3.6/5

• Szerokie

3. Opinie o pracodawcach Lublin
  5. Opinie o Ball Packaging Europe Lublin

Opinie o Ball Packaging Europe Lublin Lublin

Nie przegap nowości o Ball Packaging Europe Lublin!

30.06.2021 08:37

Dzięki Wam udało się zrobić coś dobrego! Przekazaliśmy 4000 zł na konto fundacji siepomaga.pl dla Nineczki, która zmaga się z SMA. Po raz kolejny pokazaliście swoje serca i za to dziękujemy.
    News image
    Janusz

11.06.2021 17:08

Jakie wynagrodzenie na początek na produkcji?

21.04.2021 23:45

Cze szukam pracy!! przypadkowo wpadłem na Ball, piszecie dużo o niebieskich dniach, czym one są i co się w te dnie robi? Czy można wziąć wolny weekend? I jak się maja zarobki na dzień dobry?
    Essabyku

23.04.2021 08:41

Jestem operatorem wózka widlastego a niebieskie dni to tak jak u kobiety Czerwone dni. Wstajesz rano po spał byś sobię a tu do roboty musisz iść. Dokładniej to takie dni w których kierownik każe Ci zamiatać lub stoisz na prasie za chorego kolego np. Możesz brać urlop ale jest tyle tych dni, że na wszystkie nie starczy urlopu. Grafik masz na cały rok i czasem w miesiącu wyrobisz mniej godzin a niebieskie dni są dopełnieniem tych godzin.
    Essabyku

23.04.2021 20:37

Ziom podwyżki są co roku w Marcu, nie przesadzajmy z tą negocjacją tak dobrze' to nie ma. Źle też nie......
    Stefan

16.04.2021 19:23

A ja się pytam gdzie jest były mistrz narzędziowni taki prawdziwy przez duże M Wojtechu wracaj :)
    Ochudzki R.

20.04.2021 13:59

Spokojnie, wróci. Zrozumiał, że bez MW z CV nie można liczyć na sukces w BALL, więc musi min 6msc "stażu odklepać"

16.03.2021 10:57

Asd

17.04.2021 19:51

Dobre pytanie, jakiego rzędu sa place na dzien dobry? Są nadgodziny? Jeśli tak to jak płatne?? Za setki mogę być cały czas w pracy
    endman

18.04.2021 09:10

Grafik jest tak skonstruowany że bez nadgodzin będzie Ci się wydawało że cały czas jesteś w pracy.
    Murzyn

29.03.2021 16:39

Czy w międzynarodowej firmie pracownik na produkcji powinien cieszyć się z zarobków rzędu 2500- 2600zł? Jesli tak, to zapraszamy do Ball. To jest dramat . I jeszcze dodatkowo przez agencje zatrudnienia. Bo normalnie to po co zatrudnić . Ciekawe czy w fabryce w Niemczech ,Anglii ,Irlandii, Włoszech czy Czechach tez tak płacą czyli ok 557 euro na miesiąc. czy tylko Polak jest tanią siłą roboczą.
    Białas

02.04.2021 19:06

Chyba tylko Ty masz taką stawkę, zawsze możesz zmienić pracę. W dobie obecnej sytuacji ciesz się, że masz pracę. Ps wózkowi mają więcej, więc nie plec bzdur....

01.04.2021 22:14

Miało być lepiej, a wyszło jak zwykle.... moje PZU zdrowie....

