DAFA Polska

• Kozery
  • Chrzanów Mały
  • Kozerki

3. Opinie o pracodawcach Grodzisk Mazowiecki
  5. Opinie o DAFA Polska sp. z o.o.

Opinie o DAFA Polska Grodzisk Mazowiecki

Nie przegap nowości o DAFA Polska sp. z o.o.!

na

20.04.2013 21:31

Na forum mnustwo glosow tylko na zebraniach z dyrem cisza. Jedyna osoba ktora sie odzywala i mowila co mysli byl nasz nowy technolog i takich ludzi brakuje bo widocznie tylko majac [usunięte przez moderatora]od ucha do ucha mozna w tej firmie do czegos dojsc badz tez cos dostac
    nik

16.04.2013 22:34

Tak normy w górę plus 4 gatunek surowca i jeszcze obcięta premia a dodatkowo żadnych podwyżek. I mydlenie oczu że produkcja jest winna wszystkich reklamacji.
    ROBOL!

25.03.2013 09:50

Zgadzam sie z Tobą że są u nas osoby które tyle zarabiają ale jest ich mało chodzi o to by WSZYSCY tyle dostawali!!!!!!!!!! KIEROWNICY?????- szkoda gadać!
    Colu

25.03.2013 09:31

Zgadza się, ale są tacy co tyle zarabiają u nas :) i o co Ci chodzi :) Zobacz że cały odpaad starych niechcianych pracowników znowu sciągają do nas... ostatni powroty do firmy. A gdzie nowi nasi kierownicy zmian? Co oni robia dla nas?
    MMMM

12.03.2013 19:20

GDZIE TE WYNALAZKI Z DZIAŁU ROZWOJU CO MIAŁY PODNIEŚĆ FIRMĘ ?

31.01.2013 11:52

Sa urlopy bezplatne ale i przyjechala nowa maszyna do szpul srutownik z gospodarstwa wyglada reprezentacyjnie wsrod tych ,mercedesow' Brawo zakup z oszczednosci na ludzkiej[usunięte przez admina] udamy

22.01.2013 21:59

Gdzie ci mężczyźni, gdzie te podwyżki... W zamian mamy urlopy bezpłatne...
    ty

13.11.2012 16:01

chodzą słuchy że zwiększamy normy na stanowiskach przyszłych technologów. Na pewno nas nie zawiodą, ciekawe czym się popiszą. W końcu od tego zależy ich być albo nie być. Hm..., oj będzie się działo !!!

30.09.2012 11:39

I to o dużm braku szcunku,ale zamknijmy ten temat nie ma co bo naprawde moze byc gożej np. jak za Mateja tam żadko była premia 90%. Niedługo szykuje się impreza w Skułach znowu będzie wesoło.....

03.03.2012 00:44

Co się tak uczepiliście konturówki, jeden dostal podwyżke i to jeszcze ze wzgledu na to że koleś ma wójka dyrektora i mówicie że wzgledy (kryteria) to konturówka.
    nikt ważny

01.03.2012 21:41

mało tego małolaty ze zmiany od Jaska pracyjace w firmie po nicałe 2 lata maja stawkę 14 zł jak operatorzy z 5- cio letnim starzem.... może to też jakas rodzina jak na konturówce no brawo
    robol

29.02.2012 02:18

\"Chybione inwestycje\" mało powiedziane, zaraz obok aluprofach maszyna stoi i nie wiadomo czy kiedykolwiek ruszy... Chybiona inwestycja to może być zakup aukcji firmy co została zbudowana na terenach wylewowych (powodziowych). Powodzenia p. dyr.
    z fabryki kredek

28.02.2012 21:37

A może gdyby nie chybione inwestycje w park maszynowy pieniędzy na podwyżki starczyło by dla wszystkich???

28.02.2012 02:10

niestety cała prawda na dodatek mozna przypomnieć jak nas potraktowano w tzw sezonie jak było dużo roboty i pracowaliśmy po 16 godz dziennie nie mówiąc już o nocach a i tak płacono nam tylko 50-tki bo podobno nie było kasy na 100-tki. szkoda gadać
    JA

01.02.2012 20:51

NO TO MAMY WOLNY PIĄTEK!!!!!!!

26.01.2012 23:16

Bo na razie nic się nie dzieje, ciekawe kiedy przymusowy piątek wolny?

23.11.2011 23:14

Jak fajnie, nie ma [usunięte przez admina] i jest spokój a robota wykonana.
    robol

10.11.2011 12:08

Cała prawda!!! lepiej nie mozna tego napisać szkoda tylko że nikt nic sobie z tego nie robi!!!!!!!
    pracowniik

08.10.2011 16:18

To wszystko to PARODIA jest to wszy-stko
    ja

28.09.2011 09:55

bo taka jest prawda NIKT NA SIŁĘ NIKOGO TU NIE TRZYMA !

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w DAFA Polska?

Kontakt - DAFA Polska sp. z o.o.

Chemiczna 18 05-825 Grodzisk Mazowiecki

KRS:0000221995

Branża główna: Wyroby z tworzyw i gumy

01.06.2011 18:15

dajcie spokój to są spekulacje ! nie macie nic innego do roboty ? pożyjemy i zobaczymy

01.06.2011 00:00

Zgadzam się. Jeśli pracujesz na produkcji - ZERO perspektyw, szczególnie jeśli chodzi o facetów (w biurze 80% to kobiety).

27.05.2011 15:37

mówimy to o osobie która niedawno pojawiła się z powrotem w Interchemallu ;-) .Może została zwolniona bo nie wiedziała o bożym świecie tylko siedziała w necie - sprawy produkcji był dal tej osoby nie do ogarnięcia - ale wiecie najlepiej pod skrzydłami dobrego brata . Współczuje ludziom , którzy ponowie będa skazani na współprace z tym " wybitnym pracownikiem " Pozdrawiam .

14.03.2011 14:35

Nie wiem czemu tak narzekacie, firma jak każda, młoda kadra, kontakty utrzymuję się także poza pracą, nie każdy przychodzi do pracy, bo musi, przychodzi się dla atmosfery i ludzi z którymi lubi się przebywać. Dzięki temu można zdobywać nowych znajomych i realizować się.

01.02.2011 19:57

Ja TAM nie pracuje chwała panu , a ci co zostali i pracują to tylko dlatego ,że potrzebują kasy i jak to mówili siłą rzeczy i z przyzwyczajenia i strachu ,że nie znajdą innej roboty :] .Znam bardzo wielu ,którzy zwiewali po kilku dniach ,chociaż mieli umowy na 3 miesiące :) a przyczyną była zła atmosfera i [usunięte przez moderatora]!
    xxxxxx

20.01.2011 21:40

bbb - 2010-12-15 21:02:51 Własnie co taka cisza ,co tam słychać w karnej jednostce za wielką bramą ? przecież nikt nikogo na siłę tu nie trzyma. narzekacie ? zawsze możecie iść do 3M skoro tam jest tak rewelacyjnie tylko zadajcie sobie pytanie dlaczego niektóre osoby już tam nie pracują i dlaczego niektórym jest lepiej właśnie tutaj !!!
    bbb

15.12.2010 21:02

Własnie co taka cisza ,co tam słychać w karnej jednostce za wielką bramą ?
    ja

29.09.2010 18:57

Ludzie dajcie sobie spokój. Sami sobie wystawiacie opinię tymi wypowiedziami a nie firmie. To już żałosne. Nikt nikogo na siłę nie trzyma.
    xxx

29.09.2010 09:47

zgadza się "były" na niektórych zapewne trzeba i krzyknąć skoro powtarza się po 100 razy a taki nie rozumie i robi po swojemu.......osobiście byłam światkiem nie jednego takiego zdarzenia.........a to by chyba i robota wyprowadziłoby z równowagi a najciekawsze jest to że przyjdzie taki na 2 czy 5 dni robić mu się nie chce bo najlepiej by postał i pogadał a później wypowiada się na forach..........dziwne że jakoś inni wytrzymują po tyle lat?????może czas zastanowić się nad sobą???????
    jestem tu

27.09.2010 15:38

na szcęście z tymi papierkami jest ok , firma dba o pracowników , a do tego po roku firma dała mi pakiet zdrowotny , darmo, więc nie narzekam, oczywiście czasmi zwalniają ludzi , ale gdzie tego nie robią i pewnie ci najwięcej narzekają - wiadomo - wszystkim nie dogodzisz chocbys pekł nie dasz rady. Jedno wiem napewno tu ludzie pracuja dobrowolnie nikt nikogo nie zmusza a z tym krzykiem to tez "były" zdrowo przesadza. Pewnie miał problemy z dostosowaniem i teraz się mści , bo tak fajniej
    były..

27.09.2010 13:02

Zus i wypłata ok, a po za tym masakra wyzwiska , wrzaski jakby mieli niektórzy bat to pewnie by z niego strzelali .Wiele osób uciekało po jednym albo góra 2 dniach , niektórzy brali od lekarza prochy na uspokojenie ale i tak wytrzymywali góra 3 miechy na skraju załamania nerwowego.NIE POLECAM!!!!!! nawet najgorszemu wrogowi
    ktos

24.09.2010 21:43

pracownik - 2010-09-23 20:23:20 ale tu kogoś zazdrość zżera , aż boli , słuchaj , szukam roboty i interesuje mnie czy płacą zus , i czy robią to co mówią , czy nie ma kantu , zakład prezentuje się nieźle , a ja wiem że bywa różnie, i jescze jedno , jak tak źle to co tam jeszcze robisz? zus placa i pensje na czas tez placa i to wszystko na legalu nic lewizny !
    xxxxx

24.09.2010 13:50

no właśnie................też się nad tym zastanawiam, skoro jest dookoła takie podłe towarzystwo, paskudna atmosfera i firma nie godna polecenia, wręcz wstyd w niej pracować jak to wynika z twojego opisu, to czemu wytrzymujesz to wszystko ponad 10 lat????? bo tyle musisz pracować skoro pamiętasz czasy Pani m...... na produkcji????? czegoś w związku z tym nie rozumiem??????

