Leader Service

Wrocław

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 35 ocen.

Opinie o Leader Service

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Leader Service

Julita

Witajcie, Firma ,jako agencja pracy powinna posiadać jakieś oferty, niestety nie znalazłam żadnych, jesteście w stanie napisać czy prowadzą jakąś rekrutację? Zajmują się tylko rekrutacją w kraju? Czy za granicę również?

OSZUKANA

PO SADACH SIE BEDZIECIE WLUCZYC TO FIRMA NACIAGACZY IOSZUSTOW PRZECIESZ OGLOSILI UPADLOSC OSZUKALI WIELE LUDZI NIE WYPLACILI IM WYNAGRODZEN SAMA MAM U NICH 1600 ZL BYLO TO2013 ROKU I ZNOWU SIE ODRODZILI NIE PRACUJCIE U NICH BO WAM PEWNEGO DNIA NIE WYPLACA OSTRZEGAJCIE WSZYSTKICH ZEBY IM DAC NAUCZKE PISZE W IMIENIU POSZKODOWANYCH Z KRAKOWA I WIELU INNYCH MIAST

komiko

Profesjonalizm to jest, ale ciekawe jakie zarobki ma kierowca.

Aga

ta firma nadal funkcjonuje? no szok normalnie pracowałam przez ich pośrednictwo w 2013 roku i do tej pory nie otrzymałam wynagrodzenia. Macie do nich jakieś namiary? Wszystkie numery telefonów które do nich miałam są już dawno nieaktualne.

JASKA
@Aga 02.06.2016 14:06
ta firma nadal funkcjonuje? no szok normalnie pracowałam przez ich pośrednictwo w 2013 roku i do tej pory nie otrzymałam wynagr...

MNIE TESZ NIE WYPLACILI ZLODZIEJE NADAL OSZUKUJA TRZEBA JM PSUC OPINIE I PISAC BO SKRZYWDZILI LUDZI

Kris1996
@Aga 02.06.2016 14:06
ta firma nadal funkcjonuje? no szok normalnie pracowałam przez ich pośrednictwo w 2013 roku i do tej pory nie otrzymałam wynagr...

TAK. Teraz nazywa się TOP TIME

Johny

Wiadomo, że przy rekrutacji powiedzą, że możesz dostać napiwki, to ściema wiadamo, że to Cię skusi, pomyślisz, że mała stawka, a nóż dorobisz. Bardzo rzadko się zdarza, ale dobry chwyt na studentów. Kuszą też że podwyższą stawkę, nie ma szans, to jest tylko po to, żebyś się skusił. Nikomu nie dają więcej.