16.03.2021 11:53

W Ball wzajemnie się wspieramy, dlatego cieszymy się, że udało się zebrać ponad 3 tysiące złotych na rzecz fundacji "Serce dla maluszka" - dla Julki Słomki, która cierpi na bardzo rzadką chorobę genetyczną.
    News image
    Stoperan

22.02.2021 23:31

Zero Jakiejkolwiek sprawiedliwosci z podwyżkami co muszę zrobić aby być traktowany równo pić z tobą w garażu masz ubogą wiedziedze na temat kto jak pracuję karma wraca a nic wiecznie nie trwa trzęsiony
    Balladyna

01.03.2021 22:47

Firma jest super polecam

02.03.2021 17:26

Popracujesz kilka lat ... Zobaczysz, że podwyżki inflacyjne coraz mniejsze... nowi pracownicy szybko doskoczą do poziomu Twojej pensji... Zmienisz zdanie, stracisz zapał, zaczniesz się rozglądać za czymś innym.
    Nie powiem

12.01.2021 22:12

Jak dla mnie całkiem ok, trochę już pracuje za przejście na nowy moduł 450 PLN podwyżki a nie jak większość tych co stoją ciągłe na tych samych maszynach około 200 jak mi kierownik coś obiecuję to zawsze dotrzymuje słowa
    Rozczarowana

10.11.2020 16:56

Publikując ogłoszenie nt.rekrutacji ,czy nie uczciwej byłoby napisać ,że rekrutujecie na stanowisko pomocnik mechanika/mechanik a nie operator maszyn? Zachęcacie kobiety do aplikowania ,nie wprowadzajcie w błąd ,zwłaszcza ,że ludzie szukają pracy na serio. Nie uważacie ,że to strata czasu dla obu stron?
    brygadier

19.11.2020 01:58

jak idzie to pchać łap! powiedz to pinkiemu i mózgowi, bo zawsze w piątek dostają 'zielone światło' na kreacje...a ty się męcz cały weekend.... Otóż najpierw jesteś mechanikiem.....jak jesteś kumaty to masz czas na badania, zamiatanie (CP33) !, Kasa jest za pracę, od sprzedaży jest kto inny i mam w (usunięte przez administratora) po ile to pchają. Jednak operator - to nie mechanik (maintainer), reset start i ogień do tego firma dąży... ale jak ktoś widzi szafkę narzędziową pierwszy raz...
    Morus

11.01.2021 00:28

Wiesz, jak ni potrafisz naprawić swojej maszyny to naprawdę pozostaniesz na zawsze tylko operatorem...
    Ewa B.

07.01.2021 13:33

Bardzo dobrze wspominam pracę w firmie Ball Packaging Europe Lublin, wysokie zarobki oraz młoda kadra, super atmosfera. Pracowałam w tej firmie na stanowisku Tłumacza.
    Ona

30.12.2020 12:10

Witam, mam pytanie odn. rekrutacji na staż w dziale księgowości... Czy warto? Mogą Państwo napisać coś w tym temacie? Pozdrawiam
    Gab

14.12.2020 08:47

Zadziwiające jest jak wózkowi w tej firmie są roszczeniowi. Sraczka w firmie, sraczka na forum. Ciekawe jacy grzeczni i potulni zrobią się, kiedy w końcu firma zleci narkotesty. Skończy się jaranie w godzinach pracy i ryzykowanie życiem innych pracowników.

30.11.2020 21:32

Jak tam sytuacja w firmie warto się przyjąć czy kolejny (usunięte przez administratora) w Lublinie?
    Operator

20.11.2020 11:09

Jeśli chcę się utrzymać w tej pracy to trzeba wykazać się znajomością mechaniki i coś umieć. Czasami jest tak, że wszystko idzie dobrze ale są takie dni, że trzeba tą szafkę otworzyć i coś naprawić. Więc nie gadajcie głupot, że tylko reset start. Patrząc np na lajnery to tam tak nie ma, reset start. Prasy także jak coś się zwali to trzeba wykazać się umiejętnościami a pomocnik mechanika, który chciałby tylko klucze podawać nie jest potrzebny. Produkcja ma inną specyfikę pracy, niż np warsztat samochodowy. Cieszcie się, że w tak trudnym czasie macie pracę a nie spinki szczególnie kobiet że to tak nie miało być. Drogie panie obecnie jesteście zielone jeśli chodzi o proces produkcji i bez pomocy panów nie dały byście rady. Chyba, że na kasie w Żabce.
    AB

