Cargo Speed International

• Przyłubie
  • Cegielnia
  • Grębocin

3. Opinie o pracodawcach Toruń
  5. Opinie o Cargo Speed International Sp. z o.o.

Opinie o Cargo Speed International Toruń

Nie przegap nowości o Cargo Speed International Sp. z o.o.!

Artur

08.09.2023 16:52

Pracuję dla cargo speed od początku roku i jestem bardzo zadowolony , nic bym nie pisał ale nie mogę czytać tych kłamstw i bzdur dotyczących firmy , ludzie prosta zasada ! Za (usunięte przez administratora) kasy nie ma ! , wozimy ludzi nie kartofle!!! Nie spóźniamy się!! Maszyniści to ludzie zmęczeni po 12 gdz pracy !!! Trzeba godnie reprezentować firmę bo to jest w naszym interesie i czystość!!!

20.07.2025 15:13

I nie chodzi o brud tylko smród bo to spoceni ludzie kolei po 12 godzinach pracy a nie każdy dba o siebie wychodząc do pracy
    Xx

10.05.2026 14:45

Prawda jest taka Leasing 2500zl Serwis miesięczny 500zl( poza aso) Duży zus 2300 Części i serwis po 2.5 roku (amortyzator szt 1 w nowych autach to koszt tysiąca złotych i tak klocki,tarcze,opony itp.)to w moim przypadku 15tys po takim czasie Paliwo 5 tys miesięcznie Trzeba ogromnych przebiegów by na to wszystko zarobić i koniecznie zbierać na naprawy w drugiej części leasingu gdzie już auto jest wyeksploatowane i wymaga już drogiego serwisu Czy dziś ponownie zdecydowałabym się na leasing- NIE (stawka i cięcia nie są adekwatne do amortyzacji auta i zarobków) Zanim się uwiązesz koniecznie dobrze przelicz i weź pod uwagę fakt,że inny będziesz miał przebieg na liczniku a inaczej zostaniesz rozliczony(dojazdy,cięcia z najkrótszym tras)
    Kiero Bytom

04.09.2023 20:35

Pełna zgoda.. Myślę że cześć to byli kierowcy ale również konkurencja która nie spi. Również współpracuję od początku roku. Przelewy na czas, raz dostałem dzień po terminie. Czasami kilka wyjaśnień z rozliczeniowcami.Zawsze mogłoby być lepiej. Dyspozytorzy Toruń i Zdunska ogarnięci,czasami bywają spiny ale gdzie ich nie ma.. Dyro Maciej ogarnięty gość, kilka razy jak miałem problem zadzwoniłem i pomógł. Więcej nie pisze bo i tak jacyś frustraci zaraz mnie zhejtują. Pozdrawiam chcachy pracować.

04.09.2023 18:18

Bzdury, bzdury. Czemu byli pracownicy oczerniaja firmę, czemu podszywają się za inne osoby. Ludzie jak nie chce się wam pracować i tylko narzekacie to zwolnijcie się, odejćcie a nie szerzycie pogłoski i bzdury... Jestem z firmą od ponad roku , raz lepiej raz gorzej ale nie kłamcie ze nie płacą - bo placa, nie da się dogadać czy tym podobne.... wszystko jest do dogadania trzeba tylko chcieć a nie leżeć i czekać na kilometry....
    Natalia

27.06.2025 14:25

Pracuję w firmie od kilku lat i jestem bardzo zadowolona. Dobra atmosfera, szacunek do pracownika i możliwość rozwoju to największe atuty. Wynagrodzenie zawsze na czas, a przełożeni są otwarci na rozmowę i pomocni. Polecam!