Kama

Zacznę że jestem w współpracy z tą firmą od roku. Na - Obiecują na rozmowie napiwki o kolosalnych rozmiarach bo ,,klienci zagraniczni" . Nigdy nie dopuścili mnie nawet do rozmowy z klientem indywidualnym bo ,,nie jesteś pracownikiem tej restauracji". Tylko nakrycie do stołu, wydanie posiłku wycieczce czy grupie ludzi, sprzątanie sali bo gościach, polerowane sztućców trwające nawet 4h. Więc gdzie te napiwki?! Goście z wycieczki nigdy nie dają tipów. Obiecali podniesienie płacy z 8 na 9 lub 10 zł przy stałej współpracy. Pracuje już rok, jestem rozchwytywanym pracownikiem, wysyłają jestem na wiele akcji w miesiącu, mam kontakt bezpośrednio z kierownikiem restauracji. A podniesienia pensji dalej brak bo ,,restauracja im za mało płaci". Na +/- Piszecie o małej ilości zleceń. To fakt czasem trzeba poczekać tydzień na ogłoszenie zapotrzebowania. Trzeba zrozumieć rynek że w okresie letnim jest więcej zleceń że względu na zleceniA np. Weselne, czy w okresie komunijnym itp. Kiedy mają zlecenia to je wystawiają. Jeśli chcecie pracować więcej rozmawiacie z kuerownikami danych restauracji i umawiajcie się na pracę. Grafik liderservis ( a aktualnie już top time, od stycznia 2016r) jest podpisywany i zdawany nadal i nie jest to absolutnie nie zgodne z umową. Po prostu kiedy kierownik umówi się bezpośrednio z Toba, nie będzie dzwonił do Top time o przysłanie jeszcze kogoś. Na + Mimo że 8zł/h to nie dużo, bardzo lubię pojawiać się w Radissonie którego między innymi obsługuje top time. Stali pracownicy, goście (choć staje zmieniajacy sie), samo miejsce jest takie ciepłe i zaprasza do pracy. Godziny mijają we wspaniałym towarzystwie bardzo szybko i nawet po pracy skończonej o godz 2 w nocy ma się siłę, ochotę i przyjemność wyjścia z ekipą ,, na miasto" odpocząć razem np. Przy piwku. Jeśli chodzi o wynagrodzenie to odkąd pracuje NIGDY nie bylo sytuacji w której wyplacili mi wynagrodzenie poza określonym w umowie terminem. Zrozumcie że w firmach zatrudniajacych wiele ludzi dzień czy dwa opóźnienia zdarzyć się może. Weźcie pod uwagę również regulamin i niestety koszty podnoszone w razie jego nieprzestrzegania np. 50zł kary za nieoddanie raportu w terminie, być może te sytuacje wpływają na różnice w oczekiwanych wynagrodzeniach. Opóźnienie w zdaniu raportu robi w dziale księgowości ogromne problemy. Owszem nakładanie takich kar jest nie zgodne ale przy umowie o prace. Więc postarajcie się dokładnie przejrzec wszystko zanim będziecie sie denerwować. Jeżeli wypłaty nie ma dłużej jak piszecie, kontaktujcie się osobiście z przedłużeniem raportu u nich w biurze. Sprawa na pewno zostanie wyjaśniona. Kochani zdałam Wam moją opinię na temat tej firmy która jest szczera z punktu widzenia czasu pracy jaki mi przychodzi ocenić. Mam nadzieję że może mój komentarz rozwiewa czyjeś wątpliwości czy złości. Pozdrawiam serdecznie :)

Julita

No właśnie bardzo dziwne, że ktoś ma pretensje o stawki jak podpisał umowę. Przecież czytając przed podpisaniem widział jaka jest stawka i zaakceptował to podpisem na umowie. Chyba, że nie czytał tego co podpisuje. Po komentarzu widać jego podejście do wszystkiego. Powodzenia, byle tak dalej z głupkami którzy maja pretensje o wszystko i do wszystkich.

Daniel

Najgorsze ścierwo z jaki miałem doczynienia u nich powinni pracować bezdomni albo ludzie komppletnie pozbawieni jakichkolwiek ambicji. Podpisałem umowe na 2 dni i pomimo tego że wynagrodzenie jest karygodne to ich stosunek do pracownika jest również karygodny.

FILIP
@Daniel 23.12.2015 13:09
Najgorsze ścierwo z jaki miałem doczynienia u nich powinni pracować bezdomni albo ludzie komppletnie pozbawieni jakichkolwiek a...

nigdy wiecej ostrzegam

natasza1984

Pracowałam w leclercu na kasie będąc zatrudniona w leader sevice.kierowniczka zabrałam mi liste obecności i nie oddała jej tylko zatrzymała pustą,n i niewpypełnioną.leader nie zrobił nic,żeby ja odzyskać i za cały mc pracy nie miałam wynagrodzenie, bo listy obecności nie miałam w ręku. to złodzieje i krętacze. załóżmy im pozew zbiorowy-jestem za!

anonim

Byłam kiedyś zatrudniona w leclercu na kasie przez tą firmę w sklepie była głupia kierowniczka bo nie chciała mi podpisac i oddać listy obecności tylko bezczelnie ja zabrała-leader service nie zrobiła z tym nic, a kasa za cały mc pracy przepadła! lepiej zerwać z tymi złodziejami!

