Dariusz11.06.2026 21:02
Niestety Pan Mateusz jest dobry do momentu zapłaty za brame później zaczyna wymyślać, szukać wymówek a to pracownik nie dojechal a to coś innego byle przesunąć termin montażu. Jak już przyjedzie na montaż to na pewno czegoś nie dopilnuje tak jak u mnie brak sterownika i pilota do bramy (dostałem go jak zadzwoniłem kilkukrotnie ale musiałem zamontować go sam!). Po montażu bramy totalne olewactwo brak serwisu brak reklamacji nie ma NIC nawet kontaktu. Zgłoszona reklamacja na jeden panel (odciski po gwoździach)- "zamówie panel i Ci go wymienie" tak usłyszalem do dziś panel nie wymieniony... W między czasie popękały ramki okien (niestety montażysta przesadził z Nm w wkrętarce przy ustawianiu ich w poziomie- jak mu zgłosilem że każde okno jest na innej wysokości... sam mial to w poważaniu) i kolejna spychologia... "Dziś przyjade Ci to wymienić" "tak tak dziś będę"... Później znowu tel nie odbiera ani nie odpisuje. Ma gdzieś swoich klientów liczą się tylko piedziące!! Szczerze nie polecam tej firmy! Lepiej poszukać kogoś solidnego- kto nie będzie miał klienta w 4 literach. Lepiej 2 razy się zastanowić zanim zamówi się u nich bramę lub inny produkt! Wstyd dla firmy GROS na której komponentach bazują!