26.05.2026 16:06

Nie wiem jaki to dział ale proszę uszanowac wszystkich szukających pracy w charakterze kierowcy

Kiero

06.06.2026 06:26

Od kilku lat? Tam jedna dziewczyna tylko sie uchowała tyle czasu, Pani Skop. Reszta to mlode narybki ktore ciągle sie zmieniają
    Wozidło

29.10.2025 08:22

Praca może ciekawa, ale 1 zł za kilo. To żenada. By zarobić koło 7tyz na rękę to trzeba własny samochód przegonić 10-12tys km. Miesięcznie. A jak tu zarobić na nowy wóz. Bo ten z 2022r się starzeje. Utopia. Ale jak kto woli
    Maciej

02.11.2025 20:41

Nie zarobisz 7 tysi przy takiej ilości km na czysto.Trzeba wyjeździć 13 tyś by tyle mieć przy oszczędnym aucie na lpg

Xx

04.05.2026 23:20

Zgadza się. Ponad połowa to koszty
    Profesor

28.07.2025 13:10

Pracuję w firmie Cargo-Speed i mogę szczerze powiedzieć, że to solidne i profesjonalne miejsce pracy. Panuje tu dobra atmosfera, a współpraca między działami przebiega sprawnie i z wzajemnym szacunkiem. Firma dba o pracowników, zapewnia jasne zasady działania oraz wspiera rozwój zawodowy. Doceniam przejrzystą komunikację, rzetelne podejście do obowiązków oraz fakt, że mogę liczyć na wsparcie przełożonych w trudniejszych sytuacjach. Czuć, że jesteśmy częścią zgranego zespołu, który pracuje na wspólny cel. Z pełnym przekonaniem mogę polecić Cargo-Speed jako odpowiedzialnego i godnego zaufania pracodawcę.

24.10.2025 10:53

Nie do końca rozumiemy oburzenie niektórych kierowców dotyczące rozliczania tras bez pasażera najkrótszą trasą. Zasada ta wynika bezpośrednio z zapisów umowy zawieranej z kierowcą – każdy przed podpisaniem ma możliwość zapoznania się z jej treścią i świadomie ją zaakceptować. Nie jest to również pomysł naszej firmy, mający na celu „zabieranie kilometrów”. To standard rozliczeniowy przyjęty przez naszych kontrahentów kolejowych. Wszelkie rozliczenia muszą być spójne z ich wymaganiami. Rozumiemy, że w praktyce część kierowców wybiera drogę powrotną inną – np. szybszą, wygodniejszą czy bezpieczniejszą. Taka decyzja jest całkowicie uzasadniona operacyjnie – często oznacza krótszy czas powrotu do domu i lepszą gotowość do realizacji kolejnych zleceń. Niemniej jednak, rozliczenie kilometrowe musi opierać się na trasie najkrótszej, ponieważ taki jest model wyceny narzucony przez klientów, którzy nie pokrywają kosztów alternatywnych tras.

taxi

30.04.2026 14:08

jest jeszcze zdrowy rozsądek ale nie u was. Jako przykład trasa Częstochowa Bydgoszcz różnica kilometrów może z 20 a w czasie 2,5h. Po takiej trasie powrotnej kierowca nie ma ochoty wysłuchiwać dyspozytora czy by nie pojechał następnej bo nie ma kto. proponuje przejechać się tą najkrótszą trasą. jak głowę wytrzęsie może załączy się myślienie
    Moze podwykowca ?

23.04.2026 09:33

Siemanko, Przetarg na wożenie kolejarzy dla orlen i lotos na pewno jest publiczny. Ma ktoś moze link do wyników? Ostatnio zaproponowali mi stawkę na podwykonawstwo na krótkich trasach 1,6 km a na dłuższe do uzgodnienia. Czyli mam sie podstawić np. Na jednym dworcu warszawa zachodnia na 12.00 a jak nje to kara. Jechać w korku 10km 1h i dostać za to 16 zł. To tak serio czy ktos mnie kłamał ? Jaka stawke maja od orlen lotos ? Kto sprawdzi wyniki przetargu ?

