w ogłoszeniu widziałem ze kilka typów umowy oferuja. potwierdzicie tylko ze nie ma wciskania na sile zlecenia? nie chce robić na śmieciówce a tak to zmarnuje czas
SNECI Poland
24.07.2024 08:45
Panie Łukaszu, dziękujemy za Pana zainteresowanie naszą firmą inżynieryjno-konsultingową. Chcielibyśmy rozwiać Pana wątpliwości i przedstawić kilka istotnych informacji na temat naszych warunków współpracy.
Przede wszystkim, jesteśmy firmą specjalizującą się w konsultingu inżynieryjnym, współpracującą z klientami z różnych branż, w tym automotive. Naszym priorytetem jest oferowanie elastycznych warunków współpracy, które są dostosowane do indywidualnych potrzeb i preferencji naszych konsultantów.
U nas to konsultant decyduje, która forma współpracy jest dla niego/niej najbardziej odpowiednia – kontrakt B2B, umowa o pracę czy umowa zlecenie. Nie narzucamy żadnego z tych rozwiązań, dając naszym konsultantom pełną swobodę wyboru.
Praca z nami to również szansa na nabycie cennego doświadczenia oraz rozwój zawodowy. Nasze projekty są ambitne i różnorodne, co pozwala na zdobywanie nowych umiejętności i poszerzanie wiedzy w dynamicznym środowisku.
Jeśli ma Pan dodatkowe pytania, z chęcią na nie odpowiemy. Zachęcamy do kontaktu i złożenia aplikacji, aby mógł Pan samodzielnie przekonać się o korzyściach płynących ze współpracy z naszą firmą.
Serdecznie pozdrawiam
Greta Kotala
SNECI Poland
Zostaw merytoryczną opinię o Sneci Poland Sp. z o.o.
Nie przegap nowości o Sneci Poland Sp. z o.o.!