FADO Sp. z o.o.

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 64 ocen.

Opinie o FADO Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FADO Sp. z o.o.

Spokojny

Ja nie narzekam na pracę w firmie ale może dlatego, że jak jestem w pracy to nie udaję tylko solidnie pracuję. Niektórzy wolą sobie pogadać o innych, ich wybór.

Hanna

Jeśli macie dowody na tego typu zachowania jak tu opisany to sądzę, że forum nie jest odpowiednim miejscem. Tu najchętniej chcę poczytać co firma aktualnie robi, jakie są warunki pracy i płacy, to co interesuje nowych.

prawda o fado

http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,986116

Myślący

Nikt nie twierdzi, że FADO jest idealna firmą. Wszędzie mogą zdarzyć się trudne sytuacje, często wynikające z błędów ludzkich. Generalnie firma nie ma specjalnie dużych potrzeb osobowych! Jakoś to nie gra z info na forum

Spokojny

Szukając pracy słyszałem sporo dobrego o firmie Fado i nie bardzo rozumiem dlaczego niektórzy narzekają? Sadzę, że gdybym był niezadowolony z pracy to bym ją zmienił. Ale może jest ktoś kto podpowie kilka informacji o firmie , jak się pracuje? Z góry dziekuję

mocny

Dzień dobry, Miałem okazję odbyć rozmowę rekrutacyjna z Panem właścicielem Fado. Facet sprawiał wrażenie dość aroganckiego, jednak to co mnie najbardziej w nim odrzuciło to fakt w jaki sposób wypowiada się o swoich obecnych pracownikach, a mianowicie usłyszałem że: - pracuje u niego „banda idiotów” - nawet małpy by swoja pracę wykonały lepiej niż ludzie w fado - wśród pracowników sporo jest darmozjadów, leni i obiboków - pojawił się zarzut, że wielu pracowników fado to zwyczajni złodzieje którzy reglanie kradną Na domiar złego twierdzi, że połowę obecnej ekipy by najchętniej wywali już jutro na „zbity pysk”, dlatego właśnie prowadzi tak szeroko zakrojoną akcje poszukiwania rąk do pracy. Mam nadzieję, ze odpowiednie osoby przeczytają ten wpis i dowiedzą się co tak naprawdę myśli o nich ich szef.

Spoko

Czy Fado nie ma więcej ofert pracy poza oferta dla ślusarza? Słyszałem sporo dobrego i nich i mam zamiar aplikować. Dobrze byłoby zdobyć trochę informacji od pracowników. Jaka jest atmosfera w pracy, bardzo cisną kierownicy w robocie kierownicy? Z góry dzięki

Steffi

Czy dowiem się czegoś o firmie na tym forum? Bardzo dawno nikt nie pisał. Mnie interesuje praca na produkcji w drukarni z najnowszej oferty. Może ktoś podzielić się informacjami o firmie? Jaka jest atmosfera w pracy? Czy można tu zarobić godziwe pieniądze?

Cogito_ergo_sum
@Steffi 21.06.2017 12:05
Czy dowiem się czegoś o firmie na tym forum? Bardzo dawno nikt nie pisał. Mnie interesuje praca na produkcji w drukarni z najno...

Firma na drukarki najnowszej klasy. Można zarobić godziwie.

Iwona

@Pracownik jak długo pracujesz już w firmie? Możesz opowiedzieć więcej, co najlepiej podoba Ci się w pracy w Fado?

długotrwale bezrobotny

już lece do was ino japonki wciągne na giry

Iwona

Obserwujecie stronę firmy Fado? Znajdziecie tam aktualne oferty pracy dla profesjonalistów, absolwentów i studentów. http://www.fado.info/o-firmie/kariera/oferty-pracy/ Na które stanowisko aplikujecie? A może masz już doświadczenie z tą firmą? Opowiedz jak wyglądała Twoja rozmowa kwalifikacyjna!