11.04.2026 06:51

Cargo speed (usunięte przez administratora) po dwóch miesiącach wystawia karę za spóźnienie gdzie zlecenie już jest spóźnione godzinę

11.04.2026 21:39

Proszę nie ubliżać. Często informację o nałożeniu kary otrzymujemy po paru tygodniach. Jeśli została nałożona bezpodstawnie zawsze można to wyjaśnić i zweryfikować. Wielu kierowców dobrze wie że można również zadzwonić do mnie i zawsze staram się sytuację wyjaśnić.

11.04.2026 06:56

Chociaż wiadomo za co ma zakaz sądowy cargo speed. Tylko uciera (usunięte przez administratora) pod wykonawcami żenada

11.04.2026 06:54

Całe szczęście że PKP cargo będzie tylko kontynuować umowę do końca roku szkoda z taką firmą utrzymywać kontakt zamknąć i koniec
    Robert

09.11.2025 10:03

Witam, czy samochód z 2020 roku jest akceptowalne jeszcze przez firmę ? Wiadomo że za 2 miesiące 6 lat stuknie a piszą do 5 lat auta stare :) Widzę ogłoszenie na Śląsku, chętnie bym spróbował
    Michał TFS

20.11.2025 09:29

Proszę piszącego ten post o wskazanie gdzie widział nasze auta z 2016 r ? Auto poniżej 2020 roku są wycofywane i przechodzą do wypożyczalni lub pod BOLT-ta. Więc proszę nie pisać bzdur.
    KiedysObiektywny

27.03.2026 22:46

Nadal okradacie kierowców w biały dzień misie pysie? Królestwo Knurów radzę omijać szerokim łukiem znane jest ównież pod pseudonimem "Concierge" xD
    Ciekawski

23.03.2026 21:34

Czy coś się zadziało w tym miesiącu (marcu), że jest bardzo mała liczba zleceń? (Wielkopolska)

10.03.2026 08:28

Dla kierowców za godzinę oczekiwania 20zł ,za spóźnienie godzinne Orlen żąda od kierowcy 100 zł.Czy to jest ok?
    B.K.

25.07.2025 21:21

Stabilna, solidna firma o ugruntowanej pozycji na rynku. Wszystko zgodne z umową, jasne przejrzyste warunki współpracy. Zdecydowanie polecam!
    taxi

03.02.2026 12:56

5 pln za km i 50 za godzine postoju
    Irek

09.02.2026 14:26

5 zł za kilometr? Czy 1zł za kilometr? To w końcu jak to jest bo różnie tu piszą.
    Marcin

06.02.2026 16:23

Mam pytanie do szefostwa, czy można powalczyć ze zleceniodawcami, żeby pasażerowie przed wejściem do samochodu nie palili tych śmierdzących papierosów? Od dzisiaj wożę ich z uchylonym szyberdachem
    meskal

25.01.2026 07:29

Jako podwykonawca dla kilku firm mam pytanie do firmy Cargo Speed, wynikające z analizy dwóch aktualnych ogłoszeń. W ofercie pracy na samochodzie firmowym widełki wynoszą 10–15 tys. zł, natomiast w ofercie na własnym samochodzie (gdzie kierowca ponosi koszty paliwa, amortyzacji i serwisu) widełki to 10–14 tys. zł. Proszę o wyjaśnienie, gdzie znajduje się ekonomiczny sens takiego modelu i jaki jest „haczyk”, skoro odpowiedzialność i koszty po stronie kierowcy są wyraźnie większe, a potencjalny zarobek — niższy. Dodatkowo warto doprecyzować, jak w praktyce wygląda rozliczanie kilometrów dojazdu i powrotu oraz zasady modyfikowania zleceń po ich przyjęciu przez kierowcę, ponieważ z doświadczenia wiem, że bywa to źródłem nieporozumień. Myślę, że transparentna odpowiedź będzie cenna dla przyszłych kandydatów.