21.11.2020 11:07

piszesz nie na temat. Jak sądzę po wypocinach pracujesz na Lajnerah prawdopodobnie dlatego że na prasie nie dawałeś rady:) na kasie w Żabce też miał byś problemy. Ale nie o tym chcę napisać Trudne czasy , tak dla przedsiębiorców bo na rynku brakuje ludzi z wykształceniem mechanicznym. W warsztacie samochodowym można zarobić więcej pracując na jedną zmianę. Praca operatora ma niewiele wspólnego z "mechanikiem" dlatego można przeszkolić na to stanowisko nawet ekspedientkę z Biedronki:) Panie poradzą sobie bez problemu. Pozdrawiam.
    Ococaman

06.09.2020 23:22

Dawniej za przejścia na inne maszyny i zdobytą wiedzę były dodatkowe pieniądze, a teraz już tego nie ma. Więc co mi z tego, że jestem w stanie stanąć na dwóch lub paru stanowiskach jeśli nic z tego nie mam. Osobiście wkurza mnie to że np jestem w stanie stanąć na 3 maszynach a pracownik, który zna się tylko na jednej maszynie ma stawkę większą. Podwyżka powinna być dzielona według wiedzy a nie tego lubię bo odwiedza często biuro. Proszę zweryfikować wiedzę pracowników na temat maszyn.
    Psidor

06.11.2020 15:39

Nikt Ci nie kazał tam iść to teraz nie narzekaj. Wydeptałeś sobię ścieżkę zdrowia pod same biurko. Co myślałeś, że będziesz ważny, ważniejszy to masz za swoje. Przekonałeś się, że jesteś tylko trybem w maszynie i wyższy ma wywalone na Cb, Ty możesz sobie gadać, że masz wywalone na niego ale on też na Cb a nakręcanie afer zawsze wraca ????
    lewe oko na maroko

19.11.2020 02:04

a ja tam nie narzekam......(usunięte przez administratora)jak na wózku........
    Martyna

21.10.2020 19:20

Trzeba mieć kurs na operatora wózka ?
    Aa

26.10.2020 20:22

Zależy na jakie stanowisko aplikujesz

04.11.2020 11:29

Witam, na operatora wózka widłowego potrzebne są uprawnienia UDT.
    Lol

31.10.2020 07:45

Witam. Mam pytanie czy jako operatorzy pracują kobiety? Czy raczej to praca tylko dla mężczyzn?

04.11.2020 11:28

Witam, na produkcji mamy zarówno kobiety jak i mężczyzn. Budujemy zróżnicowany zespół, bo wierzymy, że kobiety mogą wykonywć te same prace co mężczyźni. Mamy kobiety zatrudnione m.in jako kontroler jakości, mechanik, pomocnik mechanika. Stworzyliśmy specjalny program szkolenia dedykowany kobietom, które mają dryg techniczny i chcą się uczyć, ale brakuje im jeszcze umiejętności. Zachęcam do zajrzenia na stronę www.rekrutacjaball.com.
    Zawidiusz

12.10.2020 16:42

Dlaczego operatorzy wózka są tak bardzo roszczeniowi? Wydaję im się, że są ponad wszystkich i wykonują najważniejszą pracę. Schodzą wcześniej ze zmiany, niż inni pracownicy, razem schodzą na przerwy a inni pracownicy nie mogą. Jak się ich woła to zawsze zajęci siedzeniem na magazynie i nie można się o nic doprosić na czas, bo przecież praca wózkowego jest najważniejsza. Dlaczego nikt na to nie zwróci uwagi? Jeśli czegoś potrzebujesz to musisz ich szukać i czekać, aż wkońcu szanowny Pan woźny przyjedzie, tak im źle i wiecznie się nie wyrabiają..... Żenada. W innych zakładach przez 12 godzin z wózka by nie zsiedli....
    Baca