Pracownik

Mam tu pracę od dawna i jak czytam wpisy ludzi , którzy nie zasługują na dobre słowo to aż mnie trzepie złość. Fado jest ok. i nieroby nie zepsują opinii firmie.

anonim

(usunięte przez administratora)

rzeczowy

domek, klocu, były ... wszyscy wiedzą, że kim jesteś. Każdy kto pracował i pracuje w firmie zna twoje chore usposobienie. Alkohol, narkotyki nie pomagają w trzeźwym mysleniu. wyleciałeś na zbity pysk i się wyżywasz. no tak, a co ma robić. przecie nie masz pracy. Każdy kto pracował i pracuje w firmie zna twoje chore usposobienie. Alkohol, narkotyki nie pomagają w trzeźwym mysleniu. wyleciałeś na zbity pysk i się wyżywasz. no tak, a co ma robić. przecie nie masz pracy. obrażasz też inne kraje bez podstawy, lepsi oni niż taki chwast. klocu - tyle masz w glowie, takiego kloca, ktory zwalil ci sie na leb.

dim

Beznadziejna firma, okropna atmosfera, kiepskie zarobki i brak perspektyw na rozwój zawodowy. Panie rzeczowy, po co sie tak rozpisywać, skoro można caly przekaz ująć w jednym zdaniu?

jb

Witam, proszę abyście mi powiedzieli czy to prawda, ze ten dyrektor fado leje tą swoją żonę? Słyszałem, że potrafiła przychodzić do pracy z podbitym okiem. Jest to dla mnie ważne, ponieważ chciałem aplikować do fado, jednak nie chciałym pracować dla kogoś kto katuje wszystkich do okoła, łącznie ze swoją rodziną.

wojtas
@jb 16.01.2017 22:11
Witam, proszę abyście mi powiedzieli czy to prawda, ze ten dyrektor fado leje tą swoją żonę? Słyszałem, że potrafiła przychod...

Przyznam szczerze, że nie wiedziałem aby ta Agnieszka kiedykolwiek miała podbite oko (nie przygladałem się zbytnio w sumie) jednak pamiętam, że kiedyś miała siniaki i otarcia na rekach i ramionach, wiec coś fajtycznie jest na rzeczy.

Cogito_ergo_sum
@wojtas 17.01.2017 21:35
Przyznam szczerze, że nie wiedziałem aby ta Agnieszka kiedykolwiek miała podbite oko (nie przygladałem się zbytnio w sumie) jed...

wojtas 2017-01-17 21:35:02 Sherlockiem Holmesem to ty nie będziesz. Jak widzisz swoją żonę w towarzystwie innego mężczyzny to też masz od razu skojarzenie ze zdradą? Słusznie, bo według twojej logiki coś na rzeczy musi być. Wprawdzie nie całowali się, ale ... Mam nadzieję, że to, iż niektórzy mają cię za rogacza, to ogromna niesprawiedliwość.

anonim

(usunięte przez administratora)

Cogito_ergo_sum

fadoshit 2017-01-08 01:31:03 Twoje pojęcie o działaniu Gowork.pl jest tak głębokie jak końcówka twojego nicka. Taki "shit". Możesz pisać hejterskie "shity", bo skrywasz się pod nickiem i wiesz, że żadne twoej IP nie będzie dostępne. Bo nie masz odwagi, nie masz wiedzy, być może nie masz niczego wartościowego do podzielenia się z tym światem. Na pokrzepienie sprawiedliwych Psalm Nr 1: 1 Szczęśliwy mąż, który nie idzie za radą występnych, nie wchodzi na drogę grzeszników i nie siada w kole szyderców, 2 lecz ma upodobanie w Prawie Pana, nad Jego Prawem rozmyśla dniem i nocą. 3 Jest on jak drzewo zasadzone nad płynącą wodą, które wydaje owoc w swoim czasie, a liście jego nie więdną: co uczyni, pomyślnie wypada. 4 Nie tak występni, nie tak: są oni jak plewa, którą wiatr rozmiata. 5 Toteż występni nie ostoją się na sądzie ani grzesznicy - w zgromadzeniu sprawiedliwych, 6 bo Pan uznaje drogę sprawiedliwych, a droga występnych zaginie.

