EMPIK FULFILMENT

• Karwowo
  • Boryszew
  • Andrzejów Duranowski
  • Rokotów

3. Opinie o pracodawcach Sochaczew
  5. Opinie o EMPIK FULFILMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Opinie o EMPIK FULFILMENT Sochaczew

Nie przegap nowości o EMPIK FULFILMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ!

Miki

11.01.2023 16:13

Dlaczego nas pracowników wysyłają na inne działy żebyśmy się uczyli i byli uniwersalni a liderów nie? Oni siedzą na tyłkach i nie muszą nic innego umieć poza swoim działem zwłaszcza ci nowi na p.o. Ten zabieg chyba jest tylko po to żeby pracowników gnębić i żeby nie wyrabiali średniej grupy.

05.01.2023 13:17

Moze laskawie ktos z dyrekcji napisze kiedy przewidziane sa podwyzki dla pracownikow .Bo teraz harujemy za najnizsza krajowa a praca nasza jest bardzo ciezka chyba wiecoe o tym.Czy dyrekcja odpowiada tylko na pytania ktore im odpowiadaja a te nieodpowiednie udaja ze nie widza
    Pracownica

09.01.2023 12:09

Nasi pracodawcy odpowiadają na pytania które dla nich są wygodne. A może zorganizujmy z nimi spotkanie? Zjednoczmy się :) Tylko pytania zadawajmy dopiero na spotkaniu (oczywiście jeśli takowe się odbędzie) a nie jak zawsze się to odbywało że spiszemy pytania i oni się przygotują do odpowiedzi:)
    Andrzej

10.01.2023 14:23

Pracodawcy mają nas gdzieś. Jesteśmy dla nich robakami. Więcej warta jest dla nich książka na półce niż dobry pracownik. Empik to (usunięte przez administratora)
    Podwyżka

03.01.2023 18:57

Czy wiadomo coś o podwyżkach? Aktualnie na umowie mamy najniższą krajową - a nie każdy o tym wie.

07.01.2023 18:21

Ja mam normalnie 3500netto a nie brutto bo brutto jest 4759 dokładnie a do ręki masz 3500 i ja tak mam jeśli masz jakieś wątpliwości zgłoś się do Kadr to ci wytłumaczą ja dowiedziałam się przez przypadek ile zarabiam brutto stąd wiem jak jest na umowę masz 3500 netto już podane +35% premii więc wszystko się zgadza nieznan ludzi na magazynie którzy mieli by 3500 brutto bo to jest nie możliwe. Pozdrawiam

09.01.2023 17:14

Z premia tyle masz ale nie golej wyplaty

04.01.2023 05:47

Czy przewidziany jest transport na terenie Sochaczewa dla pracujących w godzinach 8 - 16 ?
    Blanka

05.01.2023 20:07

Oczywiście, że tak.

06.01.2023 16:01

Chodzi mi o Socho.

04.01.2023 14:42

Nikomu nie polecam pracy w tej firmie. Empik kroi nas na kasę jak tylko może. DHL lepiej płacił . Na jedyna podwyżkę jaką możemy liczyć to tylko "podwyżka ciśnienia". Mobbing szerzy się na każdym kroku. Normy z kosmosu . Niech przyjdą pasi brzuchy i sami ja wyrobią a potem wymagają od nas. Jestem zaniepokojony tym co tutaj się dzieje . Nawet słowa nie można zamienić z drugim pracownikiem bo za chwilę jest darcie ryja. Jest gorzej niż w więzieniu. Zero szacunku dla drugiego człowieka. Pracownicy szukają już nowej pracy aby nie pracować w tej firmie. Więc zobaczą jak zaczną się sypać wypowiedzenia. A zostanie im tylko agencja która dla nich jest tania siła robocza.

06.01.2023 10:04

Normy były w DHL u. Różne na każdym dziale. I pracownik otrzymywał premię tylko na tych działach gdzie normy były małe i do wyrobienia. Teraz każdy musi wyrobić 80 procent średniej na danym dziale. I uważam ,że to jest sprawiedliwe.
    SunTzu

04.01.2023 12:13

Z okazji Nowego Roku chciałbym życzyć wszystkim pracownikom, żeby te sępy z Amazonu poszły w diabły. Straszny (usunięte przez administratora) się tu robi. Był DHL, to trzymany był chociaż w miarę międzynarodowy standard tej korporacji, teraz robi się tu jak u prywaciarza, najlepiej żebyśmy pracowali non stop, o to im chodzi.
    szok

