EMPIK FULFILMENT

• Karwowo
  • Boryszew
  • Andrzejów Duranowski
  • Rokotów

3. Opinie o pracodawcach Sochaczew
  5. Opinie o EMPIK FULFILMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Opinie o EMPIK FULFILMENT Sochaczew

Nie przegap nowości o EMPIK FULFILMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ!

ballaj

01.01.2026 21:19

dlaczego liderzy nie odbijają się jak wychodzą na papierosa? a my jesteśmy rozliczani z każdej sekundy

06.01.2026 19:22

Mam pytanie . Czy ktoś coś wie o aneksach w związku z podwyższeniem najniższej krajowej ?
    obserwatorka

06.01.2026 22:13

Nie odbijają się również pracownicy agencji, dlatego wychodzą na papierosa po kilka razy. Na przerwie 20-to minutowej przesiadują po pół godziny, albo jak tam im fantazja podpowie.
    Marlena

13.11.2025 15:29

Nie polecam nikomu się tutaj zatrudniać jeżeli dbacie o swoje zdrowie psychiczne, bo ta praca wam to odbierze. Pracownicy czy liderzy potrafią patrzeć ci w twarz i mówić miłe rzeczy, pogadać sobie jacy to inni są niezdarni, a za waszymi plecami robią to samo tylko z kimś innym, dodatkowo myśląc, że o niczym nie wiesz, ale całe szczęście miałem dobre źródło informacji, także pozdro :pp Nie wiem jakim cudem niektóre panie zostały liderkami, szczególnie jedna, która nie potrafi sobie poradzić z ludźmi więc jedyne co robi to wisi na telefoniku i skarży na każdego dookoła oglądając kamery z monitoringu. Chorym być nie możesz, bo odrazu idziesz na wywiad co było powodem Twojej choroby czy gdzie się rozchorowałeś i inne tego typu idiotyczne pytania, a liderki w większości mają problemy z huśtawkami emocjonalnymi, także polecałbym dla nich może jakieś warsztaty na ten temat 🩷
    Basia

05.12.2025 17:21

Jeśli nie zostaniesz polecony przez lidera to możesz aplikować w nieskończoność.Taka rada dla wszystkich.
    Basia

10.12.2025 11:42

Najlepsze jest to, że ludzie sami podburzają liderów. Nie ma współpracy zespołowej. A donosy do kierowników często są nieprawdziwe.

29.10.2025 19:06

Radzę zaprzestać kampanii oszczerstw na mój temat przez Jakuba z wysyłki zmiana A. To jest przestępstwo. Zwolniłam się ponad rok temu, a wciąż słyszę plotki na swój temat. Koneser dam do towarzystwa o co posądza mnie. To jest bardzo krzywdzące. Człowiek mściwy, nieustępliwy z ewidentnymi problemami ze sobą. Bezgranicznie zakochany w swojej kierowniczce Monice, dla której robi dosłownie wszystko.
    Nicj

25.11.2025 07:45

Żyjesz w wyimaginowanym świecie, że tworzysz takie komentarze nieznanej treści... To o tobie?

25.11.2025 07:54

Niech szanowny kluczowy przestanie ludzi oczerniać i prześladować. Zwykły plotkarz, takie ma kompetencje właśnie.
    Marexzek

17.09.2025 21:15

TO JEST (usunięte przez administratora) ŻE PRACOWNIK WOLI BRAĆ URLOP ZAMIAST L4 GDY JEST CHORY BO BOI SIĘ, ŻE DOSTANIE PONAD TYSIĄC ZŁOTYCH MNIEJ DO WYPŁATY! To jest niedorzeczne. (usunięte przez administratora) pracy/(usunięte przez administratora). Nie przychodźcie tu chyba że chcecie nabawić się załamania nerwowego i tyrać za najniższą krajową wyrabiając normę. O ludziach tutaj nie wspominam bo szkoda mi słów. Mam 30 lat. W gorszej firmie jeszcze nie robiłem.
    OnA

17.10.2025 21:08

na L4 obcinają ci 500 PLN - najpierw naucz się liczyć i nie podburzaj całej reszty. I sorry ale najniższej krajowej to w naszej firmie nie ma, wszyscy - każdy zarabia więcej. Nie chce mi sie tu pisać ale takie głupoty to i mnie irytują. idź gdzieś indziej i(usunięte przez administratora) w tamto gniazdo bo nam tu zabrudzasz nasze - jak i wielu innych. Wstyd! i Hańba! Cały świat stoi dla was otworem - wszyscy nieszczęśliwi w empiku. Ja lubię tu wielu ludzi i doceniam. Nie jest to firma doskonała, ale nie znam takiej. I na pewno mam tu wiele dobrego

