Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli.

Grodzisk Mazowiecki

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 326 ocen.

Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli.
3 326 6 1

Opinie o Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Honorata

Drodzy użytkownicy, przypominam, że forum to obszar w którym powinny znajdować się opinie o pracodawcy. Potencjalni kandydaci poszukują tu merytorycznych informacji na temat warunków pracy i zatrudnienia w firmie. Możecie powiedzieć jak przedstawiają się obecnie zarobki, czy od ostatniej opinii ich poziom uległ zmianie? Czy można liczyć na jakieś benefity pozapłacowe?

Honorata

Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat atmosfery w Interchemall? @S.Szamboraj, czy mógłbyś doprecyzować swoją opinię? Jesteś pracownikiem firmy i chciałbyś podzielić się z nami informacjami na temat warunków pracy w tym miejscu?

No no
@cygan 10.07.2018 09:42

Cygan znasz chyba dobrze to przysłowie Uderz w stół a nożyce się odezwa.... :-D

Cygan

Rogowieccy zasowaja az lby odskakuja a wy sie czepiacie

Sylvester Stallone
@pracuś 10.07.2018 11:33

Cześć. Ale o którego Sylwka chodzi ? tego z wydepilowana czaszką czy tego co ma gumowe ucho ? Bo jeszcze jeden na zwolnieniu poturbowany w domu sie kuruje. No bo chyba nie o mnie ha ha :-----)

Cygan

Nie srajta we własne gniazdo robicie zla opinie DAFA Polska

Honorata

@Sylvester Stallone, dziękuję bardzo za Twoją odpowiedź. Z Twojej wypowiedzi można wnioskować, że problem jest w zarządzaniu? Może pracownicy powinni porozmawiać z przełożonymi na tematy, o których wspomniałeś. Czy przełożeni są otwarci na zgłaszanie uwag? Zachęcam również innych użytkowników forum do podzielenia się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na temat warunków pracy w firmie Interchemall.

Honorata

@Sylvester Stallone, jestem moderatorem tego forum i dbam o aktywność na wątku oraz zachęcam pracowników do wypowiedzi na temat warunków pracy i zatrudnienia, to forum właśnie do tego służy. Pytam gdyż rynek pracy się zmienia, jak również warunki pracy mogą ulegać zmianie. To informacje, które ciekawią użytkowników, którzy wchodzą na wątek firmy i myślą o zaaplikowaniu do niej. Pamiętajmy również że gowork jest forum publicznym, i zamieszczane tutaj komentarze muszą być napisane w kulturalnym tonie i zgodne z polskim prawem. Czy widzisz coś w tym złego?

Sylvester Stallone
@Honorata 30.06.2018 18:57

Cóż ja mogę Ci napisać chyba nic nowego lub co wsześniej nie było opisywane :-) w firmie panuje ogólny bałagan,dominuje kolesiostwo i donosicielstwo,zawiść niesprawiedliwe traktowanie pracowników to samo tyczy sie wynagradzania (stawek) pracownicy z więkrzym starzem moga pozwolic sobie na o wiele wiecej niz osoba która pracuje krócej i chyba to nie sa wyssane z palca rewelacje jeżeli ludzie odchodza z tej firmy bądz też nie chca podejmowac tam pracy. Ja pracowałem tam kilka lat więc znam od podszewki ta firmę nie zamierzam się mścić i żucac personalnie co kto kiedy i dlaczego ogólnie powinien się ktoś temu przyjrzeć uważnie co sie tam dzieje, ktoś z zewnątrz.

Anabelle

Dobry wieczór.Kim jest ta ogolona @ w zielonym ze stylowymi oprawkami ? świergoli trzy po trzy jak smurf ważniak a metryka niska jak runo leśne.Nie znam Towarzystwa wzajemnej adoracji ale jak słyszę jak ta czita zapodaje to niewyróbka.

paweł b(ó)bel

Beata już o was dawno zapomniała ma was w d...e a wy jeszcze nawijacie jej temat doslownie zaal.pl za małe normy chyba są bo macie czas na takie głupoty

Honorata

@ja, co dokładnie masz na myśli? @cygan, jak rozumiem, jesteś pracownikiem firmy? Możesz wypowiedzieć się na temat atmosfery w tym miejscu? @No no, co chciałeś nam przekazać za pośrednictwem swojego komentarza?

Ja
@Honorata 22.06.2018 12:34

Pytasz co konkretnie mam na myśli?To Ci odpowiem że ŻAŁUJE,ŻE TAK PÓŹNO PRZEKONAŁEM SIĘ O FAŁSZYWOŚCI NIEKTÓRYCH LUDZI!W szczególności "kobiety"są zawistne i zakłamane,tu słodko w oczy a poza nimi to taka i owaka itd...!

S.Szamboraj

Ale w koło jest wesoło oooo !

Honorata

@cygan, dziękuje za merytoryczną odpowiedź. Czy możesz powiedzieć nam coś na temat atmosfery w firmie? Twoja opinia z perspektywy pracownika jest bardzo cenna dla użytkowników forum a w szczególności dla osób, które aktualnie poszukują zatrudnienia i opinii o danym pracodawcy.

Honorata

Czy któryś z użytkowników aplikował w ostatnim czasie @123, tak jak mówi regulamin, na forum unikamy pisania inicjałów osób pracujących/byłych pracowników i osób związanych z firmą. Czy jesteś obecnie pracownikiem Interchemall? @cygan, czy mógłbyś wypowiedzieć się na temat aktualnej pracy w firmie Interchemall? Wnioskuję, że jesteś jej pracownikiem.

cygan
@Honorata 28.05.2018 16:51

Tak,owszem pracuje w DAFA i nie narzekam staram się jak moge sprostać wymaganiom i zazwyczaj mi się to udaje a co do tematu ex kierownika produkcji Arkadiusza J. to była słuszna decyzja o jego zwolnieniu ponieważ wprowadzał zamęt na produkcji bez niego pracuję się zdecydowanie efektywniej i spokojniej.Szkoda mi jednak Beaty bo ona umiała dobrze organizować prace podwładnym.Pozdrawiam zarząd oraz kadre kierowniczą.

@123

Jakim jest kierownikiem arkadjusz.j? SZCZERZE

cygan
@@123 24.05.2018 22:58

On juz nie pracuje od kilku miesiecy,został zwolniony

Honorata

@Harry Potter, czy uważasz, że firma powinna umożliwić pracownikom dodatkowe szkolenia dla kierowców? Czy jesteś pracownikiem firmy? Mógłbyś wypowiedzieć się na temat aktualnej sytuacji w firmie Interchemall Janinow-Natoli? @Pracus, jesteśmy na forum publicznym i wszelkie opinie, które zamieszczamy mają służyć użytkownikom poszukującym rzetelnych opinii na temat pracy lub/i zatrudnienia w danej firmie. Nie jest to na pewno miejsce, które ma służyć plotkom i proszę mieć to na uwadze.

Harry Potter

Mam nadzieje,że osoba która zdewastowała firmowe auto zostanie namierzona i wywalona bo raczej wątpliwe jest to zeby sama sie przyznała.

Honorata

Upominam osoby wypowiadające się poniżej, że nie jest to miejsce do plotek na temat kolegów i koleżanek z pracy. Forum GoWork.pl służy wymianie opinii na temat pracodawców, prosiłabym więc o zaprzestanie zbędnych komentarzy nie na temat. Jeśli macie do powiedzenia coś konkretnego na temat pracy oraz warunków, jakie oferuje Interchemall Janinow-Natoli - zachęcam. @Brunet wieczorową porą, jakie możesz wymienić plusy i minusy pracy w tym miejscu?

No no no...
@Honorata 08.05.2018 21:41

Jak wy wszyscy plujecie jadem!!!! To jest chore co wy wypisujecie!!! Psujecie swoimi wpisami opinie firmie w której pracujecie ktoś jak sie oczyta tego wszystkiego to od razu wie z kim i z czym bedzie mial do czynienia wchodzac do tej firmy. Sama obłuda i zakłamanie!!! W oczy przyjaciel a za plecami wróg. A pani Luter i tak nic nie zniszczy bo to twarda kobieta tylko jak tu jej mogą patrzeć w oczy koleżanki,które przez tyle lat trzymały z nią sztamę wspólnne wyjścia,wyjazdy itd a nagle odwróciły sie i biegaja z skargami!! Świadczy to o tych paniach fatalnie!!!

kapuś z żabiej woli

Odczepcie się od Beaty Luter ona naprawde ciężko pracuje żeby w DAFA wszystko było dopięte na ostatni guzik. Powierzone jej zadania zawsze sa realizowane podobnie plany na wysyłke a to że jej podwładne pracownice sie jej stawiaja to czasem musi je skarcic by znały swoje miejsce gdyby nie Beata to wiekrzość zmiany obiadały by się łakociami zamiast zakasac rękawy i brac sie do roboty.Umiecie tylko pisac skargi i szykanowac Beate a ona wiecej zrobila dla firmy niz wy razem wzieci.

Uziel
@pracuś 05.05.2018 19:46

Ja widzę że ty masz dobra pamięć co działo sie w zeszlym roku ha ha już taki jeden co kombinował z nadgodzinami poleciał spokojnie wszystko w swoim czasie :-) Makowski od dawna trzesie portkami ale co zrobi zarząd to okaże się wkrótce.

sgery

Panie prezesie co ze sprawą B.L? CZY TO PRAWDA, ŻE TA OSOBA WRÓCI pomimo takich skarg całej zmiany? Jesli tak się stanie, to będzie to oznaczać, że jako firma dajecie przyzwolenie na poniżanie ludzi i mobbing! Skoro skargi imienne są małym dowodem i boicie się zrobić porządek z jedną osobą, która przez lata wykończyła psychicznie już tylu pracowników, to zapomnijcie o byciu w czołówcę pracodawców powiatu. Jeśli ta kobieta wróci jako zwykły pracownik to bedzie mścić się jeszcze bardziej i obrażać ludzi. O nowych pracownikach możecie zapomnieć z takim podejsciem. Żenada

reksio
@gołąb 24.04.2018 13:06

Przecież ten trol/ogr nie reprezentuje żadnego poziomu podobnie jak jego narzeczona B.L chamskie teksty tak jak i ona pasuja do siebie szkoda słow na tego człowieka a jak DAFA nie zrobi z nimi porzadku to straci na tym

donosiciel-rozwoziciel

dejno spokój Beatce to je dobra kobiecina haruje za dwóch bo na hali jest ruch a wam sie robić nie chce...a ja wszystko zapisuje w mym maleńkim notesiku czasami cos doniose ale to taki żarcik chue chue chuee :-) alleluja i do przodu !

Olek

Może czas zacząć doceniać pracę w dobrej firmie? Zawsze możecie szukać pracy w innym miejscu ale czy traficie dobrze?

Brunet wieczorową porą
@Olek 16.04.2018 09:32

Aż tak duże doświadczenie posiadasz że uważasz że to dobra firma ? w ilu pracowałeś i masz jakieś porównanie w ogóle a może to Twoja pierwsza praca ? Ludzie doceniaja jak sami sa doceniani a w tej firmie chyba nie jest tak do końca jezeli jest tu tyle negatywnych wpisow. Jest to firma przecietna moze nie najgorsza ale nic poza przecietnoscia a finansowo tez bez ekscytacji.

Tyfus,Romek i walidacja

czepcie sie tramwaja a nie wzorowych pracownikow !!!

tak,jaś ?

nie mozna oszukiwać pracodawcy ja pracuję uczciwie.

Zdzichu

Powiem jedno wyrzuciliscie nie ta osobę co trzeba trzabylo się pozbyć Pana. R !!!!!! Ale widocznie Pan R za bardzo wlazi wam w (usunięte przez administratora) dlatego został !

filutek kogutek ;>
@Zdzichu 28.03.2018 16:09

no jeżeli pan D robił przekręty na godzinach to za co wywalić mieli pana R ? Pan D doskonale wiedział czym ryzykuje osobiście nic nie mam ani do jednego ani do drugiego ale jak ktoś dopisuje sobie godziny za ktore bierze pieniadze a fizycznie ich nie przepracowywuje to co mieli by go pogłaskać po głowce ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik

No odezwał się najciężej pracujący na hali.Jakby podsumować twoje podlizywanie się i gadanie wyssanych z palca terści, to faktycznie ciężko pracujesz.

Honorata

@Pracownik, @Cygan, na forum nie używamy danych osób trzecich - stosujcie się proszę do regulaminu (https://www.gowork.pl/regulamin). @Pankracy, czy możesz powiedzieć coś więcej? Czy próbowałeś podejmować jakieś negocjacje z Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli.?

Pankracy

wyrzuca sie jak psa człowieka po 20 latach pracy, tak się robi w tej firmie za zaangażowanie i wyniki... ale dyrektor z "dużym" doświadczeniem wie co robi...powodzenia!

Helmut
@dobra rada 09.02.2018 18:03

Lecz się .Wszyscy już się mają bać?

Parobek

Piszcie coś bo nie ma z czego beki cisnąć

dziadek

No i Arkadiusz Jasieńków został zredukowany...Jeszcze pora na Luter Beate i Makosia...

ja
@Maleńka 01.02.2018 12:02

A Ty myślisz, że jak innych zwalniali to im czerwony dywan rozkładali?

Cygan

Co wy od tej Luter chcecie kobieta uczciwie pracuje czasami pocisnie komus w nerwach ale zasowa rowno z innymi.

klk
@Cygan 02.02.2018 15:38

Uczciwie pracuje i zasówa równo z innymi??? Lepiej obserwuj to co dzieje się na hali. Całą czarną robotę robią inne dziewczyny. Koleżanka nie tyka się zleceń, gdzie jest 5 minut, tylko tych gdzie jest 550 minut. To jest cały sekret jej pracowitości.

Obecny pracownik

Ludzie zajmijcie się pracą a i wam będzie w firmie dobrze!!!

Helmut
@Obecny pracownik 16.01.2018 16:51

Uahhhhhaaaa dobre

Zostaw opinię o Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli. - Grodzisk Mazowiecki

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli.