Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli.

Grodzisk Mazowiecki

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 308 ocen.

Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli.
3308

Opinie o Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli.

@123

Jakim jest kierownikiem arkadjusz.j? SZCZERZE

Honorata

@Harry Potter, czy uważasz, że firma powinna umożliwić pracownikom dodatkowe szkolenia dla kierowców? Czy jesteś pracownikiem firmy? Mógłbyś wypowiedzieć się na temat aktualnej sytuacji w firmie Interchemall Janinow-Natoli? @Pracus, jesteśmy na forum publicznym i wszelkie opinie, które zamieszczamy mają służyć użytkownikom poszukującym rzetelnych opinii na temat pracy lub/i zatrudnienia w danej firmie. Nie jest to na pewno miejsce, które ma służyć plotkom i proszę mieć to na uwadze.

Harry Potter

Mam nadzieje,że osoba która zdewastowała firmowe auto zostanie namierzona i wywalona bo raczej wątpliwe jest to zeby sama sie przyznała.

Honorata

Upominam osoby wypowiadające się poniżej, że nie jest to miejsce do plotek na temat kolegów i koleżanek z pracy. Forum GoWork.pl służy wymianie opinii na temat pracodawców, prosiłabym więc o zaprzestanie zbędnych komentarzy nie na temat. Jeśli macie do powiedzenia coś konkretnego na temat pracy oraz warunków, jakie oferuje Interchemall Janinow-Natoli - zachęcam. @Brunet wieczorową porą, jakie możesz wymienić plusy i minusy pracy w tym miejscu?

No no no...
@Honorata 08.05.2018 21:41

Jak wy wszyscy plujecie jadem!!!! To jest chore co wy wypisujecie!!! Psujecie swoimi wpisami opinie firmie w której pracujecie ktoś jak sie oczyta tego wszystkiego to od razu wie z kim i z czym bedzie mial do czynienia wchodzac do tej firmy. Sama obłuda i zakłamanie!!! W oczy przyjaciel a za plecami wróg. A pani Luter i tak nic nie zniszczy bo to twarda kobieta tylko jak tu jej mogą patrzeć w oczy koleżanki,które przez tyle lat trzymały z nią sztamę wspólnne wyjścia,wyjazdy itd a nagle odwróciły sie i biegaja z skargami!! Świadczy to o tych paniach fatalnie!!!

kapuś z żabiej woli

Odczepcie się od Beaty Luter ona naprawde ciężko pracuje żeby w DAFA wszystko było dopięte na ostatni guzik. Powierzone jej zadania zawsze sa realizowane podobnie plany na wysyłke a to że jej podwładne pracownice sie jej stawiaja to czasem musi je skarcic by znały swoje miejsce gdyby nie Beata to wiekrzość zmiany obiadały by się łakociami zamiast zakasac rękawy i brac sie do roboty.Umiecie tylko pisac skargi i szykanowac Beate a ona wiecej zrobila dla firmy niz wy razem wzieci.

Uziel
@pracuś 05.05.2018 19:46

Ja widzę że ty masz dobra pamięć co działo sie w zeszlym roku ha ha już taki jeden co kombinował z nadgodzinami poleciał spokojnie wszystko w swoim czasie :-) Makowski od dawna trzesie portkami ale co zrobi zarząd to okaże się wkrótce.

sgery

Panie prezesie co ze sprawą B.L? CZY TO PRAWDA, ŻE TA OSOBA WRÓCI pomimo takich skarg całej zmiany? Jesli tak się stanie, to będzie to oznaczać, że jako firma dajecie przyzwolenie na poniżanie ludzi i mobbing! Skoro skargi imienne są małym dowodem i boicie się zrobić porządek z jedną osobą, która przez lata wykończyła psychicznie już tylu pracowników, to zapomnijcie o byciu w czołówcę pracodawców powiatu. Jeśli ta kobieta wróci jako zwykły pracownik to bedzie mścić się jeszcze bardziej i obrażać ludzi. O nowych pracownikach możecie zapomnieć z takim podejsciem. Żenada