14.10.2020 10:22

Lepiej jak by za was się wzięli, pół zmiany w telefonie spędzacie, czasem naciśnięcie "start" jak się zatrzymuje maszyna. Raz na rok jakieś przezbrojenie się trafi, a tak to telefon telefon telefon. Mam nadzieję że ktoś się są to weźmie w końcu.
    Nowak

14.10.2020 22:11

To dawaj się zamienimy?! Na stanowiska, bardzo chętnie odpocznę od tego syfu hałasu i odpowiedzialności Każdy widzi swoje Tylko że operator siadzie na wózek i zrobi robotę a odwrotnie już nie tak fajnie Ty nawet nie włączysz prasy taka to różnica między,, woźnym,, a operatorem maszyn (a w wynagrodzeniu swoją drogą nie ma bardzo różnicy bo płakaliście że mało i zapierdziel i wyplakaliscie kilka stów kij wie za co, wiedza wam się zwiększyła?) czy gazu spalacie wiecej?) praca Woźnego w tej firmie to bajka i do tej pory nikt nic nie mówił ale jak ty Fredzie wypominasz ze ktoś telefon ma to jestes dzieckiem wiatru i kurzu i weź sam zobacz ile na kantynie siedzisz z drugim a bejlerowiec za was robotę robi A i był już jeden orzeł co chciał wskoczyć na operatora i co bidny nie dał rady bo za ciężko ????i kręgosłup przstal boleć i fotel jakiś taki nagle wygodny w wózku Także nie ośmieszaj się i siedź cicho zanim cię ktoś w końcu zauważy

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Ball Packaging Europe Lublin?

Kontakt - Ball Packaging Europe Lublin

Wiśniowa 40 02-520 Lublin

Branża główna: Opakowania i pakowanie

. Nowy

14.10.2020 20:11

Jakie stawki są po 2 lat pracy?? Można wiedzieć
    Pracownik produkcji

14.10.2020 11:49

To dowodzi ,że może jest za mało operatorów wózków? A co jak któryś pójdzie na zwolnienie też będziesz miał pretensje ,że się nie wyrabia jeden operator wózka (to jest żałosne żeby takie pierdy poruszać na forum jest sporo operatorów którzy mają uprawnienia UDT a nie jeżdżą brygadziści też je posiadają ?)
    Jprd

03.09.2020 22:55

Witam chodzi informacja że ktoś tam x rodziny na jednej Brygadzie będzie badany pod kątem wirusa. Czy ta zmiana nie powinna zostać odizolowana? Dlaczego tak nie jest do czasu pełnej informacji, też mamy rodziny i boimy się o nie. Wątpię aby płyny i maseczki pomogły, moim zdaniem jedno przeczy drugiemu bo mamy nosić maski wypełniać plik z kim widzieliśmy się w pracy ptoste z całą zmianą a tutaj taka akcja.
    Ni k

06.10.2020 23:31

Kolego kierowniku czy tam inny zniewolony w kagancu w Mikołaja też wierzysz? Bo w TV mówią że istnieje?! Korona Kest od lat 40 albo 60 i będzie z nami Ale nie ma takiej potrzeby zeby mordę szmatami zakrywac i nosić to cały dzien i wdychać swoje spaliny (tzw) wirus może i jest ale nie pandemia śmierć itp itd a testy są do wiadomo czego Maski mają nosić chorzy poza tym a nie zdrowi Poza tym nikt cię Jeszce nie uświadomił ani sam się nie domyśliłeś że telewizja kłamie??? I to nie od dziś???ogarnij się i wylacz TVPIS

