EthosEnergy Sp. z o.o.
3 92 6 1

Opinie o EthosEnergy Sp. z o.o.

Siwy

Robota i atmosfera jest ok zwlaszcza w delegacji -:)

PTU
@Siwy 16.09.2018 09:49

w zasadzie dla ciebie i innych "terenowych" nie wątpliwie "dobrych chłopaków" jest NA TYM PORTALU oddzielny ( w końcu) dział: AB-Pemont Łazy...

PRZEBUDZONY

Firma była doskonałą kiedy władzę sprawował stary Prezes człowiek z zasadami ale szanujący pracowników, kiedy firmę przejął młody to już nie to samo. Karierowicz, który ma wszystkich za nic liczący tylko zera na koncie. Nie mający bladego pojęcia o firmie. Podstawa to najniższa krajowa premii zero, śmieszne bilety do kina lub na basen raz na kwartał, opieka medyczna w LUX MED gorzej niż w NFZ. Porażka, szkoda tylko że takich wiadomości nie czyta PIP z pewnością zarobili by nie mało. PERESIE OGARNIJ SIĘ BO TWÓJ KONIEC JEST BLISKI firmy "matki bądź córki" Ci nie pomogą

Ktosiu
@PRZEBUDZONY 10.01.2018 22:11

biletów na basen nie ma u nas wcale.. to takie sprostowanie.. jest za to dofinansowany Multisport, z którego pracownicy sa zadowoleni - to tak gwoli sprostowania... :)

Ja
@Ktosiu 25.07.2018 10:25

Napisała to sekretarka Joanna, która ludzi traktuje na zasadzie "czego ode mnie chcesz", a połowa załogi nie odbiera benefitów, bo ma gdzieś jej wiejskie odzywki.

wania

Czesc napiszcie proszę jak wyglądają obowiązki, atmosfera i zarobki w dziale jakości. Podoba Wam się praca w firmie? Duża jest rotacja?

Pracownik

Dla wszystkich malkontentów mam jedną radę. Załóżcie własne firmy i pokażcie jak płacić i traktować ludzi. Jestem pewny, że każdemu dacie na rękę po 5tys. i będziecie ich wychwalać za samo istnienie i przyjście do pracy:-) Prawda jest taka, że brakuje wam IQ aby zrobić to co prezes, firmę "garażową" rozwinął tak, że teraz zatrudnia z 300 osób i jest warta kilkadziesiąt mln złotych. Firm dba o pracowników, wypłata zawsze na czas i tyle ile powinno być, dodatkowo :multisport, luxmed, bilety do kina, teatru, zoo itp. bony na święta 500zł, paczka/bony dla dzieci na mikołaja,wigilia firmowa, raz do roku family day. Jeżeli ktoś zgodził się pracować za 15zł/h to do kogo ma pretensje? Dostaje tyle ile wynegocjował. Już nie wspomnę o wspomnę o "fikcyjnych" delegacjach pracowników z Konina i okolic, którzy pracują we Wrocławiu i dostają diety. Firma wam poszła na rękę ze względu na rozłąkę z rodziną ale ani złotówki diety wam się nie należy...

Nick
@Pracownik 27.07.2018 12:50

Firma garażowa?Chyba piszesz o AB Pemont, ale czy napewno o EE??? EE czy TurboCare, to nie obecny prezes rozwinął jako firmę garażową bo ta jest za płotem, lecz Spółka, Starszy Pan Prezes i jej najstarsi Pracownicy. Jest rynek pracownika, każdy może znaleźć coś dla siebie. Wracając do tematu, macie to na co opierniczaniem się, wiadomymi i wszem znanymi swoimi przypadłościami oraz milczeniem na nieprawidłowości sobie nadwyraz zasłużyliście. Szkoda. że Pani Prezes ds finansów, nie wprowadziła firmy zewnętrznej, sprawdzającej wasze zwolnienia lekarskie, zwłaszcza po kontraktach.

Nick
@Pracownik 27.07.2018 12:50

Firma garażowa?Chyba piszesz o AB Pemont, ale czy napewno o EE??? EE czy TurboCare, to nie obecny prezes rozwinął jako firmę garażową bo ta jest za płotem, lecz Spółka, Starszy Pan Prezes i jej najstarsi Pracownicy. Jest rynek pracownika, każdy może znaleźć coś dla siebie. Wracając do tematu, macie to na co opierniczaniem się, wiadomymi i wszem znanymi swoimi przypadłościami oraz milczeniem na nieprawidłowości sobie nadwyraz zasłużyliście. Szkoda. że Pani Prezes ds finansów, nie wprowadziła firmy zewnętrznej, sprawdzającej wasze zwolnienia lekarskie, zwłaszcza po kontraktach.

Tomasz

Dziwne ale ja słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy!!!

Grzesiek

Tragedia na produkcji cnc. Jedna rada dla firmy zwolnijcie Daniela bo nikt u was dlugo pracowac nie bedzie. Wszystkim odradzam wysylania tam cv szkoda zycia.

Ciekawa

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Paulina

@NIELUBIANY Skoro rzeczywiście w firmie EthosEnergy stosowany jest mobbing sytuację tą należy odpowiednio rozwiązać. Czy podjęliście w tym celu jakiekolwiek kroki? Czy pracodawca w ogóle zdaje sobie sprawę z istniejącego problemu? Jeżeli nie, może warto go uświadomić.

