Cargo Speed International

• Przyłubie
  • Cegielnia
  • Grębocin

3. Opinie o pracodawcach Toruń
  5. Opinie o Cargo Speed International Sp. z o.o.

Opinie o Cargo Speed International Toruń

Nie przegap nowości o Cargo Speed International Sp. z o.o.!

Nowy

20.01.2025 14:28

Witam, Jakie warunki stawka i postój
    bogdan

23.01.2025 14:54

Warunki kiepskie? Firma oferuje 16 tyś netto, jak rozumieć kiepskie warunki? Chodzi o ilosc kilometrów czy o co? Czy o czas pracy?

24.01.2025 10:25

Własna działalność = koszty ZUS+paliwo+auto Kto ci oferuje netto 16000 zł Na tyle to możesz wystawić fakture
    Nowy

20.01.2025 08:48

Jaką jest obecnie stawka i postojowe

13.01.2025 15:17

Szanowny Panie Dyrektorze, Pracuję już jakiś czas i nie chcę tu psioczyć. Ale bardzo proszę rozważyć podniesienie stawki, ponieważ ta praca przestaje być opłacalna. Jasne, zawsze znajdą się osoby, które będą jeździć, ale czy nie lepiej być pracodawcą z opinią dobrą, niż opinią szorującą po bruku? Pozdrawiam

11.01.2025 20:07

Cześć, już niedługo dostanę pierwszą wypłatę i napiszą coś konstruktywnego, popartego miesięcznym doświadczeniem. Mam kilka spostrzeżeń, dobrych i złych, być może pouczających, być może wnoszących coś do pracy kolegów i koleżanek z dyspozytorni. Do miłego Panie i Panowie

12.01.2025 17:18

Dobrze policz swoje kilometry bo cię wykręca

12.01.2025 17:21

To dobrze policz sobie kilometry przejechane , żeby cię nie wykiwali

16.12.2024 07:50

Dzień dobry jakie stawki od 01-01-2025.
    MIKE

12.01.2025 08:42

Bez zmian 3 rok a co ??
    Karol

11.01.2025 12:00

Jazda bez premii to ponad 1000 zł Mniej nie wspomnę o stawkach trzeci rok.To już jest nie opłacalne zus-auto-koszta.Wypisuje ktoś że jest zadowolony.Szkoda mi ciebie.
    Darek

09.01.2025 13:54

Widać jak na dłoni podstawione opinie pozytywne.Prawda jest taka że obcinają kilometry i dobierają zlecenia na swoich i obcych.Auta służbowe długie trasy a reszta łatwo się domyślić.Nawet nie próbujcie leasingu-zostaniecie na lodzie jak ja

10.01.2025 18:10

Dzień Dobry Darku Powiedz proszę jak Cię (usunięte przez administratora) ta firma , może razem coś zdziałamy bo mnie też wykręcili i to grubo .... Pan pseudo dyrektor powinien ponieść konsekwencje za te nieuczciwe praktyki . Karma wraca , a a sprawiedliwość już do Cargo idzie ....
    Darek

09.01.2025 15:05

Przewozy maszynistów to ciężki kawałek chleba z uwagi na zaniżone przetargi i tym samym słabe stawki. Ale bardzo proszę panie Dyrektorze nie pisać o kierowcach dyspozycyjnych jako o tych którzy muszą i powinni być nagradzani długimi trasami,gdyż doprowadza Pan do niebezpiecznych mówiąc kulturalnie sytuacji.Kierowcy nie mogą być zawsze dyspozycyjni i muszą mieć czas na sen.Czesto człowiek nie spał od północy gdyż był w kontakcie z maszynistą a rano dopiero trasa po kilku edycjach i wracam w poludnie.Po południu telefon kolejna trasa...Tak nie można funkcjonowac.Dopoki nie będzie uczciwości względem mieszania tras to nigdy nie będzie dobrze a ci najwytrwalsi to moim zdaniem niebezpieczni ludzie dla siebie jak i innych kierowców na drodze.Takich praktyk nie powinno się nagradzać lepszymi,opłacalniejszymi trasami. To moja taka skromna opinia kierowcy z dużym doświadczeniem zawodowym Pozdrawiam

09.01.2025 15:42

Jak najbardziej się z Panem zgadzam. Kierowcy musza mieć czas na wypoczynek. Nie wiem do którego wpisu się Pan odnosi. Chciałem podkreślić że kierowcy ,którzy jeżdżą różne trasy są lepiej postrzegani przez dyspozytorów. Staramy się kłaść duży nacisk na czas wypoczynku, edycje zleceń to norma i niestety nie mamy na to wpływu. Kierowca jeśli jest zmęczony zawsze ma prawo odmówić realizacji bez żadnych konsekwencji. Jeśli jest w tym aspekcie jakiś problem i dyspozytor próbuje wymusić realizację trasy proszę bezwzględnie takie sytuacje zgłaszać bezpośrednio do mnie. Na pewno to zweryfikuję i wyciągnę konsekwencje. Tak jak Pan napisał , uczciwe mieszanie tras, jak najbardziej ale jest grupa kierowców którzy wymyślą wszystko aby krótkich zleceń nie przyjąć. Taka specyfika tych przewozów, krótkie też ktoś musi realizować.

30.12.2024 21:37

Ile jak długo będziecie pracować jeszcze za 1 zł bez urlopu
    Karol

07.01.2025 18:04

Zapomnij o premii Albo Sabs albo premia
    Dima

29.12.2024 18:43

Czy ktoś sądzi się z Cargo ?

28.12.2024 11:53

28.12.2024 12:00

Jeśli ma Pan problem to proszę do mnie zadzwonić. Anonimowo raczej ciężko jest mi się odnieść do prawdopodobnie niezasadnych zarzutów.
    Byly pracownikk dyspozytury

28.12.2024 21:50

Raczej nje przeatanie dopoki znajda sie tacy ktorzy beda pracowac i nic sie nie odzywac . Moze zaczeli by myslec gdyby niemieli ludzi .
    Malkolm Śl

27.11.2024 16:47

Dzień dobry, gdzie mogę znaleźć informacje dotyczącą wymogów minimalnych samochodu? W poniższych postach jest zawarta oferta pracownika, leczy to są minimalne wymagania? Z góry dziękuję za odpowiedź

27.11.2024 17:04

Dzień dobry. Auta nie starsze niż 5 lat, klasy C
    kiero

10.11.2024 17:13

witam jaka jest obecnie stawka na b2b
    Kiero

06.11.2024 18:10

Czy to prawda, że najlepszy dyspozytor ze Zduni został zwolniony ?
    Kiero

07.11.2024 20:26

Zamiast znaków zapytania były emotki. Szkoda bo dziewczyna ogarniała. Zawsze super współpraca.
    Rafał

09.11.2024 20:22

Która niby dyspozytorka? Przecież jakie to ma znaczenie? Najważniejsze zlecenia wysyłają. A dla mnie jak narazie jest w porządku Piort Sz. i Hubert R. Dla reszty tak samo.

17.09.2024 10:58

Jestem tak zażenowany postawą zarządu speedu... Nie wiem dlaczego ja robiąc kursy 24/7 z licencją badaniami cały czas weekendy dochodziłem ponad 20 tyś km. wybrali sobie firmę G. z Opola i poszliśmy w odstawkę i tu nie mówię o samym Ostrowie i osobie, tylko Rzeszów, Płock, Kraków itd. Dlaczego obiecujecie dużą ilość km a potem bierzecie zewnętrzne firmy, gdzie kontakt z pasażerem był super, a słyszałem że teraz narzekania na G z Opola. dlaczego nie zapytacie przewoźników czy nie podstawią więcej samochodów tylko bez jakiejkolwiek wiedzy idziemy w odstawkę. Proszę to wytłumaczyć normalnie czemu tak jest innym podwykonawcom. Każdy chce pracować ja to rozumie bo to samo robiłem, jeździłem brałem samochody w leasing. Jeszcze pod rygorem odpowiedzialności karnej z pełną odpowiedzialnością wiem doskonale rozmawiałem z zarządem lotosu, lotos płaci Dom - Dom kierowcy, a CSI po prostu się dorabia na tym systemie chyba to było A-B-A. To wymyśliła firma z Warszawy S.

17.09.2024 13:09

Dzień dobry. Proszę nie opisywać sytuacji których nie ma. Wspomniana przez Pana firma G nie posiada na nasze potrzeby floty w Płocku, Rzeszowie czy Krakowie. Jak najbardziej współpracujemy z tą firmą ale w innych lokalizacjach. Nie ma możliwości , że podwykonawca realizuje dla nas duże km a my z niego rezygnujemy. Sytuacje takie bywały na przestrzeni kilku lat ale w momencie jak kierowca przyjmował tylko długie zlecenia , odrzucając trasy krótsze bądź z postojami. Musi być jakaś uczciwość w stosunku do innych podwykonawców. Z Lotosem model rozliczeniowy ABA wprowadziła Sawa i nic się nie zmieniło. Nadal taki model obowiązuje więc proszę nie wprowadzać czytelników w błąd gdyż to co Pan pisze nie jest prawdą.
    Kandydan na kierowce

21.06.2024 10:25

Witam. Chętnie podja bym pracę w Państwa firmie i dołączył do zespołu. Jestem kierowca z doświadczeniem w przewozie osób. Posiada właśnie samochód citroen c3 2022 rok. Moje miejsce zamieszkania to Częstochowa. Moja dyspozycyjność 24 godziny na dobę 7 dni w tygodniu. Jakie kropi muszę poczynić by zacząć z wami współpracę?

21.06.2024 10:31

Dzień dobry, poproszę o kontakt z działem HR.
    Michał

27.04.2024 11:27

Jak wygląda tu kwestia dodatków? Są jakieś?
    Elizka

27.04.2024 09:18

Dzień dobry. zauważyłam, że w ogłoszeniu dla dyspozytora / spedytora była wpisana umowa o pracę ale również ta na zlecenie. Jest to czysta preferencja kandydata czy jedna współpracę zawsze zacznie się w oparciu o zlecenie?

27.04.2024 11:11

Dzień dobry. Umowa zlecenie jest na 3 miesięcznym okresie próbnym. Później w zależności od potrzeby pracownika umowa o prace , bądź dla dyspozytorów uczących się do 25 roku życia jak chcą zlecenie gdyż wówczas dla nich brutto to netto więc więcej zarabiają.
    zainteresowana

18.04.2024 23:17

JAk wygląda praca na dyspozytorni ? Jakieś opinie?
    Rafał Przewoźnik

21.03.2024 21:55

Witam, czy jest szansa z Panstem podjąć dalej współpracę na terenie Trzebinii, wiem że Państwo potrzebują dodatkowy samochód Ze swojej strony Oferuje: Samochód Segment C nie starszy jak 2 lata. Licencja Doświadczenie. Wykonanie wysokiej jakości świadczonej usługi jak to było na początku. Umowa B2B Stały pewny pracownik. Dyspozycyjny 24/7. Wyszło parę niuansów i nie porozumień ale wszystko jest do wyjaśnienia. Pozdrawiam serdecznie.

22.03.2024 08:48

Panie Rafale P. W dalszym ciągu nie jesteśmy zainteresowani współpracą z Panem.

25.03.2024 09:22

Dzień dobry Panie Rafale. Przemyślałem i przeanalizowałem sprawę. Proszę kontaktować się z Panem Wiktorem z działu HR w kwestii omówienia warunków wznowienia współpracy. Pozdrawiam. Maciej Jarzębski.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Cargo Speed International?

Kontakt - Cargo Speed International Sp. z o.o.

Gen. Jana Henryka Dąbrowskiego 6 87-100 Toruń

Branża główna: Transport zbiorowy i komunikacja miejska
    Marzena

07.03.2024 12:17

Dzień dobry, widziałam ze wcześniej była wystawiona oferta dla specjalisty ds. rozliczeń. Raczej praca nie jest już aktualna skoro tak długo ogłoszenie nie wraca. Mimo to czy można byłoby prosić o opinie? jeśli w najbliższym czasie coś jeszcze się pojawi to mam zamiar aplikować

07.03.2024 12:41

Dzień dobry. Jest to stare ogłoszenie i już nieaktualne. Pozdrawiam.

28.12.2023 17:29

.......

05.01.2024 20:38

To nie lepiej dać większą stawkę kierowcy co jeżdżą w CS? Wiadomo że jak były by wysze stawki to nietrzeba było by wzywać złotywy.
    .......

13.01.2024 22:04

Cześć. A możesz napisać jakie firmy dają wyższą stawkę?
    Kamil

02.01.2024 22:26

Czy sa jakieś wolne miejsca pfacy w lazach kolo Zawiercia? Pozdrawiam

29.11.2023 16:20

27.12.2023 11:44

Dzień dobry. Dla jasności Państwa-tak jak Pan napisał 3 odmowy w miesiącu maksymalnie, jednakże dotyczy to oczywiście odmów w czasie kiedy kierowca nie zgłosił braku swojej dyspozycyjności(do czego ma oczywiście jak najbardziej prawo) więc przez dyspozytorów uznawany jest jako kierowca godowy do podjęcia zlecenia. Pozdrawiam
    Tomasz

14.12.2023 20:24

Witam zastanawiam się nad rozpoczęciem pracy na własnym aucie moje pytanie do kierowców ile można zarobić.Popriszę o rzetelne opinie
    Nic

15.12.2023 09:42

Michał Konin

25.11.2023 11:47

Nie no muszę bo nie wierzę ????????. Piszeciw że jak ktoś bardziej kumaty albo jak stawia na swoim to go wyrzucają, większej bzdury nie słyszałem. Napisze ci z mojego doświadczenia jeżdżę dla CSI już 1.5 roku więc coś tam chyba mogę powiedzieć. Jeździłem dla Damiana z Kalisza, jeździłem bezpośrednio dla CSI, obecnie latam dla chłopaków z Torunia, wierz mi że różne przeboje były z moją osobą w tle, jeżdżę dalej nikt mnie nie zwolnił kasa gdzie bym nie jeździł zawsze na czas, jak były jakieś niezgodności z km, czemu miały by nie być jak tam tylko ludzie pracują, wówczas pisało się maila i robili korektę, zaznaczę że to sporadyczne sytuację. Wy to co piszecie te śmieszne komentarze to chyba nie rozumiecie charakterystyki tej pracy która nie jest dla każdego. Czy się wam to podoba, czy też nie, jak jesteście dostępni to macie trasy, jak nie jesteście dostępni na tyle aby mogli na was polegać to tras nie macie, proste nie?. Czytam co jakiś czas jak wam źle, ooo jak nie dobrze, haaha, co wy tu robicie? Zamiast się użalać weźcie się w garść albo rzućcie wypowiedzenie. Jedynie z czym się mogę zgodzić to z tym że na obecne czasy 1.00 to.malo.

26.11.2023 15:27

nawet mnie to nie dziwi przecież to kawał (usunięte przez administratora) przynajmniej nie będziesz jezdzil za te grosze ja teraz się wysypiam pracuje normalnie beda zamawiac taxi to zrozumieja kogo stracili ilu kierowcow poszlo przeciez kazdy o tym mowi Pawłowski nie zdaje sobie chyba sprawę co ten człowiek wyrabia. Nawet mnie to nie zdziwilo ze tak robi. Firma schodzi na dno przez niego a ty się ciesz i inni ze w tym(usunięte przez administratora) już nie siedzą.
    Doświadczony

22.11.2023 12:53

Odkąd pojawił się nowy dyrektor statek zaczyna tonąć, czy władze nie widzą do czego ten chory człowiek doprowadza? Brawo, winszuje panu Pawłowskiemu za znakomity wybór, przecież to jest człowiek który ma wizję odmienne od tych które powinny być w tej branży, jak trzymał rękę na tym biznesie pan Jarzębski było z goła inaczej. Ja to się zastanawiam czy starszy pan Pawłowski widzi jak jego syn nieudolnie daje możliwość sterowania firmą niekompetentnym ludziom. Przecież to jest kwestia czasu jak nie będziecie mieli kierowców. No cóż, przykra sprawa kiedy firma mogła by się rozwijać, tymczasem traci kierowcę za kierowcą. W takiej sytuacji jak jest obecnie, lotos rozwiązę umowe w trybie natychmiastowym, Samochody w stanie agonalnym które podstawiają przewoźnicy mimo zgłoszeń dalej jeżdżą, kierowcy firmy .... są znani nawet tam gdzie ich nie ma hahahaha. A pan, panie nowy dyrektorku z takim podejściem jakie pan masz spotkasz się w końcu z sytuacją gdzie komuś nerwy puszczą. Nie to nie są groźby tylko historia życiowa która nie raz pokazała że tacy jak pan prędzej czy później źle kończą.

22.11.2023 13:15

Ponowił pan opinie sprzed około pół roku. Kierowcy nie odchodzą, a przy naszej skali to, że następują jakieś drobne roszady to norma. Praca w przewozach naszej branży jest specyficzna i nie każdy się w niej sprawdza. Lotos jak widać nie wypowiedział nam umowy jak to pan napisał "w trybie natychmiastowym". Współpraca ma się jak najlepiej. Samochody określił Pan jako w stanie agonalnym- nie ma takiej możliwości. Lotos bardzo pilnuje standardów a zwłaszcza maszyniści więc nie ma takiej możliwości aby auta nie spełniały wymogów określonych w umowie. Proszę nie rozprzestrzeniać nieprawdziwych historii i oczerniać firmy i współpracujących z nami kierowców. Pozdrawiam. Maciej Jarzębski

23.11.2023 15:46

Proszę Pana, skoro jak Pan pisze sam Pan widział to takie informacje do nas nie docierają od kontrahentów których obsługujemy. Skoro nie ma oficjalnej informacji czy skargi to trudno reagować. Wnioskuje więc iż to tylko Pana wyobraźnia i próba pomówienia naszej firmy. Proszę następnym razem o merytoryczna opinię. Pozdrawiam.

16.11.2023 22:25

Dyspozytorzy maja teraz dobre relacje z kierowcami? Pytam, bo po niektórych komentarzach, które padały to nie wiem a liczę na owocną współpracę. Mam na myśli te ofertę sprzed paru dni dla dyspozytora na zlecenie (praca dodatkowa), chce się najpierw po prostu sprawdzić. Czy jest tu ktoś kto w ten sposób zaczynał prace i mógłby opowiedzieć o początkach? Później na spokojnie na umowę o prace przejść można?
    Do stolca

17.11.2023 19:34

Cześć. Odradzam tą firmę.(usunięte przez administratora) Dyspozytornia ma swoich kierowców,(usunięte przez administratora) Idź lepiej pracować gdzie będzie lepiej. Nie będziesz gościem w domu i normalnie będziesz spał w łóżku. Na początek będziesz miał długie trasy, a później będą coraz krótsze. A jak będziesz do nich dzwonił to będą Ci ściene walili. Przemyśl sprawę. Żebyś tylko nie w topił.

01.11.2023 16:01

15.11.2023 11:20

Proszę zadać konkretne pytania to postaram się odpowiedzieć.

16.11.2023 14:03

Może jakby Pan pisał z jednego konta to bym nie zawracał sobie głowy. Zakłada Pan kilka kont i wiecznie pisze i oczekuje odpowiedzi. Tym sposobem doprowadzi Pan do tego że w ogóle nie będę odpowiadać bo mam wrażenie że piszę tylko z jednym kierowcą.

12.11.2023 13:00

12.11.2023 15:16

Nie sądzę żeby dyspozytorzy zlecali taxi mając do dyspozycji kierowców. Jest to zawsze sprawa dyskusyjna gdyż w wyniku mojej interwencji i weryfikacji okazuje się że nie było wyjścia gdyż kierowcy nie byli dyspozycyjni.
    FB -> Kierowcy Cargo Speed

07.11.2023 21:39

Firmę polecam. Zapraszam do grupy na FB żebyśmy mieli ze sobą kontakt kierowcy. Pełna anonimowość Pisać priv: Zapraszam wszystkich do znajomych -> https://www.facebook.com/profile.php?id=61550507874372
    PAWEŁ.

01.11.2023 15:23

Pytanko do władz CSI. Czy ma ktoś w zamiarze zrobić porządek ze zleceniami które zostały zaakceptowane w aplikacji przez kierowców, anulowane, następnie oddane dla Orlen Ochrony? Bardzo brzydkie zagrania. :(

01.11.2023 20:16

Niestety nie mamy na to wpływu. Zdajemy sobie sprawę że jest to frustrujące. Zlecenia składa u nas dyspozytura kontrahenta a po czasie i najczęściej po przydzieleniu kierowcy jest anulowane i przekazywane do Orlen Ochrony. Sprawa niedługo zostanie rozwiązana gdyż Ochrona ma umowę do końca roku a CSI naciska żeby tę część przejąć najpóźniej od początku grudnia.
    Krótko i zwięzle

06.10.2023 10:20

Służbowe auto tak (gwarancja km i dobrych zleceń) -własne NIE (brak wymienionych wcześniej zalet) Pozdrawiam
    Zduńska

08.10.2023 23:59

Służbowe samochody mają robotę - auto trzeba wykorzystać.Prywatny nie zarobi na siebie i auto .Nie polecam.

08.09.2023 19:23

19.09.2023 09:15

Witam. Można kontaktować się z Dyrektorem Maciejem Jarzębskim-721 952 273
    Krystian

07.07.2023 10:16

Jeżdżę nieco ponad dwa miesiące. Pierwsze kilka tygodni km słabo, trochę ponad 10 tys. Ale kolejny miesiąc już 16 tys. Daje z siebie 100%, odbieram telefony to i premię dostaję. Moim zdaniem jak ktoś chce pracować to swoje zarobi. Dyspozytura ok. Jak się z nimi normalnie rozmawia to mili ludzie. Polecam
    Schumacher

20.07.2023 01:44

Pozwolę sobie zapytać co kryje się pod słowem pełna dyspozycyjność cały etat . Bo ciekawe Pan zagadnienie poruszył na tym forum .Widocznie nie liczni będą wiedzieć co za tym stoi . Mowa sprostuję od razu tu o pracownikach i zagadnień typu 24/7. By nie było że jako były pracownik jako kierowca zawodowy firmy ''kryzos'' się wypowiadam ,bo niestety najwyraźniej w umowach miedzy soba Państwo tego nie posiadacie . Aczkolwiek zg z prawem powinniście prawda ... Nie ważne że umowa dotyczy tu konsorcjum nie jako wcielenie firmy w firmę jako podwykonawcę z byłej firmy .Zasady określają jedno ,kto nawiązuje umowy nie zgodne z ...... podlega także ,niestety odpowiedzialności . Ale pozwolę to tylko proszę potraktować jako doraźnie ,odpowiedz . Wszystko jest do czasu .Oczywiście nie żebym się czepiał . Miejcie to Państwo na uwadze . Gdyż nie jedna firma międzynarodowa na takim szczebelku niby ,mocno podupadła . Fakt doszło niestety do wielkiego nieszczęścia dwóch maszynistów nie żyło i kierowca .Nie chce tutaj wywoływać dalszej dyskusji na ten temat w szczególności dla osób świadczących usługi jako swoją DG. Bo to wydaje mi się dopiero jest ewenement ,sprawy . Naprawdę dziwię się że do tej pory jakby wszystko hula . Oby tak oczywiście dalej .
    MIKI

14.09.2023 03:46

Chyba mieliście bo w Poznaniu nie ma komu jeździć a aplikacją FreeNow wszystkiego nie załatwisz.

06.09.2023 08:28

Są ogłoszenia Cargo Speed - zatrudnimy podwykonawca -panowie dajcie sobie spokój z tą stawką - kilometrów auto będzie miało a amortyzacji nic. Proponuję zgłosić awarie samochodu niech jeżdżą sami Większość powinna dać sobie spokój
    Kierowca CSI przewoźnik.

05.09.2023 15:30

Sami widzicie nic z tego, @Pracodawca Dyrektor nic nie chce odpisać czyli nic z podwyżek nie będzie. Czas uciekać, jest dużo pracy, Panie Macieju szkoda ze nie szanuje Pan dobrych kierowców gdzie oni budują tę firmę bo bez tych kierowców CSI by nie istniało. Zawiodłem się na Panu. Jestem naprawdę w szoku.
    Dyrektor M.J

05.09.2023 16:35

Bądźmy poważni na Gowork?

04.09.2023 21:30

kierowca csi

05.09.2023 11:21

czyli jak mieli premie paliwową itd to mieli ponad 1,20zł/km netto
    Kierowca CSI Podwykonawca

05.09.2023 14:27

@Pracodawca Panie Dyrektorze proszę o wyjaśnienia bo naprawdę jest źle. Będzie podwyżka czy nie...
    Kierwoca

04.09.2023 19:01

Do Dyrektora. Dlaczego dyspozytura nie odbiera telefonu całymi dniami a jeśli już odbierze to z wielką łaską.

04.09.2023 11:36

Dyrektor M.J

04.09.2023 12:53

Proszę do mnie dzwonić. Pozdrawiam.

Zostaw merytoryczną opinię o Cargo Speed International Sp. z o.o.