25.01.2026 07:50

Ogłoszenia mają charakter wstępny i informacyjny – ich celem jest pokazanie orientacyjnych widełek oraz dostępnych modeli współpracy. W przypadku oferty na samochodzie firmowym, szczegółowe informacje dotyczące wynagrodzenia, zasad rozliczeń, zakresu obowiązków oraz organizacji pracy są przekazywane na kolejnym etapie rekrutacji, po wstępnym potwierdzeniu zainteresowania ze strony kandydata. Model na aucie firmowym jest nowym projektem który wcześniej nie był stosowany w branży transportu pracowników kolei. Różnice pomiędzy modelami (auto firmowe vs. własne) wynikają z odmiennych struktur kosztowych, odpowiedzialności oraz form współpracy, które każdorazowo są dokładnie omawiane indywidualnie z kandydatem.

28.07.2025 13:16

Pracuję w Cargo Speed od półtora i naprawdę dobrze mi się tu pracuje. Ekipa jest solidna, auta nowe i bezawaryjne, więc wszystko idzie sprawnie. Firma dba o kierowców i pracowników, jest dobra komunikacja i normalne podejście do ludzi. Rozwija się i widać, że idzie w dobrą stronę. Polecam.👍👍👍
    Bartek

30.08.2025 20:56

Co to znaczy ze auta nowe i bezawaryjne skoro jestes na umowie b2b ze swoim autem? Czyżby zarząd pisał sobie komentarze?
    Łukasz

19.01.2026 10:37

Jeździsz ich autem na B2B? Pytam bo sam się zastanawiam. Wszyscy piszą o 1zł za 1km a jakie są realne zarobki jeżdżąc ich autem?
    P-ń

18.01.2026 21:41

Widzę, że moje poprzednie pytania o tym jak się pracuję jakie zarobki,ile faktycznie się zarabia miesięcznie za ile godzin spędzonych za kółkiem są usuwane to nie najlepiej świadczy
    Stanisław

03.11.2025 10:08

Czytam te komentarze i zastanawiam się czy w to wdepnąć. Oferta standard 1 zł za km. Ciekawi mnie tylko ten zapewniony wypoczynek po każdym kursie. Mnóstwo komentarzy mówi o tym, że dyspozytorzy tego nie respektują. Co o tym myśleć?

07.01.2026 00:12

Dokładnie tak jest a dyspozytor .Powie ci jedziesz - mówie nie to nie będę ci dawał zleceń
    P-ń

18.01.2026 16:08

Witam to jak jest w tej firmie można zarobić jeśli tak to ile i za ile godzin czy km miesięcznie.A auto własne bo w ogłoszeniu jest , że oferują..?
    Weronika

25.07.2025 08:52

Codziennie, kiedy przekraczam próg biura, wiem, że jestem częścią czegoś naprawdę wartościowego. Pracuję w środowisku, które inspiruje, wspiera oraz daje przestrzeń do rozwoju. To miejsce, gdzie liczy się człowiek, jego pomysły, energia i zaangażowanie. Zespół, z którym mam przyjemność współpracować, to grupa niezwykle kompetentnych, ale przede wszystkim życzliwych i zaangażowanych osób. Jest to miejsce, do którego przychodzi się z przyjemnością, gdzie praca ma sens, a ludzie są największą wartością. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć: to naprawdę świetne miejsce do pracy!

25.07.2025 09:03

Dziękujemy za opinię!
    Borsuk

11.01.2026 20:19

Nie ma takich miejsc pracy jak w tym sztucznym komentarzu😂😂😂 macie ludzi za kompletnych idiotów????
    Michał TFS

20.11.2025 09:18

#DyrektorOperacyjny
    Stanisław

04.11.2025 21:28

No a co z licencją na przewóz osób? W ogłoszeniu nie ma słowa o tym a chyba jest potrzebna?