19.12.2022 23:54

Jestem w zbulwersowana i w szoku widząc co działo sie dziś na magazynie około godz.20.00. Pani lider pakowania i kierownik zmiany A po rozsiądnięciu sie na fotelach postawiły przed sobą na baczność jedną z expertek pakowania . Nie słyszałam czego dotyczyła rozmowa ale sądząc po podniesionych głosach i nerwowych gestach nie była chyba przyjemna bo expertka płakała.Dla mnie to szok za co na oczach pracowników mezaniny tak podle potraktowały jedną z najlepszych pracownic , czy nie było miejsca zeby w odosobnieniu rozwiązac problem jesli taki był? To się w głowie nie mieści co się tu dzieje, a empik tyle pisze , że im tak bardzo zależy zeby kazdy pracownik traktowany był z szacunkiem to pytam sie gdzie ten szacunek?
    franek

21.12.2022 23:45

dokladnie obydwie po jednych pieniądzach i po tej samej szkole.Słoma z butów, zero szacunku dla pracowników
    Cywil

03.01.2023 13:14

Dział HR który nie wie co się dzieje w firmie, przepraszam ale czy wy przychodzicie do pracy aby napić się kawy????????.
    Stary Pracownik

24.12.2022 14:57

Jest mi smutno z powodu że żaden menager, kierownik nie złożył świątecznych życzeń jak było to zawsze. Baliście się że ludzie was zlinczują za te grafiki ? Nocna zmiana 23 grudnia ? Najlepiej rzuci jakieś ochłapy jedzenia i powiedzieć że się wigilię wyprawilo ?

26.12.2022 20:11

Mylisz się u nas kierowniczka składała życzenia wszystkim pracownikom.
    Cywil

03.01.2023 13:11

Niestety przykro słyszeć takie komentarze, ale kulturę osobistą wynosi się z domu, nie da się jej nauczyć, manager który nie identyfikuje się z firmą i pracownikami powinien zamiatać ulice.
    makowa

30.12.2022 09:32

Czy ktoś może napisać co z tymi zwolnieniami? Czy faktycznie planowana jest redukcja etatów? Jeżeli tak, to o jakiej redukcji mówimy? Komu Państwu najpierw podziękują za współpracę? Zaniepokojona pracownica.
    Długoletni pracownik

26.12.2022 18:51

Drogi Empik Jeżeli naprawdę jest takie gnębienie i ludzie płaczą przez jedną osobę proszę ja zdjąć ze stanowiska dyscyplinarnie na zwykłego pracownika albo zwolnić to przekroczenie wszystkiego osobiście uważam że zwolnienie z pracy to za proste ja dałabym jej do wyboru i zdegradowała do pracownika magazynowego niech odrobi godziny wysiedziane bezsensownie na fotelu bo to naprawdę przykre ale tak jest
    szok

28.12.2022 16:09

i chyba na przyglądaniu się kończy bo jak widać pani lider ma się dobrze nabrała wiatru w skrzydła i dalej robi co robiła dobrała sobie kolezankę tego samego pokroju / chodzi o S M/ i z zachowania widać ze obie czują sie bezkarne. A gdyby tak naprawdę zależało Wam na wyjaśnieniu tej sprawy to nie trudno zaprosić expertkę do HR i bezpośrednio od niej dowiedzieć się całej prawdy.

29.12.2022 09:52

Proces analizy oraz reakcji na zgłoszone problemy często wymaga czasu i zaplanowanych działań. Równocześnie zachęcamy do zgłaszania wszystkich niepokojących sytuacji.

28.12.2022 14:21

Czy można będzie wprowadzony na terenie Sochaczewa transport dla ludzi pracujących w godzinach 8.00-16.00 ?
    Dhlfan

25.12.2022 22:12

Straszne dno się z tej firmy. Robi zmuszać do nadgodzin 26 grudnia? (usunięte przez administratora)
    Dhlfan

28.12.2022 11:12

Widzę, że prawda boli i komentarze są kasowane.
    Magazynier

17.12.2022 10:00

Że wzgledu na dużą ilość pracy jestesmy odelegowani na OB do pomocy. A, tam aż chuczy ze od lutego będą 2zmiany!!! Czy to prawda? Dlaczego nie ma oficjalnej informacji tylko dowiadujemy się od ludzi...będą zwolnienia? Zalezy nam na ko kretach bo już różne wersje krążą???
    Neutralny

20.12.2022 23:16

Iwonko złóż CV cały czas trwa rekrutacja na kierownika, ogłoszenia wiszą na kazdej tablicy. Pokazesz wszystkim jak byc super kierownikiem.
    iwona

21.12.2022 23:50

dzięki wielkie ale już tam nie musze pracować i patrzeć na tą obłudę
    Sobieski Janek

15.12.2022 22:15

Dlaczego za pracę w magazynach empiku Polak zarabia mniej niż ukrainiec,polak ma dodatkowo większą tzw normę,co to za bandyckie podejście do Polaków we własnym kraju,jestem tym oburzony,i żądam natychmiastowej reakcji,inaczej zgłaszam tą sprawę do PIP, i innych instytucji.
    @prawda

16.12.2022 11:26

Zgadzam się w zupełności. Pracownicy pracujący przez firmę mniej zarabiają, a mają wyższą produktywność do wykonania jak agencja.

