SWISS RECRUITER

• Wiśnicz Mały
  • Krzyżanowice
  • Cikowice

3. Opinie o pracodawcach Bochnia
  5. Opinie o SWISS RECRUITER SP. Z O.O.

Opinie o SWISS RECRUITER Bochnia

Nie przegap nowości o SWISS RECRUITER SP. Z O.O.!

13.01.2022 11:45

Witaj na profilu SWISS RECRUITER SP. Z O.O.

Znajdziesz tutaj informacje o tym, jakim jesteśmy pracodawcą i co możemy zaoferować.

Staramy się być obecni wszędzie, gdzie są poruszane kwestie naszej firmy. Dlatego uważnie zapoznajemy się z komentarzami pozostawionymi w serwisie GoWork.pl. Wykorzystując ten środek komunikacji, chcemy przedstawić kompletny i rzeczywisty obraz pracy osób zatrudnionych za naszym pośrednictwem w Szwajcarii . Bardzo dziękujemy za wszystkie wpisy. Każdy komentarz jest dla nas ważny, a pozytywne opinie motywują nas do dalszej pracy i rozwoju.

Zależy Nam na merytorycznej wymianie zdań i wszelkiego rodzaju komentarze, które naruszają regulamin serwisu GoWork.pl i/lub Przepisy Polskiego prawa, mogą zostać zgłoszone do administratora z prośbą o weryfikację adresu IP, co może prowadzić do odpowiedzialności karnej.

Zapoznaj się z naszymi ofertami pracy i aplikuj już dzisiaj!

www: http://www.swissrecruiter.com
Aplikuj: https://swissrecruiter.com/aplikuj/

www: http://www.praca-szwajcaria.com

Aplikuj: http://www.praca-szwajcaria.com/aplikuj/

Kontakt:
[email protected]

Odwiedź nas na Facebooku , Instagram i polub nasz Fanpage !

Facebook: http://www.facebook.com/SwissRecruiter Instagram: http://www.instagram.com/szwajcariapraca/

Freundliche Grüsse

Bartek

05.03.2023 13:13

Polecam

05.03.2023 20:25

dziękujemy
Robert.D

29.12.2021 10:04

Witam wszystkich chciałem krótko opisać moją współpracę z firmą Swiss recruiter Bochnia. Wspolpracujemy razem od 3 lat ,wraz z kolegą znaleźliśmy ofertę pracy dla dekarzy ,pomimo braku języka niemieckiego ale za to z dobrym doświadczeniem na dachach postanowiliśmy spróbować, nasz pierwszy wyjazd rozpoczął się w czerwcu 2019r po dojeździe wszystko dograne w biurze z którym współpracuje Pan Marcin, mieli już dla nas przygotowane umowy i zostali nawet po godzinach ponieważ nie udalo się dojechać na czas , krotka rozmowa która tłumaczył trzeci kolega (był dołączony do nas jako team) znający język niemiecki i umowy podpisane. Druga sprawa to mieszkanie , biuro przekazalo nam adres , na miejscu wszystko super właściciel nawet zaproponował nam garaż na nasze stare audi z 1998r które mialo kilka wycieków :). Po spędzonym weekendzie w pięknym kraju nadszedł pierwszy dzien pracy , zajechaliśmy w 3 na budowę ,byla to duza budowa renowacja dachu i fasad na szkole dość spory budynek , kierownik budowy doprowadził nas do majstra przedstawiliśmy się i odrazu pokazał co bedziemy robic. Praca naprawdę wporzadku tempa nikt nie gonił bylismy bardzo zadowoleni. Z kolejnych miesięcy nie będę się już rozpisywał dodam tylko ze z Panem Marcinem można się kontaktować o kazdej porze dnia i nocy skubaniec odbiera telefonu i stara się jak najlepiej pomóc. Jeżeli praca nam się kończyła to następna była już załatwiona od następnego dnia wraz z nowym mieszkaniem itd. Naprawdę to jest niewiarygodne ze tak szybko można zacząć pracować w nowym miejscu.Ostatnia pracę która zacząłem w marcu 2020 kontynuuję do dziś i jak się nic nie zmieni to u mnie pozostanie tak samo. Pozdrawiam caly team Swiss Recruiter i zachęcam kolejnych pracowników do wysyłania CV . Robert