21.11.2025 20:21

Potwierdzam. Ta firma to jest jedno wielkie dziadostwo. Biorąc pod uwagę fakt, że są tutaj pracujące weekendy i praca na nocnych zmianach to pensje są po prostu żenujące. 4100 za cały przepracowany miesiąc bez ani jednego dnia na L4 czy urlopu na żądanie. Tyle to powinien zarabiać pracownik ochrony który przez większość czasu nie robi nic tylko siedzi na swoich czterech literach i słucha radia. Ludzie którzy harują fizycznie i regularnie są poddawani presji psychicznej na osiąganie większych wyników w pracy powinni absolutnie zarabiać więcej. Wypytywanie pracowników o przyczynę pobytu na L4 to jest bezczelne i bezprawne naruszanie prywatności. (usunięte przez administratora) Gdyby nie to że empik zapewnia darmowy transport do Sochaczewa to już dawno bym odszedł z tej drańskiej firmy. Zresztą i tak chcę z niej odejść. Czuję wyjątkową awersję do tego miejsca i do niektórych osób z którymi niestety przyszło mi tutaj pracować.
    Zaciekawiony

01.11.2025 17:53

A co sądzicie o łamaniu zasad przez wieloletniego pracownika przyjęć?
    Lolek

02.11.2025 19:13

Pokaż takiego, który ich nie łamie. Jest wolność słowa. Każdy może wypowiedzieć własne zdanie, zwłaszcza gdy ma rację
    Odpowiadam

03.11.2025 14:51

Przyjęcia zmiana A Ktoś chciał dorobić do premii świątecznej.
    Kinia

08.10.2025 19:50

Te śmieszne pary rozdzielcie to może będą mieli czas na pracę. Płaczecie że norma słaba ale jak się lata po magazynie i tylko prowadzi obserwację to nikt za Was norm nie zrobi.
    Kinia

17.10.2025 17:41

Podobno zwalniają za zwolnienia a tu proszę. Jak się ma mamusię to i dupa na stołku zostaje. Zabrakło lidera jednego z działów i latawiec poczuł się jego zastępcą 🤮

19.10.2025 10:31

Możesz rozwinąć temat? O jakim dziale mowa? Czyżby mówisz o Ikarze?
    Anna

13.10.2025 19:56

Wiecie co zygac się chce jak czytam te wasze opinie jak wam źle to co wy jeszcze robicie w tej firmie drogę macie wolna zwolnić się u już po robocie a nie piszecie jak to źle jak to strasznie ale siedzicie i trzymacie się rękoma i nogami ja pracowałam było mi źle zwolniłam się i jest ok

11.10.2025 17:36

Kochani co sądzicie o ostatniej premii magazynowej? Uważacie, że firma uczciwie wyceniła naszą ciężką pracę? Ps. te cztery gwiazdki w opinii pracodawcy to jest jakaś kpina i niesmaczny żart. To jest jeden wielki przekręt. Do potencjalnych kandydatów do pracy w magazynie Empiku. Nie patrzcie na te gwiazdki bo to jest kłamstwo. Poczytajcie wnikliwie opinie. W tedy się przekonacie jaką to "wspaniałą" firmą jest Empik.
    Maciej

19.08.2025 13:07

Co z podwyżkami? Nadal zero informacji na ten temat. Coraz więcej wymagań, system czterobrygadowy a jeśli chodzi o sprawy ważne dla nas a nie dla firmy to zawsze wszystko jest na ostatnim miejscu…

28.08.2025 02:31

Wstępnie powiedziane jest 01.10.2025, ale z tego co już słyszałem to spora ilość osób składa wypowiedzenia przed 4 brygadówką bo nikt się na to nie pisał za takie śmieszne pieniądze + 200zł dodatku za premie którą wypracujesz w okresie tej 4brygadówki, ale to tylko słowa a i tak pewnie zrobią inaczej bo tu każdy fałszywy. Niby chodzili po magazynie i pytali o tą 4 brygadówkę tylko jak zapytałem kogokolwiek to nikt jej/jego nie pytał... śmieszne jest to co tu się dzieje, ale powodzenia życzę.

11.10.2025 17:30

I zawsze będziemy na ostatnim miejscu. Firmy nie interesuje dobrostan Twój i Twojej rodziny. Dla Firmy zawsze były, są i będą najważniejsze potrzeby Firmy. Pieniądze znajdą się na modernizację infrastruktury zakładu czy budowę nowej linii przenośników rolkowych. Pieniądze na inwestycje wewnętrzne i zewnętrzne są dla Firmy najważniejsze. Cel uświęca środki. Zapamiętaj sobie moje słowa: pracownik dla Firmy jest tylko tanią siłą roboczą. Tak było jest i będzie. Jeżeli chcemy mieć jakikolwiek realny wpływ na politykę Firmy względem jej pracowników to załóżmy związek zawodowy i zmuśmy pracodawcę do poważnych rozmów z pracownikami. Bez żadnej ściemy i stawiania nas przed faktem dokonanym. Zaczniemy w tedy realnie kształtować relacje między pracodawcą i zatrudnionymi.
    Meza

03.10.2025 19:03

Przeczytaj przed zatrudnieniem się w tej firmie.Pozytywne komentarze są tylko podbijane.Ostrzegam przed ludźmi, którzy za wszelką cenę chcą zostać kluczowymi. Mnie prześladował syn kluczowej ze zmiany A.Nawet po zwolnieniu z pracy próbował zniszczyć mój samochód na niestrzeżonym parkingu.Nie zgłosiłam sprawy HR, bo tak samo jak większość pracowników byłam zastraszana przez jego matkę.

