4.7/5

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o ERES Partner sp. z o. o. sp. k.

Opinie o ERES Partner sp. z o. o. sp. k. Kraków

Nie przegap nowości o ERES Partner sp. z o. o. sp. k.!

Aleksander R

27.01.2026 08:06

Jako student potrzebowałem pracy w taxi dla studenta z elastycznym grafikiem. ERES Partner spełnił te wymagania.
    Kovu66

27.01.2026 08:05

Zgłosiłem się przez ofertę pracy w Uberze, i wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Polecam ERES Partner za profesjonalizm.Postanowiłem sprawdzić ofertę, bo słyszałem, że to najlepszy partner Ubera w mieście. Wsparcie administracyjne okazało się bardzo pomocne.
    Jakub K

23.01.2026 20:02

Polecano mi firmę jako najlepszego partnera Ubera, więc postanowiłem skorzystać z ich pomocy. Wszystko przebiegło sprawnie i profesjonalnie.
    Natalia

23.01.2026 20:01

Zarekomendowano mi firmę jako najlepszego partnera Ubera i rzeczywiście wsparcie było solidne. Wszystko zostało zorganizowane profesjonalnie.
    Gosia

22.01.2026 17:06

Przy rejestracji do pracy w Uberze ERES Partner pomógł mi z przygotowaniem umowy. To ułatwiło start i dało poczucie bezpieczeństwa.
    Filip Kałuża

22.01.2026 16:40

Interesowała mnie praca jako kierowca Ubera, i dostałem ofertę dopasowaną do mojego auta. Warunki były uczciwe.
    Kacper K

22.01.2026 12:05

Słyszałem, że to najlepszy partner Ubera, więc skontaktowałem się z ERES Partner. Oferta spełniła moje oczekiwania.
    Mateusz G

21.01.2026 18:57

Zastanawiałem się nad pracą jako kierowca Ubera i zadzwoniłem do ERES Partner. Konsultacja wyjaśniła mi kwestie związane z rozliczeniami, umową
    Michał p

21.01.2026 18:56

Chciałem jeździć w Uberze Kraków i skorzystałem z ich oferty startowej. Dzięki temu moje pierwsze dni pracy były spokojniejsze, lepiej zorganizowane
    Wiktor B

21.01.2026 13:39

Przy okazji rejestracji do pracy w Uberze ERES Partner pomógł mi z ubezpieczeniem. Dzięki temu poczułem się bezpieczniej na drodze.
    Tobiasz K

20.01.2026 17:35

Polecono mi ERES Partner jako najlepszego partnera Ubera i kontakt był profesjonalny. Po rozpoczęciu współpracy doceniłem pomoc przy reklamacji, wsparcie opiekuna
    Maciek N

20.01.2026 17:33

Szukałem opcji pracy w Uberze Kraków i trafiłem na ERES Partner. Usługa była profesjonalna i szybka.
    Jacek R

19.01.2026 14:32

Przy poszukiwaniu pracy w Uberze ERES Partner udzielił mi wsparcia w zakresie szkoleń. To pomogło mi w pewniejszym prowadzeniu, obsłudze aplikacji

Oferty pracy - ERES Partner sp. z o. o. sp. k.

Taksówkarz

WalletIcon

3500 - 15000 PLN / m

Jakub N

19.01.2026 14:31

Rozważałem pracę jako kierowca Ubera i uzyskałem pomoc przy konfiguracji aplikacji. Dzięki temu mogłem skupić się od razu na realizowaniu kursów
    Karol D

19.01.2026 12:27

Chciałem spróbować pracy jako kierowca Ubera i ERES Partner udzielił mi jasnych informacji o warunkach. Wszystko było transparentne.
    Krzysztof R

15.01.2026 15:37

Chciałem zacząć kursy w Uberze Kraków, a ERES Partner zaoferował wsparcie szkoleniowe. Szkolenie było praktyczne i wartościowe.
    #KierowcaKatB
    Mark

15.01.2026 10:57

Chciałem działać w Uberze Kraków, więc skontaktowałem się z ich zespołem. Pomogli mi znaleźć najlepsze rejony dla początkujących.
    dawid

13.01.2026 16:23

Chciałem działać w Uberze Kraków i ERES Partner pomógł mi znaleźć najlepsze rozwiązania. Największym plusem była dla mnie pomoc lokalnego opiekuna
    Wery

13.01.2026 13:10

Mariusz

12.01.2026 16:09

Pracuję dla ERES Partner od 6 lat na swoim samochodzie, współpraca bez zastrzeżeń.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ERES Partner sp. z o. o. sp. k.?

maciek

28.12.2025 08:03

Plusy: -nastawienie szefostwa do pracowników -pełnodobowy kontakt do osoby, która zawsze może ci pomóc -łatwość i szybkość podjęcia pracy -elastyczność w doborze grafiku -wypłaty co tydzień Minusy: -duża prowizja pobierana przez partnera, bardzo ciężko osiągnąć te najwyższe progi aby uzyskać najkorzystniejszą dla siebie prowizję w tygodniu -słabe zarobki liczące w porywach do 30zł/h, w większości dni było to jednak 20-25zł/h dla pracy w systemie 12h (uśredniając oczywiście wszystkie dni tygodnia), co jednak jest sporo poniżej minimalnej krajowej -długie godziny pracy -tracenie czasu na: odbiór wypłaty jeśli jest kolejka, serwisowanie samochodu w środku twojego dnia pracy, tankowania, sprzątania i czyszczenia samochodu (czasami po innych pracownikach) -brak zaufania do wyliczeń wypłay "z góry", kilka razy trzeba było weryfikować rzczywistą kwotę do wypłaty samodzielnie bo coś się nie zgadzało i później była ona korygowana
    Michał

08.12.2025 07:54

Polecamy
    Tomek

05.12.2025 21:58

Polecam, solidna i dobrze rozwijająca się firma.
    Kierowca

04.12.2025 16:58

Polecam zdecydowanie. Ja pracuje już dłuższy czas i wszystko jest tiptop
    #KoordynatorZespolu
    Piotr

04.12.2025 15:05

Bardzo miła obsluga
    Mariusz

04.12.2025 14:54

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z ERES Partner, która trwa już od kilku lat. Polecam

Kontakt - ERES Partner sp. z o. o. sp. k.

Bociana 18 31-231 Kraków

Branża główna: Przewóz osób
    kczek8

04.12.2025 14:45

Godny zaufania partner - dwa lata jazdy i zawsze terminowe wypłaty. Jak jesteś w porządku, dbasz o auta i robisz swoje to potrafią pójść na rękę. Złego słowa powiedzieć nie mogę.
    #KierowcaKatB
    Lysy_Krk

04.12.2025 14:25

Porządnie zorganizowana firma, jak na taką skalę. Warunki nieporównywalne z konkurencją.
    #KierownikReferatu
    DS

04.12.2025 14:15

Polecam jak najbardziej! Najlepszy partner w mieście.
    Andrzej

04.12.2025 14:09

Najlepszy partner w mieście! Corolla za 250 zł robi robotę!
    Byly pracownik

16.06.2025 16:23

Wszystko pięknie ładnie wygląda..ale jak przychodzi do grafiku, to dostać zmianę jest ciężko. Przez 2tyg ani jednej zmiany. Strata czasu, za dużo kierowców, za mało aut, albo auta stoja gdzieś na osiedlach, pod domem tych co już pracują trochę i na więcej im pozwalają.. nie polecam
    Łukasz

28.04.2025 14:42

Przyszedłem trochę z przypadku, ale zostałem, bo dawno nie czułem się tak szanowany jako kierowca.
    Jola

28.04.2025 14:40

Nie traktują cię tu jak numer w systemie. Można pogadać, załatwić, dogadać się normalnie.
    Paulina

22.04.2025 14:00

Od początku czułem, że firma traktuje kierowców z szacunkiem. Dobre warunki i atmosfera.
    Arek

18.04.2025 08:10

Wszedłem z ulicy, zrobili wszystko szybko i konkretnie. Jak dla mnie – ekstra.
    Patrycja

18.04.2025 08:07

Fajna robota, fajni ludzie – w końcu ktoś ogarnia kierowców, a nie tylko „papierki”.
    motyl122

03.03.2025 15:02

Bardzo solidna firma ,najlepsze taxi w mieście
    __P.M

03.03.2025 14:43

Jakość obsługi nowych współpracowników duży plus Infolinia i podpisanie nowej umowy ze szkoleniem pełny profesjonalizm
    Aneta Jurek

03.03.2025 14:32

Jestem mega miło zaskoczona, wypłaty na czas, formalnosci załatwione w 2 dni. Z czystym sercem polecam
    marekk

03.03.2025 14:30

Ok. Współpracuje z Eres od czterech tygodni. Jestem miło zaskoczony w porównaniu do poprzednich partnerów. Profesjonalne podejście, support 24 h( ważne bo jeżdżę w nocy) własny warsztat, wsparcie kolegów .

Zostaw merytoryczną opinię o ERES Partner sp. z o. o. sp. k.