ECO4PLANET

• Skierniewice
  • Ciechanów

5. Opinie o ECO4PLANET

Opinie o ECO4PLANET Warszawa

Nie przegap nowości o ECO4PLANET!

Julia

19.01.2024 12:30

Jestem pracownikiem eco4planet od kilku miesięcy. Od początku jestem zadowolona z pracy. Atmosfera w pracy bardzo przyjemna. Dobre warunki pracy
    Misiek

19.01.2024 09:16

Ciekawa praca na przejrzystych warunkach i z dobrym wynagrodzeniem
    Jacek

19.01.2024 07:25

Bardzo dobrze wspominam pracę w Eco4Planet. Pracowałem tam ponad rok jako handlowiec. Wiele rzeczy się tam nauczyłem które przydają mi się teraz podczas prowadzenia własnej działalności. Polecam jeżeli masz chęć podjąć uczciwa pracę za uczciwe pieniądze, warunki jasne i przejrzyste i pełne wsparcie przełożonych w razie jakichkolwiek problemów.
    Kuba

18.01.2024 22:54

Jestem mega zadowolony że odważyłem postawić na taką pracę a nie „ciepłą posadkę” na etacie
    Jaco

18.01.2024 22:51

W końcu znalazłem pracę z której jestem zadowolony. Ekstra ludzie, bardzo ciekawa praca i fajny pieniądz
    Dorota

18.01.2024 22:20

Fajna, ciekawa praca. Warunki pracy da klarowne
    Robert

18.01.2024 21:14

W uczciwy sposób można zarobić fajną sumkę pieniędzy. Atmosfera super, pieniądze na czas. Polecam.
    Loluś

18.01.2024 21:12

Pracuje już dwa lata w eco4planet jako handlowiec i jestem szczerze zadowolony. Bardzo ciekawa praca w której można zdobyć ogromną ilość wiedzy i doświadczenia. Dużo szkoleń organizowanych przez górę jest jak najbardziej na plus.
    Zbych

18.01.2024 19:43

Polecam, z perspektywy pracownika terenowego. Bardzo fajne wynagrodzenie na zasadach przejrzystych prowizji i liczne szkolenia zapewnia Ci naprawdę fajną kasę. Oczywiście jeśli chociaż trochę się przyłożysz :)
    Demon

18.01.2024 15:24

Uczciwy pracodawca, fajne pieniądze i naprawdę ciekawa praca
    Łukasz

18.01.2024 14:09

Porządna firma. Płaci na czas, zadba o przeszkolenie pracownika i przełożeni zawsze pomogą z problemem
    Wiewiór

18.01.2024 10:48

Bardzo zgrana ekipa i liczne szkolenia ułatwiające pracę i osiąganie fajnych wyników finansowych
    Daria

18.01.2024 09:57

Wszystko ok. Szefostwo bardzo wyrozumiałe i pomocne. Stabilna, ciekawa praca :)
    John

18.01.2024 09:30

Bardzo dużo się nauczyłem w tej pracy (a ciągle tu pracuje więc dalej uczę się nowych rzeczy) praca jest ciekawa i dobrze płatna
    Krzysiu

18.01.2024 09:30

Praca na fajnych warunkach. Wszystko jasne i klarowne. Jestem handlowcem już od roku.
    Monika

18.01.2024 07:18

Jestem bardzo zadowolona, po prostu praca na uczciwych warunkach
    Jasiek

17.01.2024 23:23

Praca w młodym, energicznym zespole za naprawdę fajną kasę. Warto spróbować ;)
    Julcia

17.01.2024 23:13

Wszystko super. Bardzo dobrze mi się pracuje w takim zgranym zespole.
    Nicole

17.01.2024 22:45

Jestem naprawdę zadowolona z pracy w biurze na cybernetyki! Atmosfera świetna, warunki pracy na najwyższym poziomie. Wszystko jasne, klarowne. Polecam !!
    Eryk

17.01.2024 22:25

Zanim się tu zatrudniłem to odbyłem dwie rozmowy kwalifikacyjne u konkurencji. Wybrałem Eco4Planet ze względu na przejrzyste warunki współpracy oraz najwyższe prowizje, to była dobra decyzja, nie żałuję.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ECO4PLANET?

Kontakt - ECO4PLANET

Warszawa

Pola

17.01.2024 20:51

Bardzo ładne biuro, sympatyczni ludzie, przełożony nie wrzeszczy bez powodu, wypłata wysoka i w terminie, czego chcieć więcej?
    Misza

17.01.2024 17:51

Działam jako podwykonawca od 4 miesięcy i jest wszystko dobrze, kontakt ok, pieniądze w terminie
    Romek

17.01.2024 14:34

Polecam z poziomu pracownika, prowizje wysokie i terminowe oraz liczne szkolenia
    Bartek

17.01.2024 14:00

Na początku było mi ciężko ale nie żałuję że spróbowałem. Zdobyłem tutaj naprawdę spore doświadczenie. Atmosfera w pracy jest świetna.
    Patryk

17.01.2024 10:19

Pracuje od 7 msc na stanowisku handlowiec w południowej części Polski, polecam umowa jasna, bez żadnych kruczków i prowizja wyższa niż u konkurencji
    Marcin

16.01.2024 22:51

Uczciwe warunki współpracy, pracodawca nie owija w bawełnę i mówi jak to naprawdę wygląda podczas rozmowy rekrutacyjnej. Jestem zadowolony, pracuje na stanowisku handlowca
    Kinga

16.01.2024 22:44

W biurze panuje bardzo przyjacielska i ciepła atmosfera. Problemy rozwiązywane są natychmiastowo. Wszystko w porządku
    Roma

16.01.2024 22:32

Bardzo interesująca praca. Ludzie ekstra, pensja ekstra
    Yeti

16.01.2024 22:25

Mimo początkowych obaw nie poddałem się i jestem z siebie mega dumny bo teraz mam naprawdę super pracę
    Thor

16.01.2024 22:06

Pomimo że już tam nie pracuje to uważam że to naprawdę przyzwoita firma. Kiedyś miałem im więcej do zarzucenia ale z biegiem czasu i założeniem własnej działalności się dowiedziałem że nie wszystko da się zrobić tak jak kiedyś myślałem :D Reasumując spoko oferta bo można dużo zarobić a jakoś szczególnie się nie narobić (nie mylić z nic nie będziesz robił a zarobisz bo tak to też nie wygląda).
    klaudiar

16.01.2024 21:58

Pracuje w biurze już 2 lata. Jestem zadowolona z atmosfery panującej w biurze, tempa pracy oraz wynagrodzenia. Praca jest dobrze rozplanowana więc każdy wie co robić.
    Agatka

16.01.2024 21:34

Polecam aplikować zainteresowanym! Każdy znajdzie coś dla siebie
    Filip

16.01.2024 20:51

Polecam, firma uczciwa i rzetelna względem pracowników !!!
    Mario

16.01.2024 20:19

Moja pierwsz wyplata to był dla mnie ciężki szok ze można zarobić 4x tyle co w poprzedniej firmie. Polecam tym co chcą zacząć zarabiać prawdziwe pieniądze
    Grześ

16.01.2024 19:04

W końcu znalazłem pracę która mnie satysfakcjonuje! To duża zasługa wspierającego i pomocnego teamu
    Nico

16.01.2024 18:41

Nie spodziewałem się że tak bardzo spodoba mi się praca handlowca. Ustawiam sobie spotkania pod siebie, prowizja od podpisania umowy jest przyzwoita i świetne podejście pracodawcy do pracownika. Każdy jest traktowany indywidualnie. Polecam
    Lucas

16.01.2024 14:01

Praca jako handlowiec jest swego rodzaju wyjątkowa praca wymagająca poświęceń. Jednak myślę że za taką kasę warto się poświęcić
    Matik

16.01.2024 13:31

Praca wymagająca, szczególnie z początku zanim się wszystkiego nauczysz ale warto !
    Maja

16.01.2024 12:49

Trafiłam tu przypadkiem a zostałam na dłużej :) Świetni ludzie, fajna atmosfera w biurze i fajne pieniążki :)
    Dagmara

15.01.2024 23:24

Największym atutem tej firmy jest super ekipa, podczas pierwszego dnia się tu odnalazłam i czułam jakbym kilka lat tu pracowała

Zostaw merytoryczną opinię o ECO4PLANET