SWISS RECRUITER

• Wiśnicz Mały
  • Krzyżanowice
  • Cikowice

3. Opinie o pracodawcach Bochnia
  5. Opinie o SWISS RECRUITER SP. Z O.O.

Opinie o SWISS RECRUITER Bochnia

Nie przegap nowości o SWISS RECRUITER SP. Z O.O.!

Monika

05.03.2023 17:03

Na stronie firmy znalazłam ogłoszenie na stanowisko montera rusztowań. W ogłoszeniu jest mowa na temat znajomości języka niemieckiego lub angielskiego. Na jakim poziomie jest wymagana jego znajomość? Czy chodzi jedynie o możliwość porozumiewania się z innymi osobami czy bardziej o język branżowy? Czy jest to warunek konieczny? Pytam bo w ogloszeniu jest tez informacja na temat codziennego wsparcia ze strony polskojęzycznego koordynatora

05.03.2023 20:23

Witam wymagany język komunikatywny tj trzeba zrozumiec podstawowe zwroty na budowie związane z pracą , materiałem i na nie odpowiedzieć .Obecnie mamy kilka duzych budów gdzie pracuje większa liczba osób z Polski więc także z j angielskim można otrzymać taką pracę . Zachęcam do kontaktu : - język niemiecki lub włoski lub francuski komunikatywny - minimum 3 lata doświadczenia Zainteresowane osoby : proszę wysłać cv bezpośrednio na nasz email : [email protected] lub przez nasz formularz : https://www.praca-szwajcaria.com/aplikuj/ CV powinno zawierać aktualny nr telefonu oraz zdjęcie Proszę również w mailu określić poziom języka oraz podać datę startu
Ewa

03.03.2023 19:43

Mój ojciec ma duże doświadczenie jako gipser, ale nie zna zbyt dobrze niemieckiego. A widzę, że w ogłoszeniu jest to wymagane. Czy podstawa wystarczy? Taka najprostsza komunikacja?

05.03.2023 11:05

bardzo proszę o kontakt mailowy ( [email protected] ) lub telefoniczny : +48516355518 . Wtedy będziemy mogli dokładnie odpowiedzieć na Pani pytanie. Gipser ( tynkarz ) to w Szwajcarii bardzo wymagające stanowisko i należy bardzo dobrze wspólnie przeanalizować doświadczenie kandydata jeszcze przed wyjazdem. Pozdrawiam serdecznie
Michał

04.03.2023 21:00

Nie będę się dużo rozpisywać. Konkretni ludzie, żadnych problemów, wszystko na najwyższym poziomie, bardzo pomocni, więcej takich ludzi, a każdemu będzie żyło się lepiej, w 100% polecam, współpracujemy od półtora roku, złego słowa nie powiem. Pozdrawiam Michał ????

05.03.2023 11:02

Dzięki Michał , pozdrawiamy serdecznie
Tomasz

04.03.2023 21:06

Pełen profesjonalizm , Pan Marcin pomaga w każdej sferze nie tylko zawodowej , nawet poświęcił swój prywatny czas w szukaniu mieszkania dla mojej ekipy ... Polecam bardzo

05.03.2023 11:02

dzięki Tomasz. współpraca z Tobą to czysta przyjemność. Dla takich profesjonalistów jesteśmy w stanie zrobić zawsze więcej ;-) i robimy to chętnie!
Michał PV

04.03.2023 21:15

Proces rekrutacji przebiegł szybko i pomyślnie. Pełen profesjonalizm i pomoc w odnalezieniu się w nowej rzeczywistości. Kontakt bardzo dobry, pomoc w różnych kwestiach. Z czystym sumieniem mogę polecić na start jak i długofalową współpracę. Pracowałem w różnych krajach i firmach, pierwszy raz spotkałem się z taką życzliwością i profesjonalizmem. 5/5

05.03.2023 11:01

dzięki Michał. współpraca z Tobą to czysta przyjemność... Powodzenia i pozdrawiam
Łukasz89

04.03.2023 22:02

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Agencją Swiss Recruiter.Po Zakończeniu pracy w innej agencji gdzie nie do końca wszystko było tak jak się umawialiśmy Marcin Rekruter znalazł mi natychmiast pracę za godną stawkę oraz przyzwoite warunki zamieszkania.Zawsze pomocny,wszystko wyjaśni.Wszystko zgodnie z umową jasne klarowne pieniądze na czas miła atmosfera w pracy i z szefostwem. I co najeażniejsze tak jak się umawialiśmy polecam agencję Swiss i Marcina bo jest na prawde w porządku facet.Słowny i kulturalny.Jak dla mnie w 100 % godna polecenia agencja !

05.03.2023 11:00

dzięki Łukasz , pozostajemy w kontakcie. Pozdrawiam serdecznie
Krzysztof

04.03.2023 22:14

Witam. O firmie można pisać dużo lub wcale . Dość powiedzieć rzetelne i w pełni profesjonalne podejście . Pmoc na każdym etapie, zarówno zawodowym jak i prywatnym. Szybkość kontaktu I duża doza cierpliwości. Takie cechy można spotkać już u niewielu pracodawców. Jestem bardzo zadowolony i ze spokojnym sumieniem mogę polecić . Pozdrawiam cały Zespół

05.03.2023 11:00

Krzysztofie dziękujemy za opinie ! Pozdrawiam Serdecznie
Adrian123

05.03.2023 09:33

Moja opinia odnośnie współpracy z panem Marcinem jest bardzo pozytywna, otrzymałem wiele porad i informacji odnosnie pracy i życia w Szwajcarii oraz ofert gdy byłem bezrobotny.Szczerze polecam i pozdrawiam.

05.03.2023 10:59

Adrianie bardzo dziękujemy za pozytywną opinie która nas tylko umacnia i dodaje większej motywacji w codziennym działaniu . Pozdrawiam serdecznie
Łukasz89

04.03.2023 21:41

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Agencją Swiss Recruiter.Po Zakończeniu pracy w innej agencji gdzie nie do końca wszystko było tak jak się umawialiśmy Marcin Rekruter znalazł mi natychmiast pracę za godną stawkę oraz przyzwoite warunki zamieszkania.Zawsze pomocny,wszystko wyjaśni.Wszystko zgodnie z umową jasne klarowne pieniądze na czas miła atmosfera w pracy i z szefostwem. I co najeażniejsze tak jak się umawialiśmy polecam agencję Swiss i Marcina bo jest spoko facet ????????????????????
Arek

03.03.2023 11:23

Witam. Czy mieliby Państwo oferte Pracy dla dociepleniowca na Elewacje 6 lat udokumentowanego doświadczenia. Niestety bez znajomości języka.

03.03.2023 14:34

witam na chwile obecna tylko z jezykiem niemieckim Polecam poszukać sobie kogos do team z niemieckim i ewentualnie aplikowac [email protected]
Grzesiek

02.03.2023 11:57

Witam, czy są jakieś oferty pracy dla pracownika budowlanego bądź operatora koparki lub wózka widłowego ze zmiennym wysięgiem z 4 letnim doświadczeniem bez języka niemieckiego

02.03.2023 12:51

witam na chwilę obecną oferty tylko z językiem niemieckim komunikatywnym proszę pytać od maj/ czerwiec w górę - wtedy będzie taka możliwość jeśli ma Pan dobre doświadczenie. ????osoby zainteresowane proszę aplikować bezpośrednio na mail ( nie odpisujemy na priv) [email protected] [email protected] [email protected] lub przez (usunięte przez administratora) : 516 355 518
B

15.02.2023 12:33

Jak można skontaktować się z szefem, pracownik niestety nie jest w stanie rozwiązać problemu.

15.02.2023 13:44

proszę opisać problem na [email protected] po czym nastąpi kontakt i spróbujemy rozwiązać problem
Tomek

10.02.2023 15:41

Witam, czy macie oferty na montera rur(pipefitter)? Angielski, prawo jazdy, auto i 5 lat doswiadczenia na roznych projektach.

11.02.2023 07:31

witam na chwilę obecną niestety takie oferty tylko z językiem niemieckim ale proszę aplikować a my chętnie zapytam firmę jeśli ma Pan faktycznie udokumentowane tak duże doświadczenie. proszę aplikować na maila : [email protected]

Oferty pracy - SWISS RECRUITER SP. Z O.O.

Pracownik drogowy - Strassenbauer

Baden

24000 - 34000 PLN / m

Mario

26.01.2023 11:12

Witam .Czy posiadacie Państwo oferte pracy jako malarz-szpachlarz?Dziękuję z góry za odpowiedź .Pozdrawiam.

26.01.2023 11:18

witam jak najbardziej tak . Na chwilę obecną oferty tylko z językiem niemieckim komunikatywnym
Mario

26.01.2023 17:07

Dziekuję bardzo za odpowiedź .Niestety nie znam znajomosci języka Niemieckiego,natomiast znam język Włoski -w stopniu zaawansowanym, oraz długoletnie doświadczenie w zawodzie -wykończenia wnętrz.Dziękuję pozdrawiam.
Karol2020

25.01.2023 19:57

Witam czy spawacz-ślusarz 20letnim stażem komunikatywny niemiecki ma szansę na pracę w szwajcaria. Pozdrawiam

26.01.2023 08:21

witam oczwiście że tak . mamy takie oferty na start od zaraz. Zachęcam do kontaktu [email protected] lub przez formularz : https://www.praca-szwajcaria.com/aplikuj/ Pozdrawiam
Rafał

24.01.2023 10:15

Witam serdecznie. Czy pomocnik budowlany ma szanse na wyjazd do pracy w Szwajcarii z państwa pomocą? Język angielski na poziomie komunikatywnym i naturalnie chęć do pracy i przyuczenia :) Pozdrawiam

24.01.2023 12:46

witam niestety na chwile obecną nie ma ofert dla pomocników oraz bez jezyka niemieckiego. W Szwajcarii również nie ma ofert " do przyuczenia" .
Artur

24.01.2023 13:23

Dobrze ,że udzielacie tak szczegółowych odpowiedzialności,to ważne
Paweł krk

22.01.2023 13:50

Polecam .niezawodni . Zorganizowali pracę w 1 dzień. Dzięki jeszcze raz za pomoc .

23.01.2023 11:11

Dziękujemy i życzymy powodzenia dalej . Pozdrawiamy
Monter drzwi.

13.01.2023 12:18

Dzień dobry, jak wygląda sprawa z monterem okien i drzwi? Chciałbym aplikować na powyższe stanowisko. Niemiecki komunikatywny, doświadczenie również jest, może nie 2 letnie ale jest. Brak samochodu. Czy jest możliwość aplikowania do jakiejś ekipy, jak to wygląda?
Adrian82911011

17.01.2023 16:14

Dzień dobry jestem doświadczonym montażysta okien i drzwi z pcv,alu mam również doświadczenie w montażu fasad Na jaki warunkach byłoby zatrudnie Znam język niemiecki na poziomie B1

17.01.2023 20:18

dzień dobry bardzo prosze o kontakt telefoniczny w dniu jutrzejszym od 8.00-16.00 . Chętnie odpowiemy Panu na pytania i wszystko wytłumaczymy . Grzegorz +48 579 212 910 Pozdrawiam
Rafał

17.01.2023 09:56

Witam, jestem doświadczonym stolarzem z długim starzem na tym stanowisku , mam tylko problem z j.niemieckim. Czy mam szansę na pracę w Szwajcarii? Oczywiście za waszym pośrednictwem. Pozdrawiam

17.01.2023 10:38

Witam Panie Rafale , Naturalnie brak języka niemieckiego obecnie to duży minus. Początek roku to mała ilość wakatów a bardzo duża ilość kandydatów - także z j . niemieckiem i niestety w Pana przypadku to te osoby szyciej uzyskają zatrudnienie. Czy może język angielski jest u Pana na dobrym poziomie ? Rozwiązaniem może być aplikacja w dwie osoby jako team ale musiałby Pan mieć właśnie drugą osobę również z dobrym doświadczeniem i językiem niemieckim. W miesiącach od kwietnia będzie już większa mozliwość "bez języka" gdyż już np spora ilość osób z Polski będzie wtedy w firmach. Zachęcam do kontaktu w razie pytań -> [email protected]
Janusz

02.01.2023 13:38

Witam, szukam oferty w zawodzie płytkarz glazurnik, ale niestety tylko z językiem angielskim, mam pytanie czy stanowi to problem na terenie Szwajcarii ?,

02.01.2023 14:04

Witam W pierwszej kolejności Pracodawcy wolą oczywiscię ( jesli mają ) zatrudnić kandydatów z językiem niemieckiem natomiast z dobrym j angielskim , autem i podstawowymi narzędziami jest oczywiscie też szansa otrzymać pracę.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SWISS RECRUITER?

23.11.2022 15:23

Firma SWISS RECRUITER SP. Z O.O. poszukuje kandydatów na stanowisko regipsiarz. Czy ktoś wie, jakie warunki oferują? Zależy mi na sprawdzonych informacjach.
Wojtas

29.12.2022 15:39

Jeśli zaoferują pracę w luzern dla agencji novo job to nie polecam i radzę omijać tą wloska agencję .Nie polecam żadnej pracy w Szwajcarii w której właścicielem jest Włoch.

29.12.2022 15:53

Znamy agencje Novo Job Luzern bardzo dobrze i nigdy nie słyszeliśmy nic złego na ich temat. W Szwajcarii powinno być wszystko czarno na białym zwłaszcza jeśli chodzi o rozliczenie jeśli tak nie jest - sprawe należy wyjaśnić a my możemy chętnie Panu w tym pomóc . Prosze napisać bezpośrednio do nas na [email protected] i mailem wysłać Pana nr tel a ja z Panem się skontaktuje i być może uda się pomóc . Jeśli chodzi o Włochów to wie Pan równie dobrze można byłoby napisać nie polecam pracować u Portugalczyków, Hiszpanów, Niemców , Albanczyków itp to wtedy nie miałby kto tam w biurach pracować a jak Pan wie te narodowości stanowią 80% pracowników biur Temporar . Znamy wielu Włochów którzy reprezentują biura temporar oraz są ich założycielami od 20-30 lat i to bardzo wporządku osoby. Wielu Włochów właśnie zarządza największymi biurami w Szwajcarii np Excellent, Planova, Brefis, Aha Personal i wiele wiele innych także nie należy zgóry zakładać że kto Włoch to zły i wrzucać wszystkich do jednego wora . Zachęcam do kontaktu. Pozdrawiam serdecznie
xxx

22.12.2022 10:19

Czy można podjąć się pracy znając robotę i mając doświadczenie… ale język niemiecki niezbyt dobry? Czy za pomocą Tłumacza w tel można się porozumieć?

22.12.2022 17:55

witam. najlepszym rozwiazaniem jest albo dołączenie do jakieś większej grupy gdzie nie od każdej osoby pracodawca wymaga dobrej znajomości języka albo samemu znalezienie kogos do team z językiem niemieckim i aplikowanie właśnie jako zespół/team. Tłumacze w tel nie są praktykowane w Szwajcarii i niestety dużo firm nie ma zwyczaju akceptować takich rozwiązań.

19.12.2022 11:03

Praca w firmie SWISS RECRUITER SP. Z O.O. się opłaca? Podobno można zarobić nawet 25500 PLN. Czy to prawda?

19.12.2022 15:54

Dzień dobry . Swiss Recruiter nie jest płatnikiem dla pracowników w Szwajcarii. Swiss Recruiter prowadzi rekrutacje dla Szwajcarskich firm które to są płatnikami dla danej osoby i faktycznie można zarobić 20-30 tys zł / msc. Umowa o prace jest zawierana bezpośrednio z Szwajcarskim pracodawcą.
Mateusz

08.12.2022 18:36

Witam, czy jest możliwość znalezienia pracy dla kandydata bez znajomości jezyka np poprzez "wrzucenie" go do firmy z Polakami pracującymi już w szwajcarii ? I jakie są realne szanse na pracę i odnalezienie się w tym kraju z podstawowym językiem?

09.12.2022 15:57

witam są szanse ale podczas " sezonu" tj czerwiec - wrzesień kiedy to na budowach jest bardzo dużo ludzi i również dużo ludzi z Polski. Poza "sezonem" bardzo ciężko. Napewno lepszym rozwiązaniem jest znalezienie samemu kogoś do team z językiem niemieckim i aplikowanie właśnie jako team. Pozdrawiam
KANDYDAT

04.12.2022 19:59

Dzień dobry, Ja mam pytanie co do pracy w biurze ;) trafiłam na ogłoszenie o pracę na stanowisku "Pracownik biurowy / młodszy Specjalista Ds. Rekrutacji". Nie mam co prawda doświadczenia w rekrutacji ale chciałabym spróbować. Stąd moje pytanie czy osoby bez doświadczenia również są brane pod uwagę? Oraz czy można by było prosić o przedstawienie konkretnie obowiązków takiego pracownika. Z góry dziękuję! :)

04.12.2022 20:41

Dzień dobry . Tak obecnie trwa rekruatcja na w/w stanowisko. W styczniu będziemy się kontaktować z wybranymi kandydatami. Osoby bez doświadczenia w rekrutacji jak najbardziej też są brane pod uwagę. Obowiązki tak jak w ogłoszeniu : "Nasze Wymagania i Twoje zadania : Współpraca z zespołem w zakresie bieżących potrzeb rekrutacyjnych Udział w rozwijaniu wewnętrznych narzędzi rekrutacyjnych Kontakt i korespondencja z kandydatami Samodzielne opracowywanie raportów rekrutacyjnych Komunikatywność Znajomość MS Office oraz socjal media Samodzielność w działaniu oraz znakomita organizacja własnego czasu pracy"
Karol

04.12.2022 09:42

Dzien dobry Czym najlepiej dojechac do Szwajcarii i jak dlugo sie jedzie?

04.12.2022 19:36

najlepiej zawsze swoim autem (jeśli się posiada ) - wtedy nie jest Pan od nikogo uzależniony, Co do km to polecam samemu sprawdzić w mapy google ;-) gdyż nie wiemy skąd Pan jest itp. średnio do Szwajcarii autem ok 12-14 godzin.

Kontakt - SWISS RECRUITER SP. Z O.O.

Bochnia

Mariusz B

20.11.2022 16:07

polecam i dziekuje za pomoc

21.11.2022 08:43

Dzieki Panie Mariusz , cieszymy się że wszystko się udało , pozdrawiam
Kamil

05.10.2022 08:16

Bardzo serdecznie polecam zawsze wszystko jest załatwione i dogadane.

21.11.2022 08:41

Szanowna Pani Beato ma Pani na myśli firme jako Swiss Recruiter? czy firma w ktorej pracuje w Szwajcarii Pan Kamil bo to znacząca różnica. Ps. Jeśli chodzi o Szwajcarie tam nie ma aż takich bonusów jakie są w Polsce ( Szwajcarzy nie preferują dawać premii światecznej itp) i w większości firm nie ma bonusów itp . W niektórych firmach występują natomiast małe bony ( gutscheine) ale to zależy indywidualnie od firmy w ktorej dany pracownik pracuje .

21.11.2022 08:43

Dzięki Panie Kamilu i powodzenia dalej
Antoni Zawierucha

09.11.2022 10:17

Dzień dobry, Wiemy że opinie tu są moderowane dowolnie, należy tylko zapłacić. Nie liczę że rozwinie się konwersacja. Zobaczmy. Mój kolega, miał styczna z firmą i Panem Prezesem - Marcinem Pałkowskim - prezes spółki nie jest osobą prywatną czy anonimową. Niestety został potraktowany jak podnóżek, w bardzo nietaktowny sposób. Jest to bardzo nieeleganckie. Ale nie o tym chce napisać. Zostawmy te sprawy. Pisze Pan ze działa na rynku Szwajcarskim od ponad 6 lat. Tymczasem Pana Spółka jest zarejestrowana i posiada certyfikat od września 2021 roku. Pod jaką marką, licencją, pracował pan przez czerwcem 2021r? Czy wszystkie działania były autoryzowane? Ponadto pisze Pan o pracownikach rzędu 3-5 tysięcy tymczasem sprawozdanie finansowe za 2021 rok to zysk netto ok 150.000 PLN. Gdzie jest reszta pieniędzy za Pana sześcioletnią pracę oraz za 3-5 tysięcy pracowników? Z poważaniem, Antoni

09.11.2022 10:37

Szanowny Panie " Antoni Zawierucha" Nikt nie moderuje opinii .Prosze porozmawiać z aministrotorami Gowork - jedynie oni mogą je moderować. Nie przypominam sobie rozmowy z " Pana kolegą" gdyż głownie w naszej firmie rekruterzy rozmawiaja z kandydatami a nie ja jako prezes firmy wiec mysle ze to co Pan pisze to tylko brednie i coś wyssanego z palca a jesli nie to smialo prosze przekazac niech kolega zadzwoni do mnie i przedstawi sie jako Pana kolega. Tak na Rynku Szwajcarskim działam w tej branży od ok 6 lat - zgadza się . Wczesniej reprezentowałem Szwajcarską firme jako rekrutant a dziś obecnie oprócz firmy Swiss Recruiter dalej reprezentuje również Szwajcarską firme na stanowisku Personalberater, rekruter . Panie Krystianie bo pewnie to dalej Pan tak wypisuje czyli nr 1 zazdrośnik a jest ich wiecej. A tak na marginesie firma Swiss Recruiter to nie tylko pomoc w zakresie rekrutacji pracowników do Szwajcarii. Nasze usługi to również doradztwo jak i marketing w czym obecnie stajemy się coraz mocniejsi dla Pana informacji nie wspominając już o innych usługach które kryją się pod tą marką. W 2021 firma Swiss Recrutier dopier się rozwijała. Zachęcam do przeczytania w roku 2023 sprawozdania z 2022 roku i niech Pan zrozumie raz na zawsze że Swiss Recruiter to nie tylko wspomaganie procesów rekrutacyjnych dla Szwajcarskich firm. Niech Pan robi swoje i przestanie interesować się nami , zazdrościc itp . My o Panu już zapomnieliśmy a tu znowu po roku Pan się przypomina. Zachecam do kontaktu telefonicznego jak Pan chce porozmawiać . Ma Pan mój numer . Dodatkowo pragnę przypomnieć, że pomawianie, a tym samym łamanie przepisów Polskiego Prawa jest rzeczą karalną. Jako firma nie pozostaniemy obojętni i wszelkiego rodzaju treści, które są szkalujące, które łamią Polskie Prawo i/lub regulamin serwisu GoWork.pl będą zgłaszane do administratora. Proszę mieć na uwadze, że administrator może podjąć decyzję o weryfikacji adresu IP z którego są dokonywane wpisy, co może prowadzić do konsekwencji.

09.11.2022 11:01

Panie Krystianie obliczanie kto ile zarobil i za ile jest słabe przecież Pan nie jest członkien naszego zarządu żeby wiedzieć jakie koszty mamy i jak wyglądają nasze umowy z kontrahentami ;-) A jesli chodzi o marke i liecencie wcześniejszą z poprzedniej firmy która reprezentował członek naszego zarządu to prosze bardzo . S&M numer KRAZ 23197 , data wpisu 2019-11-27 , Swiss Recruiter numer KRAZ 26036 , data wpisu 2021-06-15 . Jak Pan widzi nie jest to żadna tajemnica. Wszystko można sprawdzić w Systemie Agencji Zatrudnienia . Firma Swiss Recruiter działa oficjalnie , legalnie . Panie Krystianie - życzy wszystkiego dobrego a zważywszy na to iż powoli zbliża się 2023 rok to życzymy Panu już dziś na nowy rok aby już Pan odpuścił , mniej zawistności , mniej zazdrości a przede wszystkim Normalności. Rynek jest bardzo duży i dla Pana pracy nie braknie. Powodzenia !
Łukasz

01.11.2022 18:11

Firma jakich mało, ciężko trafić na tak zorganizowanego i rzetelnego pracodawcę. Wszytko od samego początku dopracowane na tip-top. Od początkowego kontaktu aż do samego wyjazdu, zakwaterowania oraz dalszej współpracy już na miejscu w Szwajcarii. Marcin i cała jego ekipa robi niesamowitą robotę ! Brawo !

04.11.2022 07:18

Pani Beato, My prowadzimy rekrutacje tylko w sektorze budowlanym i tu zarobki kształtują się w przedziale 4-7 tys chf netto. Wszystko zależy na jakim stanowisku pracujemy , jaką mamy stawkę , jaki projekt oraz ile godzin pracujemy ( w Szwajcarii pracodawca wypłaca każdą przepracowaną godzinę) . Stawka godzinowa to średnio 32-40 CHF brutto / h i jest ona zależna od doświadczenia , j niemieckiego jak i referencji. Jeśli chodzi o inne sektory tak jak np produkcja , magazyny to tu zarobki kształtują się w przedziale 3200-4500 chf netto / msc ( jest to też zależne od tego czy jest to praca zmianiowa, czy jest dodatek nocny itp ) Jeśli ma Pani jakieś pytania i będziemy mogli pomóć to prosze śmiało pytać. Pozdrawiam serdecznie
Łukasz

06.11.2022 15:51

Wszystko tak jak na umowie, rozpisane wszystko czarno na białym, rozliczenie co do Franka ????
Ewa

05.11.2022 01:38

Ktoś mnie poprosił żebym spytała o stanowisko dekarza, bo jest oferta pracy, a konkretnie o stawkę, jaką teraz oferują. Trudne czasy nastały, czy była jakaś podwyżka inflacyjna? Proszę o konkretne informacje, jak pracodawca wynagradza teraz pracowników.

05.11.2022 07:59

Dzień dobry Pani Ewo, Stawki na stanowisku Dekarz to obecnie przedział od 32-38 CHF . Wpływ na stawke ma doświadczenie , samodzileność, język niemiecki. ( Dekarz blacharz ( dachdecker bauspengler) zarabia troszkę więcej niż dekarz na dachy skośne lub dachy płaskie ( zgrzewanie papy) . Jeśli chodzi o podwyżke inflacyjną nie było takowych. w Szwajcarii inflacja nie jest wysoka . W sierpniu 2022 roku wyniosła " tylko" ( patrząc na inne kraje ) 3,5 % . Należy zwrócić uwagę również na to iż obecnie na tym stanowisku jest już coraz mniej ofert pracy ( idzie zima). W rejonach gdzie lada chwila spadnie śnieg dużo firm zakończy prace dekarskie do 2-3 tygodni . Obecne oferty nie są ofertami długoterminowymi dlatego że cieżko przewidzieć jaka będzie zima . W obecnym 2022 roku zima była " łagodna" i bardzo dużo dekarzy rozpoczeło pracę już od stycznia / lutego. w razie pytań zapraszam do kontaktu. [email protected] Pozdrawiam serdecznie

03.11.2022 18:27

Czy może ktoś podać mi nr. tel do Pana Marcina. Dziekuje

04.11.2022 07:05

najlepiej kontakt przez mail a poźniej oddzwonimy , [email protected] https://www.praca-szwajcaria.com/kontakt/
Tobi

25.09.2022 20:43

Polecam

03.11.2022 13:04

Dziekujemy!
Bogus ;)

05.10.2022 17:54

Witam. Jak najbardziej polecam biuro. Praca szybko załatwiona. Nic dodać nic ująć. Pozdrawiam

03.11.2022 13:03

Dziękujemy !
Gotty544

05.10.2022 06:48

Man Marcin załatwiła mi prace przy szalunkach wszystko ładnie pięknie wytłumaczył ogarną, Extra robota z jego strony

06.10.2022 07:41

Jeśli Pan pracuje 200h i ma stawkę 36 plus dietę to brutto jest to ok 7500tys chd

03.11.2022 13:02

Dziekujemy i życzymy dalej powodzenia !

29.10.2022 13:15

Proszę opisać jak czesto są zjazdy do Polski i na jak długo. Dzieki

29.10.2022 21:45

Zjazdy ustala się samemu jak kto potrzebuje.srednio co 3-4tyg na tydzień. Wszystko dostosowywane jest indywidualnie i jest kwestia dogadania

03.11.2022 13:01

dokładnie jest to tak jak Pan Marek opisał . pozdrawiamy

29.10.2022 21:48

Polecam jak najbardziej . Duży pozytyw .praca załatwiona praktycznie w 2h odkąd zostałem bez. Pełna profeska

03.11.2022 13:01

Zawsze staramy się pomóc jak Tylko są ku temu możliwości ! Serdecznie pozdrawiamy

02.11.2022 08:43

Czy ktoś może podać mi nr kon. do p Marcina.Dzieki

02.11.2022 10:56

729412190 , najlepiej przez (usunięte przez administratora)
Maciek

10.09.2022 06:05

Zdecydowanie polecam???? Pracuję dla Inovus ( pracę załatwił p.Marcin) niestety od jakiegoś czasu jestem niezadowolony z pracy dla firmy do której wysłał mnie Inovus i zdecydowałem się na zmianę , opisałem swoją sytuację dla Inovus ale odniosłem wrażenie, że nie chcą mnie nigdzie przenieść bo z jakiś powodów to dla nich nie na rękę. Po trzech tygodniach czekania na zmianę, skontaktowałem się z P. Marcinem i przedstawiłem swój problem, w odpowiedzi usłyszałem, że znajdą najlepsze rozwiązanie dla mnie i skontaktują się z moimi pracodawcą , i jeśli nie będzie odpowiedniej reakcji z ich strony to dostanę nową pracę. Już następnego ranka sprawa nabrała rozpędu ???? i po redakcji P. Marcina dostałem telefon od Inovus że przeniosą mnie szybko do innej firmy. Reasumując, kontakt z P.Marcinem jest zawszę, nawet jak jego rola się już skończyła bo znalazł pracę, podpisałem umowę i to tyle ich strony ,ale w razie jakiś problemów, niejasności, można dzwonić, pisać i mieć pewność, że zajmą się twoją sprawą i postarają się pomóc. Firma bardzo profesjonalna i pomocna , żeby każdy miał takie podejście do pracy i ludzi, zdecydowanie łatwiej by się żyło???? Polecam!!!

10.09.2022 09:15

dziekuje Panie Macieju. dla nas priorytetem jest zawsze znalezienie rozwiązania i stała pomoc . Kandydaci polecani przez nas zawsze mogą na nas liczyc. Dziekuje za miłą opinie i pozostajemy w kontakcie. ! Pozdrawiam serdecznie
Tadeusz

06.09.2022 16:34

Dlaczego pod adresem firmy Legionów Polskich 4 32-700 Bochnia jest jakiś dom jednorodzinny co chandluje pierogam

06.09.2022 17:04

Panie Tadeuszu zapewne Pan nawet nie był na miejscu a sprawdził to tylko w google a tam faktycznie na zdjęciu pod tym nr jest jakas firma z pierogami ale dla Pana informacji to zdjęcie z 2017 roku ;-) Również dla Pana informacji Obecnie jesteśmy w trakcie reorganizacji tj zmiany biura na wieksze i od października zapraszamy do naszego nowego biura ktore jest obecnie wykanczane na ulicy Brzeska 95 ;-)

Zostaw merytoryczną opinię o SWISS RECRUITER SP. Z O.O.