C.M. MAKTON S.A.
3 98 6 1

Opinie o C.M. MAKTON S.A.

Ja

Ostatnio jak tutaj niektórzy się rozpisywali za czasów poprzednich władz to miało pokazać jak to jest źle i niedobrze. Czy to, że teraz znowu ktoś zaczął się rozpisywać o głupotach to jest też źle jak kiedyś?

Darek

Słyszałem ze ponoć dobra w czymś innym ????

kiełbasa

Prawda jest taka że minął już ten lepszy czas w tej firmie. To jest wielki moloch, w którym pracownicy nie są doceniani. Ludzi dobiera obecna Pani Dyrektor, jeżeli ktoś jej nie odpowiada jest utylizowany. O sprawiedliwości w jej działaniach ciężko mówić. Oddani, wieloletni pracownicy z niedowierzaniem patrzą na działania jakie są podejmowane.

Ja

Dalej, dalej. Będzie znowu co poczytać i zgadywać;-)

lucek

blady:( co Ty zażywasz ?przestań ćpać! wstawiał się za ludźmi? a poza tym, to go (usunięte przez administratora) i to z paragrafu.

Sawek
@lucek 15.01.2019 07:15

Niby za co ?

Fax

Co się dzieje w tej firmie ?

Blady :-(

dlaczego takie głupoty piszecie?? Radek nie popłynoł tylko sam sie zwolnil. oj oj żebyście jeszcze nie plakali takiego jak Radek szukać ze świecą potrafił wstawić sie za nami w Warszawie i załatwić wiele żeczy a gdyby miałł to by nam dał.

Max
@Blady :-( 11.01.2019 10:03

A dlaczego się zwolnił ? Chciałem złożyc cv polecacie firmę ? Jak oceniacie prace nowego Zarządu?

Ja

Radziu popłynął????? Brawo!!! Może i dobrze, ale z obecnym dyr. T.L. to jak z deszczu pod rynnę, bo ma większe łokcie do przepychania się i mniej skrupułów. O dziwo to K.N. bierze go od tyłu i nawet nie zdaje sobie z tego sprawy.

Pracownik
@Ja 04.01.2019 22:29

Nieważne z kim, ważne że już bez r.k. Będzie lepiej

Ja
@Pracownik 06.01.2019 14:12

Obyś się jednak nie mylił, żeby w końcu było normalnie

Ja

Mam pytanko ile mniej więcej zarabiają kierowcy np rejon Gdańsk lub ogólnie

Kto
@Ja 26.07.2018 17:51

2950

Hanna
@Kto 21.12.2018 21:03

Może rozwiniesz swoją wypowiedź i napiszesz, na jakiej umowie pracuje się na tym stanowisku w C.M. MAKTON? Czy oprócz wspomnianego przez Ciebie wynagrodzenia, firma oferuje korzystanie pracownikom z pozapłacowych benefitów? Warto rozwinąć tę kwestię, gdyż co trzecia osoba poszukująca pracy, zwraca uwagę na system motywacyjny oferowany przez danego pracodawcę.

J-ka

moja mama krótko określa pracę na Kłobuckiej 1 Euforia 2 Panika 3 Szukanie winnych 4 Karanie niewinnych 5 Nagradzanie niezaangażowanych

Fedrusiak

I co cwaniaczki... Szukamy roboty... Nareszcie (usunięte przez administratora) macie za swoje. Jeden po drugim na zbity ryj, szkoda że tak późno. Miałem przyjemność z wami pracować i wiem jakie z was ścierwo. Ps. WALCIE SIĘ

Hanna

@ciekawy, myślę, że użytkowników forum zainteresuje również Twoja opinia na temat C.M. MAKTON? Jak oceniasz tego pracodawcę? Czy spełnia Twoje oczekiwania? Jak wyglądają Twoje doświadczenia związane z firmą?

Czarek

Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Sporo dobrego o firmie słyszałem.

ciekawy
@Czarek 26.07.2018 18:59

a co dobrego słyszałeś o tej firmie?? bo BARDZO mnie ciekawi

Hanna

@Czarek, nie natrafiłam na oferty pracy w firmie C.M. MAKTON. Czy Tobie udało się znaleźć informacje na temat rekrutacji do niej? Jeśli tak, to zachęcam Ciebie do podzielenia się nimi. Na jakie stanowiska poszukiwani są pracownicy? Jakie wymagania należy spełnić?

Ja

Mam pytanko ile mniej więcej zarabiają kierowcy w firmie np filia Gdańsk lub ogólnie...... Ktoś coś...

Administrator

Rzetelne opinie dotyczące pracy w danym przedsiębiorstwie, to cenne wskazówki dla osób, które rozważają zatrudnienie w firmie. Posiadasz informacje na temat atmosfery panującej w C.M. MAKTON S.A.? Napisz o tym!