Adam

Ja pracuje już pół roku, nie narzekam, ciekawe szkolenie i pieniądze zawsze na czas. Pozdrawiam

Kelnerka

@Mistrzu Nie jestem z biura, z liderem jestem związana już od dawna, ale tych zawistnych komentarzy jest tyle, że zdecydowałam się wypowiedzieć :) Nie wiem co Was boli, ale lider zatrudnia wielu pracowników, z wieloma się znam i nigdy nie byłam świadkiem takich sytuacji jakie tutaj opisujecie...

Ja

Prawda jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności w krótkim czasie pod rząd pojawiły się te dobre komentarze, ale nie ma co się dziwić - robią co mogą aby móc dalej żerować na ludziach

Mistrzu

Nie ma żadnych konsekwencji, nic ci nie zrobią, najwyżej nie oddadzą zaliczki. Do sądu cię nie podadzą.

Mistrzu

Ostatnie 4 komentarze są napisane od ludzi z biura, co wy "niemądrzy" jesteście, przecież to, aż boli. Może ze 2 osoby pracowały przez rok, a tak to się przewija ich dużo, jak nie mają zapłacone to idą dalej. Doświadczenie na zmywaku, dobre sobie hahaha

xxx

Chciałam zapytać czy miałaś jakieś konsekwencje związane z tym, że nie zgłosiłaś się na szkolenie po podpisaniu umowy? Proszę o odp.

Kelnerka

Natomiast ja pracuję tam już od roku i szczerze wszystkim polecam. Nie wierzcie w te komentarze, bo dodają je jacyś nieudacznicy którzy nie radzą sobie z życiem, albo konkurencja...

Julia

Dokładnie! Zgadzam się z heszke. Pracuję w firmie już od ponad roku i jestem zadowolona, moi znajomi z pracy również, więc naprawdę nie rozumiem o co w tych wszystkich komentarzach chodzi. Widocznie praca kelnera nie jest dla wszystkich a te wszystkie negatywne opinie są wyssane z palca i nijak mają się do rzeczywistej sytuacji.

Witek

Przebrnąłem przez te wszystkie opinie jakiś czas temu, ale mimo wszystko zaryzykowałem i nie żałuję. Pracuję od 4 miesięcy, firma solidna, pieniążki zawsze na czas. Jako, że nie miałem doczynienia z gastronomią wcześniej to szkolenie jak najbardziej mi pomogło. Nie wiem o co ta burza, firma jest jak najbardziej w porządku. Polecam!

Michał17

Nie wiem o co Wam chodzi. Byłem, pracowałem i jestem zadowolony. Najlepsze jest to, że można pracować już od 16 roku życia, no i że nie wymagają doświadczenia. Nie każda firma daje takie możliwości dla młodych.

Jan
@Michał17 24.07.2015 21:45
Nie wiem o co Wam chodzi. Byłem, pracowałem i jestem zadowolony. Najlepsze jest to, że można pracować już od 16 roku życia, no...

Bo łatwiej jest oszukiwać 16-latka niż 26-latka. Doświadczenie nie potrzebne ale za to szkolenie za 190 zł już tak czego np. inne firmy nie wymagają i same nie robią takich płatnych kursów

Kate
@Jan 25.07.2015 18:16
Bo łatwiej jest oszukiwać 16-latka niż 26-latka. Doświadczenie nie potrzebne ale za to szkolenie za 190 zł już tak czego np. in...

Jeśli chcesz dostawać napiwki na zmywaku to życzę Ci powiedzenia! hahaha! Przecież napiwki są tylko jak masz kontakt z klientem. Widać, że myślenie boli.