NF

Firma z chyba największą fluktuacją pracowników w tej części Europy. Nic nie dają, chcą wszystkiego. Trudno nawet zapamiętać imiona osób które przychodzą i odchodzą lub są wyrzucani. Można zapomnieć o obietnicach szefa już po tygodniu pracy. Nikt nic nie wie, nikt nie pomoże, każdy zakabluje. Płace albo minimalne albo śmiesznie niskie z możliwością obcięcia premii. Zakres pracy nieznany lub tylko w głowie szefa, wyjątkowo płynny i elastyczny. Można robić wszystko i za wszystkich. Ustalenia, zasady? Jakie zasady??? Podobne firmy zatrudniają dwukrotnie więcej ludzi. Totalne dno.

fadman

ciekawe rzeczy opisujesz HYDRA, ,lubię takie historie.

Cogito_ergo_sum
@fadman 04.01.2017 20:37
ciekawe rzeczy opisujesz HYDRA, ,lubię takie historie.

fadman 2017-01-04 20:37:13 Masz rację "fadman". Lubisz, bo nie dotyczą ciebie, więc możesz spokojnie oglądać igrzyska. Przestałbyś lubić, gdyby nagle obłąkane ostrze hejtera zwróciło się przeciwko tobie. Uświęconą przez tysiąclecia rozwoju cywilizacji homo sapiens zasadą jest to, że zanim wydasz wyrok, wysłuchaj najpierw drugiej strony (audiatur et altera pars). Tu widzę, że kibicom obsesyjnego umysłu "rzeczowego", "hydry" itp. wcieleniom tego samego hejtera, wystarcza głos inkwizytora. Aplauz dla takich trwa do czasu, bo gdy przyjdą pod twój dom, uśmiech zniknie. Zawczasu więc zwalczajmy hejterów dla dobra nas wszystkich. Niech ten rzeczowy", "hydra", "zaniepokojony", "zaciekawiony" napisze to samo, podając swoje dane osobowe. Wiemy doskonale, że tego nie zrobi, bo nie obroni żadnej ze swoich oszczerczych tez. Żadnej. Myślę, więc jestem.

Spoko
@Cogito_ergo_sum 05.01.2017 12:05
fadman 2017-01-04 20:37:13 Masz rację "fadman". Lubisz, bo nie dotyczą ciebie, więc możesz spokojnie oglądać igrzy...

W zupełności zgadzam się z Twoim zdaniem. Zanim wydamy wyrok należy wysłuchać dwóch stron

Cogito_ergo_sum

Każdy ma swój rozum. Każdy powinien myśleć samodzielnie. Dziś pracownik to nie niewolnik, lecz ważny uczestnik gospodarki. Czy wartościowy pracownik pozwoli sobie na naruszanie jego godności, czci, nietykalności, obyczajności? Logiczna odpowiedź brzmi: NIE. Bo ma poczucie własnej wartości i rzuci w diabły pracodawcę naruszyciela. Czy z kolei zaburzona osobowość, ukrywająca się pod nickami "hydra", "rzeczowy", "bezstronny", "były", "zaniepokojony", "zaciekawiony" (to ten sam osobnik) może pozwolić sobie na bezpardonowy hejt na portalu GoWork.pl? Logiczna odpowiedź brzmi: TAK. Bo korzysta z anonimowej bezkarności. Czy więc ktoś rozsądny, należycie prowadzący swoje sprawy, może zaufać takim "opiniom"? Wystarczy jedno "sprawdzam" jak w pokerze, by cuchnący czar "rzeczowego" prysnął. Ta tak zwana "Lista Wildsteina" tajnych współpracowników SB/UB jest powszechnie dostępna w sieci. Każdy może ją przejrzeć i zweryfikować "prawdy" wypisywane na tym forum. Kiedyś taki "rzeczowy" chodził tylko po wsi i straszył dzieci, które uciekały przez "obłąkanym". Dziś, niestety, może "chodzić" spokojnie po Internecie i wylewać rynsztok swej duszy na cały świat. Smutny to czas...