06.10.2025 07:28

Kluczowej z którego działu? Pozdrawiam.

07.10.2025 14:27

Mazanina P0/P1 gorszej kobiety w swoim życiu na drodze nie spotkałam. Kłamie, zmyśla,manipuluje, plotkuje przez co doprowadza do kolejnych zwolnień. Bardzo nieszczęśliwa kobieta, która musi mieć beznadziejne życie ,że tak się w pracy wyżywa. Zastrasza ludzi poprzez najgorsze procesy i nie wyrobienie normy.
    Oburzony

25.02.2025 08:43

Karza nas za wychodzenie wcześnie z pracy a za bycie pod wpływem substancji odużajacych to już nie ? Wczorajsza sytuacja na magazynie. Pracownik sortera pan D.wczoraj jeździł na wózku pod wpływem substancji mocno odużajacych. Co widocznie lider i kierownik na to przyzwala bo nie wieże że o tym panie nie wiedzą gdyż to jest na pożądku dziennym. Proszę panie i górę o zapoznanie się ponownym zasadom i przepisom BHP dopóki nie dojdzie do tragedii.

15.09.2025 16:13

A o kapusiu mowa no niestety wielu tu takich dlatego im dają spokój.

21.09.2025 22:31

Tylko ochrona nic z tym nie robi a kierownik tym bardziej. Nie ośmieszajcie się
    Grzegorz

04.09.2025 11:17

Kostkarka do lodu Blaupunkt była na stanie udało mnie się zakupić za 205,22 zł stwierdzono że jest brak na stanie i zrobili zwrot pieniędzy .Gdy się okazało że zrobili błąd w cenie który teraz kosztuje teraz 780 zł nagle jest na stanie w magazynie
    Jeszcze nie pracownik

30.08.2025 04:46

Planuje aplikować na magazyn, po przeczytaniu części tych opinii zastanawiam się jeszcze bardziej czy warto rzucać obecną pracę lidera
    Krycha

01.09.2025 08:15

Moim zdaniem musisz spróbować dla mnie sama w sobie nie jest ciężka tylko sama atmosfera jest nie do wytrzymania i oczywiście mobbing
    Jeszcze nie pracownik

04.09.2025 03:22

Pracuję jako lider ochrony w firmie kurierskiej i zastanawiam się, bo tu mi dobrze, ale zależy mi na umowie o pracę
    Czytelnik

29.08.2025 14:25

Hej, słyszałem że ktoś pisze/ napisał książkę o pracy w naszym cudownym magazynie... Wie ktoś coś więcej?
    Amazonka

30.08.2025 05:31

Tytuł książki to „Zeszłam do piekła”. Fragmenty można poczytać na Facebooku pod właśnie tym tytułem
    Byly

28.08.2025 13:30

Pracowałem tam jeszcze za DHL i powiem tylko tyle jedną wielką patologia. Pytania? Zatrudnijcie się odpowiedzi przyjdą same. Nie polecam.

19.08.2025 21:22

Czemu jest 4/5 gwiazdek jak tu się dzieją takie cyrki, nie ładnie tak kupować opinie. Ciekawe co z podwyżkami bo miały być w lutym ale przesunięte zostały na kwiecień a z kwietnia przesunięte na koniec lipca, lipca już nie ma i podwyżek również nie ma, według wyżej postawionych w empiku w tym (usunięte przez administratora) to pracownicy empika zarabiają najwięcej w okręgu... co jest nie prawdą bo nawet na przeciwko P&G dają więcej.
    Wróbel

20.08.2025 13:15

Jeszcze niedawno było 2,9 gwiazdki. Opinie same negatywne a ocena rośnie. Wiadomo że oceny są fałszywie podbijane