reksio
@gołąb 24.04.2018 13:06

Przecież ten trol/ogr nie reprezentuje żadnego poziomu podobnie jak jego narzeczona B.L chamskie teksty tak jak i ona pasuja do siebie szkoda słow na tego człowieka a jak DAFA nie zrobi z nimi porzadku to straci na tym

donosiciel-rozwoziciel

dejno spokój Beatce to je dobra kobiecina haruje za dwóch bo na hali jest ruch a wam sie robić nie chce...a ja wszystko zapisuje w mym maleńkim notesiku czasami cos doniose ale to taki żarcik chue chue chuee :-) alleluja i do przodu !

Olek

Może czas zacząć doceniać pracę w dobrej firmie? Zawsze możecie szukać pracy w innym miejscu ale czy traficie dobrze?

Brunet wieczorową porą
@Olek 16.04.2018 09:32

Aż tak duże doświadczenie posiadasz że uważasz że to dobra firma ? w ilu pracowałeś i masz jakieś porównanie w ogóle a może to Twoja pierwsza praca ? Ludzie doceniaja jak sami sa doceniani a w tej firmie chyba nie jest tak do końca jezeli jest tu tyle negatywnych wpisow. Jest to firma przecietna moze nie najgorsza ale nic poza przecietnoscia a finansowo tez bez ekscytacji.

Tyfus,Romek i walidacja

czepcie sie tramwaja a nie wzorowych pracownikow !!!

tak,jaś ?

nie mozna oszukiwać pracodawcy ja pracuję uczciwie.

Zdzichu

Powiem jedno wyrzuciliscie nie ta osobę co trzeba trzabylo się pozbyć Pana. R !!!!!! Ale widocznie Pan R za bardzo wlazi wam w (usunięte przez administratora) dlatego został !

filutek kogutek ;>
@Zdzichu 28.03.2018 16:09

no jeżeli pan D robił przekręty na godzinach to za co wywalić mieli pana R ? Pan D doskonale wiedział czym ryzykuje osobiście nic nie mam ani do jednego ani do drugiego ale jak ktoś dopisuje sobie godziny za ktore bierze pieniadze a fizycznie ich nie przepracowywuje to co mieli by go pogłaskać po głowce ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik

No odezwał się najciężej pracujący na hali.Jakby podsumować twoje podlizywanie się i gadanie wyssanych z palca terści, to faktycznie ciężko pracujesz.

Honorata

@Pracownik, @Cygan, na forum nie używamy danych osób trzecich - stosujcie się proszę do regulaminu (https://www.gowork.pl/regulamin). @Pankracy, czy możesz powiedzieć coś więcej? Czy próbowałeś podejmować jakieś negocjacje z Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli.?

Pankracy

wyrzuca sie jak psa człowieka po 20 latach pracy, tak się robi w tej firmie za zaangażowanie i wyniki... ale dyrektor z "dużym" doświadczeniem wie co robi...powodzenia!

Helmut
@dobra rada 09.02.2018 18:03

Lecz się .Wszyscy już się mają bać?

Parobek

Piszcie coś bo nie ma z czego beki cisnąć

dziadek

No i Arkadiusz Jasieńków został zredukowany...Jeszcze pora na Luter Beate i Makosia...

ja
@Maleńka 01.02.2018 12:02

A Ty myślisz, że jak innych zwalniali to im czerwony dywan rozkładali?

Cygan

Co wy od tej Luter chcecie kobieta uczciwie pracuje czasami pocisnie komus w nerwach ale zasowa rowno z innymi.

klk
@Cygan 02.02.2018 15:38

Uczciwie pracuje i zasówa równo z innymi??? Lepiej obserwuj to co dzieje się na hali. Całą czarną robotę robią inne dziewczyny. Koleżanka nie tyka się zleceń, gdzie jest 5 minut, tylko tych gdzie jest 550 minut. To jest cały sekret jej pracowitości.

Obecny pracownik

Ludzie zajmijcie się pracą a i wam będzie w firmie dobrze!!!