Wiktor

Nikt mi nie powie, ze firma Fado jest złą firmą. Pracuję w tym przedsiębiorstwie od lat i sobie chwalę :)))

MYŚL_SAMODZIELNIE

kevin 2016-12-29 12:09:59 Masz swój rozum, masz swój osąd, to sprawdź sam. Chłopie, jak możesz w ogóle się wahać i dawać wiarę takim pomyleńcom, jak ci tutaj? Jakby ci napisali na forum, że twoja żona czy dziewczyna to dz..., to też byś się wahał? No chyba nie, prawda? Wiesz, co to jest hejt. Szajs, ścierwo, nic niewarte g..., którym każdy wariat może pluć publicznie. Kiedyś taki chodził tylko po wsi i psy straszył, a dziś, niestety, może walić z rynsztoka na cały świat.

Kevin
@MYŚL_SAMODZIELNIE 29.12.2016 14:50
kevin 2016-12-29 12:09:59 Masz swój rozum, masz swój osąd, to sprawdź sam. Chłopie, jak możesz w ogóle się wahać i dawać wiarę...

Gdybym przeczytał tutaj, ze moja żona jest dz... to na pewno bym nie uwierzył. Jednakże, na tym forum, widzę całe spektrum bogatych wypowiedzi, ze których jednoznacznie wynika, ze z tym całym szefem cos jest nie tak. Nie chciałbym pracować u oszusta, który fair potrafi być tylko wobec samego siebie (o żonie już w ogóle nie wspominając). Uważam, że taki nawał negatywnych wypowiedzi nie bierze się z nikąd.

Cogito_ergo_sum
@Kevin 02.01.2017 22:08
Gdybym przeczytał tutaj, ze moja żona jest dz... to na pewno bym nie uwierzył. Jednakże, na tym forum, widzę całe spektrum bog...

Kevin 2017-01-02 22:08:44 Na tym forum nie masz "całego spektrum wypowiedzi", lecz zapiski jednego hejtera, który przybiera nicki " "hydra", "rzeczowy", "bezstronny", "były", "zaniepokojony", "zaciekawiony", "pracownik" i tak dalej. "Nawał negatywnych wypowiedzi" nie bierze się znikąd. Bierze się z zaćmienia umysłu jednego, który z jakichś przyczyn, niewystępujących w normalnej, zdrowej osobowości, opluwa hejtem. Bo może, bo jest anonimowy, bo ... można tu napisać jeszcze wiele przyczyn. Tym sposobem myślenia, że "nawał negatywnych wypowiedzi" nie bierze się znikąd, potwierdzasz niestety skuteczność starej metodę manipulacji, stosowanej przez propagandę sowiecką i nazistowską, iż "kłamstwo powtarzane dostatecznie często staje się prawdą". Smutne to i życzę ci, aby nigdy ciebie samego nie spotkał taki "nawał negatywnych wypowiedzi".

kevin

Czy ktoś może mi napisać, czy ten szef faktycznie jest tak tragiczny jak to można na tym forum przeczytać? Mieszkam niedaleko, pasuję do profilu firmy, ale to co czytam tutaj bardzo zniechęca do aplikowania do fado.

idz Pan w h...
@kevin 29.12.2016 12:09
Czy ktoś może mi napisać, czy ten szef faktycznie jest tak tragiczny jak to można na tym forum przeczytać? Mieszkam niedaleko,...

Szef fado jest jak filmowy Stefan z Poranku Kojota, tylko 3 razy gorszy.

Wtorek

Nie rzeczowy, lecz smutny, żałosny, chory.

PoŚwiętach

Najpierw dla porządku: "hydra", "rzeczowy", "bezstronny", "były", "zaniepokojony", "zaciekawiony" to ten sam osobnik. Taki sobie kameleon. Dlaczego może pisać bezkarnie? Bo na Gowork.pl każdy może napisać cokolwiek, nie podając danych osobowych, a IP komputera łatwo "zgubić" w sieci. Może więc cyklicznie, jak widać po częstotliwości zapewne w okresach reemisji choroby, częstować na forum przykładami zaburzonej osobowości. Im więcej reakcji na forum, tym bardziej się nakręca. Czy ktoś rozsądny, należycie prowadzący swoje sprawy, może zaufać takim "opiniom"? Wystarczy jedno sprawdzenie i cuchnący czar "rzeczowego" pryska. Ta tak zwana "Lista Wildsteina" tajnych współpracowników SB/UB jest powszechnie dostępna w sieci. Można tam zweryfikować "prawdy" wypisywane na tym forum. Ludzie, kierujcie się własnym doświadczeniem, nie dajcie się manipulować obsesyjnym umysłom!

