C.M. MAKTON S.A.

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 98 ocen.

C.M. MAKTON S.A.
3 98 6 1

Opinie o C.M. MAKTON S.A.

Hanna

@ciekawy, myślę, że użytkowników forum zainteresuje również Twoja opinia na temat C.M. MAKTON? Jak oceniasz tego pracodawcę? Czy spełnia Twoje oczekiwania? Jak wyglądają Twoje doświadczenia związane z firmą?

Czarek

Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Sporo dobrego o firmie słyszałem.

ciekawy
@Czarek 26.07.2018 18:59

a co dobrego słyszałeś o tej firmie?? bo BARDZO mnie ciekawi

Hanna

@Czarek, nie natrafiłam na oferty pracy w firmie C.M. MAKTON. Czy Tobie udało się znaleźć informacje na temat rekrutacji do niej? Jeśli tak, to zachęcam Ciebie do podzielenia się nimi. Na jakie stanowiska poszukiwani są pracownicy? Jakie wymagania należy spełnić?

Ja

Mam pytanko ile mniej więcej zarabiają kierowcy np rejon Gdańsk lub ogólnie

Ja

Mam pytanko ile mniej więcej zarabiają kierowcy w firmie np filia Gdańsk lub ogólnie...... Ktoś coś...

Administrator

Rzetelne opinie dotyczące pracy w danym przedsiębiorstwie, to cenne wskazówki dla osób, które rozważają zatrudnienie w firmie. Posiadasz informacje na temat atmosfery panującej w C.M. MAKTON S.A.? Napisz o tym!

Dawid

Jedni pracują fizycznie inni umysłowo i tak już jest. Można jedynie coś usprawniać i tyle

Franek

Nikt nie mówił, że będzie lekko. Taka praca i tyle!

oj gdybyście wiedzieli kto
@Franek 20.04.2018 19:49

franek dokładnie nik nie mówił ze bedzie lekko ale bez przesady pracujesz pracowałeś w tej firmie na tym oddziale? przekładanie pojemników z miesem po 40-50 kg przez cały dzień albo noc wcale nie nazeży do przyjemnych. no chyba ze jestes kims z rodziny pawla lub radka bo tylko tacy zasiadaja w biurze

magazynier wieczny
@Franek 20.04.2018 19:49

jaka rodzina siedzi w biurze , same bzdety i kłamstwa , tych co nie dali rady

oj gdybyście wiedzieli kto
@magazynier wieczny 07.05.2018 13:00

kłamstwa? nie wieże paweł radek alicja wymieniać dalej? a moze zbieg okoliczności. a kto niedał rady chyba Ci pod kturymi kopaliście dołki. ale jak to mówi przysłowie kto kopie dołki sam w nie wpada. kiedyś trafi kosa na kamień. powodzenia wam życze wszystkim.

Administrator

Czy cisza na forum oznacza zadowolenie pracowników z pracy w C.M. MAKTON S.A.? Może warto byłoby ożywić ten wątek newsami na temat sytuacji tej firmy. Będą one ważne zwłaszcza dla tych osób, które chciałyby w przyszłości zasilić jej szeregi.

spokojny
@Administrator 17.03.2018 08:38

prowokacja?

oj gdybyście wiedzieli kto
@Administrator 17.03.2018 08:38

A co tu dużo pisać? Przed świętami radek dołożył ale na jak długo? Bał się że będzie musiał sam zapieprzać (bo praca tego nazwać nie można) Za chwile będzie jak zwykle jak on to potrafi „ gdybym miał to bym dał” albo „ panowie nie idzie musimy dokładać” Znamy to samochody po 650kg ładowności a chłopaki ładują po 1,5 albo i po 2 tony. chłopaki na magazynie pracują na maksa cały towar jest przekładany rękoma przed świetami dostawy po 16-20 ton i wszystko przekładane łapami. Życze powodzenia nowym pracownikom byle tak dalej to radek za nasze pieniądze kupi sobie następne mieszkanie 3 i 4 

Hanna

@aaa czy te kwoty bożonarodzeniowe są wypłacane w bonach, czy w dodatkowej premii wypłacanej z wypłatą? Jak wygląda sytuacja z innymi, pozapłacowymi benefitami - funkcjonują? Coraz więcej firm praktykuje taką formę wyróżnienia pracownika.

artur
@Hanna 06.08.2017 17:59

w tym roku dali wedline z terminem do sylwestra ????

ivan

Same bzdety wypisane przez osoby które do niczego się nie nadają ,albo nieudaczników życiowych ,zazdrosne .Panowie panie szanuj pracodawcę swojego bo możesz mieć gorszego !!

Cichy wielbiciel

Klaudia co ma ryj jak grzegorz nic nie spomne jako to ona nie jest fajna wszystko robi (usunięte przez administratora) ????????

mazur

dumni jesteście z tego co robicie? tak (usunięte przez administratora) wszystko.

Pan toti
@mazur 26.01.2018 19:41

Ale do kogo to ?

