uwaga.... JESTEM ZADOWOLONY. Wiem, wiem zaraz mnie zlinczujecie :) Na hotelu w Worms mieszkalem 4 miesiace, teraz wynajmuje wlasne mieszkanie. Hotel w Worms jak hotel, na start wszystko jest. Jeszcze nie widzialem hoteli pracowniczych w standardzie min czterech gwiazdek, ale moze wszystko przede mna. Jak sie chce to wszystko mozna, tylko trzeba zmienic nastawienie PRZED przyjazdem i zapytac sie siebie samego czego chce i co chce osiagnac. Ja wiedzialem, ze chce wyjechac na dluzej i sciagnac rodzine. Teraz chodze na kurs jezykowy, bo jednak trzeba kilka spraw urzedowych ogarnac, zwlaszcza jak dziecko za rok ma zaczac tu szkole. Praca jest ok, wiedzialem tez PRZED przyjazdem, ze nie bede siedzial za biurkiem, wiec robie co do mnie nalezy. Szef na magazynie cos przebakuje, ze moze na jesien uda mu sie dac mi bezposredni kontrakt. Takze wszystko na dobrej drodze. Trzymajcie za mnie kciuki i szanujmy sie nawzajem :)uwaga.... JESTEM ZADOWOLONY. Wiem, wiem zaraz mnie zlinczujecie :) Na hotelu w Worms mieszkalem 4 miesiace, teraz wynajmuje wlasne mieszkanie. Hotel w Worms jak hotel, na start wszystko jest. Jeszcze nie widzialem hoteli pracowniczych w standardzie min czterech gwiazdek, ale moze wszystko przede mna. Jak sie chce to wszystko mozna, tylko trzeba zmienic nastawienie PRZED przyjazdem i zapytac sie siebie samego czego chce i co chce osiagnac. Ja wiedzialem, ze chce wyjechac na dluzej i sciagnac rodzine. Teraz chodze na kurs jezykowy, bo jednak trzeba kilka spraw urzedowych ogarnac, zwlaszcza jak dziecko za rok ma zaczac tu szkole. Praca jest ok, wiedzialem tez PRZED przyjazdem, ze nie bede siedzial za biurkiem, wiec robie co do mnie nalezy. Szef na magazynie cos przebakuje, ze moze na jesien uda mu sie dac mi bezposredni kontrakt. Takze wszystko na dobrej drodze. Trzymajcie za mnie kciuki i szanujmy sie nawzajem :)uwaga.... JESTEM ZADOWOLONY. Wiem, wiem zaraz mnie zlinczujecie :) Na hotelu w Worms mieszkalem 4 miesiace, teraz wynajmuje wlasne mieszkanie. Hotel w Worms jak hotel, na start wszystko jest. Jeszcze nie widzialem hoteli pracowniczych w standardzie min czterech gwiazdek, ale moze wszystko przede mna. Jak sie chce to wszystko mozna, tylko trzeba zmienic nastawienie PRZED przyjazdem i zapytac sie siebie samego czego chce i co chce osiagnac. Ja wiedzialem, ze chce wyjechac na dluzej i sciagnac rodzine. Teraz chodze na kurs jezykowy, bo jednak trzeba kilka spraw urzedowych ogarnac, zwlaszcza jak dziecko za rok ma zaczac tu szkole. Praca jest ok, wiedzialem tez PRZED przyjazdem, ze nie bede siedzial za biurkiem, wiec robie co do mnie nalezy. Szef na magazynie cos przebakuje, ze moze na jesien uda mu sie dac mi bezposredni kontrakt. Takze wszystko na dobrej drodze. Trzymajcie za mnie kciuki i szanujmy sie nawzajem :)uwaga.... JESTEM ZADOWOLONY. Wiem, wiem zaraz mnie zlinczujecie :) Na hotelu w Worms mieszkalem 4 miesiace, teraz wynajmuje wlasne mieszkanie. Hotel w Worms jak hotel, na start wszystko jest. Jeszcze nie widzialem hoteli pracowniczych w standardzie min czterech gwiazdek, ale moze wszystko przede mna. Jak sie chce to wszystko mozna, tylko trzeba zmienic nastawienie PRZED przyjazdem i zapytac sie siebie samego czego chce i co chce osiagnac. Ja wiedzialem, ze chce wyjechac na dluzej i sciagnac rodzine. Teraz chodze na kurs jezykowy, bo jednak trzeba kilka spraw urzedowych ogarnac, zwlaszcza jak dziecko za rok ma zaczac tu szkole. Praca jest ok, wiedzialem tez PRZED przyjazdem, ze nie bede siedzial za biurkiem, wiec robie co do mnie nalezy. Szef na magazynie cos przebakuje, ze moze na jesien uda mu sie dac mi bezposredni kontrakt. Takze wszystko na dobrej drodze. Trzymajcie za mnie kciuki i szanujmy sie nawzajem :)uwaga.... JESTEM ZADOWOLONY. Wiem, wiem zaraz mnie zlinczujecie :) Na hotelu w Worms mieszkalem 4 miesiace, teraz wynajmuje wlasne mieszkanie. Hotel w Worms jak hotel, na start wszystko jest. Jeszcze nie widzialem hoteli pracowniczych w standardzie min czterech gwiazdek, ale moze wszystko przede mna. Jak sie chce to wszystko mozna, tylko trzeba zmienic nastawienie PRZED przyjazdem i zapytac sie siebie samego czego chce i co chce osiagnac. Ja wiedzialem, ze chce wyjechac na dluzej i sciagnac rodzine. Teraz chodze na kurs jezykowy, bo jednak trzeba kilka spraw urzedowych ogarnac, zwlaszcza jak dziecko za rok ma zaczac tu szkole. Praca jest ok, wiedzialem tez PRZED przyjazdem, ze nie bede siedzial za biurkiem, wiec robie co do mnie nalezy. Szef na magazynie cos przebakuje, ze moze na jesien uda mu sie dac mi bezposredni kontrakt. Takze wszystko na dobrej drodze. Trzymajcie za mnie kciuki i szanujmy sie nawzajem :)uwaga.... JESTEM ZADOWOLONY. Wiem, wiem zaraz mnie zlinczujecie :) Na hotelu w Worms mieszkalem 4 miesiace, teraz wynajmuje wlasne mieszkanie. Hotel w Worms jak hotel, na start wszystko jest. Jeszcze nie widzialem hoteli pracowniczych w standardzie min czterech gwiazdek, ale moze wszystko przede mna. Jak sie chce to wszystko mozna, tylko trzeba zmienic nastawienie PRZED przyjaz