Helmut
@Obecny pracownik 16.01.2018 16:51

Uahhhhhaaaa dobre

Xxx

Ciekawe ile pieniążków dostali na święta największe 'biedaki' chemallu? Co to niby taką trudną sytuacje mają... :D A może by tak rzucić palenie najpierw i coś dzieciom kupić , bo tylko wymagać potrafią a pół pensji na papierochy idzie i inne używki!!! Jak się nie ma za co to się nie pali i nie naciąga się firmy!!! Że też chemall daje się na to nabierać :(

palacz
@Xxx 17.12.2017 18:54

Ciekawe ile kasy dostales ty najwieksza łajzo pod słońcem. Co to nic nie robi tylko na goworku siedzi. A pierwszy poleciałes złożyć wniosek i nie raz pewnie z nami na palarni siedzisz. ŻE też firma musiała się na ciebie nabrać

JA

Praca dobra jako dorywcza, na miesiąc, góra dwa.. Stawki są śmieszne. Dlatego nie polecam. Nie nauczysz się niczego tam, a wymagają cudów na kiju. Nie polecam na stałe, tylko dorywczo.

akademia pana kleksa

Mam nadzieje ze nastaną złe czasy dla trzech panów bo i pan P.G zasługuje na kopa chociażby za ukrywanie mobbingu B.L bo przecież bez niej kupa by mu wypłynęła z majtek a tak chodzi tylko z wiecznym kleksem na tle nerwowym , tak tez można pracować jak widać :)

Pracus
@Godzilla 05.12.2017 15:31

Jesteś tel i nie wiesz kim jestem ale to powinien tobie wręczyć wypowiedzenie za mobing i chamstwo jakim darzysz wszystkich beato luter

Średni człowiek

Ludzie czy wy nie potraficie takich żali zgłaszac na żywo ? Jak wam tak zle to idźcie wyżej płakać o szacunek czy nagrodę a nie na forum anonimowo albo za plecami , a na żywo wlazicie w tyłki i panu J i panu M. Jest tyle firm w okolicy czemu siedzicie w tej „ katastrofie „ idźcie tam gdzie lepiej nikt nikogo tu nie trzyma ani nikogo nie krzywdzi . Dla przypomnienia : to forum to nie telefon zaufania :-)

Mały człowiek
@Średni człowiek 09.11.2017 23:14

Eh szkoda słów :) Już tam nie pracuje całe szczęście ale niektórzy ludzie którzy robią robotę za dwoje powinni być szanowani :)

anonim

(usunięte przez administratora)

maly czlowiek
@maly czlowiek 07.11.2017 22:31

Ps. Ja tam nie lubię się podlizywac ale widać że na tym chyba polega twoja praca pracownik który dobrze wykonuje swoją pracę powinien być szanowany po drugie zdania nie zmienię że ta firma to jedna wielka katastrofa :)

Manpower

CHCIAŁABYŚ/ CHCIAŁBYŚ PRACOWAĆ W FIRMIE INTERCHEMALL? Jeśli odpowiedź brzmi 'TAK' serdecznie zapraszam do kontaktu z biurem Manpower w Grodzisku Mazowieckim (ul. Żwirki i Wigury 1 A, Grodzisk Maz. I piętro) lub wysłanie CV na adres: [email protected] z dopiskiem 'Natolin'. Pozdrawiamy. Manpower

Jakis nikt

Jak wam źle to czemu nie zmienicie pracodawcy nikt was nie trzyma na siłę smarujecie głupoty i na firmę i na ludzi sraće we własne gniazdo ludzie obudźcie sie

Gąsienica
@Jakis nikt 06.09.2017 14:19

Jeżeli chodzi o pracodawcę, to wydawać się może być całkiem ok.

qazxsdc

Panie dyrektorze jakie postanowienia w zwiazku z pania BL? Czy sprawa jak zawsze zostanie zakopana gleboko? Nikt nie reaguje a ta pani chodzi i szczerzy zeby sadzac ze jest nie do ruszenia.Ktos tu wspomnial o PIP? jest to rozwiazanie w sumie,ta pani ma w teczce kilka nagan a i ludzie chetnie by uchylili rabka tajemnicy :-) Liczymy na pozytywne rozpatrzenie tej przykrej sprawy. ktos tu wspomnial o PIP?

