Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli.

Grodzisk Mazowiecki

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 337 ocen.

Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli.
3 337 6 1

Opinie o Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli.

Ona25

Jestem nową pracownicą i z przykrościa musze zgodzić się ze te panie z tej zmiany są niestety takie jak jest opisane.

Rozczarowana
@Ona25 23.10.2018 22:46

Współczuję Ci albo uzbroj się w cierpliwość albo zacznij szukać nowej pracy nie ma co sobie nerw i życia marnować na takich ograniczonych ludzi.

Rock

SPENS to prawda ale nie tylko na tej zmianie tak jest na obu nikt na dłużej się tam nie utrzyma bo nie da rady przebić się przez ten obłudny kącik wzajemnej adoracji. One wszystkie nie tylko nowych ale i siebie na wzajem obgadują nikt i nic im nie pasuje i każdy jest głupszy niż one same. Kierownictwo nic z tym nie robi zresztą co mają robić jak są tacy sami ????

MayheM
@Rock 17.10.2018 10:00

Wszyscy macie racje ale niestety nikt z nas tego nie zmieni.Jedyne wyjscie olewac krzywe akcje tych pań,robić swoje i miec poprostu (usunięte przez administratora) na takie sytuacje.Kazdy z nas przychodzi zrobic swoja prace jak najlepiej potrafi i adios do domu a jesli ludzie wkolo sa tacy jak jest tu opisane a wszyscy doskonale wiemy jak jest trzeba miec dystans do tego wszystkiego.Kazdy z nas ma rodziny,przyjaciół czy znajomych i chyba to sie liczy a nie jakies pierdoly , obgadywanki czy inne fantazje ktore ktos sobie tam wymysli zeby zablysnac . Mi osobiscie nie zalezy na jakichkoliwek sympatiach itp przychodze robie swoje i czesc.Nie zyje firma Dafa anikto z kim po co i dalczego,guzik mnie to obchodzi mam tylko nadzieje ze z czasem sam Prezes przekona sie co te panie wyprawiaja w ogole mam taka cicha nadzieje że atmosfera panujaca w firmie polepszy sie i bedzie ludziom pracowala sie milej. Ale niestety musze przyznac ze przez takie niefajne sprawy ludziom naprawde odechciewa sie pracy w takim miejscu.Pozdrawiam Rock i Spens :)

Rock
@MayheM 18.10.2018 00:14

MayheM masz rację my nie żyjemy ta firmą ale chodzić do pracy w takiej atmosferze się nie chce a fajnie by było chodzić do pracy nie jak na skazanie tylko bo się ją lubi chociaż trochę. No ale tu się nie da. Również pozdrawiam.

Spens

Panie pracujące na zmianie u (usunięte przez administratora)traktują firmę jak prywatny folwark uważają nowych pracowników za tępe istoty chcą żeby nowy pracownik robił za nie wszystko bo same muszą mieć czas na plotki i poniżanie każdego kto pojawia się na hali. Tylko bezwartościowa istota potrafi tak poniżać drugiego człowieka jak one. Firma jest fajna praca też ale panie z którymi przychodzi nowemu pracownikowi się spotkać należy wymienić na nową kadrę. Nikt dłużej z nimi nie wytrzyma bo nikt nie pozwoli się poniżać

Rock

W tej firmie nic nie wolno mówić bo wszystko co powiesz zostanie użyte przeciwko tobie. Doniosą na wszystkich i o wszystkim tam nie ma tajemnic, wiedzą wszystko lepiej niż Wy sami.

Rozczarowana

Praca nie jest ciężka ale atmosfera masakra ganiają nowe osoby szybko szyboko a same chodzą co pół godziny na fajeczke a ty za nich zap..... Poza tym odrazu traktują z taką wyzszascia że ktoś to śmieć one super no po prostu szok atmosfera w pracy jest bardzo ważna a tu jest po prostu dno nie polecam pracy w tej firmie o nie!!!!!!

Właśnie zastanawiam się.
@Rozczarowana 23.09.2018 18:12

Powiedz nam jeszcze, u kogo na zmianie byłaś?