23.09.2010 20:23

tylko bez nazwisk, proszę

23.09.2010 17:45

Trzeba poczekać na otwarcie zakładu, który powstanie obok Interchemallu. Ludzie, może i matoły ale swój rozum mają. Jak znam życie to uciekną wszyscy do nowego pracodawcy. I po problemie. Gryzipiórki staną w zespół z Dyrektorami przy maszynach. Och, chviałabym to zobaczyć.
    tylko bez nazwisk, proszę

23.09.2010 17:36

Tak, i jeszcze mając do pracy 10 km kupił mu Prezes furę jak co najmniej jakiemuś dygnitarzowi. To dla tej fury kazał sobie zrobić więcej miejsca na parkingu. Co mu plebs będzie przez szyby zaglądał do środka : )

20.09.2010 19:01

Bardzo nie miła atmosfera pracy. Pseudo kierownicy zmiany szczuja ludzi miedzy zmianami na siebie, przez co jest niezdrowa i chora atmosfera. Bardzo niesympatyczne kierownictwo,które pokazuje swoja wyzszosc nsd pracownikami. Jest to dalekie od profezjonalizmu jakim sie szczyca. Prace w tej fabryce mozna pominac w swoim zyciorysie , gdyz to tylko zenada. NIE ZYCZE NIKOMU PRACY W PODOBNYCH WARUNKACH PSYCHICZNYCH
    PRACOWNIK

02.09.2010 21:22

I jeszcze dla dobra pracowników wmawia się im, że nadal trwa kryzys i należy zaciskać pasa. Szkoda, że pasa zaciskają tylko pracownicy szeregowi. Często pracują na trzy zmiany bo tak dużo mamy pracy , a kryzys nadal trwa? Wszystko dla dobra pracownika. Firma bardzo dba o zdrowie pracowników szczególnie w okresie świątecznym. To forma ochrony przed przejedzeniem. Bony świąteczne to nie jest zapomoga dla najuboższych . Święta są takie same dla każdego . Wszyscy mamy takie same żołądki. Dla niektórych wybrańców po cichutku przyznaje się dodatkowe premie, nagrody, podwyżki. Wymienia się sprawne samochody służbowe na bardziej bajeranckie. Coraz to większa grupa ma samochody służbowe i dojeżdża do pracy na koszt Interchemalu, a pozostali muszą zapłacić z własnej kieszeni. Szara masa od 4 lat nie widziała podwyżki. Kryzys to niezła wymówka. Wszędzie się skończy, a u nas nadal będą mówić o kryzysie i o oszczędzaniu. Zobaczcie jaka jest proporcja miedzy pracownikami produkcji i biura. Ciekawe w ilu firmach na 1 pracownika produkcji przypada 1 pracownik biurowy. W Interchemall pracownicy są poniżani , zastraszani . Dla przełożonego podwładny to żadna wartość. Nowo przyjęty pracownik na starcie otrzymuje więcej niż ten który pracuje od 5 -10 lat. Piszesz o standardach na parkingach. To kolejna ściema. A co by się stało gdyby ktoś z biura zaparkował pod płotem, a pracownik produkcji przy budynku ? To kolejna dyskryminacja są lepsi i gorsi. Pracownicy produkcyjni mają parkować pod płotem bo tam jest ich miejsce.- to ostatni pomysł. Jeżeli ktoś tego nie przetnie ,nie zmieni myślenia i kilku kluczowych osób nie zwolni, to nie będzie lepiej. Niektórzy czują się bezkarni i pozwalają sobie na wszystko, brak podstawowego wychowania jest tu szczególny. Krzyk to podstawa działania. Słusznie , niesłusznie ale najważniejszy jest krzyk a to tylko oznaka słabości . Interchemall to chory organizm i w kilku miejscach wymaga amputacji dotyczy to produkcji i biura. Ryba psuje się od łba! Ale cóż osoby najbardziej wredne i podłe mają wielkie poparcie szefa, który udaje, że nic nie widzi . Już niewiele brakowało aby wywalili jedną wredotę ale nic z tego bo nadeszło wsparcie z góry. Dlaczego? Czy szef nie chce uzdrowić umierającej produkcji? Zgniła atmosfera i nie udawajcie, że możecie liczyć na pomocną dłoń współpracowników. Ciekawe czy Prezes wie co tu się dzieje?
    gall

31.08.2010 22:38

pracowałam w tej firmie w ubiegłym roku i myślałam że tego nie powiem ale wolę już na kasie siedzieć w biedronce przynajmniej milsza atmosfera , bo zarobki porównywalne
    an

30.08.2010 21:45

i premie roczna tez zlikwidowali dla dobra pracownikow ! coraz lepiej!

Zostaw merytoryczną opinię o DAFA Polska sp. z o.o.