Supreme Energy

• Pawłówek
  • Niedźwiady
  • Kolonia Skarszewek

3. Opinie o pracodawcach Kalisz
  5. Opinie o Supreme Energy sp. z o.o.

Opinie o Supreme Energy Kalisz

Nie przegap nowości o Supreme Energy sp. z o.o.!

Burżuasty

27.07.2023 23:34

Jestem pozytywnie zaskoczony poziomem wynagrodzeń i możliwościami zarobkowymi, jakie firma oferuje. Poprzednia praca nie dorastała tej do pięt. W końcu czuję się doceniony i usatysfakcjonowany z przelewu, który dostaje … Supreme to moje miejsce i to też miejsce, gdzie można utrzymać wysoki standard życia i oszczędzać na przyszłość.
Guzaty

27.07.2023 23:15

Pracuję w tej firmie od ponad pół roku, a możliwości rozwoju zawodowego są mega. Nie sądziłem, że tak pozytywnie się zaskoczę. Czasem jest dużo pracy, ale jednak doskonale zorganizowanie pracy i oferta wsparcia szkoleń oraz programów rozwoju mi to rekompensuje. Supreme dba też o profesjonalizm i atmosferę pracy, także warto ;)))
Biuro

27.07.2023 16:17

Pracując na stanowisku administracyjnym w biurze, dostajesz wszystkie potrzebne narzędzia do pracy, takie jak komputer, telefon, miejsce do swobodnej nieskrępowanej pracy, jak czegoś potrzebujesz typu podstawka pod laptopa, myszka itp, nie ma problemu z zamówieniem, aby ułatwić sobie prace. Jest też dofinansowania wybranych przez siebie szkoleń zewnętrznych, raz w roku wyjazd dla pracowników biurowych do fajnych hoteli w Polce (rok temu był Arłamów, w tym roku Odyssey) w pełni darmowe. Dodatkowo 3 razy w roku Supreme Day, gdzie są także nagrody i impreza, plus jeszcze wigilie, grille, prezenty na urodziny, karta multisport, jest tego trocheee. Po okresie próbnym podwyżka – przynajmniej u mnie : ), i pensja stale rośnie. Mega polecam, pracownik niezostawiony samemu sobie tylko wynagradzany za efektywną pracę.
Starszy manager

27.07.2023 13:41

Rozpoczynałem na stanowisku Doradcy Energetycznego, później kolejne awanse, teraz jestem Starszym Managerem Zespołu. Rozpocząłem od szkolenia dla Doradców, później zakwalifikowałem się na Akademią Potencjalnego Managera, teraz już pełnoprawnie Akadamia Managera. Na każdym etapie mentoring dostosowany do stanowiska. Możesz nie mieć doświadczenia, jeśli jednak zależy Ci na pracy i poświęcisz swój wolny czas, w perspektywie roku jesteś w stanie dobrze się ustawić.
Podróżnik

27.07.2023 13:40

Wyjazd do 5*hotelu w Turcji, wyjazd do Dubaju, Wyjazd na Ibizę. W międzyczasie 4x hotele premium w Polsce, nie wspominając już mniejszych spotkań czy Supreme Day. To wszystko w tzw. międzyczasie i przy zarobkach mocno powyżej średniej. Potwierdzam, że można łączyć przyjemne z pożytecznym ????
Adriano

27.07.2023 09:43

@Pracodawca po rozmowie rekrutacyjnej jest podpisywana umowa o pracę czy "zleceniówka" ? Jaka jest forma zatrudnienia ? I czy z podpisaniem umowy będziecie czekać jeśli ktoś jest na wypowiedzeniu ?
Lider

26.07.2023 16:51

Wszyscy dookoła w braży OZE obiecują kokosy, jednak po pół roku firmy znikają z rynku. Tutaj już ponad 2 lata i firma nie zwalnia tempa. Miesiąc po miesiącu bijemy rekordy. Kiedy zaczynałem było nas 40 handlowców, teraz ponad 200. Dajmy jeszcze rok i coś czuję, że będzie kosmos.
Kuba