19.07.2025 07:18

08.08.2025 15:06

Fałszywi liderzy potrafią doprowadzić pracowników na krawędź wytrzymałości. Jednym z typów przywództwa, które przynosi negatywne skutki dla pracownika jest pani lider (usunięte przez administratora) Tajemnicą Poliszynela, że oprócz pięknie wyglądających w teorii i praktyce koncepcji przywództwa, pojawiają się także sposoby wpływania na człowieka, które być może czasem w krótkim terminie przynoszą pozytywne rezultaty, ale długofalowo skutkują zawsze obniżonymi wynikami pracowników. Jednym z typów takiego przywództwa, które zawsze przynosi negatywne skutki dla pracownika,pełnym spektrum cech i zachowań w pełni świadomymi i podejmowanymi z premedytacją przez przywódcy działaniami przeciw pracownikom. Intencjonalnością przywódcy, aby ukryć swoje zamiary przed pracownikami i sprawiać wrażenie autentycznego przywódcy angażującego się w pozytywne zachowania wobec pracowników. Przy tym do ukrywanych skrzętnie cech fałszywego przywódcy zalicza się: negatywne cechy czyniące przywódcy bardziej podatnym i skłonnym do negatywnych zachowań wobec pracowników (jak p.. brak empatii, niestabilna, zawyżona samoocena, egocentryzm), chęć zwycięstwa połączona z niskim poczuciem odpowiedzialności, nadmierna wrażliwość na krytykę i potrzeba akceptacji, nieszczerość i umiejętność udawania Wśród działań fałszywego przywódcy wobec (przeciwko) pracowników, do których fałszywy przywódca nigdy się nie przyzna, wymienia się: wywoływanie i podtrzymywanie strachu wśród pracowników, upokarzanie pracowników, zbieranie informacji w celu wykorzystania ich przeciwko pracownikom,marginalizowanie lub degradowanie pracowników,niszczenie relacji pracowniczych, wprowadzanie pracowników w błąd.W końcu podejmowane często w "białych rękawiczkach" działania fałszywego przywódcy wobec (przeciwko) swoich pracowników manipulowanie informacjami, brak komunikacji i przejrzystości, zmienność i brak konsekwencji, niszczenie społeczności.Trudno zacząć rozmawiać na ten temat z innymi, a rozmowa taka jest podstawą by zredukować poczucie osamotnienia i poczuć, że to nie z nami jest coś nie tak, ale z naszym liderem.Jest to pierwszy krok do tego, by wspólnie przeciwstawiać fałszywemu przywódcy, przejąć kontrolę nad sytuacją i przywrócić zdrowe relacje wewnątrz naszego działu.

20.08.2025 06:34

ładnie opisane. To jest chyba o większości liderów/liderek na magazynie co swoim dają najlepsze towary a ty masz (usunięte przez administratora) żeby normę wyrobić, nigdy się nie przyzna do błędu bo to on/ona jest liderem a ty tylko trepem od robienia brudnej roboty której nikt nie chce wykonywać, liderzy tak jak i kierownicy muszą budzić strach żebyś znał/znała swoje miejsce w szeregu... podobno wszyscy są tu równi ale jak widać są równi i równiejsi.

01.06.2025 18:51

U nas pracodawca wprowadził własny regulamin pracy. Za skorzystanie z urlopu na żądanie zabierają po 500 zł z pensji. No cóż od pewnego czasu stało się to normą w tej firmie. Czy pracodawca może zatem ukarać pracownika za to, że chce wziąć przysługujący mu na mocy przepisów Kodeksu pracy urlop na żądanie? Albo czy może obciąć mu premię, gdy dzień wolny pracownika jest mu nie na rękę? Czy ktoś już skonsultował ten proceder z radcą prawnym lub z PIPem? Zgodnie z art.  1672 Kodeksu pracy, pracodawca jest obowiązany udzielić na żądanie pracownika i w terminie przez niego wskazanym nie więcej niż 4 dni urlopu w każdym roku kalendarzowym. Pracownik zgłasza żądanie udzielenia urlopu najpóźniej w dniu rozpoczęcia urlopu. Urlopu na żądanie nie wpisuje się do planu urlopów na dany rok, a pracownik może go wykorzystać w sytuacjach nagłych, nieprzewidywalnych zdarzeń losowych. Czasami po tę formę urlopu sięgają pracownicy, którzy w inny sposób nie mieliby szansy wzięcia dnia wolnego, z uwagi np. na zaplanowany i zapisany w tym czasie w planie urlopów wypoczynek innych pracowników. Wątpliwe jest dla mnie, czy warunki premiowe mogą określać negatywne konsekwencje z tytułu wykorzystywania uprawnień przewidzianych w Kodeksie pracy.
    Eh

11.06.2025 20:53

Tu nie ma premi frekwencyjnej, zabierają 500 z premi za produktywność jaką sobie wypracujesz.
    Mufasa

13.08.2025 21:37

Mój drogi, mimo że nie pochwalam tej akcji z minus 500 za absencję to jest to ucinają z premii a nie zasadniczego, a jeśli zapisali to w regulaminie premii, następnie ogłosili min 2 tyg przed wejściem w życie to wszystko mogą! Premia nie jest obowiązkowa, jest przywilejem.

12.08.2025 11:04

13.08.2025 12:49

Dział sorter zmiana A. Wreszcie ktoś odważył się napisać prawdę.My cieszymy się że ta pani pseudo liderka odeszła z mezz jako była pani KO i nie miesza u nas. To nie jest osobą do żadnej współpracy z ludźmi. Wszystko zostało napisane w punkt. Nawet agencja nie chce z nią pracować . Skarżą się na nią i narzekają ,chodzą na sorter bo muszą. Tą panią już powinna zajać się góra.
    Martyna