mnbqa

Dobre Hahah czyli potwierdzamy ze BL wyzywa ludzi ale nie jest to problem bo taka jest Hahah naprawdę jest to argument żeby ta pani pełniła swoją funkcje i dalej poniewierala ludźmi bo taka jest !!! A ludzie się zwalniali , brali leki albo zmieniali zmianę jak w przypadku p R. To ze tobie nie przeszkadza jej zachowanie znaczy ze masz bardzo niska samoocenę i lubisz być poniżana czy tez słuchać jak poniża innych i mieć kupę w majtkach bo widocznie nie wiesz co to jest szacunek i kultura w pracy Hahah pozdrawiam obsranych

A&G

Pracuję tu już jakiś czas, wiec się wypowiem. Myslę,że p. BL nie jest waszym ( napeno nie moim) problemem. Ja osobiscie do niej nic nie mam. To, że krzyknie czasem albo wyzwie to mi koło czterech liter lata. Ja robiłam, robię i będę robić co do mnie należy. I jeszcze nikt się do mnie nie przyczepił... A BL to poprostu taki typ człowieka jest. I ja sie do tego przyzwyczaiłam i mam gdzies jej fochy ;) Wydaje mi sie, że problem firmy leży gdzie indziej. Trzeba spojrzeć troszkę wyżej. Kierownictwo poprostu ma niskie pojęcie o produkcji. Ciągłe zamieszania, brak organizacji, brak przekazywania informacji. Przychodzimy do pracy i czasami nie wiemy za co się zabrać, bo albo nie ma pracy, albo jest już tyle zlecen otwartych, ze nie wiadomo od ktorego zacząć, bo wszystko jest pilne na wczoraj... Chłopaki tez sie skarzą znowu na normy. Są podnoszone z dnia na dzien bez żadnej kontroli i powiadomienia. Pracujemy w stresie nie przez BL tylko przez tych tam wyzej, ktorzy wywierają na BL (bo wiedzą że jest pracowwita i ona to ogarnie) presje a potem ona na nas. Zastanowcie sie troszke. Trzeba zacząc od góry. Ja też potrafie pol dnia postac sobie w oknie i patrzec jak inni pracują i wymagac potem cudów na kiju. A z tym kablowaniem to juz lekka przesada... Jak dzieci w przedszkolu. Pozdrawiam

Była
@z produkcji 27.08.2017 15:31

Chcieliście to macie , podpie-laliście i podpir-dalacie i jak znam życie podpie-dalać będziecie byli tacy co panowali nad panią B.L ale było wam źle bo myśleliście że przyjdą inni i nagle będzie lepiej , a tu niestety przyszło nowe i niestety gorsze . Mogę powiedzieć tylko tyle Powodzenia !!!

nick

Poczekajcie... Ide po popcorn :)

1wsx2

Oczywiście ze bez powodu nikt nie pisałby takich rzeczy jak i bez powodu kobiety by się nie zwalniały ( przypadek ostatni p. K.W) może pora zagłębić się w to co ta osoba robi ludziom z psychiką do tego stopnia ze wolą odejść nie mając nawet odwagi tego nagłośnić bo ta " pani" potrafi jeszcze ubliżać i gnębić kobietę nawet po zwolnieniu! Co druga kobieta na psychotropach ale na pozór pizza i piwko po pracy ( tez ze strachu i obłudy ) Mamy nowego dyrektora wreszcie zobaczymy może rozwiąże ten problem albo kolejny raz zamiecie pod dywan jak reszta bojących się do tej pory i przyzwalajacych na mobbing jej przełożonych ciekawe co na to PIP skoro firma nie reaguje tam tez można zgłaszać anonimowo ???? pozdrawiam

Zostaw opinię o Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli. - Grodzisk Mazowiecki

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli.