Piotr13.09.2024 12:11
Dziś jadłem jeden z najgorszych obiadów, w życiu. Nie sądziłem, że można tak gotować i podawać to ,,wielkie zero,, swoim gościom bez żadnych konsekwencji.
Odwiedziłem to miejsce, bo jest to nowo otwarta restauracja, z pseudo kuchnią Ukraińską w samym centrum Tarnowa.
Obsługa nie ma kompletnie pojęcia o daniach w karcie. Jest obojętna, wolna oraz wygląda niechlujnie.
Dania, które wybrałem: Barszcz Ukraiński-jest to zimna woda, z przecierem pomidorowym, i farfoclami przypominających posiekaną kapustę. Zero buraka, ze starym, śmierdzącym mięsem (kawałkiem wielkości 2x2).
Pierogi, z grubym ciastem, przypalona cebulą, dokładnie nie odcedzone i polane olejem. Porażka!
Zupa na zimno, wyglądała jak pomyje dla świń, które moja babcia zanosiła, po całym dniu w kuchni.
Jak można, podać to ludziom? Placki ziemniaczane-to prodia! Jak już jesteś taka leniwa, i ucierasz ziemniaki na dużych oczkach, upewnij się że nie są one surowe, cienkie i dobrze wypieczone.
Dania wydawane, w odstępach około 20 minut, w kolejnościach śmiesznych, i nie w tym samym czasie. Czy wy jesteście poważni ? Jak długo, będziecie nas jeszcze truć ?
Jak można, otworzyć restauracje w Tarnowie i tak (usunięte przez administratora) na jakości, świeżości i być bezkarnym.
To miejsce, jak szybko powstało-tak szybko zniknie
z naszego miasta! Tarnowianie, aż tacy głupi nie są!
Naprawdę, nie warto! Uważaj na to miejsce!
Tarnów Tarnow-ogloszenia #restauracja #restauracjatarnów #restauracjamałopolska #restauracjaukraińska #food #foodporn #restaurant