Kontakt - EMPIK FULFILMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Olimpijska 16 96-500 Sochaczew

zaskoczony

09.12.2022 01:30

Pracownik olezanki i koledzy z pakowania ze zmiany A rozeszła się wieść ze wasza uprzywilejowana kolezanka wygrała godzinę mocy nie dziwię się, widać było z góry jak cały dzień zbierany był bardzo dobry towar na manualu i jeszcze ta pani z ładnymi ustami co zastępuje KO jej pomagała , teraz to wam dowalą normę, ze tak pozwolicie to się dziwimy .Moze warto zainteresować tym GÓRĘ zeby przyjrzała sie czy nagroda była zasłużona i czy nie powinny być wyciąnięte konsekwencje za (usunięte przez administratora) A to wszystko za wiedzą i przyzwoleniem lidera. Ja bardzo chętnie opowiem co było widac. Pozdrawiam obserwator
    ...

15.12.2022 18:28

Pani E.U????
    ...

15.12.2022 18:43

Pani powinna byc zwolniona z tego stanowiska.Wezwiecie ją na rozmowe i zaprzeczy ,ale dużo osób pisze tu o niej i na stronie dhl od dawna.Ludzie jej nienawidzą ,nie chcą pracować ,boją sie iść choćby na godzine na jej dział do pomocy.
    Pracownica

15.12.2022 13:00

Liderka pakowania zmiana A potrafi przyjść na inny dział i mówić ludziom co mają robić i krzyczeć.Pani M zachowuje się jakby była menadżerem tego magazynu.Znam pare osób które odeszły przez nią.Straszyła mnie zwolnieniem bo akurat piłam wode gdy był upał,dodam,że ja nie pracuje na jej dziale a innym ,wiec co ją to obchodzi!Empik zróbcie z nią coś bo dalej ludzie bedą odchodzić ,tak jak ja.

14.12.2022 10:00

To co dzieje się obecnie na skanerowni to jest żenada. W kolejce stoi się już 20 minut przed rozpoczęciem pracy a skanery wydawane są ludziom tłoczącym się przy ladzie bez kolejki. Do godziny 14:20 czekać trzeba na skaner bo ich brakuje. Później jest tylko marudzenie lidera, że norma nie wyrobiona, a jak to zrobić jeśli jestem pół godziny w plecy. Ktoś mógłby się przyjrzeć sprawie, choć znając politykę firmy wszystko będzie po sezonie robione, teraz tylko klapki na oczach.

14.12.2022 08:39

Czy sa przewidziane podwyzki pensji od stycznia dla pracownikow???

12.12.2022 11:36

Drodzy dyrektorzy Empiku jak to mozliwe ze dajecie fory Ukraincom ktorzy maja do zrobionia 50% normy tej co my czy nie uwazacie tego za nonsens my sie z tym nie zgadzamy chodza jak larwy jak muchy w smole a my z wywieszonym jezorem jest to wstyd i obciach jesli to sie nie zmieni bedziemy pracowac tak jak oni.Smialo mozemy stwierdzic ze sa to nieroby i tylko patrza gdzie sie schowac maja czas na pogawedki chodzenie do kibla co 5 minut w parach a wy ich wynagradzacie jeszcze wyzsza wyplata od nas .Wstyd Wstyd Wstyd
    Dobry obserwator

