SWISS RECRUITER

• Wiśnicz Mały
  • Krzyżanowice
  • Cikowice

3. Opinie o pracodawcach Bochnia
  5. Opinie o SWISS RECRUITER SP. Z O.O.

Opinie o SWISS RECRUITER Bochnia

Nie przegap nowości o SWISS RECRUITER SP. Z O.O.!

Piotr Kucaj

17.08.2022 10:17

Polecam!!! Co najbardziej wyróżnia to przede wszystkim szybka komunikacja. Pracuję w Szwajcarii od 4 miesięcy i póki co wszystko ok???? Szczerze polecam!!!!
Piotr Kucaj

17.08.2022 10:19

Wszysko ok!!!!????

17.08.2022 10:44

Dzięki Piotr . Powodzenia dalej ;-) !
Marek Kubisztal

09.08.2022 16:10

polecam jak najbardziej. dziekuje za pomoc ktorą uzyskałem bardzo szybko bo " zostaniu na lodzie". bardzo dobry kontakt i bardzo pomocne biuro. Pozdrawiam Marek
Bogus ;)

30.07.2022 17:59

Witam jak najbardziej polecam tą firmę rekrutacyjna. Pracowałem w częściej w niemczech na tak zwanym fescie ale wiadomo ze szwajcaria jest krajem w ktorym mozna duzo wiecej zarobic. Napisalem e-mail i nie było problemu załatwić firmy w moim (fachu) więc jest dobrze. Kto nie ryzykuje szampona nie pije. Życzę wszystkiego dobrego.

03.08.2022 13:32

dzięki Pani Bogdanie i powodzenia dalej !;-)
Cezmont

03.08.2022 12:35

Witam . Miałem przygodę z firmą od roku . Wszystko było ok do momentu kiedy zostałem rekrutanten dla szwajcarskiej agencji pracy TempoX gdzie polecił mnie Pan Marcin jako monter fasad . Po zabrania mi pieniędzy 2x za ubrania robocze Pan Marcin nie prowadził dalej juz że mną konwersacji .Wniosek jest mój taki ze nie wszystkie firmy dla których rekrutację prowadzi firma Swiss recruiter są OK względem pracownika . Pisze ta opiniie jako przestrogę dla potencjalnych klientów Swiss Recruiter .

