WeNet

• Proces rekrutacji

Rozwój w WeNet

Proces rekrutacji

Warszawa - Wenet

5. Opinie o WeNet sp. z o.o.

Opinie o WeNet Warszawa

Nie przegap nowości o WeNet sp. z o.o.!

06.03.2025 20:31

Czy Przedstawiciele Handlowi są zadowoleni? Jakie są składowe pensji? Podstawa jest godna? Jaki macie samochód służbowy? Dla mnie to bardzo ważna kwestia.

24.01.2025 11:47

Przeszedłem w ostatnim czasie kilka rekrutacji, celem wybrania jak najlepszego miejsca dla mnie na przyszłe lata. Przygotowując się do rozmowy uważałem, że ta firma może być odpowiednim miejscem na rozwinięcie skrzydeł, ciągły rozwój i dogodne warunki współpracy. W chwili umówienia się na rozmowę rekrutacyjną otrzymywałem maile, SMS-y z informacjami odnośnie spotkania oraz kolejne, tuż przed samym spotkaniem z prośbą o potwierdzenie i ewentualną informacje w chwili, kiedy pojawiłby się brak dyspozycyjności w terminie spotkania. Co do samej rozmowy rekrutacyjnej, mam mieszane uczucia. Mało konkretów, drążenie tematów, które nie miały nic wspólnego ze stanowiskiem. Bagatelizowanie mojego bogatego kilkunastoletniego doświadczenia. Odbieranie telefonów przez osoby prowadzące spotkanie w trakcie spotkania oraz brak informacji zwrotnej w sprawie dalszych rozmów, skłoniły mnie do napisania tej negatywnej opinii. Pokazuje to brak profesjonalizmu oraz brak szacunku do drugiej osoby, potencjalnego pracownika i jak można tylko się domyślać brak szacunku do pracowników.

24.01.2025 12:51

Dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami i za czas poświęcony na pozostawienie opinii. Bardzo nam przykro, że proces rekrutacyjny w naszej firmie nie spełnił Pana oczekiwań. Naszym priorytetem jest profesjonalne i oparte na szacunku podejście do każdego kandydata dlatego chcielibyśmy bliżej przyjrzeć się tej sytuacji i wyjaśnić wszelkie niejasności. Zachęcamy do kontaktu z nami pod adresem: [email protected]. Będzie nam bardzo miło, jeśli zdecyduje się Pan podzielić z nami szczegółami, abyśmy mogli zrozumieć, co zawiodło, i wyciągnąć wnioski na przyszłość. Zapraszamy do kontaktu z Pańskiej strony. Liczymy, że uda się nam naprawić to negatywne wrażenie. Z wyrazami szacunku, Zespół WeNet

19.01.2025 13:25

Witam! Otóż jestem w trakcie procesu rektuacji na Przedstawiciela handlowego. Mówiąc wprost przede mna etap negocjacji związanych z wynagrodzeniem, czy mogę prosić o informację jakie widełki bądź propozycje dostali inni kandydaci na to stanowisko? Serdecznie dziękuje za pomoc i pozdrawiam :)
    Kasix

20.01.2025 11:06

A jakie widełki postawiłeś im ty w poprzednim etapie rekrutacji? O jakiej podstawie była mowa? Też jestem na etapie negocjacji i jestem ciekawa

08.05.2024 11:07

Pracownik na UoP

01.11.2024 17:23

Drugi rok pracuję zdalnie, na Umowę o Pracę, więc byłoby super, gdybyś nie wprowadzała w błąd... Pozdrawiam!
    Znawca

27.12.2024 14:58

Jeśli pracą hybrydową nazywasz jeden dzień na tydzień w domu, to w tym wypadku bedzie to prawda.
    Max

18.12.2024 22:39

Jak atmosfera świąteczna ? Czy był już WeNetowy gwiazdor a worek z prezentami był bogaty ? pewnie gwiazdor (WeNet) docenił swoje Elfy. Pochwalcie się! będzie to informacja dla obecnych i przyszłych pracowników ;)
    Kasia

18.12.2024 16:12

Jakie są podstawy u handlowców na uop?
    ReviewModeratorIcon
    Eryk

05.12.2024 15:01

Ciekawi mnie, jakie są możliwości rozwoju w firmie. Prowadzone są jakieś szkolenia wewnętrzne?

16.12.2024 14:23

Tak, oferujemy szeroki wybór szkoleń naszym pracownikom. Zaczynamy oczywiście od onboardingu - szkolenie wstępne otwiera wspólna częścią dla wszystkich nowych pracowników, a następnie kontynuowane jest ono w zespołach zgodnie ze specyfiką zadań i pracy danego teamu. Będąc już naszym pracownikiem, każdy ma dostęp do szkoleń wewnętrznych zebranych w ramach ścieżki WeGrow. Tworzą ją przede wszystkim programy Uniwersytet i Akademia Sprzedaży, których celem jest rozwijanie kompetencji związanych z marketingiem internetowym czy pracą z klientem. Nasi pracownicy mają też dostęp do zewnętrznej platformy ze szkoleniami online - korzystając z przyznawanych licencji mogą wybierać dowolne kursy z szerokiej oferty.
    DD

19.11.2024 14:16

Pracuję ponad rok w firmie i zawsze mam wsparcie moich przełożonych, są różne benefity i non stop firma się rozwija pod każdym aspektem. WeNet tworzą ludzie, my. Jestem dumny z firmy w której pracuję i gorąco polecam. Nigdzie się stąd nie wybieram.

24.11.2024 20:26

Warto dodać, że kwota jest tak głodowa, że starcza jedynie na ubezpieczenie zdrowotne i frytki, więc żeby nikt nie myślał, że można w tym budżecie mieć więcej niż 1 usługę bezpłatnie. Do Multisportu trzeba dopłacić jeszcze kilkadziesiąt zł i wyzbyć się ubezpieczenia :)
    ...

01.12.2024 01:31

Ogólnie jestem bardzo zadowolona z pracy i wiążę swoje przyszłość z firmą, ale jeśli o benefity chodzi to uważam, że są słabsze niż w innych firmach z którymi mam doświadczenie. Niemniej benefity to dodatek a nie powód zatrudnienia w danej firmie, jeśli jednak mogę coś zasugerować, to z tego co znam z przeszłości to firma, gdzie pracownicy uważali, że benefity to atut pracodawcy to: - pakiet medyczny w Medicover/Luxmed - ubezpieczenie na życie - jakiś bon na obiad/catering np. na kwotę 200 zł lub więcej na miesiąc - kafeteria na to co nam potrzebne na ok 100 zł - jeszcze jakiś tam bon np. zniżkowy na ofertę firmy, która zatrudnia np. na 15% zniżki. Na ten moment jest kafeteria, gdzie niedawno kwota poszła do góry co jest super, ale zawsze może być lepiej. Wyżej tylko sugestia.

19.11.2024 13:29

Odwiedzasz właśnie profil WeNet Group na GoWork!

Poszukiwanie opinii o swoim przyszłym pracodawcy to zrozumiały krok. Chcemy zaproponować Ci poszerzenie tej wiedzy. Zachęcamy do spojrzenia na naszą firmę z perspektywy różnych źródeł, aby móc ocenić całokształt naszego wizerunku. Do anonimowych i niemerytorycznych wypowiedzi warto podejść z dystansem. Konstruktywna krytyka jest dla nas cenną wskazówką do rozwoju, ale hejt o anonimowym charakterze nie dostarcza nam żadnych wartościowych informacji do realnego wykorzystania w organizacji. Jeżeli masz konkretne pytanie lub potrzebujesz wyjaśnienia niezrozumiałych dla ciebie kwestii, możesz wysłać nam maila na adres: [email protected]

Zajrzyj na nasze media społecznościowe – zobacz co robimy i jak pracujemy.

Facebook: https://www.facebook.com/WeNet.Group/

LinkedIn: https://pl.linkedin.com/company/wenet-group

Instagram: https://www.instagram.com/wenet.group/

YouTube: https://www.youtube.com/@efektywnafirma

Jako pracodawca świadomy znaczenia zaangażowania pracowników przykładamy wagę do poznania ich opinii. Właśnie dlatego regularnie przeprowadzamy badania, w których chcemy poznać poziom satysfakcji i zaangażowania naszych zespołów. Na podstawie wyników tych badań udoskonalamy nasze benefity, wprowadzamy nowe projekty oraz programy do organizacji, w tym konkretne działania rozwojowe dla pracowników na różnych szczeblach.

Poznaj nas bliżej.
    Db

11.09.2024 11:19

Jak u copywriterów ze zleceniami obecnie?
    Ann

01.10.2024 14:46

a to dział copy jeszcze istnieje?
    Zuźka

18.09.2024 09:51

Ile trwa w firmie okres próbny żeby później dostać UoP? Planowałam aplikować na młodszą specjalistkę ds. obsługi klienta.

19.09.2024 11:29

Hej, na rozmowie dowiesz się szczegółów. U mnie trwał 3ms.Polceam i zachęcam by spróbować.
    olaf

12.09.2024 11:02

Zależy mi na elastycznych godzinach pracy jako telefonicznemu doradcy klienta B2B. Mógłbym pracować np. od 9-17 i czasem od 8-16?

12.09.2024 13:41

Na tym stanowisku pracujemy od 8 do 16. Godziny pracy w tym zespole są dostosowane do współpracy z liderami zespołów oraz innymi działami i są stałe.
    karo

20.08.2024 22:18

Hej, chce aplikować na Specjalistę Google Ads. W ogłoszeniu piszą ze pracuje sie albo hybrydowo albo zdalnie. Jakie sa szanse ze w ogóle będzie potrzeba zjazdu do biura? mam bardzo daleko i nastawiam sie na tryb tylko zdalny

21.08.2024 11:58

Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą pracy i chęć udziału w procesie rekrutacyjnym na stanowisko Specjalistki Google Ads. Chcielibyśmy poinformować, że ten proces rekrutacyjny już zakończyliśmy i będziemy wygaszać ogłoszenia na to stanowisko na portalach pracy. Odpowiadając na pytanie: Praca w pełni zdalna w naszym dziale PPC jest możliwa - tryb hybrydowy dotyczy osób z lokalizacji, w których mamy biura. Jeśli chodzi o podróże służbowe/delegacje to, odbywają się one głównie w sytuacjach takich jak integracje, warsztaty czy szkolenia, ale nie są to spotkania o cyklicznym charakterze. W procesie selekcji stawiamy jednak przede wszystkim na doświadczenie oraz wymagane umiejętności na danym stanowisku. Zachęcamy do regularnego śledzenia naszych stron z ogłoszeniami o pracę, gdzie publikujemy informacje o nowych, otwartych wakatach.
    Odradzam

24.05.2024 07:50

Pracowałem w tej firmie prawie 5 lat. Na początku było spoko a potem zaczęły się jazdy. (usunięte przez administratora)się do liderów by być docenionym, a często też pomysły które podpowiadałem liderzy zagarniali sobie i na forum zespołu chwalili się że to oni wymyślili. Dla tych co szanują siebie ODRADZAM, zmarnowałem tyle lat tutaj i nabawiłem się depresji, a o stresie nie wspomnę. Cały czas redukcje, rotacja pracowników, brak podwyżek, puste obietnice na podniesienie pensji, przejawiające się tym że jak pytało się lidera czy jest szansa na podwyżkę, to był odzew cytując(usunięte przez administratora) Jedynie za co chce podziękować to że mnie zwolnili z dnia na dzień, bo to dało mi kopa do zmiany pracy i teraz jestem zadowolony i doceniany przez obecną firmę i pracowników. (usunięte przez administratora)
    De de de