07.07.2025 13:19

To co się tu dzieje ostatnio to jakiś skandal. Człowiek przychodzi do takiej pracy głównie dla premii i co? 6% premii, cóż za wspaniałe docenienie naszej pracy. Ciekawe czy system premiowania się zmienił bo jeśli tak, powinniśmy być o tym poinformowani. Gdzie zebranie? Gdzie jakakolwiek informacja jeśli taka zmiana zaszła? To nie premia uznaniowa żeby o niej milczeć tylko regulaminowa . Jeśli jakieś zmiany zaszły a nie dostaliśmy informacji to tylko pokazuje jak nas robicie w konia!!
    Jola

08.07.2025 07:10

Podobno jest 13% ale to nie zmienia faktu że w tej firmie źle się dzieje. Liderzy robią co chcą, kierownictwo udaje że tego nie widzi a ludzie tracą zapał do pracy. Nawet jak stracą najlepszych pracowników oczu nie otworzą bo jesteśmy dla nich tylko siłą roboczą do ewentualnego zastąpienia. Nie ważne kim, nie ważne kiedy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w EMPIK FULFILMENT?

Kontakt - EMPIK FULFILMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Olimpijska 16 96-500 Sochaczew

murzynek Bambo

26.06.2025 22:45

A teraz coś dla rozluźnienia atmosfery. Kochani forumowicze czy wiecie ile wynosi premia magazynowa w tym miesiącu? Otóż 6 %. W przypadku osób które mają umowę zwykłego magazyniera czyli 4800zł brutto to daje kwotę w wysokości 288zł. Nie jestem tylko pewien czy to jest wartość brutto czy netto. Na rękę to daje jakieś 3900zł plus oczywiście dodatek nocny. Czyli będzie gdzieś ok 4000zł. No cóż z mojej perspektywy wygląda to jak jakaś tragikomedia. Pozdrawiam wszystkich.
    Lovelas

01.07.2025 13:19

A dla tych którzy nie uczestniczyli w imprezie jakaś wyższa premia przewidywana? Wszak reszta bawiła się za nasze pieniądze 😉

06.07.2025 13:47

Impreza firmowa musi się zwrócić i pieniądze na wczasy pod gruszą też trzeba z czegoś zabrać żeby potem je wspaniałomyślnie dać swoim pracownikom. Osobiście uważam, że cały ten fundusz socjalny to jest jeden wielki pic na wodę fotomontaż. Przez cały rok firma zbiera czy raczej zabiera nam pieniądze na to żeby później nam je oddać w formie tzw. dodatków świątecznych czy chociażby dodatków na wyjazd wakacyjny (szumnie nazywane wczasami pod gruszą). Chcę przypomnieć, że podczas ostatniego zebrania z dyrekcją zakładu wyraźnie powiedziano nam, że w lipcu mamy dostać odpowiedź odnoście kolejnej "podwyżki" pensji. Czy i tym razem firma zastosuje jakieś pokrętne metody socjotechniki aby zmobilizować pracowników do ciężkiej pracy i zatrzymać tych którzy planują zmienić pracodawcę?

04.06.2025 15:29

Nie pasuje wam to proszę się zwolnić. Jest mnóstwo pracy, tylko oczywiście lepiej zatruwać życie innym plotkami i cofać się w rozwoju. W każdym zakładzie pracy zabierają premie za urlop na żądanie. Sama nazwa na to wskazuje. Zwolnienia pracowników nie są bezpodstawne.
    angela

23.06.2025 12:26

No cóż, osobiście wolałabym aby nie zabierali nam tej premii frekwencyjnej. Jednak takie ściemnianie, jak Ty uprawiasz tu boli mnie bardziej i właśnie z takimi ćwokami musimy pracować a to gorsze od tej premii. BO: 1 PRIMO - premia to premia - jest a nie musi jej być, jedyne, co musi być to wynagrodzenie zasadnicze - CZYTAJ - premia to dobra wola pracodawcy, więc ... 2 PRIMO - pracodawca ustala zasady jej uzyskania, jej nie uzyskania, pomniejszenia etc, 3 PRIMO - pomniejszają nie za to, że bierzesz urlop na żądanie bo do tego masz prawo ale za to, że zaskakujesz nieobecnością w pracy i powodujesz zamieszanie w organizacji pracy, a ci co tego nadużywają powodują, że ja muszę być w pracy wtedy, kiedy miałam grafikowo wolne. I z góry powiem, że nie jestem z HRU (dla tych dziarskich przebiegłych komentatorów). Mój poziom świadomości ogólno-życiowej oraz iloraz inteligencji nie jest mniejszy od Pań z HRU, mimo że pracuję na magazynie. Zatem poziom mojej wypowiedzi w tym poście niech niech nie wzbudza głupich komentarzy.

26.06.2025 20:19

Kogo konkretnie nazywasz ćwokiem? Może masz na myśli siebie? To właśnie Twój poziom wypowiedzi świadczy o Twoim niskim poziomie kultury osobistej. Nieodpowiednie zachowanie w postaci wyzywania innych osób, zarówno w przestrzeni publicznej, jak i prywatnej, niesie ze sobą nie tylko konsekwencje społeczne, ale także prawne. Tak, że następnym razem zastanów się zanim zaczniesz tutaj komuś ubliżać. Ps. pytanie do administratora strony. Dlaczego pozwalacie na umieszczanie tutaj obraźliwych komentarzy?