Kate

Ciekawa praca, miła atmosfera, wysokie napiwki. Naprawdę polecam :) Wystarczy umieć myśleć. Może nie każdy to potrafi, widząc po innych komentarzach :P

Mary
@Kate 24.07.2015 21:38
Ciekawa praca, miła atmosfera, wysokie napiwki. Naprawdę polecam :) Wystarczy umieć myśleć. Może nie każdy to potrafi, widząc p...

Napiwki?? Przy zmywaku czy może podczas nakrywania w hotelu lub na stadionie?? Ktoś tu ma albo bardzo bujną wyobraźnię albo "bardzo dobre związki z agencją"

Sara

SZCZERZE NIE POLECAM! WSZYSTKO CO ZOSTAŁO TU NAPISANE JEST CAŁKOWITĄ PRAWDĄ. ZŁODZIEJE I KŁAMCY... BRAK SŁÓW!!

Smutny

Co Wam mogę polecić: 1. Jeżeli podpisaliście umowę na to nic nie warte szkolenie, a chcecie zrezygnować, to po prostu za nie nie płaćcie. Nie ma żadnych konsekwencji prawnych zerwania jej. Nie musicie się tłumaczyć. Ta umowa jest nic nie warta. Konsekwencję powinna ponosić szefowa tej firmy, ponieważ w żaden sposób nie prowadzi ewidencji osób przeszkolonych, a co za tym idzie nie odprowadza podatku Vat. Szkolenie kosztuje 190 zł. Pani Właściciel powinna odprowadzić do skarbu państwa 23% od tej sumy. Oczywiście tego nie robi, bo w żaden sposób nie ewidencjuje ile tych szkoleń sprzedała. Uczestnikom wystawia KP (Dowód wpłaty), które potem niszczy i ślad ginie. 2. A teraz Wam powiem jaka jest skala problemu. Pani właściciel organizuje szkolenia raz w tygodniu. Na szkoleniu kelnerskim jest ok. 15 osób, co daje nam piękną sumę 2 850 zł tygodniowo. Pani szefowa każdego miesiąca wzbogaca się o okrągłe 10 000 zł. Na naiwności. Na nadziei młodych ludzi, którzy chcą iść do pracy. A 95% z nich nigdy nie otrzyma nawet takiej propozycji, bo Pani szefowa współpracuje tylko z jednym hotelem, góra dwoma hotelami, do których wysyłana jest stała ekipa kelnerów. Jedyne, kogo potrzebują do pracy to osób na zmywak. Ale uwierzcie mi, do tego niepotrzebne jest szkolenie kelnerskie. A teraz idzie najlepszy okres. Bo są wakacje. Bo wielu studentów chce trochę zarobić podczas wakacji. Jedynie kto zarobi w tej firmie to Pani Właściciel.Bo szkoleń sprzedaje się dużo więcej w tym czasie. Co Wam mogę poradzić: Jeżeli macie KP (dowody wpłaty za szkolenie), to zbierzcie siły i to jest sprawa dla Urzędu Skarbowego. To jest główny dochód tej Pani od kilku lat. Kserujcie sobie karty czasu pracy, to jest też podstawa do wypłacenia wynagrodzenia. Wy wykonaliście swoją pracę wg. zamówienia, ona powinna wypłacić wynagrodzenia.I sprawa dla Państwowej Inspekcji Pracy. PIT-y, które Wam wysyła. Kontrolujcie kwoty jakie są na tych dokumentach. Bo to też oznacza, że wykazuje tylko część Waszej pracy, a pieniądze, które powinna odprowadzać do US, lądują w jej kieszeni. Trzeba coś zrobić. Bo to jest straszne, że od tylu lat tacy ludzie oszukują z uśmiechem na twarzy i pozostają bezkarni. Szkoda mi ludzi, którzy dają się naciągnąć tej Pani.

gosc1

Jak zakończyły się Wasze sprawy ? bo ja tez nie moge doczekac sie wyplaty.. wciaz pisza ze wyslali a nic nie ma kolejny dzien.. chcę to gdzieś zgłosić.

