Jestem skrajnie rozczarowany współpracą z tą księgowością. Mimo upływu całego miesiąca moje rozliczenia wciąż nie zostały wykonane, co jest absolutnie niedopuszczalne w tej branży. Brak jakiejkolwiek odpowiedzialności i profesjonalizmu – to pierwsze, co przychodzi na myśl.
Już od samego początku kontakt z firmą był utrudniony. Odpowiedzi były opóźnione lub nie było ich wcale, co wzbudzało poważne wątpliwości co do jakości obsługi. Z czasem sytuacja tylko się pogorszyła.
Próby kontaktu kończą się kompletną ciszą. Telefonów nikt nie odbiera, na wiadomości brak odpowiedzi. Klient zostaje pozostawiony sam sobie, bez informacji, bez wyjaśnień i bez wsparcia. Co więcej, w trakcie współpracy zostały zgubione moje dokumenty, co jest absolutnie niedopuszczalne i świadczy o skrajnym braku organizacji.
To nie tylko frustrujące, ale też naraża mnie na realne konsekwencje finansowe i prawne. Nie polecam tej firmy nikomu, kto oczekuje rzetelności, terminowości i podstawowego szacunku do klienta. Takie podejście to całkowite zaprzeczenie standardów, jakie powinna reprezentować profesjonalna księgowość.