SWISS RECRUITER

• Krzyżanowice
  • Cikowice
  • Krzeczów

3. Opinie o pracodawcach Bochnia
  5. Opinie o SWISS RECRUITER SP. Z O.O.

Opinie o SWISS RECRUITER Bochnia

Nie przegap nowości o SWISS RECRUITER SP. Z O.O.!

Grzesiek M

29.12.2021 16:32

Solidna firma nic dodać nic ująć wszystko tak jak powinno być pozdrawiam
    Rafał

29.12.2021 14:47

Również polecam, wszystko jest tak jak było ustalane przed wyjazdem. Kontakt bardzo dobry, na odpowiedzi lub rozwiązanie problemów można liczyć natychmiast.
    Krystian W

29.12.2021 13:14

Serdecznie chciałbym polecić współpracę z Panem Marcinem i cała firma! Świetna organizacja pracy oraz pobytu w Szwajcarii od A do Z . Oferty pracy z bardzo dobrymi warunkami oraz zawsze można liczyć na jaka kolwiek pomoc . Korzystałem i nadal korzystam z usług tej firmy i jestem bardzo zadowolony . Pozdrawiam
    Karol Dekarz

29.12.2021 12:54

wszystko odbylo sie profesjonalnie i tak jak miało być. bardzo dobry kontakt. polecam
    David

29.12.2021 11:49

Polecam tą firmę bardzo żetelna i profesjonalna. Załatwiają wszystko od początku do końca . Pomagają w trudnych sytuacjach .
    Sławek

28.12.2021 21:31

Rzetelna firma, bardzo dobry kontakt oraz pomoc w organizacji pracy, pobytu. Polecam!!!
    Maniek

28.12.2021 21:05

Witam Chciałbym Bardzo Podziękować Panu Marcinowi Za Pomoc w Znalezieniu Pracy i Polecić Firmę. Zawsze Wszystko jest na czas. Jeśli Szukacie Pracy w Szwajcarii I Znacie się na Pracy w Swoim Fachu. To Tyko Firma Swiss Recruiter...Pozdrawiam Serdecznie.
    Andrzej

28.12.2021 19:55

Polecam. Bardzo porządna firma. Zawsze można liczyć na pomoc we wszystkich kwestiach.Polecam współpracę z Marcinem Można na niego liczyć w każdej sprawie,zaczynajac od znalezienia pracy, pomocy urzędowej oraz ogólne wsparcie podczas zatrudnienia.Nigdy się nie zawiodłem. Dzięki SWISS RECRUITER pracuje w Szwajcarii od maja i jestem bardzo zadowolony. Oferta pracy bardzo dobrze dobrana pod kątem umiejętności, doświadczenia i języka.
    Coyo

28.12.2021 19:45

Polecam firmę . Życzliwi , działają bardzo prężnie i uczciwie . W każdej chwili można liczyć na pomoc i doradztwo . Współpracujemy juz 2 lata i nie zamierzam szukać innych .
    Leszek

28.12.2021 18:15

Pracuję w tej firmie szef traktuje pracowników z szacunkiem i odpowiednio wynagradza za pracę konsultacji są wyrozumiali i nie sprowadzają człowieka do roli jednostki numrka w statystyce
    Wojtek mazury

28.12.2021 18:12

Krótko, zwięźle i na temat... Lepiej trafić się nie da! Chciałbym bardzo podziękować za wszystko. Jeszcze dobrzy ludzie istnieja na tym świecie.pozdrawiam serdecznie :)
    Marek.K

28.12.2021 14:49

Bardzo polecam.Rzetelna i profesjonalna współpraca,
    Adam Sz.

28.12.2021 14:38

Polecam. Bardzo porządna firma. Obsługa na najwyższym poziomie. Zawsze można liczyć na pomoc we wszystkich kwestiach. Nigdy się nie zawiodłem. Dzięki SWISS RECRUITER pracuje w Szwajcarii od sierpnia i jestem bardzo zadowolony. Oferty pracy zawsze bardzo dobrze dobrane pod kątem umiejętności, doświadczenia i języka.
    I.S.

28.12.2021 14:38

Polecam całym sercem współpracę z Marcinem. Można na niego liczyć w każdej sprawie, począwszy od znalezienia pracy, pomocy urzędowej w załatwieniu spraw oraz ogólne wsparcie podczas zatrudnienia.
    Albert

28.12.2021 14:00

Bardzo dobra firma, bardzo polecam konkretnie i solidnie. Bez żadnych obaw można aplikować i liczyć na szybkie załatwienie sprawy.

01.12.2021 17:44

To firma która prowadzi rekrutacje dla Szwajcarskich firm. Oni nie dają umów - prowadzą tylko rekrutacje. Umowe otrzymuje Pan bezpośrednio od pracodawcy Szwajcarskiego tj Szwajcarska umowa o prace z full świadczeniami. Pracuje dzięki tej firmie w Szwajcarii juz 2 lata i zawsze szybko znajdują mi prace jeśli kończy się jedna. polecam.

27.12.2021 13:09

Tak polecam .znam właściciela firmy i jak dotąd a jestem już poza granicami Polski 10 lat to pierwszy raz widzę żeby wszystko było tak uczciwie załatwiane a do tego dobra kasa więc nic tylko pracować . Ja dzięki nim mam stabilną pracę non stop w budowlance .wszystko się zgadza
    [email protected]

28.12.2021 13:30

Wspaniała i rzetelna firma. Polecam wszystkim fachowcom. Daniel Smętek
    Sławek

28.12.2021 13:21

konkretny gość rekrutuje. same konkrety nic na siłe. mają bardzo dobre oferty od firm do ktorych wysyłają. Wszystko jest ok i godni polecenia
    Tomek Mały

28.12.2021 13:13

Polecam. mega rzetelni i pomocni i tak to powinno wyglądać . Nie tylko zatrudnić i heja ale też pomagają jak ktoś ma problem w tym ciężkim kraju. Pracowałem cały 2021 rok w wsumie w 4 firmach z polecenia od nich i wszedzie wszystko było ok także polecam . Pracują tylko z dużymi markami w Szwajcarii nie z byle jakimi albanami .brawo
    Damian

28.12.2021 12:58

Polecam serdecznie tom firmę pomogli mi we wszystkim ,pracy ,dokumentach,mieszkaniu,a nawet pomogli finansowo na starcie kiedy Ina agencja mnie (usunięte przez administratora) i zastawiła na lodzie.Oni mi pomogli i dzienki nim mam pracę i zarabiam dzienkujie serdecznie za wszystko i polecam wszystkim którzy chcom przyjechać do Szwajcarii i zacząć pracę to tylko z tom firmom bo jest zaufana . Pozdrawiam serdecznie całom ekipę i wszystkiego najlepszego w nowym roku
    Adrianeq

28.12.2021 12:51

Moim zdaniem firma godna polecenia, zawsze jak się kontaktowałem z nimi to pomagali mi w trudnych sytuacjach, ogółem wszystko Si ???? Pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SWISS RECRUITER?

Mateusz

28.12.2021 12:41

Wszytko z tą firmą jest ok. Polecam każdemu kto chce się załapać na pracę w Szwajcarii. Wszystko tak jak jest omówione przez telefon się zgadza.
    Zdzisław

28.12.2021 12:36

Bardzo kompetentny rekruter,bez sciemniania, same konkrety.Polecam na 100%
    Pawel Wiwaaryk

28.12.2021 12:17

Firma Swiss Recruiter godna polecenia. Chcesz pracowac w CH napisz, zadzwon. Pan Marcin bardzo solidny, konkretny, slowny, wykazujacy duza dbalosc o zatrudnionych. Pomocny w roznych sprawach (kwaterunek, ubezpieczenie itd.)POLECAM!!!
    Karol

28.12.2021 12:02

Witam serdecznie polecam i zapraszam do współpracy mily kontakt opieka i pomoc do samego końca polecam
    Miro Kostuch

28.12.2021 11:46

Miałem problem z poprzednim biurem a tu mi szybko pomogli i bylem zadowolony z tych kilku miesiecy. Chetnie wróce w wakacje do pracy
    Karol Budzyn

28.12.2021 11:45

jako rekruterzy to najbardziej polecam ta firme w Szwajcarii. pracuje tu od 4 lat i dużo przeszedłem z innymi pseudorekruterami. Praca miala byc i nie bylo a tu mi Pan Marcin odrazu pomogl i dzieki niemu tak naprawde mam stala prace juz o 1.5 roku a jak cos potrzebuje to zawsze pomoga. Dzieki jeszcze raz i wszystkiego dobrego

Kontakt - SWISS RECRUITER SP. Z O.O.

Bochnia

Arek M.

28.12.2021 11:38

Chciałbym bardzo polecić firmę SWISS RECRUITER. Pomogli mi wyszukując dla mnie ofertę pracy, która spełniła moje oczekiwania. Pomagają od samego początku z każdą sprawą z jaką się do nich zwracam. Można liczyć na stały kontakt koordynatora Marcina. Jeszcze raz szczerze polecam i zachęcam do korzystania z ich usług.
    Mariusz Gil

28.12.2021 11:34

Polecam. muszą mieć bardzo duże kontakty skoro w jeden dzień dostałem ok 8 ofert z kilku biur a wczesniej pracy szukalem sam 2 miesiące. Dziekuje i pozdrawiam
    Daniel

28.12.2021 11:32

Pracuje dzięki Marcinowi od kilku sezonów i szczerze z całego serca polecam pracę poprzez ta firmę rekrutacyjna. Pozdrawiam serdecznie
    Robby1987

28.12.2021 11:32

polecam ! wszystko ok. pomocni
    Gruby

28.12.2021 11:26

Pełna profeska, pomoc pod każdym względem, Dziekuje Marcin, pozdrawiam
    Adam_ISHR AXE FX

28.12.2021 11:14

Współpracuje z firmą Marcina od początku mojej przygody ze Szwajcaria. Nigdy nie zostawił mni i mojego taty na lodzie mimo trudności na początku które nie wynikały z jego winy zawsze nam pomagał to nie tylko Firma to prawdziwy człowiek który ma serce ❤️ i duszę, polecam tą firmę dobrym Ludzią z duszą i charakterem bo jeśli ktoś Głowno od siebie daje i liczy na niewiadomo co i tylko wymaga to proszę nie tracić czasu Tak dobrej osoby jaką jest Marcin. Marcin jest dla mnie jak brat Polecam szczerze z całego serca...
    Mateusz I

28.12.2021 11:07

pracuje przez firmę od maja 2021 nie można nic powiedzieć , wypłaty są praca jest , pomoc w papierach tez się znajdzie ;) polecam
    Jan

28.12.2021 11:06

Slowni i rzetelni. Polecam współpracę z czystym sumieniem. Życzę wszystkiego dobrego na nadchodzący nowy rok. Jan
    Mati

28.12.2021 11:05

Witam. Co tu dużo mówić Polecam bardzo. Szybka konkretna odp jak i pomoc. Polecam serdecznie jeżeli ktoś chce wyjechac do Szwajcari. ????????????????????
    Mateusz

28.12.2021 11:04

Żetelna firma która organizuje pracę i nocleg w Szwajcari jestem bardzo zadowolony ze współpracy z tą firmą polecam każdemu!
    Leszek

28.12.2021 11:01

Śmiało polecam wszystko zgodne z ustaleniami.
    Wojtek

28.12.2021 10:58

Solidne i godne polecenia biuro rekrutacyjne mają wiele kontaktów z firmami Mam wielu kolegów pracujących w Szwajcarii którzy trafili na niekompetentnych rekrutantow
    Mariusz

28.12.2021 10:57

Bardzo przyjazna firma ,praca od zaraz wszystko na najwyższym poziomie.
    Rafał Ś.

28.12.2021 10:53

Witam, dziękuję bardzo za wszelką pomoc w całej organizacji pracy, zakwaterowania i kiedy tylko potrzebowałem jakiejś informacji czy pomocy to była ona zawsze w szczególności dziękuję bardzo Panu Marcinowi P. Rekruterowi z tej firmy w Szwajcarii, Pozdrawiam

Zostaw merytoryczną opinię o SWISS RECRUITER SP. Z O.O.

Oferty pracy - SWISS RECRUITER SP. Z O.O.

Trockenbauer Monter GK / Regipsiarz

Baden