07.10.2020 11:32

Sedno tego koronawirusa (Covid-19) polega na tym, że możesz nie mieć objawów, a być zakażonym i tym samym zakażać innych. Dlatego to jest największy problem. Zmieniono zatem światową strategię uznając, że w obecnej sytuacji mniejszym złem będzie, jak wszyscy będą zasłaniali usta i nos, gdy dystans mniejszy niż 2 m. Ja już się wypisuję z tego intrygującego wątku. Początkowo ktoś chciał, by całą brygadę wysyłać na kwarantannę. Potem drugi wątpił w zasadność noszenia maseczek, ale miał przy okazji pretensje, że 3 maseczki na cykl to mało (pytanie się nasuwa, kto tyle dostaje?). A gdy powołuję się na wyniki badań naukowych to kolejny coś o TVPIS, Mikołaju i kierowniku zapominając przy okazji kompletnie o interpunkcji. Zdrowia i rozsądku. Oby nikt nie miał chorób współistniejących.
    Violka

16.04.2020 10:02

Ja mam pytanie czy kobiety tez pracuja?
    Liner

17.04.2020 21:43

Tak zdecydowanie aż serce rośnie jak widać, że tym paniom zależy i wręcz chłoną wiedzę z entuzjazmem. Pełen szacunek:)
    Singiel

16.09.2020 08:51

Pewnie jesteś singlem zależy jeszcze, którym paniom? Oczywisty jest fakt, że wszystkich rzeczy Panie nie wykonają i będą potrzebować pomocy innego operatora. Wybaczcie nic nie mam do Kobiet, ale siła wyższa pozdrawiam.
    Kaśka

07.08.2020 16:37

Czy planowane są jakieś przyjęcia na produkcję????

25.08.2020 17:16

Tak, jest rekrutacja.
    Majlo

28.08.2020 12:27

Z tego co kojarzę to tam cały czas są przyjęcia. Duża firma i bardzo duża rotacja ze względu na warunki tam panujące
    Jakość z krwi i kości

12.08.2020 20:58

A jak wygląda praca jako audytor zmianowy? Mniemam że to taki kontroler jakości. Jak wygląda ta praca? Ciężko tak jak na produkcji?
    Pan końcówa

25.05.2019 14:05

Moje osobiste odczucia w tej firmie wyglądają tak, po pierwsze jest monitoring na kantynie . Wiąże się to z tym, że zmianowi patrzą w kamery i się czasami nabijają z pracowników, co jedzą, jakie mają miny, czy jak jedzą . Przypadkiem przechodząc usłyszałem rozmowę brygadzistów. Brawo niezłą macie zabawkę ... Osobiście mnie to irytuję jak tak można? Czy kamery miały służyć właśnie temu? Powinni wam w mistrzówce założyć kamery. Praca na produkcji jak już pisali inni wygląda tak, że jest hałas . Maszyny co prawda mają osłonny wyciszające, ale podczas prac przy nich jest bardzo duszno i gorąco . Ogólnie na hali jest bardzo gorąco a przecież niema jeszcze lata. Zapylenie jak i również wibracje takie oto atrakcje na plancie produkcyjnym .Praca na 3 zmiany dwa dni pierwszej zmiany, dwa dni drugiej, dwa dni trzeciej i trzy czasem cztery dni wolnego pod warunkiem że niema tak zwanych dni niebieskich . Wtedy czasem wypisujesz urlop na niebieski dzień . Niebieskich dni jest bardzo dużo, więc urlop na pewno nie pokryje ich wszystkich .Wakacje przewalone pracujesz sześć dni w ok 40 stopniach i masz dwa dni wolnego z czego po nocnej zmianie pierwszy dzień odsypiasz. Święta jak wypadnie Ci,że pracujesz to przychodzisz i tyrasz.Plusem jest grafik na cały rok a minusem,że z góry masz zaplanowany urlop przez firmę . Jeżeli planujesz urlop bo trzeba Ci jakiś dzień wesele lekarz musisz sobie załatwić zastępstwo .Dodatkowo do pensji otrzymujesz dodatek zmianowy ale jeśli złapie Cię choroba i nie będzie Cię np trzy dni i masz L4 dodatek przepada.Ciekawe jest to,że jeżeli choroba dopadnie Cię na końcu miesiąca a Twoje zwolnienie zahaczy także nowy miesiąc przepadają Ci dwa dodatki zmianowe czyli kilka setek.Mimo,ze jestem jedną nogą byłym pracownikiem dostrzegłem plusy w tym zakładzie np prezenty na święta , premia roczna , integracje , jakieś tam karty sportowe , różne imprezy dla pracowników także i dzieci. Parę złoty na święta Bożego narodzenia . Praca jak praca jednemu podpasuje drugiemu nie . Zaznaczę, że jest to moje zdanie i na siłę nikogo nie chcę przekonywać,że firma jest b lub cacy . Pozdrowienia dla tych, którzy uważają się za najmądrzejszych oczywiście tych z niższego szczebla rządzących .
    Zielony