20.06.2025 21:07

Firma ma coraz większy problem ze znalezieniem nowych pracowników. Jak tylko kogoś nowego zatrudnią to zaraz zawija żagle i odchodzi stąd. I bardzo dobrze. Młodzi ludzie może i mają coraz bardziej wygórowane wymogi ale prawda jest też taka, że pracując w tej firmie można zapomnieć o jakichkolwiek ambicjach zawodowych. Chyba, że ma się jakieś koneksje co z pewnością otwiera drogę do awansu. Ja już czekam na ten dzień w którym pomacham fakerem i nigdy tu nie wrócę.
    Ewa

24.06.2025 15:37

Cala zmiana A jest chorA i ta z PTS a Liderka tylko przy biurku siedzi i patrzy jak tu przykompinowac
    B Dick

26.06.2025 19:54

O który PTS chodzi?? Pani I. J.??? Jedyna normalna i pracująca z zespołem osoba. Proszę nie wypisywać głupot.

18.06.2025 00:32

Witam! Chciałbym pozdrowić wszystkich normalnych ludzi z którymi mam okazję tutaj pracować. Nie ma dla mnie żadnego znaczenia czy jesteście Polakami, Ukraińcami, Białorusinami, Mołdawianami czy innej narodowości. Bez względu na różnice i podziały społeczne, wszelakie "łatki" jakie nam się przypisuje wierzę, że razem możemy zdziałać więcej niż skacząc sobie do gardeł. Wszyscy jesteśmy jednym gatunkiem Homo Sapiens. Podziały tworzą egoiści niezdolni do altruizmu i zdrowego współistnienia w społeczeństwie. Życzę nam samych dobrych ludzi w naszym otoczeniu, takich, którzy mają wartości, a uczucia są silniejsze niż ich ego i egoizm.

02.06.2025 21:24

Gdyby to była dobra firma to nie szukała by na okrągło pracowników i nie ogłaszała się ciągle w internecie. Tak więc samemu wystarczy pomyśleć, że wyrobili sobie sami taką opinię i renomę. Pytanie do dyrekcji i zarządu firmy. Kiedy będą jakieś podwyżki? Te które tak szumnie ogłosiliście na zebraniu w zeszłym roku to był pic na wodę, fotomontaż. Nie widzę absolutnie żadnej różnicy w pensji w stosunku do tego co zarabialiśmy przed tzw. podwyżką. Jakby tego było mało to jeszcze dowaliliście swoim pracownikom i zabieracie nam pieniądze za urlop na żądanie. Wyjątkowo łapczywi jesteście na nasze pieniądze.
    Pozytywny

21.05.2025 22:48

Oddajcie nam koleżankę z wysyłki , która niedługo nas opuści !!! Brak słów zwolnić takiego pracownika!!! Ci cali decydenci do wymiany!!!Po tylu latach niezłe podziękowanie .Pracowita, sympatyczna i kompetentną osoba. Brak słów co wy wyprawiacie. Powodzenia kto z nowych na jej miejsce wytrzyma dłużej niż okres próbny .Co ja piszę, niech wytrzyma kilka dni . No nie wierzę, że to się dzieje naprawdę.Nygusy zostają a ludzi z wiedzą zwalniają.SAMI SOBIE WYRABIACIE OPINIĘ. ŻENADA !!!
    Madzia

02.06.2025 00:15

Szkoda tylko że ta koleżanka jak było potrzeba to w (usunięte przez administratora) miała pracę i kolegów , widziała tylko swój czubek nosa i gdzieś miała przychodzenie do pracy , więcej jej nie było niż była, i tylko inni pracownicy przez takich jak Ona zostali ukarani , i wrzuceni do jednego worka. Na takich ludzi szkoda miejce trzymać
    Edek z krainy kredek

02.06.2025 05:20

Haha ale się uśmiałem. Gdyby chodziła do pracy nie została by zwolniona. Sama sobie na to zapracowała
    AnnaKarenina

10.04.2025 20:07

Aż boli czytać! Jak łatwo po treści i sposobie pisania wiedzieć, kto pisze co...dramat. I weźcie się pozwalniajcie marudy i dajcie innym oddychać. Normalnie zagłębie jedynej słusznej i prawdziwej prawdy i partii. To stan umysłu chyba. Podżeganie, obgadywanie, publiczne krytykowanie a w magazynie rywalizacja, plotkowanie i krzywdzenie innych.
    AnnaKarenina