Nie-piszę-w-Swieta

Trzeba mieć zryte łby jak ci ostatni, -żeby pisać paszkwie w ŚWIĘTA! Tak zwany "rzeczowy", smutny twój żywot musi być, że w wigilię jakąś siła, nad która pewnie sam nie panujesz, każe ci pisać obelżywe teksty. Inni w tym czasie radują się z narodzin Pana. Taki więc typ zaburzonej osobowości, typ obsesyjny, nieleczony jak widać, zmierza ku samozatraceniu. Ciekawi mnie, jak długo jeszcze poczytam te bzdury ...

Nie-piszę-w-Swieta

Trzeba mieć zryte łby jak ci ostatni, -żeby pisać paszkwie w ŚWIĘTA! Tak zwany "rzeczowy", smutny twój żywot musi być, że w wigilię jakąś siła, nad która pewnie sam nie panujesz, każe ci pisać obelżywe teksty. Inni w tym czasie radują się z narodzin Pana. Taki więc typ zaburzonej osobowości, typ obsesyjny, nieleczony jak widać, zmierza ku samozatraceniu. Ciekawi mnie, jak długo jeszcze poczytam te bzdury ...

zaciekawiony

Czytam te komentarze i widze, ze szef fado jest tutaj odpowienio punktowany za swoje niewatpliwe zaslugi wobec pracownikow. Mimo wszystko, to i tak nic, proponuje sobie fado poszukac na czarnej liscie pracodawcow z bydgoszczy.

mlody2

Jesli jestescie magistrami, inzynierami którzy maja ambicje w tej firmie szorowac szmatami usyfione smarem formy wtryskowe, to goraco polecam. Zapomnijcie o jakichkolwiek przydatnych na rynku pracy umiejetnosciach-to co obiecuje szef to jakas fantastyka. Niech tylko zdarzy sie, ze sprzataczka bedzie na chrobowym zwolnieniu- zostatnie zwolniona, a zanim znajdzie sie nastepna, którys mlody inzynier bedzie mopem podlogi wycieral. Dostaniecie od szefa umowy lojalnsciowe z których jasno wynika, ze jesli nawet czegokolwiek sie nauczycie, to aby samemu odejsc i pracowac w jakiejkolwiek innej firmie musicie najpierw zaplacic-UWAGA- 500 tys zl. A wiecie po co tak na prawde mu nowi pracownicy? Bo szefo ma leb do interesów, wyciaga masowo kase z unijnych dostacji, a ze taki jest wymóg formalny to musi udawac, ze zatrudnia mlodych pracowników. Efektem ubocznym jest to, ze szef moze bezkarnie wami pomiatac jak ostatnim scierwem (bo i tak jestescie do odstrzalu), siac terror i co miesiac kogos wywalic na zbity pysk, tak dla przykladu, aby stara ekipa sie bala. Wtedy mozna im spokojnie nie placic (tak jak wam z reszta) 40% pensji, ktora i tak w pelnej wysokosci oscyluje kolo 1.5tys zl. Pomijam juz chamstwo i grubianstwo, wyzwiska i bluzgi to cos na co sie z czasem juz przestaje zwracac uwage, tak naturalne sie staja. Podsumowujac, inzynier w fado = tania sila robocza, a nabór o którym pisze trwa w sposób niemal ciagly, co powoduje ze liczba ludzi jaka sie przewalila przez to stanowisko moze spokojnie konkurowac z posada skladacza hamburgerów w McDonaldzie. W sumie mozna nawet sie pokusic o stwierdzenie, ze to cale fado to taki mcdonald dla inzyniera.

robert

Witam, byłem tam jakiś czas temu na rozmowie, rozmawiałem z tym prezesem Jerzym i od razu wyczułem ze to jakiś przekręt jest. Czytam to forum i widzę, że się nie pomyliłem uciekajać od fado jak najdalej.

narzedziowiec

Pracowałem kiedyś w fado, był to bardziej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niż zakład. Stanowczo odradzam, szkoda czasu i nerwów.