NIELUBIANY
@Paulina 15.06.2018 23:28

O MOBBINGU WIEDZĄ ALBO MOŻE ONI GO STOSUJĄ I JEST IM WYGODNIE JAK SIĘ MÓWI O PROBLEMACH TO ONI JE BAGATELIZUJĄ MÓWIĄ ŻE SAMI JE STWARZAMY NIE MA Z KIM ROZMAWIAĆ BO SZEREGOWYCH PRACOWNIKÓW OKREŚLA SIĘ ŻE TO SĄ SPRZĄTACZKI WIĘC NIECH PRACUJĄ NA TAKICH STAWKACH W EUROPIE

NIELUBIANY

PAULINA MOBBING jest na pewno sam byłem a może jestem ofiarą procederu tylko tyle że ja umiem ich na tym złapać i im to wygarnąć .

Paulina

@Wojtas @Maniek Mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej. Czy jesteś pewien, że w firmie EthosEnergy stosowany jest mobbing? Jest to poważne oskarżenie, dlatego dopytuję jak to faktycznie wygląda. @Lobo Możesz napisać coś więcej na temat warunków pracy? @1 jakie w takim razie są Twoje wrażenia dotyczące pracy w tej firmie? @NIELUBIANY Jeżeli sytuacja w firmie jest zła to rzeczywiście najlepszym wyjściem jest próba rozwiązania problemów z kierownictwem, przełożonymi.

NIELUBIANY

Jak już wcześniej pisałem musimy się zjednoczyć i dogadać bo dziś jest rynek pracownika a nie pracodawcy i warto o tym mówić przełożonym a ich chamstwa nie wolno tolerować mamy przedstawicieli załogi i warto im takie przypadki zgłaszać nie być obojętnym na takie rzeczy ze strony tych pseudo kierowników

Maniek

Ja się nadal dziwie dlaczego kierownik produkcji pozwala na takie rzeczy co robi pan dani**. Gościu chamuje jakikolwiek rozwój w firmie na tokarkach cnc. Jego chamskie odzywki do pracowników to mobbing. Klimat straszny chyba ze ktos lubi stres nerwy i ponizanie przez przelozonego.

Lobo

Pracuje w ethosie w jakosci i jest fajnie. Slyszalem jedynie zle opinie o hali produkcyjnej.

1
@Lobo 23.05.2018 16:50

No to faktycznie, meega wysoko!! Akuratnie, nie ma się w tym przypadku czym chwalić!

Lobo
@1 23.05.2018 20:42

Nie chwale się.Czy to wazne jak wysoko kto pracuje? Wazne kto jest jakim czlowiekiem a nie ile zarabia na wysokim stanowisku. No ale kazdy ma inne priorytety zyciowe...

Wojtas

Ethosenergy ogólnie ok ale nie produkcja na tokarkach cnc. Ethos przejął niedawno hale produkcyjna dawnego GG Bearing Components. Oczywiście wraz z kierownikiem i parabrygadzistą. Poczytajcie sobie opinie o GG Bearing Components.

Grzegorz

Ktoś z konkurencji zaczął pisać, tylko firmy pomylił?

Wojtas

Produkcja Tokarki? Omijać szerokim łukiem! Atmosfera straszna. Mobbing i wykorzystywanie pracowników.

Administrator

Co od czasu dodania ostatniej opinii zmieniło się w EthosEnergy Sp. z o.o.?

NIELUBIANY

MOI MILI EE to dobra firma tylko nam jej pracownikom brakuje oleju w głowach czy trudno się zjednoczyć założyć związki i powalczyć o swoje czy dalej będą podziały na ludzi mieszkających w różnych miejscach chodzi o nasze portfele zjednoczmy siły

KTOS

ILE ZARABIA TOKARZ ?

Paulina

@marcin "nie ma tragedii" czyli jesteś zadowolony z firmy EthosEnergy? Możesz powiedzieć z czego dokładnie byłeś zadowolony z pracy w firmie? @PRZEBUDZONY nie rozumiem, czy dla Ciebie negatywnym aspektem jest posiadanie prywatnej opieki medycznej i darmowe wejściówki do kina, czyli po prostu benefity?

Paulina

@0 i tylko 0 Twoja wypowiedź jest bardzo niejasna. A zależy nam, by na forum znajdowały się merytoryczne odpowiedzi. W takim razie napiszesz o co dokładnie chodzi w Twoim przekazie? Wszyscy zastanawiający się nad pracą w EthosEnergy będą Ci wdzięczni.

marcin
@Paulina 28.08.2017 14:31

firma spoko robiłem pod nimi niema tragedii

Administrator

Proszę o merytoryczne wypowiedzi na wątku firmy EthosEnergy Sp. z o.o. , ponieważ wchodzą tu osoby zainteresowane pracą i chciałyby się dowiedzieć informacji o przedsiębiorstwie.

0 i tylko 0

Iiiiistny szaaaał!!! najniższa NASZA krajowa+ dieta ubruttowiona /160! Podane do podpisu jak jesteś już po wycieczce życia na miejscu. 3,14 zda nad głową i 3,14zda nad głową! Gdzie są nasze związki zawodowe???? i Ci, którzy deklarowali chęć przystąpienia.

niunieek

Powiedźcie jak jest na kontraktach zagranicznych?

Paulina

@Nick, a Ty jaką masz opinię o EthosEnergy Sp. z o.o. ?

Nick

Jak Wy możecie tam jeszcze pracować:)

Paulina

@Cxh, powiesz coś więcej na ten temat?

Cxh

Skandaliczna atmosfera.

Paulina

Proszę o zamieszczanie merytorycznych komentarzy.

123

Dura Lex sed Lex!

Zostaw opinię o EthosEnergy Sp. z o.o. - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EthosEnergy Sp. z o.o.