Dawid

Jedni pracują fizycznie inni umysłowo i tak już jest. Można jedynie coś usprawniać i tyle

Franek

Nikt nie mówił, że będzie lekko. Taka praca i tyle!

oj gdybyście wiedzieli kto
@Franek 20.04.2018 19:49

franek dokładnie nik nie mówił ze bedzie lekko ale bez przesady pracujesz pracowałeś w tej firmie na tym oddziale? przekładanie pojemników z miesem po 40-50 kg przez cały dzień albo noc wcale nie nazeży do przyjemnych. no chyba ze jestes kims z rodziny pawla lub radka bo tylko tacy zasiadaja w biurze

magazynier wieczny
@Franek 20.04.2018 19:49

jaka rodzina siedzi w biurze , same bzdety i kłamstwa , tych co nie dali rady

oj gdybyście wiedzieli kto
@magazynier wieczny 07.05.2018 13:00

kłamstwa? nie wieże paweł radek alicja wymieniać dalej? a moze zbieg okoliczności. a kto niedał rady chyba Ci pod kturymi kopaliście dołki. ale jak to mówi przysłowie kto kopie dołki sam w nie wpada. kiedyś trafi kosa na kamień. powodzenia wam życze wszystkim.

Administrator

Czy cisza na forum oznacza zadowolenie pracowników z pracy w C.M. MAKTON S.A.? Może warto byłoby ożywić ten wątek newsami na temat sytuacji tej firmy. Będą one ważne zwłaszcza dla tych osób, które chciałyby w przyszłości zasilić jej szeregi.

spokojny
@Administrator 17.03.2018 08:38

prowokacja?

oj gdybyście wiedzieli kto
@Administrator 17.03.2018 08:38

A co tu dużo pisać? Przed świętami radek dołożył ale na jak długo? Bał się że będzie musiał sam zapieprzać (bo praca tego nazwać nie można) Za chwile będzie jak zwykle jak on to potrafi „ gdybym miał to bym dał” albo „ panowie nie idzie musimy dokładać” Znamy to samochody po 650kg ładowności a chłopaki ładują po 1,5 albo i po 2 tony. chłopaki na magazynie pracują na maksa cały towar jest przekładany rękoma przed świetami dostawy po 16-20 ton i wszystko przekładane łapami. Życze powodzenia nowym pracownikom byle tak dalej to radek za nasze pieniądze kupi sobie następne mieszkanie 3 i 4 

Hanna

@aaa czy te kwoty bożonarodzeniowe są wypłacane w bonach, czy w dodatkowej premii wypłacanej z wypłatą? Jak wygląda sytuacja z innymi, pozapłacowymi benefitami - funkcjonują? Coraz więcej firm praktykuje taką formę wyróżnienia pracownika.

artur
@Hanna 06.08.2017 17:59

w tym roku dali wedline z terminem do sylwestra ????

ivan

Same bzdety wypisane przez osoby które do niczego się nie nadają ,albo nieudaczników życiowych ,zazdrosne .Panowie panie szanuj pracodawcę swojego bo możesz mieć gorszego !!

Cichy wielbiciel

Klaudia co ma ryj jak grzegorz nic nie spomne jako to ona nie jest fajna wszystko robi (usunięte przez administratora) ????????

mazur

dumni jesteście z tego co robicie? tak (usunięte przez administratora) wszystko.

Pan toti
@mazur 26.01.2018 19:41

Ale do kogo to ?

Pan toti

Pan radoslaw zwykly zlodziej i klamca na kazdym kroku jak sie uda ucina pracownikowi pensje zeby przytulic cos do wlasnej kieszeni a klamca bo co slowo to klamstwo i mydlenie oczu pracownikom ps zal mi tylko chlopakow z magazynu obojetnie co sie by nie stalo zawsze cale zloo jest na nich a te buce co zamawiaja towar wiecznie robia ferment i mieszane daty to tylko i wylacznie ich winna

dec

małe nieuczciwości: boczek w galarecie kupiony w Lewiatanie przy ulicy Pruszkowskiej w ubiegłym tygodniu boczkiem nie był tylko poświątecznymi okrawkami "twardej szynki"w galarecie cena ponad 28 zł/kg. Następnym razem taką podmianę zgłoszę do UOK!

Hanna

A jakie benefity oferuje C.M. MAKTON S.A. swoim pracownikom?

aaa
@Hanna 28.03.2017 11:42

benefity ? Makton teraz to już GOBARTO S.A. żadnych no może jak mają dobry nastrój to dadzą z 150-300 zł na święta bożonarodzeniowe.

Były pracownik
@aaa 02.04.2017 16:42

paczkę z wedlinami z krótkim terminem dali na święta

pracownicy

Radek co sie dzieje w "twojej" firmie. zawsze miałes 40 osób za bramą do pracy a teraz nie ma komu pracować?

onyx

spieszmy się szanować pracowników tak szybko odchodzą. tak tak "panowie" Pawle i radku.

ja

szkoda że płacą nie za pracę tylko za nazwisko !!!!

Wydymani

Brawo kolego nareszcie jakas sensowna opinia. Ja jeszcze bym napisał o - beznadziejnej jakości mięsa ciągle rozmrazanego i kombinowanego przez Wiecha -zmuszanie kierowców do jazdy niesprawnymi i ciągle przeladowanymi autami -mycie aut na placu środkami chemicznymi które lecą w glebę -a przede wszystkim ciągle oszustwa na czasie pracy i nadgodziny za darmo (Radziu dołoży) Szczerze współczuję każdemu pracownikowi który z przyczyn losowych jeszcze tam pozostał!!!

Zostaw opinię o C.M. MAKTON S.A. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C.M. MAKTON S.A.