Pan toti

Pan radoslaw zwykly zlodziej i klamca na kazdym kroku jak sie uda ucina pracownikowi pensje zeby przytulic cos do wlasnej kieszeni a klamca bo co slowo to klamstwo i mydlenie oczu pracownikom ps zal mi tylko chlopakow z magazynu obojetnie co sie by nie stalo zawsze cale zloo jest na nich a te buce co zamawiaja towar wiecznie robia ferment i mieszane daty to tylko i wylacznie ich winna

dec

małe nieuczciwości: boczek w galarecie kupiony w Lewiatanie przy ulicy Pruszkowskiej w ubiegłym tygodniu boczkiem nie był tylko poświątecznymi okrawkami "twardej szynki"w galarecie cena ponad 28 zł/kg. Następnym razem taką podmianę zgłoszę do UOK!

Hanna

A jakie benefity oferuje C.M. MAKTON S.A. swoim pracownikom?

aaa
@Hanna 28.03.2017 11:42

benefity ? Makton teraz to już GOBARTO S.A. żadnych no może jak mają dobry nastrój to dadzą z 150-300 zł na święta bożonarodzeniowe.

Były pracownik
@aaa 02.04.2017 16:42

paczkę z wedlinami z krótkim terminem dali na święta

pracownicy

Radek co sie dzieje w "twojej" firmie. zawsze miałes 40 osób za bramą do pracy a teraz nie ma komu pracować?

onyx

spieszmy się szanować pracowników tak szybko odchodzą. tak tak "panowie" Pawle i radku.

ja

szkoda że płacą nie za pracę tylko za nazwisko !!!!

Wydymani

Brawo kolego nareszcie jakas sensowna opinia. Ja jeszcze bym napisał o - beznadziejnej jakości mięsa ciągle rozmrazanego i kombinowanego przez Wiecha -zmuszanie kierowców do jazdy niesprawnymi i ciągle przeladowanymi autami -mycie aut na placu środkami chemicznymi które lecą w glebę -a przede wszystkim ciągle oszustwa na czasie pracy i nadgodziny za darmo (Radziu dołoży) Szczerze współczuję każdemu pracownikowi który z przyczyn losowych jeszcze tam pozostał!!!

młody gniewny

dzień dobry wynagrodzenie na czas atmosfera poniżej krytyki wynagrodzenie na początek 1500 obiecują złote góry ale kiedy? umowa zlecenie tak długo jak to możliwe ewidencja czasu pracy wpisujesz od 5-13 21-5 zakaz wpisywania innych godzin pomimo nadgodzin poza inwenturą która jest co miesiąc do 17 brak pasków wypłaty nic się nie dowiesz. wszyscy "staży" pracownicy już "uciekli" liderzy nie wiem jak dostali się na te stanowiska poza obsługą smartfona nic ich więcej nie interesuje nowy pracownik jest zdany sam na siebie . dźwiganie towaru nikt się nie przejmuje a niekiedy to i po 40 kg jest do przerzucenia. kierownictwo się tylko podnieca ile to towaru przewiózł samochód który ma 700 kg ładowności. a wożą 1,5 do 2 ton gdzie jest policja? ogólnie pracy nie polecam ale z drugiej strony na bez rybiu to i rak ryba.

zainteresowany
@młody gniewny 07.02.2017 15:31

o jakim miejscu piszesz?

onex
@zainteresowany 13.02.2017 19:24

o poznaniu chemiczna i dąbrowskiego

ja

paranoja

Pan życzliwy

Tata T. Postawi w Gdańsku i Szczecinie. I wszystkie skończą tak jak jego hluba w Gnieźnie.

Twój Babol

Panie Radosławie nie jedz już swoich baboli robi się to nie smaczne a jak już musisz to zachowaj trochę dyskrecji. SMACZNEGO

Greg

A w Gdansku jest makton?

Ala Taboret

ale powiedz mi co kupujesz sympatyczny kolego?? Parówkową ????

Ala Taboret

Hej wszystkim! Co tam słychać w Poznaniu na hurtowniach? Doszły mnie słuchy,że Anne Paszteciare zwolnili !!! Czy to prawda???? Żal mi dziewczyny...Mam nadzieję,że przesiedleńców z Kresów nie wyrzucą tylko!! Chociaż czym się przejmować moje kochane, "Wielki Imperator" opanuję sprawe

Henryk Szablozebny

Halo halo co tu tak cicho... Jak buractwo ze wschodu?

Tadek z Targówka

Corka to ta Tłusta z naszcykniętymi warami jak karp i brwiami z kredki?? Że pozwalają tak handlową się stylizowac.... :-)

Klub Sportowy Siemiatycze

Normalnie jakaś paranoja w tym CM Makton Poznań Rodzinna firma pełną gębą... Dyrektor - pseudo Kierownik od PH - szwagierka... Żona w Cedrobiu , Córka w Duda Silesia...i dalsza rodzina szanownej Małżonki i szWagierki w szeregach magazynu oraz Logistyki... Czekamy jeszcze na Babcie ze wschodu oraz Zięcia oraz Wnuki jak Bóg da pięknej córuni pozdrawiamy Wasi Wierni Fani :-)

Zostaw opinię o C.M. MAKTON S.A. - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C.M. MAKTON S.A.