11.12.2022 15:00

Witam, nie mogę uwierzyć w ten brak organizacji, panujący chaos, poganianie pracowników przez liderów ( to się nazywa (usunięte przez administratora)), żadnych rozmów bo nie można rozmawiać ( a sami do oporu ) itd. Zacznę od wydawania i zdawania skanerów, kompletny cyrk i jeszcze raz cyrk, tu żadna zasada nie obowiązuje tylko kto sprytny i nieuczciwy to wchodzi bez kolejki. Odkąd zostało to wprowadzone muszę stać 20 min przed rozpoczęciem zmiany ( czy ktoś szanuje mój czas, czy ktoś mi za to zapłaci???), a po skończeniu zmiany drugie 10 min i to jak wcześniej się wymknę. Tak robią wszyscy, bo nikt nie chce tracić swojego czasu, a jak mam tracić swój czas prywatny po zmianie na stanie w kolejkach to proszę zapłacić za nadgodziny, ponieważ my pracujemy od 6-14,14-22,22-6, a nie do 15 min po i 20 min przed. O 6,14,22 to ja mam się odbić na wyjściu. Skaner jest narzędziem pracy, więc skoro ja mam go pobrać i zdać to jest też moja praca. Nie róbcie z nas idiotów. Totalny skandal i zmuszanie do tego. Jak już słyszałem będą skargi do PIP, która się zajmie w odpowiedni sposób. Są też inne sposoby na wyprostowanie was, i nie straszcie pracowników wyrzuceniem z pracy. Pamiętajcie!!! Sami( Empik) pracujecie na soją opinię, a jest źle, oj bardzo źle…. . Skończy się tym, że ludzie popracują kilka dni i będą uciekać, a wy wiecznie będziecie mieli nowych ludzi. Wstyd!!! Polska firma z tradycjami, ha ,ha ,ha.I proszę niektóre liderki poinstruować, żeby nie wydzierały się na pracowników ( w domu na męża lub dzieci ), bo ktoś nie wytrzyma i zrobi coś co nie powinien. Ps. Dużo mówicie o braku (usunięte przez administratora) ( jak przyjmujecie do pracy), a jest taki, że jak żyję i przez lata pracy nigdzie tak nie było. Pozdrawiam i proszę o zmiany, a zacząć trzeba od powrotu do starych zasad w przekazywaniu skanerów. Ja na szczęście już szukam nowej pracy. Bardzo się pomyliłem i straciłem swój czas, a nie warto było. Każdemu kto się o was będzie pytał powiem, że to nie ten kierunek.

12.12.2022 11:01

dziękujemy za przekazanie swojej opinii – zapewniamy, że każdą skrupulatnie analizujemy i jeśli to tylko możliwe, wprowadzamy środki, które sprawią, że będzie nam się pracowało nie tylko sprawniej, ale także w dobrej atmosferze. Tematowi skanerów obiecujemy się przyjrzeć. Jednocześnie prosimy, aby wszelkie wątpliwości lub nadużycia w zachowaniu liderów zgłaszać bezpośrednio do działu HR lub anonimowo przekazywać do skrzyneczki zlokalizowanej na pierwszym piętrze. Na jakiekolwiek formy mobbingu nie ma w #EmpikTeam miejsca – dokładnie tak, jak zapewnialiśmy w czasie rekrutacji. Musimy jednak poznać szczegóły sytuacji, o której Pan wspomina, by móc prawidłowo ją rozwiązać.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w EMPIK FULFILMENT?

28.11.2022 23:51

Myśle , że powinniście coś zrobić ze skanerownią ;) Człowiek staje w kolejce i czeka aż będzie mógł łaskawie oddać skaner a banda bydła ( Ukrainy ) chyba udaje , że nie widzi kolejki albo kolejka ich nie obowiązuje. To co się dzieje po zakończeniu pracy to jakiś cyrk.

12.12.2022 10:57

Malo tego ze wlaza bez kolejki to zarabiaja wiecej od nas i maja o polowe mniejsza norme do zrobienia od nas to jest cyrk kurde nigdzie tak na swiecie nie ma ze rodowity obywatel dostaje po (usunięte przez administratora) a przyjezdny ma fory
    K.O

09.12.2022 11:55

Na magazynie najlepsza kase maja ratrakarze. Kluczowy Operator nie zarabia tyle co oni. Liderzy maja 150 -250 zl wiecej od nich. Cos tu nie gra. Zj....y dostaja KO i Liderzy , odpowiadaja za cale dzialy. Empik zrob coś. Nie pociagniemy tak dlużej.
    Solidny pracownik

11.12.2022 03:46

No no, te KO to akurat najwięcej robią xD Całe 8h przy biureczku i kawki z koleżaneczkami :D
    KO wysyłka

12.12.2022 00:54

Skoro zwykli pracownicy maja większą wiedze niż KO zapraszam komentującego na wysyłkę zobaczymy kto ma większą wiedze. W necie każdy mądry a w realu mały jak mróweczka, pisząc nieskromnie wiedzą bym zgniotła. Ciekawe czy tacy wielcy by byli przy wysyłce 22 aut jak to robią KO nieroby.

