Moim zdaniem warto dokładnie zapoznać się zarówno z najnowszymi, jak i starszymi opiniami przed podjęciem decyzji o skorzystaniu z usług tej firmy.
Moje doświadczenia były na tyle rozczarowujące, że nie podzielam pozytywnych ocen pojawiających się ostatnio.
Oczywiście każdy może mieć inne odczucia, jednak ja oceniam współpracę negatywnie i nie zdecydowałbym się na nią ponownie.
Zachęcam do samodzielnego przeanalizowania dostępnych opinii oraz porównania tej firmy z konkurencją.
Na rynku działa wiele podobnych podmiotów i warto poświęcić czas na sprawdzenie różnych ofert.
W mojej ocenie sposób doradztwa nie odpowiadał moim oczekiwaniom. Teoretyczna wiedza z książek nie robi na mnie wrażenia i zdecydowane lepiej mi ją czerpać od Bogatszych ode mnie Biznesmenów z Polski i Świata. A to doradzanie psychologa jako potrzebie nowoczesnego przedsiębiorcy przebija Himalaje...
Biznesmena relaksują jego ogromne osiągnięcia, pieniądze, wyniki.
A jeśli dochodzi do Fortuny to nie da sobie wmówić potrzeby jakichś dziecinnych terapii, które dotyczyć mogłyby klasy średniej czy proletariatu.
Preferuję podejście skoncentrowane na rozwijaniu biznesu i inwestowaniu, dlatego usługa nie była dla mnie odpowiednia.
To wyłącznie moja osobista opinia. Możecie posłuchać praktyka od Polskich🇵🇱 Magnatów👑 albo tych w krótkim czasie komentarzy, które nie mają przełożenia na portalach, gdzie opinie są bardziej weryfikowane i potrzeba byłaby zakładania kilkunastu kont mailowych, aby przywrócić wizerunek w internecie, ktory nie jest najlepszy.