Lee

Firma Fado to obecnie najlepsza firma na bydgoskim rynku :) Gorąco wszystkim niedowiarkom polecam prace w Fado :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Oskar

tak , to Ty ! Moje projekty znajdowały się na Twoim komputerze , sam nic nie umiałeś! Teraz też pracy szukasz , brak zajęcia i takie rzeczy piszesz ?!

Slowny

Od jakiegoś czasu obserwuję portal gowork.pl i zgadzam się z opinią Poniedziałka. To co tutaj jest wypisywane to istny hejt. Nikt nie sprawdza czy też potwierdza wiarygodności wypowiedzi. Każdy pisze co chce i jak chce. "Rzeczowy" z nadzieją, że nie zostanie zdemaskowany bezkarnie opluwa innych, a zwłaszcza pracowników czy też właściciela firmy FADO, a przecież to tylko kwestia czasu...

Poniedziałek

Najpierw dla porządku: "hydra", "rzeczowy", "bezstronny", "były" to ten sam osobnik. Taki sobie kameleon. Dlaczego może pisać bezkarnie? Bo na Gowork.pl każdy może napisać cokolwiek, nie podając danych osobowych, a IP komputera łatwo "zgubić" w sieci. Może więc cyklicznie, jak widać po częstotliwości zapewne w okresach reemisji choroby, częstować na forum przykładami zaburzonej osobowości. Im więcej reakcji na forum, tym bardziej się nakręca. Jak nikczemne są zachowania tego typu wiedzieli już starożytni, formułując VIII przykazanie Dekalogu. Czy ktoś rozsądny, należycie prowadzący swoje sprawy, może zaufać takim "opiniom"? Wystarczy jedno sprawdzenie i cuchnący czar "rzeczowego" pryska. Ta tak zwana "Lista Wildsteina" tajnych współpracowników SB/UB jest powszechnie dostępna w sieci. I nie ma tam właściciela firmy FADO...

pracownik

a ja od pracy w fado dostalem wrzodow, masakra

majster

Praca w fado byla zdecydowanie najgorsza jaka w zyciu mialem, syf, terror i kiepskie place. Nie polecam

Lena

Panie rzeczowy pisze Pan o takich szczególikach, że nawet ja osoba obecnie zatrudniona w firmie Fado w życiu nie słyszałam. Nie wiem co Pana inspiruje do takiego steku kłamstw i pomówień, że Pan się nie boi konsekwencji jakie mogą zostać wyciągnięte wobec Pana...

Sobota

rzeczowy jak każdy "hejter" chowa się pod coraz to nowymi "nickami". Wcześniej występował jako "hydra" od 1 do 9, jako "bezstronny" i jako "były". I oczywiście nie ma sensu, by zgłaszać "odpowiednim organom", bo jak wiemy nie ma przecież weryfikacji danych osobowych na GoWork.pl. Byle kanalia może więc pisać wszystko, co urodzi się w chorej głowie. Może skorzystać z zagranicznych portali, maskujących adresy IP i częstować nas "urokami" haniebnej osobowości. Jak czytam to, że niektórzy z was rezygnują z aplikowania do firmy, bo przeczytali negatywne opinie "rzeczowego", to szczerze współczuję. Czy chcielibyście, aby taki ktoś był waszym sąsiadem, kolegą z pracy, doradcą? Za chwilę jego ostrze zwróciłoby się przeciwko wam. Hm, a jednak niektórzy mu wierzą... Smutne.