26.07.2023 16:49

Jasny i przejrzysty plan wynagrodzeń. Pracuje już ponad rok i tak jak się umówiliśmy podczas rekrutacji tak jest do dziś. Wynagrodzenia w terminie + bonusy jak ostatnio wyjazd z góry z moją grupą handlową. Polecam.
PodejścieTop

26.07.2023 16:15

Odszedłem z konkurencji właśnie do Suprema, wcześniej pracowałem w innych firmach związanych z OZE. Tam zawsze były jakieś problemy z wypłatami, tu ucięli za coś, na montaże czekało się po 2 miesiące i wtedy dopiero kasa, masa wymówek i stresów. W Supreme Energy twoim zadaniem jest sprzedać produkt, wszystko jest tak ułożone żebyś dostał pieniądze jak najszybciej i zawsze na czas. Nigdy nie było problemów. Jasno opisany system wynagrodzeń, który ma później odzwierciedlenie z cyferkami na koncie po wypłacie. Dla mnie to jest mega istotne, bo byłem już na nie jednej rozmowie rekrutacyjnej, w której obiecują złote góry a później tylko zawód i nerwy.
Celpalkwit

26.07.2023 15:55

Wreszcie mogę powiedzieć, że jestem zadowolony z zarobków i tego, co daje pracodawca. A troche zjadłem zęby na sprzedaży i pracy u Januszy biznesu. Oprócz wynagrodzeń, które oscylują w granicach 10-15 tys na stanowisku doradcy energetycznego, dostajesz masę dodatków. Darmowe szkolenia np. z J B Bączkiem, bonusy pieniężne za kręcenie wyników, wyjazdy integracyjne i zagraniczne (byłem w Dubaju teraz czekam na wrzesień i Ibizaaaaa), do tego dofinansowanie do furki i Supreme Day, które jest 3-4 razy w roku. Petarda! Warto tu zawitać!
Pater

26.07.2023 10:02

Pracując w tej firmie, doświadczam profesjonalizmu i zaangażowania na najwyższym poziomie. Atmosfera w biurze jest poważna, ale przyjazna, co sprzyja skupieniu się na wykonywaniu zadań. Zespół, w którym pracuję, cechuje się wysokim poziomem kompetencji i wzajemnego szacunku. Pracując tutaj, czuję się doceniony i widzę, że moja praca ma realny wpływ na rozwój firmy. To miejsce, w którym wartości takie jak zaufanie, rzetelność i profesjonalizm są priorytetem ;)
Pride

26.07.2023 09:57

Pracuję w biurze tej firmy i nie chce się brać HO! Świetna atmosfera, dużo uśmiechu i uprzejmości! Benefity to 10/10 i nigdy nie ma nudy w pracy. Uwielbiam to miejsce!
Praca Katowice

25.07.2023 22:09

Jestem właśnie w trakcie budowania nowego zespołu sprzedażowego na Śląsku. Jeśli ktoś szuka pracy niech zgłosi się poprzez social media Supreme. Dział rekrutacji stamtąd tez przekazuje Cv ;)
Adrian Rzeszów

25.07.2023 22:06

Przejrzysta struktura handlowców, dobrze ułożony skrypt. Co najważniejsze to sprzedajemy lepsze i jutro i dbamy o planetę wiec wszystko na tym zyskujemy. Polecam
Doswiadczony

25.07.2023 22:02

Pracuje od 5 lat w branży door to door. Wiele firm przeszedłem. Obecnie od 2 lat w strukturze w Ostrowie i jestem bardzo zadowolony. Jasna struktura wynagrodzeń, mocne wsparcie back office i fajni ludzie. Polecam
Piotr K.

25.07.2023 14:32

Pracuje w firmie Supreme przez trzy lata i to był fajny experience. Możliwości rozwoju były nieograniczone, a firma inwestowała w szkolenia i różnorodne projekty. Współpraca z kompetentnym zespołem była inspirująca, a atmosfera pracy przyjazna. Śmiało polecam tę firmę wszystkim zainteresowanym branżą fotowoltaiczną ...
Kraciasty

25.07.2023 14:28

Pracowałem w firmie Supreme Energy przez dwa lata i to była jedna z najlepszych decyzji w mojej karierze. Atmosfera była przyjazna, zespół kompetentny i pełen pasji do codziennej pracy. Możliwości rozwoju zawodowego były inspirujące, a organizowane szkolenia i konferencje pozwalały na poszerzenie wiedzy. Wynagrodzenie było atrakcyjne, a system premiowy motywował do osiągania lepszych wyników. Polecam! ;)))
Franek G

25.07.2023 14:08

Pracuję tutaj od kilku miesięcy i nie mogę sobie wymarzyć lepszego miejsca do rozwoju! Zespół na Śląsku jest mega i można liczyć na wsparcie ze strony kolegów i szefostwa ????. W Supreme oprócz ponad przeciętnych wypłat masz świetne benefity, takie jak wycieczki, dopłaty, imprezy firmowe + programy motywacyjne wewnątrz swoich teamów. Na początku otrzymujesz pakiet szkoleń i wdrożenie, co pozwala łatwo wystartować. Do pracy przychodzę żeby zarobić pieniądze i to otrzymuje, ponadto dobra atmosfera na biurze. Na co trzeba się przygotować i dać od siebie to: zaangażowanie i poświęcenie, ale myślę bezsprzecznie warto!
Krul Foto

25.07.2023 13:36

Jak się chce to można. Praca jest ciężka, ale przynosi efekty i lepszy dochód niż na etacie
Kroxy

25.07.2023 13:02

W biurze pracuje się elegancko, bez presji z góry. Zdecydowanie inny klimat niż w korpo. Jestem zadowolony ze swojej decyzji i polecam ;)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Supreme Energy?

Kontakt - Supreme Energy sp. z o.o.

ADAMA MICKIEWICZA 12 62-800 Kalisz

Branża główna: Pośrednictwo handlowe

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon
Łuki Błysk

04.07.2023 15:59

Jedziemy nie zwalniamy! Jest to jedna z najlepszych decyzji jakie podjąłem, wcześniej nie tykałem się sprzedaży, ze względu na to, że od zawsze wydawało mi że to nie jest dla mnie. Jednak jest zupełnie inaczej, dostajesz skrypt, narzędzia oraz wsparcie liderów i z tygodnia na tydzień robisz to lepiej i lepiej sprzedajesz. Otworzyłem się na ludzi, teraz bezstresowo na spotkaniach i z odpowiednią motywacją po pierwszej wypłacie, zarabia się naprawdę nieprzeciętne pieniądze : ) Supreme, to inny sposób prowadzenia biznesu, nastawienia i inne spojrzenie na świat. Mam świadomość, że to nie świat dla każdego, ale na pewno dla tego, kto chce coś zmienić i spróbować wyjść ze stagnacji rutynowej pracy.
Bobo

01.07.2023 21:00

Doczytałem tu że duzo ludzi rezygnuje z zakupu. Ktoś z was napisał ze na 9 podpisanych umów weszła mu tylko 1. Czy to znaczy że z ceną jest coś nie tak? Za wysoka marża czy o co chodzi?
Gribs

20.06.2023 12:50

Jeśli lubisz dawać z siebie wszystko i otrzymywać za to konkretne sumy, to jest to miejsce dla Ciebie. Supreme to firma sprzedażowa, która doskonale wie jak to robić i zapewnia do tego wszystkie potrzebne narzędzia. Pracując tu możesz zmienić swoje życie, nie tylko pod względem finansowym ale także mentalnym. Sztos imprezy, wyjazdy, masa niekonwencjonalnych pomysłów i inicjatyw! Przyjdź i przekonaj się sam.
Bartłomiej77

14.06.2023 16:47

Na początku zacznę od wypłat, bo po to raczej wszyscy przychodzą do tej firmy, rozwój osobisty ect.. jest później. Pieniądze, które zarabiasz jak to w sprzedaży, zależą głównie od Twojego zaangażowania. Firma zapewnia wsparcie wiedze oraz narzędzia, Ty musisz tylko sprzedawać, to gwarantuje zarobki na początku 8-10 tys w górę. Nie musisz się użerać z kredytami to załatwia za Cb biuro, biurokratyzacja zminimalizowana do minimum, przez co oszczędzasz czas. Benefity są okey, dużo programów motywacyjnych, premie pieniężne, wigilie, eventy, wyjazdy, dopłaty. Dużo się dzieje, cały czas firma idzie do góry i się rozwija. Trzeba pamiętać jednak, że do pracy się trzeba przykładać i zaangażować. Polecam spróbować!
Wojtas83

12.06.2023 15:53

Praca w Supreme to naprawdę wartościowa przygoda bez zbędnych uprzejmości i nadętych rozmów i całego tego korpoklimatu. Masz szansę rozwijać się zawodowo i pracować z ambitnymi ludźmi. Trafiłem na świetny zespół, z którym super się współpracuje i zarabia grube pieniądze. Jedna rada ode mnie: wyszlifuj na blachę skrypt (mega ważne, na początku leciałem po swojemu, przez co traciłem) Polecam nie będziesz żałować!
Bartekbart

07.06.2023 16:36

Wielką siłą tej firmy jest dbałość o rozwój osobisty. Tu każdy ma szansę na podniesienie swoich umiejętności, a przy tym zarabiać potężne pieniądze! Szkolenia z J. B. Bączkiem, warsztaty i mentoring to tylko niektóre z narzędzi, które znajdziesz w Supreme Energy do tego mega imprezy tematyczne w pełni darmowe i z noclegiem.
Adriannnoo

07.06.2023 15:34

Supreme to miejsce jest pełne energii, pasji i możliwości rozwoju! Luźna i inspirująca atmosfera napędza i sprawia, że chcesz robić więcej. Najtrudniej było się przełamać, po spisaniu pierwszej umowy, dochodzi do Cb, że się da! I śmiało można pisać 8-10 umów miesięcznie. Plus masa konkursów, imprez firmowych, szkoleń i atrakcji. Przyjdź i przekonaj się sam.
Radek Dozorca

04.03.2023 21:31

Supreme Energy.. wszystkie pozytywne komentarze są napisane, przez pracowników którzy są na dzien dzisiejszy zamknięci w bańce mydlanej :-). Codziennie biuro, potem praca do nocy, raporty, zoomy, webinary, szkolenia w Warszawie itp itd tylko dlatego aby przedstawiciel miał jak najmniej czasu na myślenie i otwarcia oczu co dzieje się w okol niego. Ktos się w końcu zaczął wypowiadać, ze firma nie stosuje (usunięte przez administratora). Oczywiście, ze stosuje i straszy zakazami konkurencji, nie wypłaca pensji kiedy kończysz współpracę, dlatego nie róbcie błędów ludzi ze slaska bo tam ponoc takich osób jest minimum 15 a kolejne w całej Polsce zgłaszali się do nich ze im tez pieniędzy nie wypłacili. (usunięte przez administratora) Także do tej firmy, trafia tylko osoby które są na tyle głupie i nie będą szukać opinii na temat tej firmy w internecie. Jesli trafia tutaj i mimo to będą chcieli spróbować to już im współczuje. Dlatego karzą dzwonić po znajomych i nagabywać do przyjścia do pracy
Supreme Energy sp. z o.o.

27.03.2023 12:11

Szkolenia dla nowych doradców, tzw. Akademia Doradcy organizowane są średnio co 5 tygodni i odbywają się w stałym miejscu w okolicach Warszawy w 4**** hotelu. Każdy z kandydatów w takim spotkaniu bierze udział tylko raz. Trwa ono dwa dni, w trakcie których kandydaci otrzymują od nas niezbędną wiedzę oraz szkolenie wprowadzające pozwalające na rozpoczęcie pracy już kolejnego dnia po spotkaniu. Zapewniamy nocleg, parking oraz pełne wyżywienie (przerwy kawowe, śniadanie, obiad, kolacja). Jedyny koszt jaki pozostaje po stronie kandydata to dojazd na miejsce spotkania. Jeśli chodzi o nadgodziny, to w przypadku pracy jako doradca energetyczny podpisywana jest umowa o współpracy, która zapewnia dużą elastyczność czasu pracy. Jako firma nie ingerujemy w godziny pracy i to czy dana osoba pracuje w godzinach porannych czy wieczornych zależy od niej samej oraz od ustaleń z przełożonym.
Angus

