mniej jak 2 złocisze kupić i się nim uraczyć, potem pochmielowi, czy powódeczkowi nakręcacie się farmazonami i pomawiacie innych. Wuja jeszcze wpadki na łopatkowaniu czy innej robocie nigdy nie miał! Miał inne wpadki, ale roboty nie spierdzielił. Jeszcze i nych "pekinów" jej za darmo uczył. Masz wąty to ustaw się w kolejce do "Dudersa" na spowiedź.

Muminek

Pnie prezesie prosze zbadac sytuacje na tokarkach cnc u daniela.ludzie tam nic nie umieja sa od wciskania jednego przycisku bo brygadzista nie chce im nic przekazac. A sam okazuje brak jakiegokolwiek szacunku do pracownika. Mlodzi sie zwalniają przez daniela. Omijac szerokim lukiem.dobrze ze juz tam nie pracuje

anonim

(usunięte przez administratora)

Nie lewy

Pewnie że zła!!! Ciebie Łbie parciany właśnie zwolnić zapomnieli!!! Ale zapewne wysoko postawiony teściu i szwagier! Bidny przebudziłeś się o 6:41.... Patrzysz a tu kara! Zaś pracować Guliwer ci każe. I wnet odkryłeś Hamer-rykę! Zapewwne masz dowody na pomówienia, że wuja to taka osoba, jak o nim napisałeś!!! I że wuja ten wirnik skaszanił??? Facet masz dowody? Masz wyniki jakichkolwiek badań Wuji, że go tak zniesławiasz??? -Masz??? Wiesz, na kaczorka zawsze można było liczyć... To paluszek sobie bandażem przytnie... To zamek na wirniku skaszani... To zamkową przeje.. IE!! Inny łopatkarz na wesele zaprosi...

LOLO

bardzo dobra firma polecam.

LOLO

Super firma.

LOLO

cenzura dziala.............

Pikolo

Widze że Daniela na tokarkach młodzi mają już dość. Tylko czekać aż wszyscy się tam zwolnią.

LOLO
@Pikolo 14.10.2018 22:35

daniela maja wszyscy dosc ,JESST TO TOLEROWANE ,DANIEL TO CZOP NR.1..........

Siwy

Robota i atmosfera jest ok zwlaszcza w delegacji -:)

PTU
@Siwy 16.09.2018 09:49

w zasadzie dla ciebie i innych "terenowych" nie wątpliwie "dobrych chłopaków" jest NA TYM PORTALU oddzielny ( w końcu) dział: AB-Pemont Łazy...

PRZEBUDZONY

Firma była doskonałą kiedy władzę sprawował stary Prezes człowiek z zasadami ale szanujący pracowników, kiedy firmę przejął młody to już nie to samo. Karierowicz, który ma wszystkich za nic liczący tylko zera na koncie. Nie mający bladego pojęcia o firmie. Podstawa to najniższa krajowa premii zero, śmieszne bilety do kina lub na basen raz na kwartał, opieka medyczna w LUX MED gorzej niż w NFZ. Porażka, szkoda tylko że takich wiadomości nie czyta PIP z pewnością zarobili by nie mało. PERESIE OGARNIJ SIĘ BO TWÓJ KONIEC JEST BLISKI firmy "matki bądź córki" Ci nie pomogą

Ktosiu
@PRZEBUDZONY 10.01.2018 22:11

biletów na basen nie ma u nas wcale.. to takie sprostowanie.. jest za to dofinansowany Multisport, z którego pracownicy sa zadowoleni - to tak gwoli sprostowania... :)

Ja
@Ktosiu 25.07.2018 10:25

Napisała to sekretarka Joanna, która ludzi traktuje na zasadzie "czego ode mnie chcesz", a połowa załogi nie odbiera benefitów, bo ma gdzieś jej wiejskie odzywki.

wania

Czesc napiszcie proszę jak wyglądają obowiązki, atmosfera i zarobki w dziale jakości. Podoba Wam się praca w firmie? Duża jest rotacja?

Pracownik

Dla wszystkich malkontentów mam jedną radę. Załóżcie własne firmy i pokażcie jak płacić i traktować ludzi. Jestem pewny, że każdemu dacie na rękę po 5tys. i będziecie ich wychwalać za samo istnienie i przyjście do pracy:-) Prawda jest taka, że brakuje wam IQ aby zrobić to co prezes, firmę "garażową" rozwinął tak, że teraz zatrudnia z 300 osób i jest warta kilkadziesiąt mln złotych. Firm dba o pracowników, wypłata zawsze na czas i tyle ile powinno być, dodatkowo :multisport, luxmed, bilety do kina, teatru, zoo itp. bony na święta 500zł, paczka/bony dla dzieci na mikołaja,wigilia firmowa, raz do roku family day. Jeżeli ktoś zgodził się pracować za 15zł/h to do kogo ma pretensje? Dostaje tyle ile wynegocjował. Już nie wspomnę o wspomnę o "fikcyjnych" delegacjach pracowników z Konina i okolic, którzy pracują we Wrocławiu i dostają diety. Firma wam poszła na rękę ze względu na rozłąkę z rodziną ale ani złotówki diety wam się nie należy...

Nick
@Pracownik 27.07.2018 12:50

Firma garażowa?Chyba piszesz o AB Pemont, ale czy napewno o EE??? EE czy TurboCare, to nie obecny prezes rozwinął jako firmę garażową bo ta jest za płotem, lecz Spółka, Starszy Pan Prezes i jej najstarsi Pracownicy. Jest rynek pracownika, każdy może znaleźć coś dla siebie. Wracając do tematu, macie to na co opierniczaniem się, wiadomymi i wszem znanymi swoimi przypadłościami oraz milczeniem na nieprawidłowości sobie nadwyraz zasłużyliście. Szkoda. że Pani Prezes ds finansów, nie wprowadziła firmy zewnętrznej, sprawdzającej wasze zwolnienia lekarskie, zwłaszcza po kontraktach.

Nick
@Pracownik 27.07.2018 12:50

Firma garażowa?Chyba piszesz o AB Pemont, ale czy napewno o EE??? EE czy TurboCare, to nie obecny prezes rozwinął jako firmę garażową bo ta jest za płotem, lecz Spółka, Starszy Pan Prezes i jej najstarsi Pracownicy. Jest rynek pracownika, każdy może znaleźć coś dla siebie. Wracając do tematu, macie to na co opierniczaniem się, wiadomymi i wszem znanymi swoimi przypadłościami oraz milczeniem na nieprawidłowości sobie nadwyraz zasłużyliście. Szkoda. że Pani Prezes ds finansów, nie wprowadziła firmy zewnętrznej, sprawdzającej wasze zwolnienia lekarskie, zwłaszcza po kontraktach.

Tomasz

Dziwne ale ja słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy!!!

Grzesiek

Tragedia na produkcji cnc. Jedna rada dla firmy zwolnijcie Daniela bo nikt u was dlugo pracowac nie bedzie. Wszystkim odradzam wysylania tam cv szkoda zycia.

Ciekawa

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Paulina

@NIELUBIANY Skoro rzeczywiście w firmie EthosEnergy stosowany jest mobbing sytuację tą należy odpowiednio rozwiązać. Czy podjęliście w tym celu jakiekolwiek kroki? Czy pracodawca w ogóle zdaje sobie sprawę z istniejącego problemu? Jeżeli nie, może warto go uświadomić.

NIELUBIANY
@Paulina 15.06.2018 23:28

O MOBBINGU WIEDZĄ ALBO MOŻE ONI GO STOSUJĄ I JEST IM WYGODNIE JAK SIĘ MÓWI O PROBLEMACH TO ONI JE BAGATELIZUJĄ MÓWIĄ ŻE SAMI JE STWARZAMY NIE MA Z KIM ROZMAWIAĆ BO SZEREGOWYCH PRACOWNIKÓW OKREŚLA SIĘ ŻE TO SĄ SPRZĄTACZKI WIĘC NIECH PRACUJĄ NA TAKICH STAWKACH W EUROPIE

NIELUBIANY

PAULINA MOBBING jest na pewno sam byłem a może jestem ofiarą procederu tylko tyle że ja umiem ich na tym złapać i im to wygarnąć .

Paulina

@Wojtas @Maniek Mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej. Czy jesteś pewien, że w firmie EthosEnergy stosowany jest mobbing? Jest to poważne oskarżenie, dlatego dopytuję jak to faktycznie wygląda. @Lobo Możesz napisać coś więcej na temat warunków pracy? @1 jakie w takim razie są Twoje wrażenia dotyczące pracy w tej firmie? @NIELUBIANY Jeżeli sytuacja w firmie jest zła to rzeczywiście najlepszym wyjściem jest próba rozwiązania problemów z kierownictwem, przełożonymi.

NIELUBIANY

Jak już wcześniej pisałem musimy się zjednoczyć i dogadać bo dziś jest rynek pracownika a nie pracodawcy i warto o tym mówić przełożonym a ich chamstwa nie wolno tolerować mamy przedstawicieli załogi i warto im takie przypadki zgłaszać nie być obojętnym na takie rzeczy ze strony tych pseudo kierowników

Maniek

Ja się nadal dziwie dlaczego kierownik produkcji pozwala na takie rzeczy co robi pan dani**. Gościu chamuje jakikolwiek rozwój w firmie na tokarkach cnc. Jego chamskie odzywki do pracowników to mobbing. Klimat straszny chyba ze ktos lubi stres nerwy i ponizanie przez przelozonego.

Lobo

Pracuje w ethosie w jakosci i jest fajnie. Slyszalem jedynie zle opinie o hali produkcyjnej.

1
@Lobo 23.05.2018 16:50

No to faktycznie, meega wysoko!! Akuratnie, nie ma się w tym przypadku czym chwalić!

Lobo
@1 23.05.2018 20:42

Nie chwale się.Czy to wazne jak wysoko kto pracuje? Wazne kto jest jakim czlowiekiem a nie ile zarabia na wysokim stanowisku. No ale kazdy ma inne priorytety zyciowe...

Wojtas

Ethosenergy ogólnie ok ale nie produkcja na tokarkach cnc. Ethos przejął niedawno hale produkcyjna dawnego GG Bearing Components. Oczywiście wraz z kierownikiem i parabrygadzistą. Poczytajcie sobie opinie o GG Bearing Components.

Grzegorz

Ktoś z konkurencji zaczął pisać, tylko firmy pomylił?

Wojtas

Produkcja Tokarki? Omijać szerokim łukiem! Atmosfera straszna. Mobbing i wykorzystywanie pracowników.

Administrator

Co od czasu dodania ostatniej opinii zmieniło się w EthosEnergy Sp. z o.o.?

NIELUBIANY

MOI MILI EE to dobra firma tylko nam jej pracownikom brakuje oleju w głowach czy trudno się zjednoczyć założyć związki i powalczyć o swoje czy dalej będą podziały na ludzi mieszkających w różnych miejscach chodzi o nasze portfele zjednoczmy siły

KTOS

ILE ZARABIA TOKARZ ?

Zostaw opinię o EthosEnergy Sp. z o.o. - Wrocław

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EthosEnergy Sp. z o.o.