12.12.2022 00:22

A ja mam pytanie do gory dlaczego pozwalacie na to by agencje i ludzie z Ukrainy zarabiali od rodowitych polakow wiecej przy czym maja o polowe mniejsze normy do wypracowania.Jest to chore i niedorzeczne i krzywdzace nas.Ukrainski facet moze robic mniej od polskiej kobiety jest to nienormalne i mam nadzieje ze to sie szybko zmieni zanim caly empik bedzie o tym huczal
    to nie wypada

07.12.2022 02:19

Empik daje premię świąteczną, w pierwszym progu 500 pln. Rok temu DHL dawał 650 pln. Zadziwiające zagranie pod drużynę. Przez najbliższe dni miło będę wspominał DHL.
    Nikt

07.12.2022 16:44

Hahaha premia roczna? Ale masz marzenia
    Chyba śnisz

10.12.2022 18:09

No, niektórzy dostali po 300 :)
    zaskoczony

08.12.2022 20:50

empik

09.12.2022 01:12

a to takie kombinacje tak sie robi ludzi w bambuko, widać opłaca sie nakarmić panią lider kanapeczkami, ciasteczkami, codziennie zrobić kawkę, torcik z dostawą do domu i wtedy mozna wszystko i nie musi sie nic i jeszcze donieść na ludzi a pani lider to lubi. WSTYD do tego stopnia nadszarpywać swój autorytet. Kiedy wreszcie skończy się ta bezkarność? Buta i arogancja obydwu tych pań nie zna granic.
    Pracownik z długim starzem

29.11.2022 01:47

Witam a więc zacznę od tego drogi Empik Team że miałem nadzieję że gdy nas przejęliście będzie lepiej coś się zmieni na lepsze dla nas i dla was. Niestety z przykrością muszę stwierdzić że tak nie jest !!! I to jest do wszystkich menadżerów odpowiedzialnych za ten magazyn. Ludzie którzy wychodzą z pracy wyczerpani ,zdołowani, zmęczeni psychicznie nigdy nie będą wydajni.zapytacie dlaczego tak się dzieje ?! porozmawiajcie z pracownikami oni wam powiedzą w czym jest problem to oni znają ten magazyn jak własną kieszeń to oni znają procesy od podstaw to oni wiedzą jak zarządzać ludźmi z którymi współpracują bo znają ich i wiedza co potrafią. To ci ludzie wiedzą jak przetrwać sezon i uwierzcie trochę presji jest potrzebne ,ale presja w nadmiarze jest bardzo szkodliwa! Spójrzcie również na agencję na ludzi którzy są zatrudniani bo nigdy nie będzie dobrze jeżeli będzie liczyła się tylko "sztuka" Było już to przerabiane latami i niestety nie zdaje to egzaminu co z tego jeżeli na dziale jest 30 osób z czego 8 potrafi i CHCE PRACOWAĆ! A pozostałe 22 trzeba szukać po magazynie i motywować. do pracy nie sądzicie że to jest bezsensowne?! Ile czasu się wtedy traci a jak to się mówi czas to pieniądz! Przestańcie prowadzić monolog stwórzcie ludzką konwersację na tym naprawdę można wiele zyskać! I na koniec jeszcze jedna sugestia jest to bardzo niesprawiedliwe że starzy pracownicy mają wynagrodzenie takie jak nowi pracownicy bo jednak ich wiedza jest ogromna. Wyeliminujcie to co najbardziej zniechęca ludzi do pracy. MACIE NARZĘDZIA!!!!

29.11.2022 17:37

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za Pana głos oraz ogromne zaangażowanie – konstruktywną krytykę cenimy szczególnie, dlatego będziemy się problemowi przyglądać i zrobimy wszystko, co w naszej mocy, by pracowało nam się nie tylko efektywniej, ale także w dobrej, pełnej zrozumienia i życzliwości atmosferze.
    jujank

19.11.2022 07:44

Czy wiadomo kiedy, lub gdzie można obejrzeć filmik reklamujący magazyn? Jakiś dłuższy czas temu była ekipa która nagrywała magazyn - stąd te pytanie. Znalazłam tylko stary filmik (za czasów DHL).

21.11.2022 11:49

Dzień dobry, prosimy jeszcze o chwilę cierpliwości, pracujemy nad tym, by film pojawił się na https://praca.empik.com/magazyn
    Jaja Kobyly

11.11.2022 17:17

Kierat. (usunięte przez administratora). Plotkowisko. Guzik platne. Wymagania. Rozmowy za nieosiaganie norm.

Zostaw merytoryczną opinię o EMPIK FULFILMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