30.07.2020 11:45

Dodatek się zmienił teraz zależny jest od ilości dni nie obecnych i zalażnie od tego jest pomniejszany
    [email protected]

29.07.2020 23:41

Czy ktoś się orientuje jak wygląda praca kierownika/specjalisty ds. BHP? Warunki pracy, zarobki, ale i zadania do wykonania? Będę niezmiernie wdzięczny za każdą konstruktywną opinię.
    Pracownik ze stażem

19.07.2020 21:56

Co do Pana (usunięte przez administratora)., managera ur, elektryków, automatyków, narzędziowców itd..., to jedna wielka pomyłka, za kilka miesięcy wszystkie obowiązki zepchnie na innych a sam dalej nie będzie wstanie ogarnąć własnego biurka
    xxx

18.07.2020 15:19

Hej Zaczyna się sezon wakacyjny dlatego warto pomyśleć jak chcecie wykorzystać urlop. Ryzyko związane z koronawirusem jest nadal duże, dlatego chcemy abyście zawsze w pierwszej kolejności przestrzegali przepisów oraz wytycznych Sanepidu. Oto kilka prostych zasad przy planowaniu urlopu: Przestrzegamy przepisów krajowych, ograniczeń w podróży oraz przepisów o kwarantannie. Unikajmy krajów uznawanych jako kraje wysokiego ryzyka oraz takich po powrocie z których obowiązuje 14 dniowa kwarantanna. Pracownik jest odpowiedzialny za to, by po urlopie być w stanie wrócić do pracy, jeśli wyjazd spowoduje konieczność udania się na kwarantannę po powrocie należy to uwzględnić w planach urlopowych i uzgodnić z przełożonym. Po powrocie z urlopu należy przestrzegać przepisów I wytycznych obowiązujących w zakładzie pracy. Pracownicy (oraz członkowie ich rodzin), którzy mają objawy zakażenia koronawirusem po powrocie z wakacji powinni powiadomić swojego przełożonego o tym fakcie i nie stawiać się do pracy, tylko zastosować do wytycznych przełożonego. Przełożony będzie reagował zgodnie z wytycznymi na taką sytuację. Pracownicy, którzy w sposób świadomy nie będą stosowali się do tych zasad, mogą spodziewać się działań dyscyplinarnych ze strony pracodawcy. taki tekst z haerków a szef działu technicznego w szczycie epidemi pojechał sobie na narty w alpy i miał potem 14 dni wolnego a my na swoim zasłuzonym wolnym mamy sie pytać o zgode czy możemy pojechac zagranice i zastanówcie sie zanim złozycie cv czy chcelibyśle w takiej atmosferze pracować
    Procentowy

07.07.2020 17:34

Brawa jeszcze tylko testy na inne używki i powoli oczyścić się zakład...
    zuzi

13.06.2020 11:12

Pracujecie podobno na trzy zmiany tzn.tydzień 1 zmiana,tydzień 2 zmiana i tydzień 3 zmiana? Tak od poniedziałku do piątku???
    No

01.07.2020 09:31

No jeszcze czego ????i tak ciężko 2dni 1zmiana 2dni 2zm 3d i 3zm potem 3 4 dni wolnego czesciej 3 i od nowa bo ten jeden to tzw niebieski dzień(kiedyś musiałeś być i było ich 14na cały rok, ale się urwało przez jednych D jak (usunięte przez administratora) e i teraz to normalny dzień pracy i jest ich 27 na rok Czyli tyrasz 6na 4 albo 7/3 wolnego w tej saunie 6-14 14-22 22-6 I do jakiego piątku? ???? Jak wypadnie, dodatkowo w najlepszy okres w roku i najcieplejszy czyli wakacje gdzie biały człowiek odpoczywa baluje wakacjuje Poprostu żyje ????to tu tyrasz w buciorach bez wentylacji plastikowej czapce a raczej nocnik to jest długie spodnie (z zakazem podwijania nogawki) także torby zalane Ogólnie trzeba mieć nas... e żeby chcieć tak pracować... Nie za takie PLN za to samo tylko w $, to jeszcze jeszcze warto poświęcać czas bo zdrowie to za żaden hajs..
    Tak Ci się wydaje...

01.07.2020 16:16

Tak Ci się tylko wydaje że to nie jest męczące. Co drugie dzień na inną zmiane w tym 2 nocki. Potem chwila.wolnego, zależy jak się ułoży niebieski dzień. I od nowa, i nie ważne czy wypadnie majówka czy Boże ciało. Jeśli wychodzi Ci na przykład 1-2 maja I zmiana to trzeci maja masz II zmiane itd. i to samo z innymi dniami w roku. O warunkach pracy już wspomnieli wcześniej...
    Dusiciel

15.06.2020 21:27

Mimo, że długo nie pracuję w Ball packaging to przeraża mnie temperatura na hali. Jeszcze tak naprawdę upałów nie było, więc co się będzie działo jak nadejdą? Czy jest możliwość jakoś zmniejszyć temperaturę na produkcji? Dodatkowo dochodzi noszenie maseczek, które duszą przy takiej pogodzie i to nie są żarty. Odnośnie noszenia meseczek jest to tylko iluzia, że to nas ochroni a raczej może bardziej zaskoczy. Miałoby to sens gdyby przykładowy Kowalski po nałożeniu maski nie ściągał jej co chwile a gdy już ją ściągnie po umyciu rąk nałozył drugą a tak niejest więc noszenie tego jest po to ,że gdyby doszło do zarażenia w papierach będzie się wszystko zgadzać. Każdy z każdym się widzi rozmawia więc wpisując covid trzeba pisać całą zmianę a nie jedną lub dwie osoby . Papiery muszą się zgadzać wiem. Możecie karać pracowników za nie noszenie masek, ale spróbujcie sami popracować w takich maskach. Nie stać a pracowoć podczas pracy potrzebne jest więcej tlenu.
    Odduszny

17.06.2020 15:04

Kolego z tego co piszesz to widać że jeszczę nie pracowałeś w seri w dni kiedy temperatura przy maszynach przekroczy 40 stopni i dopiero odczujesz urok tej pracy. Dostaniesz napój izotoniczny i ognia do pracy . Niestety zarząd od samego początku nie jest sobię w stanie poradzić z temperaturą. Coś tam robią, ale mało skutecznie ja osobiście zmiany temperatury nie odczuwam no chyba że na dworze zimno to i chłodem wieje.
    Wiki

03.06.2020 15:30

Czy firma planuje jakieś przyjęcia na produkcję?
    RP

06.06.2020 21:42

Czy to prawda że warunki pracy są bardzo szkodliwe dla zdrowia?
    Zigływidły

07.06.2020 11:18

Lekarzem to nie jestem, ale hałas, wibracje, czy pył aluminiowy mogą dać o sobię znać w przyszłości. Czynników szkodliwych jest wiele. Dochodzi do tego temperatura, która w okresie wakacji jest wysoka. Niby czynniki szkodliwe nie przekraczają dopuszczalnej normy. Świadomość to coś więcej niż tylko dokument. Pozdraeism
    Zagubiony