27.10.2025 11:46

Witam wszystkich, CSI to najgorsza firma z wielu z którymi miałem styczność. Niestety wszystkie obcinają koszty gdzie się tylko da. Stawki są zaniżane, pierwszy raz spotkałem się z określeniem "dolot", "dojazd". Trzeba to uwzględniać z dyspozytorem za każdym razem. W ciągu miesiąca to dużo kilometrów. Biznes opiera się na pośrednikach, każdy z nich zabiera sobie część stawki. Kierowcą zostają później grosze. Niestety praca wymagająca i niepewna w perspektywie czasu. Dużo firm pada, traci zlecenia i co wtedy??. Współczuję wszystkim kierowcą których się oszukuje i wykorzystuje. Zarobić to jedno, opłacić ZUS, podatki i amortyzacje auta to drugie.
    #KierowcaKatB

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Cargo Speed International?

Kontakt - Cargo Speed International Sp. z o.o.

Gen. Jana Henryka Dąbrowskiego 6 87-100 Toruń

Branża główna: Transport zbiorowy i komunikacja miejska

26.07.2025 19:33

maxx

14.08.2025 10:33

może zamiast pytać przy każdej opinii to się wysilisz i zadzwonisz
    Seba

25.07.2025 09:00

póki co współpraca idzie bardzo dobrze, pieniądze zawsze na czas, nie ma na co narzekać panie z administracji i z rozliczeń zawsze bardzo pomocne przy wystawianiu faktur, super kontakt z paniami z hr, polecam

25.07.2025 09:04

Dziękujemy i do zobaczenia na trasie!
    Need4Speed

25.07.2025 08:54

Pracuję z Cargo Speed International już jakiś czas i szczerze mówiąc – nie mam na co narzekać. Wszystko jest poukładane jak trzeba. Trasy jasno rozpisane, zero niedomówień, a kontakt z dyspozytorami – konkret i kultura, zawsze można się dogadać. Nikt nie robi problemów o pierdoły, a jak coś się dzieje, to zawsze pomagają rozwiązać sprawę na spokojnie. Największy plus? Kasa zawsze na czas. Bez kombinowania, bez wypraszania – jak trzeba, to jest. A panie z rozliczeń? Złoto! Pomocne, wszystko wytłumaczą, nawet jak człowiek coś pomyli w papierach. Generalnie – dobra robota, fajni ludzie i uczciwe warunki. Oby więcej takich firm na trasie!

25.07.2025 08:57

Bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii. Do zobaczenia na trasie!
    Dd

01.05.2024 14:19

Ile zarabia się na wożeniu maszynistów swoim autem I czy przelewy na czas
    Driver

21.07.2025 22:23

Gdzie BA liczonej jest po prostej do domu. Przecież samochód to nie helikopter

22.07.2025 08:57

Nie po prostej tylko najkrótszą trasą. Skoro kontrahenci tak nas rozliczają to proszę mi powiedzieć jak my mamy rozliczać? Rozumiem , że lepiej jest wracać trasą szybszą, bezpieczniejszą mimo że dłuższą ale tak jak napisałem wcześniej nikt nam za te dodatkowe km nie zapłaci.

21.07.2025 10:32

Pracuję w firmie od kilku lat i jestem bardzo zadowolony. Dobra atmosfera, szacunek do pracownika.
    kierowcaWRO

21.07.2025 10:10

Pracuję jako kierowca od kilku miesięcy. Na plus na pewno szybki kontakt z dyspozytorami – jak coś się dzieje na trasie, to nie ma problemu z reakcją. Zlecenia są różne – czasem krótkie, czasem dłuższe, ale da się zarobić, jak się jest dyspozycyjnym. Wiadomo, nie wszystko zawsze jest idealne, ale generalnie jak się człowiek dogada, to da się normalnie pracować.