20.04.2025 20:38

No geniusz, patrzcie, jaki erudyta. Osobowość anankastyczna? A może gramatyczny nazista? Purysta językowy? ".......Badanie wykazało, że skłonność do pomijania błędów i niezajmowania się nimi mają przede wszystkim osoby otwarte na świat i ludzi. Znacznie bardziej krytyczni okazali się ludzie z natury zamknięci. Oni uwielbiają wytykać błędy i osądzać innych. Nie chodzi wyłącznie o wskazanie błędu w tekście, ale także bardzo negatywne emocje wobec jego autora. - Uczestnicy, którzy w teście osobowości zostali określeni jako radośni i skłonni do kompromisów znacznie pozytywniej oceniają innych. Nawet jeśli chodzi o gramatycznych analfabetów - czytamy w raporcie. Wszystko wskazuje więc na to, że nie chodzi o czystość języka, ale o własne kompleksy i wypełniającą nas złość." Gratulacje zatem Januszu
    ja

30.05.2025 00:02

Geniusz, na stanowisku jakim? Pracownik magazynowy? Dyrektor do spraw wielu? helllow, kim jesteś
    Obserwator

28.03.2025 09:50

Ludzie jak bardzo jesteście w stanie (usunięte przez administratora) waszą godność i Wasze prawa w imię tego by tu pracować? Wyzysk, zastraszanie, popędzanie, mobbing, nierówność wobec agencji (gdzie firma powinna bardziej dbać o komfort swoich pracowników). Musicie przychodzić dużo przed czasem, a wyjść najlepiej o równej. Jak nie to zaraz wymyślą coś na Was i cyk plany naprawcze, notatki i zwolnienia. Ucinanie za L4, zwolnienia z pracy bo było się na zwolnieniu.. Firma w zasadzie nie słucha pracowników, co pokazuje, że zapędzają się jeszcze dalej. Nie robią absolutnie żadnego kroku w kierunku pracowników, tylko jeszcze bardziej idą w drugą stronę. Gdyby Was zabrakło to by sama agencja nie utrzymała tego miejsca. Albo firma musiałaby liczyć się z ludźmi albo to zamknąć. A tak skoro nadal jest banda jeleni która pracuje tam potulnie i w zasadzie siedzą cicho, bo zbiorowo byście mieli szansę ale też z tym razem głośno nie walczycie... To w to im graj. Od dłuższego czasu to obserwuje i jest dużo gorzej niż zanim odszedłem z tej firmy. Ale macie to na własne życzenie.
    Pitusritu

22.05.2025 19:19

O jakim (usunięte przez administratora) się wypowiadasz ? Jesteś z HR czy tym nad ? Ta firma to jedno wielkie (usunięte przez administratora) i Ty widzę sięgasz jego dna ..Atmosfery tam nie ma i nie będzie (usunięte przez administratora)..Uśmiechasz się co ???bo zarabiasz marne pieniążki a może ta wymarzoną praca to tylko Twoje hobby ? Hahaha..weź nie pierdziel głupot bo raczej nie ma tutaj zadowolonych..Ubawiłam się 🤣🤣🤣
    ja

29.05.2025 23:57

wiesz co? trzeba pracować. Też mnie to boli. Wolałabym nic nie robić a zarobić. No superek. Ale tak nie ma. A jak ty trujesz, to mi jest gorzej. i po co mi to robisz, pytam się ........ zwolnij się, idź gdzieś indziej, zostaw nas
    Krycha

27.05.2025 10:36

W jakich godzinach można dzwonić do biura bo panie takie zarobione że nie mają czasu odebrać telefonu

26.05.2025 11:20

Praca na magazynie w Empiku jest świetna jeżeli... chcesz w krótkim czasie nabawić się chorób kręgosłupa szyjnego, rwy barkowej, zespołu cieśni nadgarstka itp. Nepotyzm posunięty do granic absurdu. Nie ważne co umiesz i jakie masz doświadczenie, ważne kogo znasz i czyją jesteś rodziną lub koleżanką/kolegą. Nie choruj , bo po powrocie czeka Cię przesłuchanie , na co byłaś/byłeś chora i dlaczego tak długo. Była taka jedna liderka która tak krzyczała do ludzi, że aż było ją słychać na drugim końcu magazynu. Prawdziwy poganiacz niewol..ników. Oczywiście pracujące niedziele i święta. Sama słodycz.

17.04.2025 07:24

18.04.2025 06:13

Tak jest od dawna. pytanie kto akceptuje te opinie Te mniej wygodne dla biura są od razu kasowane
    Ola

22.04.2025 22:32

Boją się żeby nie wyszło kogo trzymają na stanowiskach kierowniczych

05.03.2025 07:59

06.03.2025 09:43

Niestety (usunięte przez administratora) jest w tej firmie na porządku dziennym
    emma

20.04.2025 20:42

Chyba najbardziej między samymi pracownikami, tu jest wzajemny dramat.
    Pracownica

11.12.2022 21:39

Pani lider pakowanie zmiana A wykańcza psychicznie nie tylko swój dział ale przychodzi na inne i chce dyrygować pracownikami na innych działach, odeszłam bo nie da się z nią pracować.
    Miki

16.04.2025 09:26

Jaka skrzynka na jakim piętrze? Do HR nie ma po co iść bo lider od razu jest poinformowany o skardze i kto ją zgłosił
    Olek

18.04.2025 09:16

Oczywiście że tak HR jest tak samo winny za te sytuację co się dziejom na magazynie