13.05.2020 13:24

Proszę się określić odnośnie telefonów! Jeśli mam go nie używać na produkcji,to proszę nie wysyłać mi wiadomości co mam zrobić i na jakiej maszynie stać!!! Wiadomosci od kierowników są długie i trochę czasu trzeba, aby je przeczytać. Więc jedno przeczy drugiemu, ale winny jest jak zawsze pracownik. W sytuacji obecnej nawet lepiej było kontaktować się wiadomościami, niż co chwilę zbliżać się do kolegi, czy kierownika. Otrzymaliśmy bonus soczek i baton to można po nas jechać.Mimo że poświęcamy zdrowie dla firmy.......
    CP

15.05.2020 20:31

Jak Ci soczek nie smakuje to nie bierz, ale pewnie jesteś tym co od 8 rano chodzą i sępią czy już soczek i baton jest wyłożony bo za darmo to huuura.
    mechanior CP22

25.05.2020 00:14

to się nazywa skorzystanie z sytuacji (COVID-19), Lubię darmowe
    zuzi

21.05.2020 16:55

Czy są przyjecia na produkcję????

16.05.2020 10:35

Czy Ball Packaging Europe Lublin ma ściśle ustalone godziny pracy?

16.05.2020 20:57

Od przeszło dwóch lat nie ma nocnej zmiany w Sylwestra i pierwszej w Nowy Rok... Mam wrażenie, że ostatnio piszą osoby, które już tutaj od dawna nie pracują i tylko sieją zamęt.
    Mechanik

16.05.2020 21:07

(usunięte przez administratora)! Napisz kiedy ostatnio pracowałeś w Sylwestra na 3 zmianie?? Mi się wydaje że od trzech lat 31 grudnia jest tylko pierwsza zmiana. Jedyne Święta które są wolne to Boże Narodzenie pozostałe są pracujące tzn jak Ci z grafika wypadnie. Menager wszyscy prawnicy którzy pracują w systemie 5 zmianowym mają dodatek zmianowy w wysokości 20% od kwoty na umowie (pod warunkiem że nie chodzi się na zwolnienia lekarskie).
    mechanior

13.05.2020 03:07

mam nadzieję, że oprócz badania na bramie temperatury w końcu firma wprowadzi narkotesty..............połowa składu wyleci
    Zuza

23.04.2020 09:04

Czy ogłoszenia do pracy na produkcje jest aktualne w obecnej sytuacji? Praca do ogarnięcia ? Jak czytałam poniżej ,kobiety dają radę.
    Jakub

16.04.2020 01:14

Witam jaka jest atmosfera w pracy?? Ile można zarobić i czy są podwyżki?? Warto się pchać do tej firmy??
    Jakub

21.04.2020 20:22

A możesz mi powiedzieć ile się zarabia na początku a na ile można liczyć po jakimś czasie?? Przyjmijmy ze pracownik jest kumaty.
    Dyrektor finansowy

22.04.2020 09:53

Podwyżki są co jakiś obraz czasu. Najczęściej co rok. Wysokość twojej podwyżki zależy nie od tego jaki lukru jesteś i co robisz, tylko od twojego kierownika zmiany. Co dalej oznacza w praktyce że im bardziej "zaprzyjaźnisz sie" z kierownikiem, tym większa podwyżka roczna Cię czeka. Jednak już teraz kierownik ma już tyłu "przyjaciół", którzy po prostu Cię zagryzą jak zobaczą, że chcesz się "zaprzyjaźnić" i wyrwać kawałek ich tortu, że nie masz nawet co próbować. Reasumując, na podwyżkę roczna większa niż 50-100zl nie masz co liczyć. Tak więc 3000. Na rękę, dopiero za jakiś czas zobaczysz. I to pracując w najgorszych miejscach, bo te lepsze są już pozajmowane przez w/w

Zostaw merytoryczną opinię o Ball Packaging Europe Lublin