Pracuję w tym barbershopie i mogę szczerze powiedzieć, że bardzo dobrze się tutaj czuję. To miejsce, w którym praca nie jest tylko obowiązkiem, ale też czymś, co daje satysfakcję i pozwala się rozwijać. Od pierwszego dnia zostałem dobrze przyjęty i szybko poczułem, że jestem częścią zespołu, a nie tylko „kolejną osobą do pracy”.
Atmosfera w salonie jest naprawdę przyjazna i spokojna, ale jednocześnie wszystko działa profesjonalnie i zorganizowanie. Każdy wie, co ma robić, a jeśli pojawia się jakiś problem, to zawsze można liczyć na pomoc innych. Nie ma tutaj zbędnego stresu ani niepotrzebnej presji, tylko normalna, zdrowa współpraca.
Bardzo podoba mi się też to, że można się tutaj rozwijać. Praca z klientami daje dużo doświadczenia, a jednocześnie można uczyć się nowych technik i poprawiać swoje umiejętności. Właściciele i bardziej doświadczeni barberzy chętnie dzielą się wiedzą, co naprawdę pomaga w codziennej pracy.
Klienci też tworzą fajną atmosferę – wielu z nich wraca regularnie, więc z czasem budują się relacje i praca staje się jeszcze przyjemniejsza. Nie jest to tylko „strzyżenie i następny”, ale często normalne rozmowy i pozytywna energia w ciągu dnia.
Grafik pracy jest sensowny i da się go pogodzić z życiem prywatnym, co dla mnie też ma duże znaczenie. Nie ma wrażenia ciągłego chaosu, tylko wszystko jest racjonalnie poukładane.
Podsumowując, naprawdę lubię tutaj pracować. To miejsce, gdzie można czuć się komfortowo, rozwijać się zawodowo i po prostu dobrze spędzać czas w pracy.