04.04.2025 11:09

Podwyżek nie będzie, bonusów w kwietniu również nie będzie. Pozdrawiam
    Anna

10.04.2025 06:48

*Pracownik przykro mi ale nie powiem gdzie to jest ponieważ ludzie którzy złożyli by CV popsuli by ta atmosferę w pracy, empik może i jest wymagalny ale atmosferę robią ludzie chodza skarżą, donoszą jedno na drugiego jak dzieci w przedszkolu poprostu.Dlatego ja swojej firmy nie zdradzę gdzie jest bo zaraz moja idealna atmosfera by tam prysła jak bańka mydlana,więc sorry ale nie.
    Olga

10.04.2025 20:10

Ale jak ty chorujesz i to większość roku, chodzisz na UŻ i wymyślasz siły wyższe to ja muszę pracować. W porządku? No chyba nie ....Ci co chorują na serrio to wiadomo,(usunięte przez administratora)
    Nowa

27.03.2025 21:09

Czy są przyjęcia do pracy, której zmiany unikać?
    Był pracownik

03.04.2025 23:20

Zgadzam się z tym co napisałeś ale przecież trzeba wyrobić 80% a tu liderowi jest mało i cię gnoi bo on chce żebyś miała 100% żeby lider miał premie tylko co niektóry lider weźmie się do pracy a nie całe 8 godz przeplotkuje
    ob

10.04.2025 18:10

i do tego gnębi swoich liderów i pracowników. Jak nie ma z kogoś korzyści to już jest człowiek zły i najlepiej do zwolnienia.

06.04.2025 13:02

Ogólna ocena pracodawcy 3,6/5? To chyba jakaś kpina! Na podstawie umieszczonych tutaj opinii nie zasługujecie nawet na 1. Śmierdzi przekrętem na odległość.

02.04.2025 23:48

03.04.2025 22:24

I tacy właśnie pracownicy stanowią filar tej firmy. "Ja nie panimaju szto ty gawarisz". No cóż przyjaźń polsko ukraińska w Empiku kwitnie w najlepsze. Jesteśmy przecież jak jedna wielka empikowska rodzina co nie.
    Miki

01.04.2025 09:18

A kiedy bony świąteczne i w jakiej kwocie coś ktoś wie ?

28.03.2025 14:27

Ładnie to tak sobie sztucznie podbijać opinie? Jeszcze tydzień temu 2,6, teraz już 3,4 xD Opinie pracowników wskazują raczej na coś innego
    Osoba

27.03.2025 16:36

Witam, chciałam powiedzieć jedynie tyle. Traktowanie ludzi jest okropne, mowa tutaj o wielu współpracownikach tak samo jak i o osobach z biur. (Nie mowa o HR, bo kobitki bardzo w porządku;) ) * człowiek w tej firmie nie może zachorować, bo jest później obgadywanie przez dział. A jak już wróci się ze zwolnienia jest traktowany niestosownie, niechcianie. Do tego odrazu po zwolnieniu człowiek jest postawiony na najgorsze i najcięższe stanowisko na dziale. Oczywiście każdy musi pracować po równo. Ale boli mnie to, jeśli liderowi zgłasza się z jakiego powodu jest się na zwolnieniu, a nici zrozumienia z ich strony. I jak człowiek ma wrócić szybko do pracy, jak tylko ktoś pójdzie na L4 to jest robione człowiekowi po złości przy powrocie do pracy.Napewno nikt nie chce chorować specjalnie.;) * kwestia urlopów, jak można komuś nie dać urlopu jeśli mowa o nim jest stosownie powiedziana z dużym wyprzedzeniem? Nie rozumiem tego. Rozumiem jakby z dnia na dzień było trzeba i niedałoby rady. Wiadomo że jak są jakieś imprezy rodzinne, wesela czy cokolwiek to są wyprawiane w weekendy. A to że są akurat połowy zmian, to co nam do tego ? To musimy odmówić sobie wesele czy coś podobnego bo nie możemy dostać urlopu ? To dla mnie jest chore. Nigdy niespotkalam się z takim trakowaniem swoim pracowników. * kwestia odbijania się na czytniku przed i jak po pracy. Jeśli wchodzimy np 15 minut wcześniej przed swoją pracą, nie mamy doliczanych pieniędzy,nikt nie obserwuje nas kto wchodzi wczesniej. A żeby dojść na swoj dział i pobrac skaner i byc o godzinie o ktorej zaczynamy prace to potrzeba 15min.Ale jak człowiek wyjdzie z działo 5 minut wcześniej przed końcem pracy są awantury. A przypomne oddawanie skaneru to też powinno sie wliczac w czas pracy, a nie np godzina 14 wychodze z dzialu ide dopiero oddac skaner itp zanim czlowiek przebierze sie itp, wychodze z pracy 15 minut po skonczonej pracy.Może ktoś mi to wyjaśnić? Nie wspomnę już nic o tych normach bo tu jest brak słów...

Zostaw merytoryczną opinię o EMPIK FULFILMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