20.07.2025 15:35

Merytorycznie opisując -myjnia,czyszczenie tapicerki na bieżąco -niepełne rozliczanie -stawka -rozrzucone zlecenia 24h -zmiany w zleceniach -niepewnosc co do wyniku miesięcznego -spanie na raty -dyspozycyjność 24h To główne wady tej pracy. Jeżeli je zaakceptujesz to praca dla ciebie jeżeli nie to tylko masz problemy

16.07.2025 16:40

Artur nie wypowiadaj się bo jesteś dyspozytorem albo cargo ci życie uratowalo i teraz bredzisz Stawki są od lat takie same(zlotowka) i od lat każde zlecenie jest obcięte z uwagi na optymalizację drogi powrotnej.Premia to 10gr.i otrzymasz ją jak jesteś w stanie brać wszystko bez względu na zmęczenie o każdej porze dnia i nocy.Jak będziesz odmawiał to musisz liczyć się z zemstą w postaci braku zlecen Na dodatek wozisz ludzi po 12 godzinach pracy i zalecam kupic maskę tlenową Pozdrawiam

20.07.2025 15:07

Pranie tapicerki,myjnie tym też firma powinna się zainteresować i rekompensować. Co do opinii negatywnych to piszą prawdę rozczarowani a nie beznadziejni lub kierownicy.Moze jest szansa by coś zmienić bo aktualnie jest wyścig optymalizacji który odbija się na kierowcach
    Prawda

18.07.2025 08:19

Płacą ale kroją kilometry i albo się godzisz albo rezygnujesz.W rzeczywistości razem z premią 10 gr.to max złotowka za km w rozliczeniu miesięcznym

24.06.2025 13:36

Pracuję w CSI od roku i nie mogę powiedzieć złego słowa. Umowa oraz warunki współpracy od początku są jasne. Niejednokrotnie powtarzane przez różnych pracowników. Wypłaty wynagrodzenia zawsze w terminie. Polecam współpracę!
    Zdzich

09.10.2023 11:43

Witam, ile hm trzeba wyrobić aby zarobić obiecane 5000 - 7000 zł / miesiąc w Poznaniu? Jakie sa warunki pracy? Ile płacą za 1km?
    MIKI

23.03.2024 03:08

No sytuacja jest dokładnie taka jak opisujesz. Nie masz innej pracy bierzesz Tą. Ale na busie lub nawet na taxi zarobisz przy tej dyspozycyjności więcej. Robota nie warta świeczki. Jedynym problemem jest stawka , tyle i aż tyle. Czekamy jak podpiszą nową umowę z Lotosem , oby stawka wzrosła bo nie zostanie kamień na kamieniu tutaj ...
    Marco polo

04.04.2025 22:03

Dobrze napisałeś ewentualnie mały ZUS to może by było 4000 netto za i tyle kilometrów jeżdżenia to jest masakra powiem tak...
    byly pracownik

20.02.2025 01:22

zapytanie do pracodawcy. czy wysylacie kursy swoim kierowca, wiedzac ze dany kierowca jest niewyspany? czy dzwonicie po nocy wiedzac ze dany kierowca odmowil wykonania kursu, bo niebylby w stanie jego wykonac,a mimo to dzwonicie czy by jednak nie pojechal?

20.02.2025 20:06

Rozumiem że mam do czynienia ze specjalistą z branży IT?
    Nicknic

25.03.2025 19:20

Dajcie se spokój nic tam nie działa i nie będzie działało

22.01.2025 19:58

Jeśli ktoś chce zacząć współprace -odradzam - płacą na czas. Ale stawka 1 zł postój 20 zł. Gdzie zysk.Ostatni miesiąc Pozdrawiam
    Dawid

07.03.2025 21:26

Zgadzam się z twoja sugestia, przecież gdyby nie my to ta firma by nie istniała, chcą ciąć koszty ale nie takim sposobem!!!

25.03.2025 10:30

Czyli dalej(usunięte przez administratora).! Rolka papieru toaletowego więcej kosztuje , jak dają za kilometr
    Pawel

30.11.2024 05:36

Praktyki najgorszych firm taxi.Dbaja o swoich a ty masz ochlapy.Zrywasz się w nocy i dzień za grosze
    Joker

06.02.2025 23:36

Krótkie trasy powinny być ryczałtowe.