25.05.2023 00:19

Przepraszam bardzo, ale jedno wyklucza drugie, skoro podpisujecie z kandydatem na handlowca umowę o współpracę to dlaczego taka osoba ma przełożonego ?
Mikołaj

22.05.2023 20:45

Czy samochód służbowy dostaje się od razu czy trzeba na niego 'zasłużyć :?
Sylwek

12.05.2023 13:22

Z czystym sumieniem mogę polecić Supreme Energy jako pracodawcę dla każdego, kto szuka stabilnej i rozwijającej się pracy.
Wojtek

12.05.2023 11:26

Supreme Energy zdecydowanie stawia na wykwalifikowanie i wyposażenie swoich pracowników w niezbędne narzędzia pracy. To miejsce dla każdego kto potrafi zaangażować się w swoją pracę. Tu nie da się nudzić!
Kuba

12.05.2023 10:17

Pracuję tutaj od pół roku i jest naprawdę spoko. Nie pamiętam bym posiadł tyle wiedzy w innym miejscu pracy, w tak krótkim czasie. Co więcej, poznałem tutaj masę ciekawych i inspirujących ludzi. Praca w takim gronie to czysta przyjemność!
Zadowolony handlowiec

11.05.2023 15:33

Pracowałem w firmie Supreme Energy przez kilka lat i mogę powiedzieć, że był to najlepszy etap mojej kariery zawodowej. To tutaj rozwijałem swoje skrzydła i zdobyłem wiele narzędzi sprzedażowych, z których korzystam po dziś dzień. Serio, polecam to miejsce pracy na start każdego przyszłego handlowca!
Kar.

11.05.2023 10:12

Fajna praca, fajni ludzie, ale wiadomo, że jeśli chcesz podpisać wiele umów w każdym miesiącu to musisz się nachodzić i nagadać. W życiu nie ma nic za darmo.
Paweł

11.05.2023 08:12

Fajnie, że firma inwestuje w swoich pracowników i rozpoczęła współpracę z Jakubem B. Bączkiem. Byłem na pierwszym spotkaniu z nim i to było super doświadczenie i bardzo dużo się nauczyłem!
Jack

10.05.2023 09:36

Jeśli lubisz się wciąż rozwijać i szkolić swoje umiejętności sprzedażowe, to Supreme Energy jest dla Ciebie. Tak wielu szkoleń i warsztatów nie widziałem w żadnej innej firmie.
Emilia

09.05.2023 11:55

Pracowałam już dla różnych firm zajmujących się OZE i dopiero w Supreme znalazłam swoje miejsce. Polecam!
Paweł

09.05.2023 09:29

Każda praca w sprzedaży jest ciężka, gdyż nigdy nie wiem jakiego klienta spotkasz. Ale warto przetrwać trudniejsze chwile, by na koniec miesiąca mieć podpisanych kilka umów i otrzymać odpowiednie wynagrodzenie.
N.

08.05.2023 11:19

Jestem bardzo zadowolony z mojego miejsca pracy w Supreme Energy. Firma oferuje wiele możliwości rozwoju i kariery, a także regularnie organizuje szkolenia i kursy dla pracowników. Poza tym, panuje tutaj świetna atmosfera pracy, co dodatkowo zwiększa moją motywację do działania.
Michał

08.05.2023 09:23

Ja podchodzę do tematu nieco inaczej. Dla mnie jako przedstawiciela, najważniejsza jest wiara w produkt. Pracując w Supreme, mam świadomość że sprzedając produkty OZE przyczyniam się do polepszenia stanu naszej planety i jestem częścią pozytywnej zmiany.

Zostaw merytoryczną opinię o Supreme Energy sp. z o.o.