Nie zastanawiam się
@Rozczarowana 23.09.2018 18:12

A wiesz dlaczego tak traktują nowe ? Bo to fałszywe, ograniczone , zakompleksione niedowartościowane małe osobki najczęściej na lekach uspokajających , musza gdzieś swoje frustracje wyładować jeśli nie mogą w życiu prywatnym to ganiają w pracy nowe osoby proste to je czyni „ lepszym „ Ta praca to ich całe smutne życie ! Żyją plotkami i tym kto ile mial nadgodzin , jaka ma wydajność i jakie ciastka przyniósł :-) Nie zmienisz atmosfery w tej firmie bo trzeba by zmienić 90% ludzi ! Pozdrawiam i życzę twardej psychiki,większego dystansu i poczucia humoru , bądź lepszej pracy :-)

Xxx
@Nie zastanawiam się 25.09.2018 06:31

Brawo sama prawda

Rozczarowana
@Nie zastanawiam się 25.09.2018 06:31

Oj tak to sama prawda troszkę dosadniej napisane niż ja ale zgadzam się w ???? %

Rozczarowana
@Rozczarowana 25.09.2018 11:19

100%miało być a nie jakieś?

Rozczarowana
@Właśnie zastanawiam się. 24.09.2018 19:17

Nie powiem ale obie w akcji widziałam i powiem tak jedni lepsi od drugich smutne to wszystko

Honorata

Drodzy użytkownicy, przypominam, że forum to obszar w którym powinny znajdować się opinie o pracodawcy. Potencjalni kandydaci poszukują tu merytorycznych informacji na temat warunków pracy i zatrudnienia w firmie. Możecie powiedzieć jak przedstawiają się obecnie zarobki, czy od ostatniej opinii ich poziom uległ zmianie? Czy można liczyć na jakieś benefity pozapłacowe?

Honorata

Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat atmosfery w Interchemall? @S.Szamboraj, czy mógłbyś doprecyzować swoją opinię? Jesteś pracownikiem firmy i chciałbyś podzielić się z nami informacjami na temat warunków pracy w tym miejscu?

Sylvester Stallone
@Honorata 09.06.2018 18:55

wypytujesz o warunki panujace w firmie itp a gdy ktos zaczyny sie wypowiadac odrazu zucasz regulaminami itd. Jezeli brakuje tam rak do pracy i ludzie spier.. po jednym dniu to jak tam moze byc ? Z wypowiedzi innych jasno wynika ze jest tam zle niemal pod kazdym wzgledem.

Sylvester Stallone
@Honorata 09.06.2018 18:55

ta firma to nie interchemall juz tylko DAFA Polska

No no
@Sylvester Stallone 12.06.2018 10:39

I nawet po odejściu Beaty nie będzie lepiej ponieważ praktycznie wszyscy to zakłamane twarze które za złotówkę utopia druga osobę w przysłowiowej łyżce wody!!!

cygan
@No no 20.06.2018 05:58

ja obserwuje kazdego i widze kto co robi

ja
@No no 20.06.2018 05:58

A w szczególności "KOBIETY"z byłej brygady Beaty!!!!!!!!!

Johny Bravo
@cygan 20.06.2018 15:17

Ty lepiej uważaj żeby Ciebie nie zaczeli obserwować i patrzec czy robisz to co do Ciebie nalezy czy latasz po hali jak oparzony i (usunięte przez administratora) sie

Sylvester Stallone
@No no 20.06.2018 05:58

Zgadzam się z Tobą myślę że usuniecie Beaty nie rozwiąże problemu może i nie była z niej święta krowa ale wydaje mi się że zgnilizna siedzi głebiej a czas pokaże czy nowo przyjete panie zaklimatyzuja sie czy dadza noge z powodu presji otoczenia.

Sylvester Stallone
@Honorata 09.06.2018 18:55

Atmosferę to masz dookoła ziemi tzw gazowa powłoka otaczajaca ciało niebieskie a interchemall juz nie istnieje dunska firma DAFA przejeła ex interchemall i firma zmienila nazwe na DAFA Polska. Nierozumiem po co wkoło pytasz o to samo na forum temat zostal tak wyeksplatowany ze szkoda walkowac ciagle to samo.

