SWISS RECRUITER

• Krzyżanowice
  • Cikowice
  • Krzeczów

3. Opinie o pracodawcach Bochnia
  5. Opinie o SWISS RECRUITER SP. Z O.O.

Opinie o SWISS RECRUITER Bochnia

Nie przegap nowości o SWISS RECRUITER SP. Z O.O.!

Michał Czarnecki

02.02.2025 16:48

Super agencja polecam

16.02.2025 14:01

Dziękujemy Panie Michale za miłą opinie i pozdrawiamy serdecznie.
    Daniel Okular

02.02.2025 16:51

Agencja super polecam

16.02.2025 14:01

Dziękujemy Panie Danielu za miłą opinie i pozdrawiamy serdecznie.
    Tomek,Romek i Atomek

02.02.2025 17:22

Polecam Swiss Recruiter. Podchodzą bardzo profesjonalnie do pracownika, zawsze można liczyć na ich pomoc, co jest bardzo ważne w początkowych tygodniach pracy za granicą. 10/10

16.02.2025 14:00

Dziękujemy za miłą opinie i pozdrawiamy serdecznie.
    Marta

03.02.2025 08:24

Pełny profesjonalizm!!! Doskonała firma, bez zarzutu, rzetelnie i sprawnie działa ???????????????? cenię sobie współpracę!!!

16.02.2025 14:00

Marta - Dziękujemy za miłą opinie . Oby ta profesjonalna współpraca trwała długi czas. Też jesteśmy bardzo zadowoleni ! i pozdrawiamy serdecznie
    Piotr

03.02.2025 08:55

Polecam firmę z gwarancją stałej pracy w Szwajcarii.

Dzięki Piotr !
    Jarek

03.02.2025 12:08

Polecam, to są świetni profesjonaliści,którzy dbają o poleconych ludzi do firm zagranicznych i zapewniają pomoc i rozwiązywanie problemów . Bardzo jestem zadowolony ze współpracy z firmą Swiss .

16.02.2025 13:59

Dziękujemy Panie Jarku za miłą opinie i pozdrawiamy serdecznie.
    T.D

03.02.2025 14:45

Firma godna polecenia ????. Zawsze wszystko zapięte na ostatni guzik ????????.

16.02.2025 13:59

Dziękujemy za miłą opinie i pozdrawiamy serdecznie.
    Tomasz

03.02.2025 16:28

Firma na najwyższym poziomie,pełen profesjonalizm i rzetelność .Bardzo polecam Mistrz ciesielski Tomasz Patyk

16.02.2025 13:58

Chyba nie ma nic przyjemniejszego i nic bardziej budującego jak możliwość zrekrutowania Mistrza Ciesielstwa . Współpraca z takimi ludzi jak Ty Tomku to istny zaszczyt . Pozdrawiam serdecznie
    Łukasz G

03.02.2025 21:54

Swiss Recruiter to bardzo rzetelne i uczciwe Biuro Pośrednictwa Pracy.Marcin ze Swiss Recruiter jest bardzo obowiazkowym i miłym czlowiekiem ,który zawsze chętnie ,doradzi oraz pomoże w uzyskaniu podwyżki .Jest empatyczny zaangażowany.Pracuje przez Tą Agencje Pośrednictwa ponad 2 lata i dla tych co chcą naprawde pracowac bardzo polecam wspólprace z Nimi.A co najwazniejsze jest wypłacalna i uczciwa.Nigdy się nie zawiodłem.Pozdrawiam Serdecznie Łukasz G.

16.02.2025 13:57

Dzięki Łukasz za dotychczasową współprace ! Pozostajemy w kontakcie . Pozdrawiam hej
    Pawel

03.02.2025 23:34

Super firma wszystko tiptop szef mega pomocny bardzo polecam wspolprace

16.02.2025 13:56

Pawle - dziękujemy za miłą opinie i pozdrawiamy serdecznie.
    Jurek

01.02.2025 16:01

Najlepszy pośrednik na rynku. Super współpraca z Panią Eweliną

02.02.2025 12:44

Bardzo dziękujemy. Pani Ewelina to bardzo kompetentna osoba i jest nam bardzo miło kolejny raz czytając takie opinie które potwierdzają że jest osobą na odpowiednim miejscu. Pozdrawiamy serdecznie
    Kaczmarek Jan

01.02.2025 16:03

Dziękuję za pomoc kiedy już nikt nie chciał mi pomóc. Otrzymanie pracy w 3h to jakiś cud. Dziekuje jeszcze raz

02.02.2025 12:43

Panie Janie nie ma za co. życzymy powodzenia dalej i do przodu !. Pozdrawiamy i pozostajemy w kontakci
    Kris Szewczyk

01.02.2025 16:09

@Pracodawca dziekuje za polecenie . Polecam wszystkim. jak wyjazd do Szwajcarii to tylko przez Swiss. Jak będę zjeżdżał na święta to obowiązkowo wstąpie się odwdzięczyć ! dziękuje

02.02.2025 12:42

Dziękujemy pięknie !

Oferty pracy - SWISS RECRUITER SP. Z O.O.

Elektromonter / Elektryk

Oświęcim

22000 - 29000 PLN / m

Adek

17.12.2024 13:57

Witam serdecznie są oferty pracy jako monter rurociągów z rysunkiem izometryczny

21.01.2025 23:02

Witam Zachęcam do kontaktu telefonicznego : Ewelina : +48 45 128 86 66 , [email protected] . Pozdrawiamy serdecznie
    Spawacz "Schweißer"

17.12.2024 07:08

Witam. Czy mógłbym się wypowiedzieć jakiś spawacz na temat firmy? Jak wygląda jego praca i czy warto rekrutować do firmy Swiss.

21.01.2025 23:01

Monter

31.08.2024 20:38

Witam jestem zainteresowany pracą w Szwajcarii posiadam doświadczenie 3lata jako monter fasad w Niemczech język niemiecki komunikatywny posiadam własne auto na jakie stawki można u was liczyć

09.10.2024 09:04

Witam Zachęcam do kontaktu telefonicznego : Ewelina : +48 45 128 86 66 ( także przez (usunięte przez administratora) ) [email protected] . Pozdrawiamy serdecznie

02.12.2024 12:55

tak . Zachęcam do kontaktu tel Ewelina: +48722715715 Ewa : +48786338217 Rafael: +48579206369 ------------------------------------------
    Tomasz Cz

12.11.2024 12:28

Jedyne kompetentne i profesjonalnie działające biuro jakie spotkałem na swojej drodze zawodowej. Są to pomocni ludzie którzy wkładają bardzo dużo serca w to co robią !!! Z czystym sumieniem mogę Ich polecić a szczególnie Panią K.

02.12.2024 12:55

Panie Tomaszu , dziękujemy za miłą opinie i pozdrawiamy serdecznie.
    -Daniel

20.11.2024 15:31

Witam. Czy są jakieś oferty dla malarzy?

02.12.2024 12:54

MAJOR

28.12.2021 15:03

Witam, pracowałem już w kilku krajach, ale pierwszy raz udało mi się trafić na tak życzliwą oraz konkretną firmę, w szczególności pracownika z którym miałem przyjemność nawiązać współpracę. Duże doświadczenie oraz życzliwość powoduję iż wszelkie niejasnosci/problemy, są wyjaśniane od ręki, a dla osób które zaczynają współpracę z Szwajcarią to bardzo istotny aspekt, również miałem kilka pilnych pytań nieco wybiegających poza zakres w którym oscylują, i pomimo iż to było poza godzinami pracy, pracownik był w stanie pomóc i rozwiązać problem. Podsumowując życzę wam, oraz sobie abyśmy jak najczęściej trafiali na takich ludzi, którzy wykonują swoją pracę z pasją oraz zaangażowaniem/ STANOWCZO REKOMENDUJĘ tom firmę, oraz tych ludzi i wiem że zostanę z nimi w stałej współpracy, bo nie tylko sprawdzają nas "pracowników", ale przede wszystkim i to dla mnie najistotniejsze "PRACODAWCÓW", wiec masz 100% pewności że wszystko będzie zgodne z początkowymi ustaleniami. Zero problemów z pracowadcom... wypłatami... STANOWCZE TAK, I POLECAM !!!
    S&P500

02.12.2024 11:33

Я заплатил 420€ евро за полное трудоустройство в Германии,оказалось это компания мошенническая,человек который представился как менеджер отправил меня в черный список в Вайбере,и не отвечает в вацапе! Не верьте они мошенники!

02.12.2024 12:53

Уважаемый господин, 1. Мы не трудоустроим в Германию. 2. Я ни у кого не беру денег. 3. У нас нет «Вайбера» С наилучшими пожеланиями
    Bofzio

16.09.2024 18:31

Witam polecam firmę Swiss Recruter Firma zetelna szybko pomogli znaleźć pracę,interesują się osoba która wysyłają do pracy za granicę Od początku do końca monitorują Twoja pracę oraz pracodawcę u którego pracujesz Zawsze służą pomocą Polecam w szczególności panią Ewelinę fachowe podejście do pracy oraz pracownika Pozdrawiam Bogdan

09.10.2024 09:04

Dziękujemy Panie Bogdanie za opinie. Bardzo cieszymy się że jest Pan zadowolony. Życzymy dalej powodzenia i pozostajemy w kontakcie ! Cieszymy się również że Pani Ewelina bardzo dobrze , rzetelnie i profesjonalnie wykonuje swoją pracę . Wszystkim zainteresowanych pracą w Szwajcarii polecamy kontakt z Eweliną : +48 45 128 86 66 ( także przez (usunięte przez administratora) ) [email protected] . Pozdrawiamy serdecznie Pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SWISS RECRUITER?

Jakub

16.09.2024 19:04

Serdecznie polecam Swiss Recruiter, wszystko jest jak należy. Po rozmowie z Panią Eweliną praktycznie na drugi dzień miałem już 'w czym przebierać' jeżeli chodzi o oferty pracy. Fajne zlecenia dla konkretnych firm. Jeżeli szukacie pracy w Szwajcarii, na pewno Wam pomogą. Pozdrawiam cały zespół.

09.10.2024 09:01

Dzień dobry Panie Jakubie, Bardzo dziękujemy za miłą opinie. Tak - Pani Ewelina bardzo doświadczona osoba na tym stanowisko . Takie pozytywne opinie tylko motywują do dalszego dobrego działania. Wszystkim zainteresowanych pracą w Szwajcarii polecamy kontakt z Eweliną : +48 45 128 86 66 ( także przez (usunięte przez administratora) ) [email protected] . Pozdrawiamy serdecznie

09.10.2024 09:02

proces rekrutacji czasami trwa nawet kilka godzin . Zachęcam do kontaktu : Ewelina : +48 45 128 86 66 ( także przez (usunięte przez administratora) ) [email protected] .
    Sylwek.

30.07.2024 08:10

Witam. Jestem zainteresowany pracą w Szwajcarii. Posiadam wieloletnie (duże) doświadczenie w pracach remontowo- budowlanych (szpachlowanie, GK, malowanie i inne w kraju i za granicą). Mam prawo jazdy i własne auto. Niestety język niemiecki słaby choć kiedyś był komunikatywny ale kilkunastoletni okres nie używania go zrobił swoje. Gdyby była możliwość dołączenia do innej osoby lub ekipy byłbym wdzięczny.

30.07.2024 08:28

Zachęcamy do kontaktu tel . Zadzwoń lub napisz : Ewelina: +48451288666 [email protected] Dobrego dnia ????☀️

17.07.2024 19:32

Witam jakie macie stawki na Lakiernika samochodowy przemysłowy wszystko jedno 20 lat doświadczenia auto na wyjazd język prawie w ogóle.szukam pracy na minimum 2 lata

30.07.2024 06:52

z językiem " prawie w ogóle" niestety nie posiadamy ofert . Wymagany język niemiecki komunikatywny . Pozdrawiam serdecznie

29.07.2024 22:13

30.07.2024 06:49

Szanowny Panie Adrian Paletko. Na wstępie musze napisać że Nigdy Pan do nas nie aplikował a co dopiero mówić już o pracy przez naszą rekrutację .Nie znamy Pana , nie ma Pana u nas a bazie mimo to postaram się odnieść do Pana opinii zapewne dotyczącej kogoś innego , innej firmy lub nie dotyczącej nikogo a napisanej przez konkurencję do czego jesteśmy już przyzwyczajeni i co daje nam po raz kolejny informacje zwrotną że znajdujemy się w dobrym miejscu i nasz rozwój jest widoczny. Jesteśmy z tego dumni że ciężka praca całego zespołu przynosi z roku na rok większe niż zakładamy efekty. Swiss Recruiter to firma która prowadzi rekrutacje dla SZWAJCARSKICH PRACODAWCÓW . Swiss recruiter nie jest firmą która " organizuje " wycieczki do Szwajcarii , organizuje zakwaterowania i za nie odpowiada - NIE. Mieszkanie jest organizowane albo na własną rękę albo przez pracodawcę szwajcarskiego i nic tu do tego rekruter z Polski nie ma . Będąc na miejscu możliwości znalezienia pracy nawet samemu są bardzo duże . W okresie - sezon letni ofert jest dosłownie mnóstwo a pracodawcy w pierwszej kolejności zatrudniają osoby które są na miejscu w Szwajcarii (zmniejszenie ryzyko dojazdu pracownika) więc jeśli to się Panu nie udało to albo Pan nie próbował nic samemu albo po prostu Pana doświadczenie i kwalifikacje niestety są na Szwajcarie za małe... Swiss Recruiter nie jest gwarantem stabilności zatrudnienia bo głównie zależy to od pracownika , jego doświadczenia , zaangażowania i jego podejścia. Jako Swiss Recruiter posiadamy setki oferty pracy od naszych kontrahentów dla których prowadzimy od kilku lat z dużymi sukcesami rekrutacje. Życzymy Panu wszystkiego dobrego i powodzenia w przyszłości. Jeśli możemy w czymś pomóc - naturalnie zachęcamy do kontaktu telefonicznego . www.swissrecruiter.com
    Irek / dekarz

27.06.2024 15:59

Polecam bardzo. dziękuje za załatwienie pracy

07.07.2024 17:05

Bardzo dziękujemy i życzymy powodzenia !
    @jedrek

03.07.2024 13:30

Witam co ile sa zjazdy do domu ? I na jak długo się zjezdza

07.07.2024 17:05

Zachęcamy do kontaktu telefonicznego w celu omówienia szczegółów. Aplikuj : [email protected] Zadzwoń lub napisz : Ewelina: +48451288666 (także przez (usunięte przez administratora) Karina: +48780640559 (także przez (usunięte przez administratora) Rafał: +48579206369 (także przez (usunięte przez administratora) Gregor: +48579212910 (także przez (usunięte przez administratora) Artur: +48516355518 (także przez (usunięte przez administratora) Ewa : +48786338217 (także przez (usunięte przez administratora) Chcesz rozpocząć swoją przygodę z SZWAJCARIĄ POSTAW NA SPRAWDZONYCH

Kontakt - SWISS RECRUITER SP. Z O.O.

Bochnia

Wojtek

12.06.2024 09:07

Dzień dobry jestem zainteresowany z praca przy rozbiórkach z kolegą nie mamy prawa jazdy ale mój kolega bardzo dobrze dogaduje się po niemiecku czy jest możliwość żebyśmy we dwójkę wyjechali do pracy

19.06.2024 23:52

Zachęcam do kontaktu. https://swissrecruiter.com/aplikuj/ https://swissrecruiter.com/
    Zbyszek Łódź

07.07.2024 17:01

Polecam , bardzo dobry kontakt z Panią Eweliną.
    Andrzej

10.06.2024 13:47

A jak z pracą dla ogrodników bo też pojawiają się takie oferty Pracował ktoś?

19.06.2024 23:51

każdego tygodnia mamy sporo ofert dla ogrodników. Zachęcam do kontaktu, https://swissrecruiter.com/aplikuj/

19.06.2024 23:52

Panie Andrzeju posiadamy oferty pracy sezonowej jak i całorocznej. To Pan decyduje jak długo Pan chciałby pracować. Większość ofert jest długoterminowych.
    Damian

13.06.2024 13:20

Czy jest możliwość jechania do pracy przy rozbiórkach z bratem mój brat komikatywanie rozmawia po Niemicku ja tylko rozumiem polecenia ale nie rozmawiam bo niemiecku i czy na wyjazd jest potrzebne prawo jazdy bo z bratem nie mamy

19.06.2024 23:50

jak najbardziej tak. Zachęcam do kontaktu: https://swissrecruiter.com/ https://swissrecruiter.com/aplikuj/
    Bartek

13.06.2024 16:09

Czy jest możliwość dla młodych ludzi w pracach drogowych bez doświadczenia? Poziom niemieckiego raczej szkolny, angielski bardzo wysoki poziom

19.06.2024 23:50

niestety bez doświadczenia nie ma możliwości uzyskać pracy w Szwajcarii u klientów dla których prowadzimy rekrutacje. Pozdrawiam serdecznie .

09.05.2024 11:21

Wojtek K

09.05.2024 18:30

a ja polecam. są mega pomocni . Nie rozumiem tej złości. przecież pracujesz nie u nich . oni tylko prowadzą rekrutacje. no ale tak to jest jak zagranice jadą Ci co się później okazuje nic nie umieją . takim osobom pozostaje tylko płacz w Internecie.

11.06.2024 21:44

Dziękujemy Panie Wojtku . Pozdrawiamy serdecznie
    Michal

11.06.2024 19:38

A czy jest możliwość wyjechania do pracy bez prawa jazdy?

11.06.2024 21:44

witam Panie Michale. jak najbardziej tak. Zachęcamy do kontaktu. Aplikuj : [email protected] Zadzwoń lub napisz : Ewelina: +48451288666 (także przez (usunięte przez administratora) Karina: +48780640559 (także przez (usunięte przez administratora) Rafał: +48579206369 (także przez (usunięte przez administratora) Gregor: +48579212910 (także przez (usunięte przez administratora) Artur: +48516355518 (także przez (usunięte przez administratora) Ewa : +48786338217 (także przez (usunięte przez administratora) Chcesz rozpocząć swoją przygodę z SZWAJCARIĄ POSTAW NA SPRAWDZONYCH
    Andzej

11.06.2024 19:40

Czy są oferty pracy na rozbiorkach?

11.06.2024 21:43

witam Panie Andrzeju. jak najbardziej tak. Zachęcamy do kontaktu. Aplikuj : [email protected] Zadzwoń lub napisz : Ewelina: +48451288666 (także przez (usunięte przez administratora) Karina: +48780640559 (także przez (usunięte przez administratora) Rafał: +48579206369 (także przez (usunięte przez administratora) Gregor: +48579212910 (także przez (usunięte przez administratora) Artur: +48516355518 (także przez (usunięte przez administratora) Ewa : +48786338217 (także przez (usunięte przez administratora) Chcesz rozpocząć swoją przygodę z SZWAJCARIĄ POSTAW NA SPRAWDZONYCH

30.05.2024 07:54

Witam może ktoś podzieli się opinają na temat zarobków, chodzi mi o pracę na dachach płaskich. Z góry dziękuję

01.06.2024 07:12

witam dachy płaskie - stawki 34-38 chf na godzine / generuje to ok 4500-6000 chf netto ( ok 20 000 - 26 000 zł ) Zachęcamy do kontaktu. Aplikuj : przez nasz formularz : https://www.praca-szwajcaria.com/aplikuj/ [email protected] Zadzwoń lub napisz :780 640 559 , +48451288666 (także przez (usunięte przez administratora) Wszystkie pozostałe informacje , zagadnienia i pytania omówimy wspólnie w rozmowie telefonicznej po otrzymaniu Twojego zgłoszenia Chcesz rozpocząć swoją przygodę z SZWAJCARIĄ POSTAW NA SPRAWDZONYCH

30.05.2024 08:06

Witam jest możliwość znalezienia pracy na dachach płaskich mam doświadczenie przy rozkładaniu i grzaniu membrany przy obróbkach blacharskich posiadam również uprawnienia UDT na podesty ruchome. Język w miarę komunikatywny włoski

01.06.2024 07:10

witam jak najbardziej tak . Zachęcamy do kontaktu. Aplikuj : przez nasz formularz : https://www.praca-szwajcaria.com/aplikuj/ [email protected] Zadzwoń lub napisz :780 640 559 , +48451288666 (także przez (usunięte przez administratora) Wszystkie pozostałe informacje , zagadnienia i pytania omówimy wspólnie w rozmowie telefonicznej po otrzymaniu Twojego zgłoszenia Chcesz rozpocząć swoją przygodę z SZWAJCARIĄ POSTAW NA SPRAWDZONYCH

30.05.2024 08:01

Witam jest możliwość znalezienia pracy na dachach płaskich, mam doświadczenie przy rozkładaniu I grzaniu membrany, przy obróbkach blacharskich posiadam również uprawnienia i doświadczenie na podesty ruchome. Język wmiare komunikatywny włoski
    Dan

25.04.2024 10:35

Interesuje mnie praca jako gipser - tynkarz. Widzę że rekrutacja zdalna i jest tylko jedna rozmowa. To znaczy że od razu wiadomo czy zostanę przyjęty? Podobno praca długoterminowa. Na rekrutacji dostanę informacje na jak długo kontrakt bo zależałoby mi przynajmniej na rocznym.

25.04.2024 11:26

dzień dobry . Rekrutacja jest zdalna lub stacjonarna .Nigdzie nie ma tez informacji ze jest tylko jedna rozmowa. Podczas rozmowy telefonicznej chętnie odpowiemy na Pana pytania . Zachęcamy do kontaktu. Aplikuj : [email protected] Zadzwoń lub napisz : Ewelina: +48451288666 (także przez (usunięte przez administratora) Karina: 780 640 559 (także przez (usunięte przez administratora) Rafał: +48579206369 (także przez (usunięte przez administratora) Gregor: +48579212910 (także przez (usunięte przez administratora) Artur: +48516355518 (także przez (usunięte przez administratora) ----------------------------------------------------
    Piotr

24.04.2024 16:03

Witam czy ktoś pracuje w tej firmie jako glazurnik ,jak tak to ile mozna zarobić z dobrym niemieckim

25.04.2024 11:19

witam dobrym niemieckim stawki na w/w stanowisku to 35-38 chf na godzine . Zachęcamy do kontaktu by w rozmowie telefonicznej odpowiedzieć Panu precyzyjniej na pytania Aplikuj : [email protected] Zadzwoń lub napisz : Ewelina: +48451288666 (także przez (usunięte przez administratora) Karina: 780 640 559 (także przez (usunięte przez administratora) Rafał: +48579206369 (także przez (usunięte przez administratora) Gregor: +48579212910 (także przez (usunięte przez administratora) Artur: +48516355518 (także przez (usunięte przez administratora) ----------------------------------------------------
    Michał

16.04.2024 19:32

Chciałbym podzielić się moimi bardzo pozytywnymi odczuciami co do współpracy z firma. Konkretna oferta pracy, szybkie działanie, pomoc w każdej sytuacji niezależnie od dnia i godziny. Dodatkowo Pan Artur dzwoni często i pyta się czy wszystko w porządku czy nie potrzebna jest pomoc. Bardzo polecam bo ludzie są rzetelni i profesjonalni oraz pomagają w każdym przypadku nawet jeśli ktoś ma błache problemy. Polecam

17.04.2024 08:34

Witam. tak stawki 36-44 na stanowisko Strassenbauer to taka norma. Naturalnie górna granica jest przewidziana dla kandydatów z naprawdę top doświadczeniem i dobrym jezykiem niemieckim. Pokoje sa jednoosobowe

17.04.2024 08:35

witam Panie Michale , Bardzo dziękujemy za miło opinie dotyczącą pracy naszego rekrutera. Jest ona tylko potwierdzeniem że jakość i szybkość w działaniu to nasz dewiza . Pozdrawiamy serdecznie i przekazujemy Arturowi pozytywną opinie.
    Oskar

15.03.2024 16:56

Chciałem pozdrowić serdecznie team z firmy Swiss recruiter (Karina,Marcin). Zawsze profesjonalna pomoc, szybkie działanie, dobry kontakt. Bardzo pomocni w szukaniu (usunięte przez administratora) w Szwajcarii. Jeśli ktoś ma jeszcze wątpliwości czy wyjeżdżać za granicę za pośrednictwem, to trzeba je szybko rozwiać. Jestem w Szwajcarii od roku współpracując z firmą Swiss recruiter i mogę tylko wypowiadać się w samych pozytywach. Jeśli jesteś osobą kompetentna i szanujesz pracę zgłoś się do nich a napewno pomogą ci znalezsc pracę na twoim stanowisku. Pozdrawiam serdecznie Oskar.

18.03.2024 10:53

Dzięki Oskar. Współpraca z takimi osobami jak Ty to tylko przyjemność... Pozdrawiam serdecznie

02.04.2024 12:09

Dzień dobry. Staramy często się również pomagać w tematach "innych" jak te należące do rekrutera. Jeśli chodzi o ustawianie wizyt u lekarza to zazwyczaj ludzie radzą sobie samemu w takich sytuacjach bez pomocy rekrutera.

Zostaw merytoryczną opinię o SWISS RECRUITER SP. Z O.O.