ECO4PLANET

• Skierniewice
  • Ciechanów

5. Opinie o ECO4PLANET

Opinie o ECO4PLANET Warszawa

Nie przegap nowości o ECO4PLANET!

Maja

16.01.2024 12:49

Trafiłam tu przypadkiem a zostałam na dłużej :) Świetni ludzie, fajna atmosfera w biurze i fajne pieniążki :)
    Dagmara

15.01.2024 23:24

Największym atutem tej firmy jest super ekipa, podczas pierwszego dnia się tu odnalazłam i czułam jakbym kilka lat tu pracowała
    Włoch

15.01.2024 23:17

Wszystko uczciwie i rzetelnie przedstawione na rozmowie kwalifikacyjnej, wiesz dokładnie co robisz i za ile, super
    Zalewski

15.01.2024 23:15

Na początku byłem przerażony brakiem podstawy. Na wszystko trzeba sobie samemu zapracować. Teraz uważam że lepiej być nie może :) + służbowe auto, dostęp do szkoleń
    Roberto

15.01.2024 23:11

Bardzo ciekawa praca z ciekawym zespołem :)
    Tajfun

15.01.2024 23:04

Jestem mega zadowolony z tej pracy. Jest ciekawa i dobrze płatna, czego chcieć więcej ?
    Kejt

15.01.2024 22:46

Bardzo wiele się nauczyłam w tej firmie i ciągle uczę się czegoś nowego. Polecam tym co lubią się rozwijać a nie stać w miejscu
    Guuttek

15.01.2024 22:33

Miałem szereg wątpliwości czy ta praca jest dla mnie. Teraz nie żałuję że spróbowałem. Na początku było ciężko ale teraz naprawdę polecam!!
    Damakris

15.01.2024 22:19

Atmosfera w pracy bardzo sprzyjająca. Dużo szkoleń organizowanych przez pracodawcę. Co do pracy nie mam zastrzeżeń, ile zarobię danego miesiąca zależy tylko i wyłącznie ode mnie, jeśli chce żeby to była niezła kwota to musze spiąć (usunięte przez administratora) i ruszać do działania :)

15.01.2024 21:04

Pomimo początkowych niepewności i niepowodzeń firma mnie nie skreśliła. Polecam, po kilku tygodniach nabierasz coraz większej wprawy przekładającej się na coraz większe zyski, finalnie po kilku miesiącach zarabiasz prawdopodobnie więcej niż kierownik w twojej poprzedniej pracy;)
    MarcinW

15.01.2024 20:21

Wszystko super :) jestem zadowolony z obecnej pracy. Pracuje już 2 lata i nie mam zamiaru zmieniać. Biuro

15.01.2024 16:38

Naprawdę interesująca robota za bardzo dobre wynagrodzenie
    Thorn

15.01.2024 16:01

Chciałem tu przyjść do pracy na 3/4 miesiące podreperować domowy budżet a leci mi już 2 rok i nie myślę o zmianie pracy na żadną inną ;)
    Michał

15.01.2024 11:12

Jestem bardzo zadowolony z pracy handlowca. Miła atmosfera, fajne pieniążki i dobre warunki pracy :)
    Catek

15.01.2024 10:31

Praca handlowca nie jest dla każdego ale jeśli znajdzie się własny sposób to zarabianie dużych pieniędzy przychodzi z łatwością. Polecam spróbować :)
    Tosia

15.01.2024 10:02

Świetnie się tu pracuje, przyjacielska atmosfera i dobre wynagrodzenie!
    mucha2333

15.01.2024 00:36

Profesjonalna firma i etycznym i mega profesjonalnym podejściem do klienta. Współpracownicy jak i kadra zarządzająca zawsze służą pomocą i dobrym słowem. Dodatkowo pracownik ma możliwość ciągłego doszkalania i zwiększania kwalifikacji. Klienci są zadowoleni, bo spotkali na swojej drodze uczciwych i rzetelnych doradców , którzy za wszelka cenę chcą pomóc głownie tym najbardziej potrzebującym. W swoim portfolio firma ma wiele wzruszających historii w których pomogliśmy osobom na skraju ubóstwa. Czynione dobro wraca ze zdwojoną siłą. ;)
    Łysy

14.01.2024 21:53

Serdecznie polecam każdemu kto ma czas i szuka pomysłu na siebie, tu za pomocą licznych szkoleń zobaczysz jak zarabiać fajne pieniądze
    Batman96

14.01.2024 21:28

Wszystko super. Pieniążki zawsze na czas. Fajna ekipa
    Grytsak

14.01.2024 20:47

Praca tutaj to super doświadczenie. Wielu rzeczy można się nauczyć i poznać interesujących ludzi :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ECO4PLANET?

Kontakt - ECO4PLANET

Warszawa

Thomas

14.01.2024 20:05

Tyle co tutaj przez rok to jeszcze w żadnej innej firmie się nie nauczyłem, zdecydowanie nie każdy się nadaje bo musisz dużo myśleć sam, niby masz nad sobą szefostwo ale jednak to od ciebie zależy czy i ile zarobisz. Jeżeli jesteś samodzielny i zależy Ci na sukcesie to z pewnością nie pożałujesz
    Alicja

14.01.2024 19:47

Wszystko super. Pracuje w biurze już pół roku i nie mam żadnych zastrzeżeń :) bardzo pozytywni ludzie
    Peter

14.01.2024 19:04

Pracowałem tam w zeszłym roku i chociaż nie odnalazłem się w tej branży i po 2 miesiącach zmieniłem to wydawała się przyzwoita firma
    Mateusz

14.01.2024 18:14

Pracuje około pół roku na stanowisku handlowca, polecam tą pracę. Oczywiście nie jest to praca dla każdego, jeżeli stresuje Cię rozmowa z obcym człowiekiem to może być Ci ciężko, teraz po czasie jestem w stanie rozpocząć rozmowę z każdym ;)
    Bobek

14.01.2024 17:59

Nie mam nic do zarzucenia, wszystko uczciwie przekazane podczas rozmowy rekrutacyjnej. Wszystko jest jasne i przejrzyste

14.01.2024 16:57

Może nie powinienem tak pisać ale uważam że to naprawdę łatwa i przyjemna praca biorąc pod uwagę ponadprzeciętne zarobki. Świetna atmosfera jest największym plusem w tej firmie według mnie
    Mikołaj

14.01.2024 15:56

Bardzo efektywna praca ;D jeśli tylko chce Ci się pracować na pewno osiągniesz sukces !
    Nico

14.01.2024 15:41

Pracuje od roku jako handlowiec i jak dotąd nie mam jakichkolwiek zastrzeżeń
    Olaxxys

14.01.2024 12:46

Pracuje w biurze na cybernetyki. Jestem zadowolona z tej pracy, miła atmosfera w biurze, wsparcie na różnych płaszczyznach ze strony szefostwa :)
    Sylwia

14.01.2024 12:06

Jestem zadowolona z pracy w tej firmie, praca jest różnorodna a zespół bardzo pomocny
    Maniek

14.01.2024 11:20

Praca dla tych którzy umieją zorganizować sobie swój czas i pracę samemu a nie liczy na prowadzenie za rączkę. Praca ciekawa i dobrze płatna, polecam.
    Witek

14.01.2024 09:40

Polecam !!! Praca ciekawa i dobrze płatna
    Larry

13.01.2024 23:16

Brak zastrzeżeń, jestem zadowolony z pracy :)
    handlowiec

13.01.2024 23:00

Bardzo ciekawa praca z bardzo ciekawymi osobami. Codziennie możesz nauczyć się czegoś innego. Pracuje jako handlowiec już 2 lata. Wielu rzeczy się nauczyłem, zdobyłem naprawdę duże doświadczenie. Szefostwo organizuje sporo szkoleń. Służy pomocą, szanuje pracownika. Polecam
    Bartosz

13.01.2024 22:51

Jeśli umiesz czasem pomyśleć sam to jest praca dla Ciebie, tutaj poniekąd sam jesteś sobie szefem i nikt za ciebie nie zrobi twojej roboty. Miła atmosfera i fajne pieniądze
    Korzon

13.01.2024 22:27

W pracy dużo się dzieje i otrzymujesz za to duże pieniądze jeśli chce Ci się pracować :)
    Dawizuz

13.01.2024 21:01

Świetna praca dla pomysłowych osób :D to ile zarobię zależy tylko ode mnie, prowizję od podpisania umowy są ekstra :D
    Gosia

13.01.2024 20:29

W końcu znalazłam pracę do której przychodzę z uśmiechem na twarzy :) Fantastyczni ludzie, mnóstwo pozytywnej energii. Polecam :))
    Karina

13.01.2024 17:35

Ciekawa i rozwijająca praca. Wspierające szefostwo :)
    Agnieszka

13.01.2024 17:11

Atmosfera w biurze naprawdę przyjemna. Młody, wspierający, energiczny team. Szefostwo dba o pracowników

Zostaw merytoryczną opinię o ECO4PLANET