13.09.2026 14:26

Witam Panie Cezary . W sprawie rekrutacji oraz pomocy w uzyskaniu pracy w Szwajcarii prosze śmiało kontaktować sie na podane ponizej nr : ☎️Rafał +48 579206369 ☎️Ewa +48 786338217 ☎️Wiktoria +48 722715715 ☎️Ewelina +48 451288666 ☎️Wiola +48 579212910 ☎️Marlena +48 780 640 559 --------- 𝐒𝐖𝐈𝐒𝐒 𝐑𝐄𝐂𝐑𝐔𝐈𝐓𝐄𝐑 (𝐊𝐑𝐀𝐙. 𝟐𝟔𝟎𝟑𝟔) Od wielu lat łączymy pracowników z najlepszymi Szwajcarskimi firmami z sektora budowlanego. Zaufaj doświadczeniu🫶👌APLIKUJ TYLKO DO ZWERYFIKOWANYCH I LEGALNYCH FIRM KTÓRE BĘDĄ CIE WSPIERAĆ PRZEZ CAŁY OKRES TWOJEJ PRACY W SZWAJCARII🇨🇭💯🔝🤝
Cezary

13.09.2026 19:00

Bardzo dziękuję .
MAJOR

28.12.2021 15:03

Witam, pracowałem już w kilku krajach, ale pierwszy raz udało mi się trafić na tak życzliwą oraz konkretną firmę, w szczególności pracownika z którym miałem przyjemność nawiązać współpracę. Duże doświadczenie oraz życzliwość powoduję iż wszelkie niejasnosci/problemy, są wyjaśniane od ręki, a dla osób które zaczynają współpracę z Szwajcarią to bardzo istotny aspekt, również miałem kilka pilnych pytań nieco wybiegających poza zakres w którym oscylują, i pomimo iż to było poza godzinami pracy, pracownik był w stanie pomóc i rozwiązać problem. Podsumowując życzę wam, oraz sobie abyśmy jak najczęściej trafiali na takich ludzi, którzy wykonują swoją pracę z pasją oraz zaangażowaniem/ STANOWCZO REKOMENDUJĘ tom firmę, oraz tych ludzi i wiem że zostanę z nimi w stałej współpracy, bo nie tylko sprawdzają nas "pracowników", ale przede wszystkim i to dla mnie najistotniejsze "PRACODAWCÓW", wiec masz 100% pewności że wszystko będzie zgodne z początkowymi ustaleniami. Zero problemów z pracowadcom... wypłatami... STANOWCZE TAK, I POLECAM !!!
S&P500

02.12.2024 11:33

Я заплатил 420€ евро за полное трудоустройство в Германии,оказалось это компания мошенническая,человек который представился как менеджер отправил меня в черный список в Вайбере,и не отвечает в вацапе! Не верьте они мошенники!

02.12.2024 12:53

Уважаемый господин, 1. Мы не трудоустроим в Германию. 2. Я ни у кого не беру денег. 3. У нас нет «Вайбера» С наилучшими пожеланиями

27.12.2021 13:01

Na ich stronie są dane do kontaktu . Głównie działają na fanpage na Facebooku od 3-4 lat .tam jest podany mail i numer kontaktowy .można napisać - odrazu odpisują . Oni prowadzą rekrutację dla firm Szwajcarskich .nie mają nic wspólnego z wypłacalnością .to nie oni Cię zatrudniają , nie oni płacą , nie oni dają umowę .robi to twój pracodawca Szwajcarski . Mają bardzo duże kontakty z firmami w których prowadzą rekrutacja i potrafią załatwić pracę wtyk firmach w 2 h podczas gdy szukałem po innych firmach czy msc .na Facebooku mają same pozytywne opinie . Ale tak jak pisałem musisz rozróżnić kto to jest pracodawca a kto to jest firmą która prowadzi rekrutację bo to nie to samo .firmy dla których oni rekrutują od kilku lat to Szwajcarskie firmy i tam nie ma problemu z pieniędzmi .Sam pracuje od dawna z kolegami i wszystko jest punktualnie i bardzo dobry kontakt

Krystian

28.09.2026 14:31

Pani Ewelina pomogła mi znaleźć pracę przy montażu kuchni, w której po trzech miesiącach okresu próbnego dostałem stałą umowę na czas nieokreślony 🤞 Kontakt był stały, a pomoc oraz radę dostawałem za każdym raze, gdybtego potrzebowałem. Polecam serdecznie, sprawdzone biuro 💯
#Monter

29.09.2026 08:46

Panie Krystianie , Bardzo dziękujemy za miłe słowa, są dla nas źródłem motywacji ! Jeśli chodzi o profesjonalne podejście Pani Eweliny to po raz kolejny jest to potwierdzenie jej wspaniałej pracy i doświadczenia jakie posiada. Wszystkie osoby szukające prace w Szwajcarii zachęcamy do kontaktu z Panią Eweliną +48 451 288 666 ( również przez WhatsApp) . 🤝🤝🤝🤝
Sylwek

22.12.2025 08:49

Polecam. pracuje z biurem Swiss już 4 lata. Wesołych Świąt dla wszystkich pracowników Swiss

09.09.2026 23:14

Bardzo dziękujemy za miłe słowa, są dla nas źródłem motywacji ! Naturalnie pozostajemy w kontakcie 🤝🤝🤝🤝
Zdzisław Mały

22.12.2025 08:51

Polecam. Wszystko załatwione jak być powinno.

Petr

23.12.2025 20:02

Veľmi vás odporúčam a ďakujem, že ste mi tento rok pomohli nájsť si prácu. S pozdravom a veselé Vianoce!

E

23.12.2025 20:04

Najlepszy pracodawca !

Sylwek

30.12.2025 08:59

Polecam jak najbardziej współpracę z Swiss . Załatwili mi pracę w 1 dzien i do dziś jestem zadowolony. Pracuje juz 2 lata w Szwajcarii jako Dekarz.

04.01.2026 19:28

Kurek Mario

16.01.2026 18:24

bardzo polecam. Prze sympatyczna firma. Pozdrawiam całą ekipę i życzę wszystkiego dobrego w 2026 !

Oskar

06.01.2026 20:03

Polecam. zweryfikowani pozytywnie.
#Ogrodnik
Tomek.

25.01.2026 19:33

Znalazłeś pracę jako ogrodnik?

Norbi

27.01.2026 12:12

polecam , sprawdzeni . Jak ktoś chce prace w Szwajcarii to moment zorganizują a później można już samemu szukać na miejscu lub tez przez nich bo szybciej załatwią niż inni

El

31.01.2026 03:39

Czy jakieś aktualne oferty jako elektryk?od zaraz?

09.09.2026 23:13

tak Zachęcamy do kontaktu: 📧 [email protected] ☎️Rafał +48 579206369 ☎️Ewa +48 786338217 ☎️Wiktoria +48 722715715 ☎️Ewelina +48 451288666 ☎️Wiola +48 579212910 ☎️Marlena +48 780 640 559
Pawel

01.02.2026 08:35

jeśli szukacie prace dla dekarzy to tylko tutaj. po wysłaniu CV do 24 h miałem 3 oferty. Polecam kontakt z Panią Ewą. Pozdrawiam ślicznie

El

01.02.2026 15:15

Jakąś oferta pracy dla elektryków?elektromonterów bez języka angielskiego,niemieckiego.?

09.09.2026 23:13

Oferty pracy - SWISS RECRUITER SP. Z O.O.

Pracownik drogowy - Strassenbauer

Polecam z całego serca swiss. nr 1 w Szwajcarii. najlepsze biuro w Swiss
#MonterRusztowan

Kulabula

13.02.2026 13:59

Słyszałem bardzo dobre opinie o tej agencji. Miałbym pytanie ,czy agencja pomaga się tam dostać? W sensie organizacja busa później mogą jakoś z wypłaty ściągnąć czy raczej nie jest to możliwe? Pozdrawiam serdecznie wszystkich

09.09.2026 23:13

tak: Zachęcamy do kontaktu: 📧 [email protected] ☎️Rafał +48 579206369 ☎️Ewa +48 786338217 ☎️Wiktoria +48 722715715 ☎️Ewelina +48 451288666 ☎️Wiola +48 579212910 ☎️Marlena +48 780 640 559
Pawel J

21.02.2026 16:21

Polecam współprace z Swiss Recruiter. najlepsze biuro , najlepszy pośrednik w Swiss

Pawel

14.03.2026 16:47

Polecam SWISS !

Jakob

18.03.2026 21:04

dobro biuro , pozdrawiam wszystkich i polecam. Są rzetelni i zawsze pomagaja

Potencjalny operator

24.03.2026 20:43

Czy posiadają Państwo oferty dla pomocników budowlanych bez znajomości języka ?
#PomocnikBudowlany

09.09.2026 23:11

jesli ma Pan auto i jest Pan fachowcem to tak : Zachęcamy do kontaktu: 📧 [email protected] ☎️Rafał +48 579206369 ☎️Ewa +48 786338217 ☎️Wiktoria +48 722715715 ☎️Ewelina +48 451288666 ☎️Wiola +48 579212910 ☎️Marlena +48 780 640 559

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SWISS RECRUITER?

Jacek

30.03.2026 18:44

Witam. Pracę znaleźli mi bardzo szybko miałem kilka ofert. Częsty kontakt ze mną czy wszystko w porządku. Pracę mam na rok do przodu. Płatności co tydzień. Jestem pozytywnie zaskoczony i zadowolony agencja pracy.
#PracownikBudowlany

Damian

13.05.2026 20:21

Po 3 miesiącach żeby nie być kimś kto ocenia po 2 dniach mogę stanowczo polecić agencję Go Work a przede wszystkim Panią Ewelinę ponieważ z nią współpracuje. I serdecznie ją pozdrawiam
#Spawacz

09.09.2026 23:10

Bardzo dziękujemy za miłe słowa, są dla nas źródłem motywacji ! Naturalnie pozostajemy w kontakcie i przekażemy Pani Ewelinie tę świetną opinię o jej profesjonalnej i fachowej pracy. 🤝🤝🤝🤝

09.09.2026 23:11

tak dokladnie ;-) Zostawiam kontakt do Pani Eweliny jakby ktoś był zainteresowany jej pomocą : ☎️Ewelina +48 451288666
Kopacz

17.05.2026 17:01

Rewelacyjna współpraca

Kristoff

19.05.2026 15:40

Bardzo owocna rozmowa ,rzetelne załatwianie formalności i CV.Faktycznie odzywają się pracodawcy z zagranicy.👍😀
#Monter

Maro

26.05.2026 06:35

polecam jak najbardziej. Pomogli w sytuacji kiedy innych zabrakło. Będę polecał.

On

09.06.2026 09:37

Witam, pracuje ktoś ze Śląska?

09.09.2026 23:08

sporo ludzi ;-) Zachęcamy do kontaktu: 📧 [email protected] ☎️Rafał +48 579206369 ☎️Ewa +48 786338217 ☎️Wiktoria +48 722715715 ☎️Ewelina +48 451288666 ☎️Wiola +48 579212910 ☎️Marlena +48 780 640 559

Kontakt - SWISS RECRUITER SP. Z O.O.

Bochnia

Jozef

17.06.2026 20:45

Profesjonalne podejscie do zorganizowania pracy w Szwajcarii,wspolpracuje z firma od 3 lat i nie zawiodlem sie. Pelen profesjonalizm. Polecam .
#Stolarz

Szkuti

08.07.2026 22:41

Chcę dopytać o robote w tym kraju. Chcę zarobić trochę ,,grosza,, i zastanawiam się czy zaufać tym pośrednikom czy nie.. A korzystając z okazji chciałbym zapytać ,,starych wyjadaczy,, którzy uważają że zawód spawacz to nie zawód tylko styl życia... Czy faktycznie można tak sobie jechać do krainy Szwajcarii ,i od tak zarobić dużo kasy,aby na chleb nie brakło a i na życie starczyło??? Dzięki z góry za szczere odp. Pozdrawiam wszystkich swoich fach..ziomkow na emigracji ✌️🙂

09.09.2026 23:07

Zachęcam do kontaktu : 📧 [email protected] ☎️Rafał +48 579206369 ☎️Ewa +48 786338217 ☎️Wiktoria +48 722715715 ☎️Ewelina +48 451288666 ☎️Wiola +48 579212910 ☎️Marlena +48 780 640 559
Artuross

10.07.2026 09:17

Z pelnym przekonaniem polecam wspolprace z Pania Ewa ze Swiss Recruiter. Od pierwszego kontaktu wykazala się ogromnym profesjonalizmem, zaangazowaniem i swietna organizacja. Na kazdym etapie rekrutacji mogłem liczyc na szybki kontakt, jasne informacje oraz pelne wsparcie. Pani Ewa dbala o kazdy szczegol odpowiadala na wszystkie pytania i sprawiła ze caly proces przebiegl sprawnie oraz bez zbednego stresu. Na szczegolne wyriznienie zasluguje rowniez sposob w jaki prowadzi rozmowe. Spokojny, cieply i pelen zyczliwosci glos od pierwszej chwili budzi zaufanie i daje poczucie, że rozmawia się z osoba ktorej naprawdę zalezy na kandydacie. To drobny detal, ale dla mnie mial duze znaczenie i utwierdził mnie w przekonaniu, że trafilem w dobre rece. Dzięki jej skutecznosci i indywidualnemu podejsciu udało mi się znalezc odpowiednią pracę. To osoba ktora naprawdę angazuje się w swoją pracę i zalezy jej na sukcesie kandydata. Takich rekruterow spotyka się bardzo rzadko. Dziekuje za pomoc i z czystym sumieniem polecam wspolpracę kazdemu, kto szuka rzetelnego, kompetentnego i zaangazowanego wsparcia. Na koniec chcialbym podziekowax rowniez całemu zespolowi Swiss Recruiter. Dzieki profesjonalnemu podejsciu firmy moglem rozpoczac prace w Szwajcarii i wierze ze bedzie to poczatek dlugiej oraz owocnej kariery zawodowej. Z pelnym przekonaniem polecam Swiss Recruiter kazdemu, kto szuka sprawdzonego i rzetelnego partnera w znalezieniu pracy za granica.

09.09.2026 23:06

O jak miło. Dziękujemy bardzo. Zgadza się - Pani Ewa jest bardzo pomocna i to świetny fachowiec ! Pozdrawiamy serdecznie
Marcin M

15.07.2026 12:14

Z pełnym przekonaniem polecam to biuro pośrednictwa pracy. Współpraca od samego początku przebiegała profesjonalnie, sprawnie i w bardzo miłej atmosferze. Dzięki ich zaangażowaniu otrzymałem pracę na stanowisku elektryka, zgodną z moimi oczekiwaniami. Kontakt z pracownikami biura był bardzo dobry w szczególności z Panią Ewą która była moją prowadzacą w pełni profesjonalne podejście do pracowników– zawsze mogłem liczyć na pomoc, szybkie odpowiedzi i wsparcie na każdym etapie. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy i mogę polecić to biuro w 100% każdemu, kto szuka sprawdzonej pracy jako elektryk. Dziękuję za profesjonalizm i rzetelne podejście!

09.09.2026 23:06

Daniel

29.07.2026 05:19

W pierwszym roku w pracy w Szwajcarii moją decyzję, aby tam pracować W CAŁOŚCI uratowała Ewelina (Ewa). To był ciężki czas. 4 tygodnie pracy oraz 3 następne tygodnie czekania na pracę. Przebywałem w Szwajcarii i odpowiadałem na każde zapytanie, na każdy e-mail, na każdy telefon. Jednak nie było pracy. Jedynie rozmowy z Panią Eweliną (Ewą) uratowały mój pobyt. Teraz jestem już trzeci sezon w Szwajcarii. Panowie. Tylko język na poziomie B2, i przechodzicie na dużo lepsze stawki za godzinę, jeśli porównać je z zarobkami w Niemczech. Dopisek Kiedy będziecie dzwonić do biura proszę Was wybierzcie Ewelinę, która to w biurze ma ksywkę Ewa. Praca jej, jako rekruterka to konkret i szczera pomoc. Panowie, do zobaczenia w Denner... 🙂

09.09.2026 23:05

O jak miło. Dziękujemy bardzo. Zgadza się - Pani Ewa jest bardzo pomocna i to świetny fachowiec ! Dziękujemy również za Pana wizytę w biurze ! zapraszamy chętnie ponownie ;-) ! Pozdrawiamy serdecznie
Kuba

10.08.2026 22:19

Polecam , Pani Ewa (ładnie obcięta szatynka) profesjonalne podejście, pani Ewa potrafi pomoc w rozwinięciu skrzydeł oraz ma bardzo dużo konkretnych ofert z dobrych szwajcarskich przedsiębiorstw. Pozdrawiam i Polecam

09.09.2026 23:04

Janek

13.08.2026 11:45

Polecam biuro Swiss Recruiter, a szczególnie Panią Wiole. Zawsze miła i pomocna 💪🤝 udana współpraca

09.09.2026 23:03

Bardzo nam miło ! Dziękujemy za miłe słowa. Przekażemy Pani Wioli tę opinie która na pewno doda jej skrzydeł. Tak dobra opinia to potwierdzenie jej świetnie wykonywanej pracy na codzien. Pozdrawiam serdecznie
Maciek

13.08.2026 14:18

Z czystym sumieniem mogę polecić współpracę ze Swiss Recruiter, a zwłaszcza Panią Wiktorię, która niejednokrotnie pomogła szybko znaleźć pracę oraz zawsze była chętna do pomocy w każdej sprawie

09.09.2026 23:01

Panie Macieju Bardzo dziękujemy za miłe słowa, są dla nas źródłem motywacji ! Tak jak i Pan tak my jako cały team Swiss Recruiter doceniamy prace Pani Wiktorii a takie opinie tylko to potwierdzają ! Pozdrawiam serdecznie 🤝🤝🤝🤝
Karol

09.09.2026 22:53

Polecam w 100% . Jak do Szwajcarii to tylko przez Swiss.

09.09.2026 22:59

Michal91

15.04.2026 18:47

Z checianbyj z panatwem podja wspolprace ale tylko szwajcaria mnie interesuje

16.04.2026 08:12

Witam serdecznie ! Tak się składa, że specjalizujemy się w rekrutacji osób na stanowiska z sektora budowlanego. Prosimy o kontakt. Z przyjemnością pomożemy !
Kacper

12.01.2026 11:10

Solidna firma. Potrzebowałem pracy i się znalazła, bardzo szybko. Firma godna polecenia oraz ludzie pracujący tam są bardzo mili, pomocni a przede wszystkim kompetentni.💪

12.01.2026 12:55

Stempski Maciej

09.12.2025 11:17

polecam i dziękuje za pomoc w uzyskaniu pracy.

09.12.2025 12:49

Bogucki Jan

09.12.2025 11:19

Polecam zarówno Swiss jak i Excellent . nie ma lepszych temporar w Szwajcari

09.12.2025 12:48

Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Życzymy wszystkiego dobrego i naturalnie - pozostajemy w kontakcie !
MAJOR

09.12.2025 11:19

Hallo, ich kann diese Firma wärmstens empfehlen. Unsere Zusammenarbeit war von Anfang an hervorragend. Es war zwar nicht meine erste Personalagentur, aber definitiv eine der besten. Dass ich bis heute bei Fragen zu rechtlichen Bestimmungen stets zuverlässige, kompetente und schnelle Antworten erhalte, spricht meiner Meinung nach sehr für sie. Obwohl sie aktuell kein Geld von mir bekommen, sind sie nach wie vor sehr hilfsbereit. Das sagt viel über die Ziele dieser Firma aus: partnerschaftliche Beziehungen statt Geld, wie es bei den meisten Personalagenturen der Fall ist. Ich kann sie nur wärmstens empfehlen!
#MonterInstalacjiSanitarnych

09.12.2025 12:42

Vielen Dank!

Zostaw merytoryczną opinię o SWISS RECRUITER SP. Z O.O.