03.08.2022 13:28

Szanowny Panie Cezary T . Bardzo dziękujemy za wpis który jest wynagrodzeniem tego jak dużo właśnie od roku dla Pana zrobiliśmy . Nie jedna osoba bez języka niemieckiego chciałaby otrzymać tak dobre (36 chf +18 diety !!!!!) oferty jak Pan i kolejne szanse po tym jak Pan również się nie sprawdzał. Niestety jest Pan kłamcą bo konwersacje z Panem prowadziliśmy non stop czyli do 15.07 a nawet tez dziś! po czym już Pan nie odpisał na nasze wiadomości . Dodatkowo również Pan (usunięte przez administratora) opinie publiczną dlatego że nikt nie pobrał Panu z tej firmy 2x za ubrania i to też Panu tłumaczyliśmy - niestety ze względu na brak umiejętności językowych Pan nie potrafi rozróźnić 2 pobrań tj " Abzug Berufsbekleidung 132 chf " i drugie pojęcie nie związane z tym co Pan myśli i twierdzi to " " Saldo letzte Abrechnung - 142,15 chf". Jest Pan osoba "najmądrzejszą " która nie przyjmuje do wiadomości że Pan się myli . Dodatkowo poprosiliśmy o odpowiedz Pana przełożonego na temat tej sytuacji i teraz poraz kolejny już potwierdził ze zostało pobrane 1x za ubrania w tyg rozliczeniowym 20.06.2022 - 26.06.2022 . Innych pobrań za ubrania u Pana nie stwierdzono . Dodatkowo jest Pan super człowiekiem który obwinia firme rekrutacyjną za to że pracodawca gdzie Pan wyraził zgode na prace rzekomo pobrał Panu 2x za ubranie ( śmiech). Czy to jest bład firmy rekrutacyjnej ? kolejne kłamstwo no ale tak to już jest z podobnymi osobami jak Pan które nie doceniają maksymalnej pomocy ( zbyt dużej) od firmy rekrutacyjnej. Nasza firma ze swoich obowiązków wywiązała sie w 100% wzorowo tj : otrzymał Pan bardzo dobre oferty pracy z dobrą stawką (zawsze ), dodatkowo kiedy Pan do nas napisał - otrzymywał Pan zawsze odpowiedź i pomoc ( cały czas od roku) także SZANOWNY PANIE CEZARY T....ann DZIEKUJEMY ! Nie mniej jednak życzymy Panu wszystkiego dobrego i naprawde dużo dużo pokory bo nie umiejąc języka niemieckiego ( przez to np staracił Pan poprzednią pracę a mimo to dalej Panu pomogliśmy i "zorganizowaliśmy" kolejną dobra pracę) wmawia Pan wszystkim innym którzy ten język od lat bardzo dobrze znają jak tłumaczyć własnie te odciągniecia które Pan sobie tłumaczy chyba po swojemu ;-) Reasumując jesteśmy przestrogą dla osob które tak jak Pan : - chciałyby pracować w Szwajcarii bez języka niemieckiego a mieć stawke / wynagrodzenie tak jak tu mają osoby z kilkuletnim stażem i językiem niemieckim - chciałyby być " niańczone" i otrzymywać odpowiedź i pomoc na każde zadane pytanie ( nawet w godzinach wieczornych poza pracą!!!!) mimo tego że odpowiedzi nie należą do firmy rekrutacyjnej tylko do firmy gdzie się pracuje bo przecież u nas się nie pracuje - my polecamy do firm Szwajcarskich - chciałyby otrzymywać dalsz szanse i dalsze b dobre oferty pracy mimo wcześniejszych nie powodzeń ! myśle że powinien Pan na drugi raz przemyśleć co Pan publicznie pisze bo na Pana miejscu byłoby mi poprostu wstyd ...wstyd i jeszcze raz wstyd....
Robert

27.07.2022 08:13

Ja również polecam pomoc w każdej chwili pracę która mi znaleźli jest bardzo dobra chociaż nie znałem języka miałem doświadczenie i dzięki nim udało się polecam .Robert -Glazmman-Stocker

27.07.2022 08:34

Dzięki Panie Robercie ! Pozdrawiamy serdecznie !
Damian

26.07.2022 06:46

Zdecydowanie polecam firmę SWISS RECRUITER, łamie ona wszystkie stereotypy agencji szukającej pracy. Po kilku dniach od wysłania CV byliśmy już w Szwajcarii w pracy. Pan Marcin zawsze udziela rzeczowej pomocy i wszystko jasno objaśnia co jest ogromnie ważną kwestią dla osób które nigdy nie były w Szwajcarii. POLECAM!

26.07.2022 09:55

Dzięki i życze dalej tak dobrej współpracy jak obecnie. Pozdrawiamy
Przemek - monter rusztowań

21.06.2022 20:10

Polecam z czystym sumieniem. Pan Grzegorz że Swiss recruter bardzo szybko załatwił nam pracę w Szwajcarii narazie jest wszystko ok -zawsze można liczyć na jego pomoc. Dziękujemy ????

02.07.2022 11:17

Pani Anno jeśli chodzi o zarobki to kwestia indywidualna ktora ustala pracownik z pracodawcą ( średnio 31-38 CHF / h ). Jeśli chodzi o wypłaty - Szwajcaria to bardzo dobry , uczciwy kraj i jeszcze się nie zdarzyło żeby ktoś polecony przez nas nie otrzymał wynagrodzenia ;-) Pozdrawiamy serdecznie

25.07.2022 06:53

dzieki Panie Przemku . Powodzenia dalej. Pozdrawiamy serdecznie
Piotrek Sz.

01.06.2022 20:21

Wsztsko jak najbardziej w porządku a nawet lepiej ! Człowiek od zadań specjalnych , mi i moim kolegom uratował skórę gdy poprzednia firma z ktorej sie zwalnialismy (usunięte przez administratora) nas z hotelem. Pan Marcin załatwił nam nocleg w 5 minut ! Tak samo jeżeli chodzi o pracę wsztsko jak najbardziej ok. Polecam firma godna zaufania !

25.07.2022 06:50

Dzieki Panie Piotrze ! Pozdrawiamy serdecznie

25.07.2022 06:52

wynagrodzenie w sektorze budowlanym jest różne tj ma na to wpływ stawka, ilość godzin oraz to czy możęmy pracować w soboty itp . Jednak średnie zarobki w sektorze budowlanym przy całym msc pracy to 5500-7500 tys chf brutto .
Damian B

24.07.2022 10:19

Witam. Polecam z czystym sumieniem współpracę z Panem Marcinem. W każdej sytuacji można liczyć na pomoc. Wszystko jest dopięte na ostatni guzik. Pozdrawiam i jeszcze raz polecam firmę Swiss Recruiter!!!

25.07.2022 06:49

Dzięki Panie Damianie. Życzymy powodzenia i do przodu . Pozdrawiamy serdecznie .
Mariusz

24.07.2022 13:18

Firma bardzo solidna koordynator bardzo pomocny polecam wszystkim

25.07.2022 06:49

Dzieki Panie Mariuszu Pozdrawiamy serdecznie
Andrzej

24.07.2022 13:26

Witam pracuję w firmie inovus koordynator Marcin bardzo sympatyczny pomocny doradzi w każdej sytuacji na pierwszy mój kontakt z Szwajcarią bardzo pozytywne wrażenie serdecznie polecam wszystkim tą firmę i prowadzącego Marcina jest najlepszy ???????? dziękuję za współpracę.

25.07.2022 06:48

Dzieki Panie Andrzeju. praca z wami to przyjemność . Pozdrawiam serdecznie .
Miro

24.07.2022 13:29

Bardzo ale to bardzo polecam współpracę z firmą Recruiter, i oczywiście. Panem Marcinem -- to odpowiednia osoba na tym stanowisku jest bardzo konkretny , pomocny i zaangażowany , podchodzi indywidualnie do każdego pracownika wyjaśnia wszystkie nieścisłości od reki bez odwlekania służy pomocą nie tylko w kwestii zatrudnienia . Jestem bardzo zadowolony z współpracy z panem Marcinem Cieszę sie bardzo że mogłem z nim nawiązać współpracę i go poznać. 100% perfekcji . I o to chodzi . Pozdrawiam panie Marcinie ????????????????

25.07.2022 06:45

Miro dziękujemy. powodzonka dalej ! pozdrawiamy
Patryk

24.07.2022 14:44

Polecam firmę Koordynator bardzo pomocny wszelkich zalatwieniach przed wyjazdem jak i w trakcie pracy

Dzięki Patryk pozdrawiamy

Oferty pracy - SWISS RECRUITER SP. Z O.O.

Pracownik drogowy - Strassenbauer

Baden

24000 - 34000 PLN / m

Paweł Kw.

24.07.2022 15:41

Podjąłem decyzję o wyjeździe do Szwajcarii w ciągu niecałego miesiąca. Wstępnie trafiłem na pośrednika chyba z Albanii. Na całe szczęście odezwał się Pan Marcin ze Swiss Recruiter i wszystko mi wytłumaczył, przeprowadził krok po kroku, wysyłał nawet filmik z miejsca zakwaterowania. Wszystko się zgadzało po przyjeździe. Podczas pobytu również mogę liczyć na pomoc firmy. Podsumowując jestem bardzo zadowolony i szczerze polecam współpracę! Pozdrawiam Paweł K.

25.07.2022 06:45

Dzięki Panie Pawle , Powodzenia dalej i mam nadzieje że wszystko się poukłada po myśli. pozdrawiam
Adrian- spengler

24.07.2022 20:14

Na poczatek napisze tak, jestes fachowcem w tym co robisz? Lepiej nie trafisz, prace zalatwiono mi w 1h, bedac juz w chf. Pan Marcin to człowiek ktory prowadzi to profesjonalnie pod każdym wzgledem. Polecam te firme i szczerze w zadna inna bym juu nie wszedl w chf. Zostaje tutaj bo to odpowiednie skrzydla na obczyznie. Jestem blacharzem jakosciowym z polskimi papierami. Oni nie maja, oni nie kombinuja, oni ogarniaja sercem prace dla Fachowcow. Wynagrodzenia bardzo dobre Kontskt i pomoc w chf bez zadnej dyskusji na 100% Polecam i zycze aby kazdy kto chce zasmakował tego o czym pisze. I nie chodzi tylko o prace czy kase. Walensee -Panie Marcin dzieki ???????????? Pozdrawiam całe swiss recruter :)????

25.07.2022 06:44

Dzięki Adrian. Powodzenia i dalej do przodu tak jak to ma miejsce teraz ! Pozdrawiamy
Jan

07.07.2022 11:32

Dzień dobry, czy jest możliwość otrzymania bezposredniego kontaktu do Pana Marcina?? Kontaktowałem sie z firmą jednak nie trafiłem na Pana:) a po lekturze tego forum chciałbym się właśnie z nim (z Panem) skontaktować.

07.07.2022 11:37

proszę bezpośdreni kontakt : [email protected] ;-)

04.06.2022 00:04

Witam Czy pracuje w SWISSRECRUITER pan Grzesio? Jeżeli tak to jak mogę się z nim skontaktować? Pozdrawiam

05.06.2022 10:34

Witam Marku . Podaje kontakt do Gregora : [email protected] oraz [email protected] . Serdecznie pozdrawiamy
Karol

30.05.2022 12:10

Witam po niedługim doświadczeniu z tą firmą mogę powiedzieć że jest solidna wszystkie rzeczy które były niezbędne zostały już zrealizowane przed wyjazdem m w dniu przyjazdu wszystko już na nas czekało hotel rejestracja bez żadnych problemów i nerwów. A jak pojawia się jaki kolwiek problem to Pan Marcin odrazu go rozwiązuję bez zbędnych pytań i przekładania tematu na inny dzień. Serdecznie polecam każdemu współpracę z tą firmą :)

31.05.2022 08:03

dzięki Karol , fajnie że jesteście zadowoleni ! oby tak dalej ! powodzenia ;-)
Piotr

30.05.2022 18:35

Super firma . Korzystam z pomocy Pana Marcina juz 4 rok . Jeden z nielicznych na rynku , który naprawdę zawsze służy pomocą , a sytuacje potrafią być różne . Szczerze polecam !!!

31.05.2022 08:03

dzięki Piotr ! praca z Toba to zawsze co rok przyjemność ;-) !

30.05.2022 19:04

Szczerze polecam współpracę z SwissRecruiter.Ofertę podjęcia zatrudnienia otrzymałem w ciągu jednego dnia od momentu dostarczenia dokumentów.Kontakt z biurem jest zawsze szybki i merytoryczny odnośnie wszelkich spraw związanych z pracą oraz pobytem w Szwajcarii , zachęcam fachowców do kontaktu i współpracy z SwissRecruiter .

31.05.2022 08:02

dzieki Marcin ! jak jest konkretny człowiek to i konkretnie szybko załatwiamy sprawe ;-) powodzenia !

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SWISS RECRUITER?

Stanisław

30.05.2022 20:15

Witam . Bardzo Dobrze mi się współpracuje. Na każde moje pytanie dostaje odpowiedź i nie ważne czy pytam wieczorem czy z rana. Bardzo Pozytywnie

31.05.2022 08:02

dzięki ! powodzenia i w kontakcie!
Sławek

30.05.2022 20:18

Prosty i przejrzysty sposób weryfikację kandydatów.Po przesłaniu absolutnego minimum dokumentów agencja kojarzy bezposrednio ze Szwajcarskimi podmiotami(mozliwość własnego wyboru nikt nic nie narzuca ) zakwaterowanie oraz umowa (załatwiane i podpisywane naturalnie przed wyjazdem).. Reasumując kompetentni ludzie z powołania bycia koordynatorem i rekrutem ,oddani swoim oobowiązkom zawsze chętni pomóc. Firma godna polecenia

31.05.2022 08:01

dzięki Sławku ;-) powodzenia dla Ciebie dalej !
Slavo

31.05.2022 06:20

Przez wiele lat pracowałem w kilku krajach Europy, również jako koordynator na terenie Belgii. Pan Marcin odpowiada mojemu wyobrażeniu osoby która się zajmuje właśnie jego zadaniem, nie bagatelizuje ani nie ignoruje problemów lub sytuacji dotykających ludzi którym pomógł znaleźć prace w Szwajcarii. Jest dostępny praktycznie 24/7.Służy poradą i pomocą. robi swoje. Dla mnie 10/10. Jeśli by ktoś pytał o Swiss Recruiter, mogę ze spokojnym sumieniem polecić do kontaktu.
Tomek

30.05.2022 21:27

Mogę z miłą chęcią polecić Swiss RECRUITER gdyż pracuje już z nimi drugi rok i nigdy nie było problemu z pomocą w jakiej kolwiek sytuacji. Problemu z pracą też nigdy nie miałem gdyż kończy się jedna zaraz jest już druga więc człowiek też się nie martwi że zostanie bez pracy,oby tak dalej a będziemy rosnąć w siłę...elo
Łukasz

29.05.2022 23:01

Po przygodach z pewna firma na terenie Niemiec, postanowiłem postawić wszystko na jedna kartę i spróbować swoich sił w Szwajcarii. Pierwszy kontakt z firma Swiss Receutier po prostu niesamowity. Sprawy b rekrutacyjne rozwiązane ekspresowo. Tak więc już po 3dniach od pierwszego kontaktu byłem w drodze do Szwajcarii. Uzyskałem nawet pomoc jak dopasować odpowiedni transport. A na każde moje pytanie uzyskałem rzeczowa i konkretną odpowiedź. Nawet w trakcie pobytu i pytań zawsze mogę liczyć na pomoc firmy. Takiego profesjonalizmu w podejściu do pracownika można tylko pogratulować. Sama praca rewelacyjna, wszystko przejrzyste. Pieniążki regularnie wypłacane przez szwajcarskiego pracodawcę. Zakwaterowanie świetne a widoki bezcenne. Z całą pewnością i zdecydowaniem polecam współprace z firma Swiss Recrutier. Na dziś to moja najlepsza decyzja w życiu. Pozdrawiam serdecznie

30.05.2022 09:24

dzieki! mam nadzieje że dalej wszystko będzie funkcjonowało ok jak teraz i będzie Pan zadowolony !

29.05.2022 23:05

Witam. Mój pierwszy wyjazd do pracy za granice i cieszę ze trafiłem na Swiss Recruiter Bochnia. Bardzo dobry kontakt z Panem Marcinem i jego pracownikiem, szybko odpowiadają na wszystkie pytania i dogrywają prace i wszystko co zwiazane z wyjazdem profesjonalnie. Smiało polecam i pozdrawiam

30.05.2022 09:23

dzięki i życze powodzenia ! w kontakcie

Kontakt - SWISS RECRUITER SP. Z O.O.

Bochnia

Sebastian Skrężyna

30.05.2022 09:09

Chciałbym napisać że Swiss Recruiter to zaufana firma na której zawsze można polegać . Spośród wielu pseudo firm którzy załatwiają pracę jest to najlepsza firma która niezaniedbuje ludzi którzy wyjeżdżają pierwszy raz i naprawde bardzo wszystkim polecam którzy mają zamiar podjąć pracę i wyjechac o to właśnie Swiss Recruiter. Pozdrawiam mocna 10 /10

30.05.2022 09:23

dzięki Sebastian ! ;-) dużo zdrowia i powodzenia !
Mariusz Ochal

23.02.2022 07:56

Pracuje 3 tygodnie . Póki co jest wszystko dobrze. Fajne zakwaterowanie , wszystko odbyło się profesjonalnie.

25.05.2022 15:39

Witam Pani Wando, ciężko pisać o konkretnym zakwaterowaniu, ponieważ w Szwajcarii zakwaterowanie jest wynajmowane przez pracodawce na dzień przyjazdu pracownika. Pracodawca zawsze stara się znaleźć lokum blisko pracy, w dobrych warunkach i w "rozsądnej" cenie, w zależności od dostępności. W Szwajcarii nie ma hoteli pracowniczych, zakwaterowanie jest wynajmowane w hotelach, pensjonatach lub u prywatnych osób (pokój, mieszkanie etc.) Z reguły wyżywienie nie jest zapewnione, oczywiście pracownik może zgłosić przed wyjazdem pracodawcy o znalezieniu "hotelu z wyżywieniem", ale jest to równoznaczne z dużo wyższą ceną. Można również zakwaterowanie znaleźć samemu.
Albert73

20.05.2022 21:24

Witam.czy istnieje mozliwosc zatrudnienia pomocnika budowlanego ze słabą znajomością niemieckiego a jesli tak to jak oscylują stawki godzinowe w tym zawodzie. Pozdrawiam

21.05.2022 09:52

Witam, sporadycznie mamy oferty dla pomocników. Takie oferty są krótkoterminowe i wolny wakat jest uzupełniany z dnia na dzień. Są to oferty przede wszystkim dla osób przebywających już w Szwajcarii z możliwością natychmiastowego podjęcia pracy. Zdarza się, że znajomość języka niemiecki nie jest wymagana - jeśli na danej, dużej budowie, pracuje bardzo dużo Polaków.
Piotr

28.04.2022 19:31

Dobra firma . Zawsze konkretnie i rzeczowo . Pan Marcin pomaga w każdej chwili i we wszystkich sytuacjach . Polecam z czystym sumieniem !!!
Pyru

20.04.2022 08:59

A ile średnio trzeba zapłacić za mieszkanie?

20.04.2022 09:28

500-800 chf . Mowa tu o zakwaterowaniu nie całym mieszkaniu
Krzysiek

07.04.2022 12:34

Polecam współpracę z SWISS RECRUITER, gdy skończyło mi się jedno zlecenie znaleźli praktycznie od razu drugie, gdzie jestem obecnie drugi miesiące i wygląda na to, że to będzie długie i stabilne zlecenie. Kontakt z panem Marcinem jest rzetelny, konkretny i stały. Nie zostawia zatrudnionych samym sobie. Pomagają w różnych sprawach. Dla zainteresowanych pracą w Szwajcarii polecam aplikować w SWISS RECRUITER, mają duże doświadczenie i kontakty na rynku pracy w Szwajcarii. Polecam!!! Krzysiek.

12.04.2022 08:33

dziekujemy Panie Krzysztofie. życzymy dalej powodzenia !
Jan.

07.04.2022 12:39

Witam wszystkich serdecznie. Bardzo ale to bardzo polecam Pana Marcina z tej firmy. Bardzo kompetentny i życzliwy. Dzięki niemu mam pracę zawsze pomocny. Z każdym problem można do niego napisać i po chwili problemu nie ma. Pozdrawiam

12.04.2022 08:33

Dziękujemy Panie Janie. Dalej życzymy wszystkiego dobrego jak do tej pory ! ;-)
Emil

07.04.2022 12:42

Jeżeli chodzi o Firmę Swiss Recruiter to mogę śmiało polecić zawsze staną na wysokości zadania aby załatwić dobry kontrakt bardzo dobrze płatny jak i pewny gdyż wiemy ze wiele rekruterow ma małe pojęcie jeżeli chodzi o Szwajcarię. Jeżeli ktoś ma ochotę rozpocząć przygodę w Szwajcarii w celach zarobkowych to tylko Swiss Recruiter . Pozdrawiam serdecznie

12.04.2022 08:32

dzięki Emil , wszystkiego dobrego i w kontakcie!
Lukasz

07.04.2022 13:23

Witam Pan Marcin pełen profesjonalistą, zawsze pod ręką, nigdy mnie nie zawiódł mimo tego ze przyznaje jestem trochę męczący ???? i chce mieć zawsze wszystko szybko wyjaśnione, szacun za cierpliwość i wyrizumialosc. Nawet z szefem Temporera potrafi ostro rozmawiać jeśli coś jest nie tak. Jestem pewien, ze jeśli pracować w Szwajcarii to tyłki współpracując z Marcinem. Dzięki za pomoc i naprawdę polecam bez żadnej sciemy

12.04.2022 08:32

dzieki Lukasz . życzymy dużo zdrowia i powrotu ;-)
Pyru

12.04.2022 00:40

Jak często zjezdżacie do domu, można chociaż raz w miesiącu?

12.04.2022 08:28

Witam, odnośnie zjazdów : nie ma narzuconych rotacji. Wszystko odbywa się indywidualnie np: - osoby które mają w Pl rodzinę najczęściej zjeżdżają co 3 tyg na tydzień - osoby które nie mają pilnych potrzeb w PL zjeżdżają wtedy kiedy im odpowiada - są też osoby które co 2-3 tyg zjeżdżają np na 3-4 dni Pracodawcy są elastyczni, nie ma z tym problemów .Trzeba tylko zgłosić pracodawcy taki urlop min. tydzień wcześniej. W razie pytań zachęcam do kontaktu : [email protected] Dobrego dnia !
przemo

12.04.2022 05:56

witam.Nie bylem przekonany do agencji pracy nigdy.Ale pistanowilem tez ptzez agencje znslezc prace.Skontaktowalem sie z p Marcinem,wyslalem C a następnego dnia zaczely sie telefony od pracodawcow.Odrazu podpisalem umowe i pracuje. Swiss recruiter mają konkretne,fachowe podejście do pracowników i nie czekasz tygodniami na odpowiedź bo to jest błyskawiczna reakcja z Ich strony.pozdrawiam i polecam Swiss recruiter ☺☺

12.04.2022 08:23

dzieki Przemo w kontakcie!
P.T. S.

07.04.2022 13:40

Firma pozytywna. Na luzie i bardzo konkretnie działają. Polecam.

08.04.2022 10:25

pozytywnie , szczerze i uczciwie ;-) Dzieki w kontakcie!
Daniel

07.04.2022 14:13

Witam wszystkich serdecznie. Bardzo polecam tą firmę, a szczególnie kontakt z Panem Marcinem super wszystko załatwione! nawet po zatrudnieniu super kontakt i pomoc w załatwieniu czy wytłumaczeniu wszystkich spraw , jest osobą rzetelną i godną polecenia jeszcze raz dziękuje.

08.04.2022 10:24

Tak Panie Danielu kontakt z nami zawsze jest przed, w trakcie jak i po zatrudnieniu ;-) Życzymy powodzenia i dobrego startu w poniedziałek w nowej firmie ;-)
PLayerPDG

07.04.2022 19:24

Kontakt z P. Marcinem bardzo szybki i profesjonalny. Konkrety były podane od początku, nie było żadnych niewiadomych, przez co mogliśmy bez obaw wyjechać do pracy. Wszystkie umowy i pozwolenia wysłane kila dni wcześniej. Firma do której trafiliśmy bardzo dobra, dbająca o pracowników, mimo wydatków, przychody są na bardzo wysokim poziomie. Polecam z czystym sumieniem Marcina, oby więcej takich uczciwych ludzi. Pozdrawiam Tomek

08.04.2022 10:22

Dzieki i mam nadzieję że wasza przygoda potrwa długo bo firma jest z was mega zadowolona ! Fachowcy! w kontakcie , pozdrawiamy

Zostaw merytoryczną opinię o SWISS RECRUITER SP. Z O.O.