kot

Dzień dobry, Czytając wpisy na tym forum można odnieść wrażenie, ze szanowny właściciel- pan Jerzy zaczyna osobodobie publikować tu wypowiedzi, bądź zleca ich napisanie. Niestety dzięki Panu Jerzemu w fado zapomniano o tym ze największa wartością jakiejkolwiek firmy, są jej pracownicy, bo to oni stanowią najcenniejsze intelektualne zaplecze. W fado każdy pracownik jest traktowany jako zło konieczne, które ma wadę w postaci tego ze trzeba mu zapłacić pensję. Praca w fado wg pana właściciela powinna dla was być wartością sama w sobie i powinniście czuć się zaszczyceni ze on w ogóle zechciał Was wpuścić za próg swojego zakładu. Co za tym idzie, nie spodziewajcie się nawet krztyny szacunku wobec swojej osoby ze strony tego Pana, słowa „dziękuje”, „proszę” i przepraszam” zostały zastąpione „k...wa” „ch.j” , „p…..le”. Pozdrawiam.

Syl

Jesli chcecie cos osiagnac w zyciu, rozwijac sie uczac sie nowych rzeczy to goraco polecam prace w firmie Fado.

Kris

Praca w firmie Fado to czysta przyjemność. Ludzie w Fado tworzą fajny zespół i co ciekawe nie ma tutaj tzw. wyścigu szczurów. Polecam!

Lis

Fajna praca, z sympatycznym zespołem, na dogodnych warunkach :-)

RR

Praca w tej firmie to czysta przyjemność i esencja kreatywności oraz rozwoju :)

Grek

Wiele firm na polskim rynku nie spełnia oczekiwań pracowników. Podobnie jest w drugą stronę. Każdy chciałby zarabiać nie wiadomo ile i najlepiej nic nie robić. W Fado jna szczęście takie rzeczy się nie zdarzają. W tej firmie każdy zna swoje miejsce, a zarobki są adekwatne do wykonywanych stanowisk. Gorąco polecam wszystkim Fado Sp. z o. o.

X

Nie, no teraz to tylko film "Miś" przychodzi mi na myśl - łubudubu , łubudubu, niech nam żyje Prezes ............ NIECH ŻYJE NAM !!!

Maciej

Fajna firma w której można się dużo rzeczy nauczyć. Mnóstwo wyzwań, spory rozwój a zarobki wysokie.

Slawek

Czytam i przecieram oczy ze zdumienia. Moze niektórym tylko się wydaje, ze pracowali w firmie FADO. Od siebie mogę napisać, a tym samym potwierdzić, ze ta firma to wspaniale przedsiębiorstwo, a szef to kwintesencja dobroci, mądrości i uczciwości!

Mlody

Firma Fado była pierwsza w której zacząłem prace po studiach, po okresie próbnym ucieklem stamtąd i nie żałuję; ) kolega którego wkrecilem został dłużej i nawet przez pewien czas sobie chwalił ale w końcu też zwial; ) typowa Polska firma :) nigdy wszystkim nie dogodzisz

TT

Dokladnie, popieram zdanie Wiktora. W danej firmie trzeba troche popracowac by poznac specyfike firmy, zwyczaje i innych ludzi. Biorac pod uwage ilosc nagrod przyznanych firmie FADO to musi oznaczac, ze jest to solidna marka, pelna wyzwan wciaz rozwijajaca sie firma.

Wiktor

Ciekawy jestem czy ktos z Panstwa pracowal dluzej w firmie Fado niz 2 lata. Takie osoby powinny cos napisac, a nie ludzie, ktorzy nie zagrzali tam miejsca nwet przez 1rok. Co oni moga wiedziec? Wypisuja same bzdury i tyle.

X

"Z" coz za konstruktywna odpowiedz.... Ludzie zawsze beda narzekac. Taka jest niestety ludzka natura... Pracuje w tej filmie od lat i twardo bede obstawac za tym, ze firma Fado to solidna marka, ktora zarzadza wielu specjalistow. Sam szef jest bardzo dobrym i porzadnym czlowiekiem. Polecam wszystkim prace w tej firme :)

Zostaw opinię o FADO Sp. z o.o. - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FADO Sp. z o.o.