No no
@ja 21.06.2018 11:42

No no ciężko jakiej łódzkiej nowej osobie będzie wbić w tą klitkę pan dążących się wzajemnym szacunkiem???? ciekawe Kiedy na nową brygadzistkę będą chodzić z listą skarg i zażaleń!!! Bo przecież pani A.R też będzie musiała się rozliczać z wyniku pracy swojej brygady. Lecz czy koleżanki jej nie zawiodą ... to się okaże! Miło jest gonić kogoś gorzej jest jak się samemu jest gnojonym czas pokaże. Życzę tej grupie więcej pokory i empati. Oraz żeby może wreszcie każda zajmowała się sobą a nie innymi. A co do Beaty to na pewno dobrze się stało wreszcie może kobieta odożyje!!!

cygan
@No no 10.07.2018 06:44

przestan sie madrzyc i wez sie za robote bo wysylki niedlugo.

No no
@cygan 10.07.2018 09:42

Cygan znasz chyba dobrze to przysłowie Uderz w stół a nożyce się odezwa.... :-D

Cygan

Rogowieccy zasowaja az lby odskakuja a wy sie czepiacie

Skromny czlowiek
@Cygan 10.07.2018 09:46

Szczegolnie p. D. R co pół godziny na 2 fajki. Nie rozumiem tego przyzwolenie na chodzenie na papierosy to poprosimy o rekapesate pieniężna dla nie palących np. po 200 zł tyczy to też państwa szanowne biura pozdrawiam.

pracuś
@Cygan 10.07.2018 09:46

Wiecie jedno Ze w tej firmie sa stare lizusy i nikt nie powie dobrze odnośnie reszty pracusiów. Tylko będą mówili to co chcą. Tak było zawsze i się ne zmieni.Pracuję już parę lat i tylko same (usunięte przez administratora) dostają pochwałę,i godzinne pogaduszki, a reszta jest bo jest. Ktoś musi tą zafajdaną robotę zrobić... A Sylwek to jest stary weteran dwulicus...

Sylvester Stallone
@pracuś 10.07.2018 11:33

Cześć. Ale o którego Sylwka chodzi ? tego z wydepilowana czaszką czy tego co ma gumowe ucho ? Bo jeszcze jeden na zwolnieniu poturbowany w domu sie kuruje. No bo chyba nie o mnie ha ha :-----)

Cygan

Nie srajta we własne gniazdo robicie zla opinie DAFA Polska

Honorata

@Sylvester Stallone, dziękuję bardzo za Twoją odpowiedź. Z Twojej wypowiedzi można wnioskować, że problem jest w zarządzaniu? Może pracownicy powinni porozmawiać z przełożonymi na tematy, o których wspomniałeś. Czy przełożeni są otwarci na zgłaszanie uwag? Zachęcam również innych użytkowników forum do podzielenia się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na temat warunków pracy w firmie Interchemall.

Honorata

@Sylvester Stallone, jestem moderatorem tego forum i dbam o aktywność na wątku oraz zachęcam pracowników do wypowiedzi na temat warunków pracy i zatrudnienia, to forum właśnie do tego służy. Pytam gdyż rynek pracy się zmienia, jak również warunki pracy mogą ulegać zmianie. To informacje, które ciekawią użytkowników, którzy wchodzą na wątek firmy i myślą o zaaplikowaniu do niej. Pamiętajmy również że gowork jest forum publicznym, i zamieszczane tutaj komentarze muszą być napisane w kulturalnym tonie i zgodne z polskim prawem. Czy widzisz coś w tym złego?

Sylvester Stallone
@Honorata 30.06.2018 18:57

Cóż ja mogę Ci napisać chyba nic nowego lub co wsześniej nie było opisywane :-) w firmie panuje ogólny bałagan,dominuje kolesiostwo i donosicielstwo,zawiść niesprawiedliwe traktowanie pracowników to samo tyczy sie wynagradzania (stawek) pracownicy z więkrzym starzem moga pozwolic sobie na o wiele wiecej niz osoba która pracuje krócej i chyba to nie sa wyssane z palca rewelacje jeżeli ludzie odchodza z tej firmy bądz też nie chca podejmowac tam pracy. Ja pracowałem tam kilka lat więc znam od podszewki ta firmę nie zamierzam się mścić i żucac personalnie co kto kiedy i dlaczego ogólnie powinien się ktoś temu przyjrzeć uważnie co sie tam dzieje, ktoś z zewnątrz.

Anabelle

Dobry wieczór.Kim jest ta ogolona @ w zielonym ze stylowymi oprawkami ? świergoli trzy po trzy jak smurf ważniak a metryka niska jak runo leśne.Nie znam Towarzystwa wzajemnej adoracji ale jak słyszę jak ta czita zapodaje to niewyróbka.

paweł b(ó)bel

Beata już o was dawno zapomniała ma was w d...e a wy jeszcze nawijacie jej temat doslownie zaal.pl za małe normy chyba są bo macie czas na takie głupoty

Honorata

@ja, co dokładnie masz na myśli? @cygan, jak rozumiem, jesteś pracownikiem firmy? Możesz wypowiedzieć się na temat atmosfery w tym miejscu? @No no, co chciałeś nam przekazać za pośrednictwem swojego komentarza?

Ja
@Honorata 22.06.2018 12:34

Pytasz co konkretnie mam na myśli?To Ci odpowiem że ŻAŁUJE,ŻE TAK PÓŹNO PRZEKONAŁEM SIĘ O FAŁSZYWOŚCI NIEKTÓRYCH LUDZI!W szczególności "kobiety"są zawistne i zakłamane,tu słodko w oczy a poza nimi to taka i owaka itd...!

S.Szamboraj

Ale w koło jest wesoło oooo !

Honorata

@cygan, dziękuje za merytoryczną odpowiedź. Czy możesz powiedzieć nam coś na temat atmosfery w firmie? Twoja opinia z perspektywy pracownika jest bardzo cenna dla użytkowników forum a w szczególności dla osób, które aktualnie poszukują zatrudnienia i opinii o danym pracodawcy.

Honorata

Czy któryś z użytkowników aplikował w ostatnim czasie @123, tak jak mówi regulamin, na forum unikamy pisania inicjałów osób pracujących/byłych pracowników i osób związanych z firmą. Czy jesteś obecnie pracownikiem Interchemall? @cygan, czy mógłbyś wypowiedzieć się na temat aktualnej pracy w firmie Interchemall? Wnioskuję, że jesteś jej pracownikiem.

cygan
@Honorata 28.05.2018 16:51

Tak,owszem pracuje w DAFA i nie narzekam staram się jak moge sprostać wymaganiom i zazwyczaj mi się to udaje a co do tematu ex kierownika produkcji Arkadiusza J. to była słuszna decyzja o jego zwolnieniu ponieważ wprowadzał zamęt na produkcji bez niego pracuję się zdecydowanie efektywniej i spokojniej.Szkoda mi jednak Beaty bo ona umiała dobrze organizować prace podwładnym.Pozdrawiam zarząd oraz kadre kierowniczą.

@123

Jakim jest kierownikiem arkadjusz.j? SZCZERZE

cygan
@@123 24.05.2018 22:58

On juz nie pracuje od kilku miesiecy,został zwolniony

Honorata

@Harry Potter, czy uważasz, że firma powinna umożliwić pracownikom dodatkowe szkolenia dla kierowców? Czy jesteś pracownikiem firmy? Mógłbyś wypowiedzieć się na temat aktualnej sytuacji w firmie Interchemall Janinow-Natoli? @Pracus, jesteśmy na forum publicznym i wszelkie opinie, które zamieszczamy mają służyć użytkownikom poszukującym rzetelnych opinii na temat pracy lub/i zatrudnienia w danej firmie. Nie jest to na pewno miejsce, które ma służyć plotkom i proszę mieć to na uwadze.

Harry Potter

Mam nadzieje,że osoba która zdewastowała firmowe auto zostanie namierzona i wywalona bo raczej wątpliwe jest to zeby sama sie przyznała.

Honorata

Upominam osoby wypowiadające się poniżej, że nie jest to miejsce do plotek na temat kolegów i koleżanek z pracy. Forum GoWork.pl służy wymianie opinii na temat pracodawców, prosiłabym więc o zaprzestanie zbędnych komentarzy nie na temat. Jeśli macie do powiedzenia coś konkretnego na temat pracy oraz warunków, jakie oferuje Interchemall Janinow-Natoli - zachęcam. @Brunet wieczorową porą, jakie możesz wymienić plusy i minusy pracy w tym miejscu?

Pracus
@Honorata 08.05.2018 21:41

Wiecie. Po pierwsze to luterowa to jeden wielki leser który żeruje na innych pupilach i z tymi co ma na pienku to daje im najgorsza pracę. W końcu zarząd może otworzy oczy i doceni ja za to (usunięte przez administratora) i obłuda do ludzi, bo jako lider to nigdy nie była inteligentna. Myśli sobie że jest weteranem i jest nie do ruszenia. Uważam że Gajewski może otworzy klapki i przestanie ja chronić. A jeszcze może. Wróbel -Shrek za nią stanie. Będzie Shrek bronił filmy. Mogło by się skończyć (usunięte przez administratora) i obłuda.

No no no...
@Honorata 08.05.2018 21:41

Jak wy wszyscy plujecie jadem!!!! To jest chore co wy wypisujecie!!! Psujecie swoimi wpisami opinie firmie w której pracujecie ktoś jak sie oczyta tego wszystkiego to od razu wie z kim i z czym bedzie mial do czynienia wchodzac do tej firmy. Sama obłuda i zakłamanie!!! W oczy przyjaciel a za plecami wróg. A pani Luter i tak nic nie zniszczy bo to twarda kobieta tylko jak tu jej mogą patrzeć w oczy koleżanki,które przez tyle lat trzymały z nią sztamę wspólnne wyjścia,wyjazdy itd a nagle odwróciły sie i biegaja z skargami!! Świadczy to o tych paniach fatalnie!!!

kapuś z żabiej woli

Odczepcie się od Beaty Luter ona naprawde ciężko pracuje żeby w DAFA wszystko było dopięte na ostatni guzik. Powierzone jej zadania zawsze sa realizowane podobnie plany na wysyłke a to że jej podwładne pracownice sie jej stawiaja to czasem musi je skarcic by znały swoje miejsce gdyby nie Beata to wiekrzość zmiany obiadały by się łakociami zamiast zakasac rękawy i brac sie do roboty.Umiecie tylko pisac skargi i szykanowac Beate a ona wiecej zrobila dla firmy niz wy razem wzieci.

Henio
@kapuś z żabiej woli 27.04.2018 16:01

No pewnie.Po pierwsze zaś USA strasznie ale dziewczyn rękoma a po drugie nikt tyłu osób nie upodlił i zmieszał z błotem co ona

Wrozka
@kapuś z żabiej woli 27.04.2018 16:01

Dtogi kapusiu. Zapewne nalezysz do grona osob dla ktorych takie podle zachowanie beaty bylo wygodne. Ale poprzedni ustroj zakonczyl sie. Pracujesz w Dafa. A ta Firma nie bedzie tolerowala upadlania podwladnych. Radze zmienic swoje poglady i skale ocen.

pracuś
@kapuś z żabiej woli 27.04.2018 16:01

Witam,wreszcie sie wzięto za starą rządzicielkę i leserkę ale mimo wszystko jeszcze Gajewki i Makowski jest do zwolnienia,gdyż oni jeszcze trzymają wszystko w garści.i kryja tych co im dziobią.W zeszłym roku kierownicy kryli osoby które robiły nadgodziny po 12 a były 8 lub ich wcale nie było.Miedzy innymi Luterowa.Może prezes zrobi czystki i skasuje lizusów...

Uziel
@pracuś 05.05.2018 19:46

Ja widzę że ty masz dobra pamięć co działo sie w zeszlym roku ha ha już taki jeden co kombinował z nadgodzinami poleciał spokojnie wszystko w swoim czasie :-) Makowski od dawna trzesie portkami ale co zrobi zarząd to okaże się wkrótce.

sgery

Panie prezesie co ze sprawą B.L? CZY TO PRAWDA, ŻE TA OSOBA WRÓCI pomimo takich skarg całej zmiany? Jesli tak się stanie, to będzie to oznaczać, że jako firma dajecie przyzwolenie na poniżanie ludzi i mobbing! Skoro skargi imienne są małym dowodem i boicie się zrobić porządek z jedną osobą, która przez lata wykończyła psychicznie już tylu pracowników, to zapomnijcie o byciu w czołówcę pracodawców powiatu. Jeśli ta kobieta wróci jako zwykły pracownik to bedzie mścić się jeszcze bardziej i obrażać ludzi. O nowych pracownikach możecie zapomnieć z takim podejsciem. Żenada

Wróbel pawel
@sgery 23.04.2018 20:29

Kurwo/pedale (usunięte przez administratora) . Jak masz problem to zapraszam do pokoju 30. Nie będę się podpisywał jak żadna ciota jakimis super nickami. Wróbel Paweł .Na mnie możecie pisać co Ci się podoba,sram na to.

gołąb
@Wróbel pawel 24.04.2018 11:03

serio podpisales sie nazwiskiem pod takim postem no to gratuluje poziomu a firmie takiego technologa! a czemu mozna pisac o tobie a o twojej narzeczonej juz nie ? :-) nie (usunięte przez administratora) na to jak gołąb? aleeeee milosc...........

mały człowiek
@Wróbel pawel 24.04.2018 11:03

Paweł nie ma sensu sie denerwować a każdy wie że najwięcej skarg Rogowiecka na Beate wysmażyła.Chyba chce ją wygrysc.Cały czas pluje na nią jadem poza pracą także.

Brudny Harry
@mały człowiek 24.04.2018 16:06

I miała rację A Ty jesteś ślepy jak nie widzisz jaki stosunek ma Beata do pracowników wyzwanie i poniżanie.Ciekawe jak Ty byś się zachował jak by do Ciebie powiedziała np. Ty Ch.....

reksio
@gołąb 24.04.2018 13:06

Przecież ten trol/ogr nie reprezentuje żadnego poziomu podobnie jak jego narzeczona B.L chamskie teksty tak jak i ona pasuja do siebie szkoda słow na tego człowieka a jak DAFA nie zrobi z nimi porzadku to straci na tym

donosiciel-rozwoziciel

dejno spokój Beatce to je dobra kobiecina haruje za dwóch bo na hali jest ruch a wam sie robić nie chce...a ja wszystko zapisuje w mym maleńkim notesiku czasami cos doniose ale to taki żarcik chue chue chuee :-) alleluja i do przodu !

Olek

Może czas zacząć doceniać pracę w dobrej firmie? Zawsze możecie szukać pracy w innym miejscu ale czy traficie dobrze?

Brunet wieczorową porą
@Olek 16.04.2018 09:32

Aż tak duże doświadczenie posiadasz że uważasz że to dobra firma ? w ilu pracowałeś i masz jakieś porównanie w ogóle a może to Twoja pierwsza praca ? Ludzie doceniaja jak sami sa doceniani a w tej firmie chyba nie jest tak do końca jezeli jest tu tyle negatywnych wpisow. Jest to firma przecietna moze nie najgorsza ale nic poza przecietnoscia a finansowo tez bez ekscytacji.

Tyfus,Romek i walidacja

czepcie sie tramwaja a nie wzorowych pracownikow !!!

tak,jaś ?

nie mozna oszukiwać pracodawcy ja pracuję uczciwie.

Zdzichu

Powiem jedno wyrzuciliscie nie ta osobę co trzeba trzabylo się pozbyć Pana. R !!!!!! Ale widocznie Pan R za bardzo wlazi wam w (usunięte przez administratora) dlatego został !

Zdzichu
@Zdzichu 28.03.2018 16:09

Ps. Już dawno nie jestem pracownikiem tej firmy cale szczęście ;)

filutek kogutek ;>
@Zdzichu 28.03.2018 16:09

no jeżeli pan D robił przekręty na godzinach to za co wywalić mieli pana R ? Pan D doskonale wiedział czym ryzykuje osobiście nic nie mam ani do jednego ani do drugiego ale jak ktoś dopisuje sobie godziny za ktore bierze pieniadze a fizycznie ich nie przepracowywuje to co mieli by go pogłaskać po głowce ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik

No odezwał się najciężej pracujący na hali.Jakby podsumować twoje podlizywanie się i gadanie wyssanych z palca terści, to faktycznie ciężko pracujesz.

Honorata

@Pracownik, @Cygan, na forum nie używamy danych osób trzecich - stosujcie się proszę do regulaminu (https://www.gowork.pl/regulamin). @Pankracy, czy możesz powiedzieć coś więcej? Czy próbowałeś podejmować jakieś negocjacje z Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli.?

Zostaw opinię o Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli. - Grodzisk Mazowiecki

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli.