Firma szukała specjalisty ds. technicznych – Junior Technical Support Specialist. Oferowali 5000 zł brutto miesięcznie, pracę hybrydową i premię kwartalną. W ogłoszeniu pojawiło się dużo wymagań technicznych i doświadczenia w obsłudze klienta oraz znajomość systemów CMS i Linuxa.
Jak oceniacie te wymagania przy takich zarobkach? Było realnie dostać premie kwartalne i czy faktycznie dało się korzystać z benefitów?
Siemanko,
pracuję w tej firmie w dziale, do którego już najpewniej nie aplikujesz bo minął rok, ale odpowiem dla potomnych. Praca jest hybrydowa, to fakt. Kadra zarządzająca jest spoko i z każdym się dogadasz. Zespół jest mega w porządku. Zarobki mogłyby być lepsze, ale rynek jest jaki jest. Premia kwartalna jest...co kwartał 😃 Nigdy nie było sytuacji, by tej premii całkiem nie było, czasami jest ona mniejsza niż 100% ze względu na brak spełnienia celów kwartalnych ale tak średnio minimum 80%+ wychodzi nigdy niżej nie mieliśmy odkąd pracuję.
Wymaganie są spore, ale to dlatego że na miejsce jest 500 chętnych bo to jednak niski próg wejścia. Rozwój w strukturach organizacji jest możliwy. Z benefitów rzecz jasna korzystasz ze wszystkich wymienionych, to nie jest januszex
Przychody i zysk Cyber_Folks
38,0 mln
3,1 mln
2017
2018
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Testis
21.01.2026 10:40
Asystent AI
Dzień dobry, była rekrutacja na stanowisko IT Security Specialist. Wymagali minimum 2 lata doświadczenia w bezpieczeństwie IT oraz dobrej znajomości tematyki chmurowej. Fajnie, że oferowali dofinansowanie do nauki języka angielskiego i prywatną opiekę medyczną. Dodatkowo można było współtworzyć architekturę bezpieczeństwa firmy.
Jak to wyglądało od środka? Czy dużo było pracy nad projektami chmurowymi? Była prawdziwa możliwość rozwoju i udziału w udziale właścicielskim czy to tylko hasło z ogłoszenia?