Gość

Do inspekcji pracy nie ma sensu, przyjdą sprawdzą papierki i nic.

...

Na początek polecam pójść do inspekcji pracy.

były pracownik

Myślę, że tylko zbiorowy pozew pomoże, nie wypłacili mi wynagrodzenia, dzwoniłem kilkanaście razy, za każdym razem zbywali mnie, mailowałem - nie odpowiadali. Jedyna możliwość zebrać się większą grupą innej możliwości nie widzę.

ala
@były pracownik 14.05.2015 13:49
Myślę, że tylko zbiorowy pozew pomoże, nie wypłacili mi wynagrodzenia, dzwoniłem kilkanaście razy, za każdym razem zbywali mnie...

Więc robimy coś w tej sprawie?

ala

Również odradzam współpracę z tą agencją. Nie otrzymałam do tej pory wynagrodzenia za listopad i nie pozostało mi nic innego (jak zresztą powiedziała "szefowa" tej agencji) dochodzenie na drodze sądowej. Nie wiem jak agencja do tej pory może tak funkcjonować, skoro oszukała tyle ludzi do tej pory. Przydałby się jakiś zbiorowy pozew w tej sprawie. Ludzi w podobnej sytuacji co ja zapraszam na maila: kupisia1992@wp.pl. Może w więcej osób damy radę coś zrobić

Były pracownik

Odradzam tam pracować!!!!!!!!!!!!! Byłam raz, żeby sprawdzić, czy rzeczywiście nie wypłacają wynagrodzenia i tak też się stało. Pracowałam 10h, wypłacili mi tylko za 7h, pomimo, że wysyłałam im mój raport z godzinami. Powiedzieli, że hotel przesłał im takie dane i oni muszą to sprawdzić. Co tam, że pracowałam tam w grudniu, a dzisiaj już mamy maj. Trzeci miesiąc czekam na resztę wynagrodzenia i nie wiadomo czy się doczekam...

monia

Dzięu bogu ,że to przeczytałam. Miałam iśc jutro na rozmowe;) Teraz wiem ,że nie warto.

żyłka

odwiedziłem ostatnio ich stronę internetową i muszę przyznać , że jakoś specjalnie mnie ona nie zachwyciła. Wręcz przeciwnie lekko do nich zniechęciła . Przede wszystkim swoją przejrzystością której niestety brak. Moim zdaniem w tej kwestii mają naprawdę bardzo dużo jeszcze do poprawy, choć nie sądzę, żeby wzięli to sobie do serca...

alaa

dokładnie ta sama sytuacja. Jestem przed szkoleniem, ale jednak nie chce brać udziału. Nic nie wpłaciłam, ale podpisalam to pismo odnosnie szkolenia. Czy ktoś wie czy sa jakies konsekencje?

ania346

Czy przejscie szkolenia jest obowiązkowe??

Anka93

Witam, niestety przed chwilą podpisałam umowę o szkolenie i gdy teraz się dowiedziałam o tym wszystkim to nie mam już ochoty w nim uczestniczyć, ale rozumiem że to już za późno, jeszcze nie zapłaciłam za nie. Czy ktoś orientuje się co mogę zrobić?

justynaaa
@Anka93 28.10.2014 15:52
Witam, niestety przed chwilą podpisałam umowę o szkolenie i gdy teraz się dowiedziałam o tym wszystkim to nie mam już ochoty w...

mam taki sam problem, opinie tutaj trochę mnie zniechęciły do wzięcia udziału w szkoleniu, ale nie jest opłacone, co w końcu zrobiłaś? musiałaś za nie zapłacić?