24.03.2025 06:53

Bardzo dobry przykład to wspópraca z firmą GTV która zabrała nam długie zlecenia

11.03.2025 11:08

Panowie i Panie, jakie ubezpieczenie wykupujecie na auta? Tak jak na taxi czy inne?

13.03.2025 13:18

No właśnie czekam aż ktoś,kto jeździ dla Cargo odpisze.Wiadomo,że ubezpieczenie dla taxi jest drogie (5000-10000) przynajmniej tyle w tym roku mam do zapłacenia.Jeżdżę tylko z kolejarzami na taxi nie mam czasu.Wiem,że sporo ludzi płaci zwykłe OC.

13.03.2025 19:50

Ok, podobnie jak taxi, ale chodzi o wysokość OC, czy jest podobnie?
    Wojtek

12.03.2025 13:30

Dzień dobry, czy można u Was pracować tylko kilka dni w tygodniu, głównie weekendami?
    Mycka

27.01.2025 11:14

Ale wy tu pierdoły piszecie. Zawsze negatywne opinie wystawiają byli pracownicy którym wszystko nie pasuje. Ja też miałem odradzane kiedy chciałem rozpocząć współpracę z firmą i dobrze że poszedłem za tym czego chciałem a nie posłuchałem innych. Tak naprawdę gdyby było źle to by nie było kierowców a ludzi w firmie pracuje od (usunięte przez administratora). Dramy i problemy zdarzają się w każdej firmie a takie negatywne opinie dotyczą każdej jednej jaka się na tym goworku znajduje. Szukasz fajnej pracy i lubisz jeździć to będziesz miał fajnie, jesteś problematyczny to w każdej pracy znajdziesz problem. Jeżdżę 6 mscy i żadnych problemów niema. Kursy są, wypłaty są na czas. Masz jakiś problem to dzwonisz o załatwiasz. Chyba że problem jest w tobie to wtedy firma nie pomoże. Robota jest spoko a te opinie negatywne są bardzo z (usunięte przez administratora) wzięte. Ale nie polecam bo więcej kierowców to mniej pracy dla mnie ????
    Mycka

28.01.2025 23:16

Nigdzie nie napisałem że mam jakikolwiek problem z firmą, za to widzę że Ty masz trudności z rozumieniem tekstu pisanego czy czytaniem ze zrozumieniem więc spieszę z wyjasnieniem. Problemy zdarzają się w każdej pracy i jeśli takie występują w mojej, wtedy dzwonię do firmy i wspólnie je rozwiązujemy. Komunikacja to podstawa i jeśli mam jakis problem to o nim mówię otwarcie a nie pisze anonimowe opinie. Oczywiście nie twierdzę że ty kłamiesz, może po prostu nie masz jaj żeby stanąć na wysokości zadania i załatwić swój problem.

24.01.2025 16:01

Brak zleceń od kilku dni.Dyspozytorzy twierdzą, że nie ma zleceń.Rozmawiam z kolejarzami (jeżdżę od ponad dwóch lat) i mówią, wożą ich do pracy nowi kierowcy.Tsk firma postępuje z ludźmi, którzy byli punktualni,brali wszystkie kursy nawet te po kilka kilometrów, żeby być w porządku.A teraz mają cię gdzieś,bo dają swoim nowym kierowcom.Wstyd tak prowadzić firmę.

20.01.2025 14:28

Witam, Jakie warunki stawka i postój
    bogdan

23.01.2025 14:54

Warunki kiepskie? Firma oferuje 16 tyś netto, jak rozumieć kiepskie warunki? Chodzi o ilosc kilometrów czy o co? Czy o czas pracy?

24.01.2025 10:25

Własna działalność = koszty ZUS+paliwo+auto Kto ci oferuje netto 16000 zł Na tyle to możesz wystawić fakture

20.01.2025 08:48

Jaką jest obecnie stawka i postojowe

Zostaw merytoryczną opinię o Cargo Speed International Sp. z o.o.