Kamila

Nie polecam. Szkolenie kosztuje 190zł, a potem nie wiadomo do jakiego hotelu pójdziecie. Ten dyplom jest tylko ci do pracy z nimi potrzebny. Mają 25 dni na danie ci wypłaty po przepracowanym z nimi miesiącu. Wychodzi w tedy, że harujesz za darmo. Hotel płaci im za ciebie 13zł/h, a tobie dają 8zł/h. Nie polecam. 25 dni czekania na wypłatę NIGDY!!!!!

monikia

ja byłam pracownikiem biura dla tej firmy- nie polecam !! pracowallam dla nich 3 tygodnie, bo zauwazylam wielkie oszustwo!! swoje pieniadze nie wszytskie dostalam po 7 miesiacach !!!! Głownie opieraja sie na sprzezady szkolen kelerskich a kiedy ja pracowlalam bardzo malo osob szło na zlecenia. formułaka rozmowy taka sama do kazdego i bylo by super gdyby byla to prawdam ale nie jest!!! zlecen jest mało i nie kazdy na nie chodził. maja tylko jeden max dwa hotele z ktorymi współpracują a wmawiaj ludziom ze jest ich tak duzo ze bedziesz sobie wybierał zlecenia i godziny pracy- nieprawda !!! nie polecam chyba ze chcesz wydac 199 zł na szkolenie kelnerskie po ktorym i tak nie masz zagwarantowanej pracy

monaliza

ja rowniez nie dostałam w pore wynagrodzenia, niedługo minie dwa miesiace, dzwonię i się proszę, nie polecam!

aloes

Nie pieprzcie głupot, że wypłacacie w terminie kase bo to nie prawda ja w umowie mam, że do 15 mam mieć wypłacane kase a dzisiaj jest 28 i dalej nie mam! 2 msc tyram po to żeby kuzwa dostac wynagrodzenie za msc?! Zenada, nikomu nie polecam pracy od tej firmy!

Maro

Witam. Pracowałem dla lidera i powiem że nie jest to tak jak wmawiają że będzie... mowa była o pracy jako kelner/ka a tak naprawdę jak zaczniecie pracę to możecie trafić na zmywak, jako przynieś zanieś pozamiataj... Trzeba uważać na pieniądze oni jak najwięcej chcą zarobić dlatego też często kłamią na temat pracowników (ile to oni umieją) płacą około 8zł na 1h ale potrafią mniej dać ludziom, wmawiają że jeśli będziesz pracować dłużej to po miesiącu będzie podwyżka do 9 na 1h a i tak powinni dać Ci odrazu 10zł na 1h bo pracujesz często za 13zł za 1h ale oni zgarniają te pare złoty. Co do dni roboczych to może i praca jest codziennie, ale trafiało się tak że była tylko 2razy w tygodniu, zdarzało się że praca była tylko przez 5h ale i było po 15h najgorsze jest to ze nie pracujesz w jednym miejscu, wysyłają Cię po całym Wrocławiu i czasami i poza i weź tu dojedź. Co do Umów to trzeba uważać, np. Jak się pracuje to wypełnia się kartę w której piszesz ile przepracowałeś godzin, jakaś tam osoba Ci to podpisuje i masz to zdać do konca miesiąca w Liderze, jeśli tego nie zrobisz to wlepiają Ci karę 50 zł, za szkolenie kelnerskie (które będziesz musiał raczej przejść) dyktują sobie 200 zł a znajomy mówił mi że jeszcze pół roku temu od niego brali 140 zł, a i tak papierek po tym szkoleniu to można jedynie sobie wsadzić głęboko.... Podsumowując NIE POLECAM! może i nie kradną bezpośrednio ale robią to powoli i stopniowo, żebyś tylko był ich utrzymaniem. Pozdrawiam.

xyz

Nie Polecam !!!!

DOK Leader Service International S.A.

Witam Jestem pracownikiem Leader Service International S.A. Mając na uwadze jak najlepszą współpracę z naszymi Zleceniobiorcami stworzyliśmy specjalny adres mailowy: dok@lsisa.pl Jeśli masz problem z otrzymaniem wynagrodzenia lub zostałeś źle obsłużony, masz wątpliwości co do spełnienia z naszej strony wszystkich warunków umowy, bądź też spotkałeś się z jakimiś niezgodnościami, proszę napisz na w/w adres mailowy, a zrobimy wszystko co w naszej mocy, by wspólnie wyjaśnić wszelkie nieporozumienia i problemy. W mailu proszę o podanie imienia, nazwiska, numeru kontaktowego oraz opisanie dokładnie spawy. Zwracam jednak uwagę, że jeśli zamieszczone informacje nie odpowiadają prawdzie, w szczególności są złośliwymi, nie mającymi związku z rzeczywistością próbami szkalowania Leader Service International S.A. , nasza Spółka będzie bronić się przed takimi praktykami, również na drodze postępowania sądowego, w celu obrony swojego dobrego imienia. Pozdrawiam Dział Jakości Obsługi Klienta

anonim

Ależ oczywiscie każda firma ma swoje terminy...itd.Jedna potrafi wypłacać pieniądze na drugi dzień inna niestety potrzebuje na to 2 i pół miesiąca, ale pewnie się bardzo starają:) Niestety pewna Pani pomyliła numer talefonu i nie powiadomiła, że należy jeszcze coś podpisać dwa tygodnie po złożeniu ewidencji czasu pracy.Widocznie to dla nich ważne...Nic to, że Pani pomyliła się...bo nie doczytała, że pracowałem dłużej (tak wyszło,spoko) niż rzeczone 8 godzin i naliczyła mniej.No i w związku z tym, że nie podpisałem tego rachunku ta Pani stwierdziła, że w związku z tym nie muszą wypłacić wynagrodzenia w terminie; czyli w jedynie 3 i pół miesiąca po robocie... Zgłosiłem się do innej roboty-budowa dróg.Spoko dzwoni pani :\"czy jest pan nadal zainteresowany?\"-tak oczywiście a mógłbym zapytać jakie warunki pracy? \"No jeszcze nie wiemy bo ciągle nagocjujemy a ile by pan chciał zarabiać?\"-Myśle, że ok. 9zł/h-\"to na pewno będzie więcej...10-12 netto.Praca miała się zacząć trzy dni później-\"jak tylko zakończymy negocjacje zadzwonimy do pana\".Po kilku dniach dzwonię:-...A kiedy można się spodziewać?-\"No koleżanka miała zadzwonić do mnie-jak będę coś wiedziała to od razu do pana zadzwonie.\"No i tak czekałem-rezygnowałem z dwóch innych opcji\".Już nie czekam...Pozdrowienia z Wrocławia:)

byly praktykant

wiem, że ma swoje terminy i regulamin ktory jest tak dlugi, ze malo kto go czyta bo jest pospieszany przez pracownikow, zeby szybciej podpsiac...natomiast najgorsza jest kwestia szacunku do pracownikow(a raczej jego braku)... tam gdzie ja robilam praktyki to sie załamałam. odradzam kazdemu szukanie pracy przez agencje pracy a szczegolnie leadre service!!!!

DOK Leader Service

Witam, Jak słusznie Pan zauważył każda firma, w tym również i Leader Service posiada swoje terminy i procedury. Proszę jednak pamiętać, iż termin dokonania wypłaty wynagrodzenia jest jasno określony w umowie (§4 pkt.3). Podpisując ją pracownik świadomie zgadza się na takie warunki. W przypadku dodatkowych pytań proszę o maila (usunięte przez administratora) Pozdrawiam, Dział Jakości Obsługi Klienta

anonim

Firma jak to firma ma swoje terminy, ale czekanie 2 miesiące na wynagrodzenie to żenada!!! Mam prośbę do prezesa i innych tego typu podobnych : jeżeli chcecie być traktowani poważnie, to wy traktujcie także poważnie swoich wszystkich pracowników. Zarabiacie przecież na nas spore pieniądze. A tak w ogóle to nie polecam pracy w żadnej agencji pracy,

Zostaw opinię o Leader Service - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Leader Service