20.08.2024 16:14

Zgadzam się w 100%. Wynagrodzenie najniższą krajową, bez żadnych premii - mega ciężko jest cokolwiek tam dorobić do podstawy. Stawki obniżane, umowy to w większości śmieciowe; nie mogę nie wspomnieć o zarządzie i ich „wartościach”… hehe no teraz mogę się pośmiać. Ale pracowałam tam ok 4 lata i po zajściu w ciążę od rozwiązanie umowy po wygaśnięciu. (usunięte przez administratora) Dziękuję. Nigdy więcej, odradzam jeżeli masz szacunek do siebie.
    Mia

23.07.2024 08:51

W sieci jest ogłoszenie dla specjalisty ds. sprzedaży usług marketingowych i ciekawi mnie onboarding. Mogę oczekiwać profesjonalnego wprowadzenia i wsparcia doświadczonych managerów?
    klient

01.08.2024 22:11

Jak wy tak obsługujecie tak klienta jak mnie to pytanie czy szkolenia mają jakąkolwiek sens? Dosyć, że drogo to (usunięte przez administratora) obsługa klienta! Jak chcecie zerwać umowę to już znaku życia nie dają! NIE POLECAM!!!!!

07.08.2024 10:00

Opinia związana jest z obszarem realizacji usług, w związku z czym prosimy o skierowanie sprawy na adres [email protected]. Nasi specjaliści dokładnie się z nią zapoznają i po przejrzeniu historii współpracy będą w stanie udzielić merytorycznej odpowiedzi. Prosimy w mailu o podanie danych, które umożliwią identyfikację współpracy.
    Maks

02.08.2024 11:25

Czemu taki Specjalista ds. sprzedaży usług marketingowych nie ma nawet widełek w ogłoszeniu wpisanych? Piszą ze jest nawet premia wynikowa. Ocenicie te zarobki?

06.08.2024 14:27

Właśnie aktualizujemy informacje dotyczące widełek, które wynoszą 4300-8500 brutto na UoP w zależności od kompetencji i doświadczenia. Premia wynikowa jest przyznawana właśnie za wyniki i może stanowić znaczny element miesięcznego wynagrodzenia.
    Bogusia

04.08.2024 13:38

Czytałam jeden wpis że ktoś bardzo dobrze oceniał rozwój zawodowy. Jako przedstawiciel handlowy mam szanse na szkolenia i program rozwoju umiejętności?

06.08.2024 14:27

Nowi pracownicy mają zaplanowany od pierwszego dnia rozbudowany onboarding. Obejmuje on szkolenie wstępne dotyczące produktów, technik sprzedażowych oraz mechanizmów prowadzenia rozmów. Zapewniamy także dalszy rozwój umiejętności poprzez szkolenia rozwijające oraz bieżące wsparcie Managera i trenerów wewnętrznych, w postaci feedbacku, konsultacji i mentoringu. Ponadto każdy nasz pracownik otrzymuje dostęp do platformy Strefa Kursów, gdzie może skorzystać z dowolnych szkoleń - nie tylko o charakterze sprzedażowym.

08.06.2024 10:27

xx

18.06.2024 10:57

kurcze, a myslalam zeby zaaplikowac.. jestem studentką marketingu na 2 roku i szukam swojej pierwszej pracy, myslisz ze nawet na początek to slaba opcja?
    DoXX

03.07.2024 12:45

Jeśli chodzi o marketing, to niczego nie nauczysz się w tej firmie. Będziesz wydzielona do obsługi klienta i poszczególnych zadań na zamkniętych systemach, które w żaden sposób nie podniosą Twoich kompetencji.
    Ryszard

03.06.2024 12:22

Nie zawierajcie z nimi jakichkolwiek u(usunięte przez administratora) przykład zamówiłem wizytówkę na Google która była wyświetlana Ok dwóch miesięcy z przerwami zaznaczam później już się nie wyświetlała a faktury przysylaja ostrzegam przed tą firmą.
    reklamacje

27.05.2024 09:09

Do firmy zostałem wpisany przez drugą osobę i gdy się zorjetowałem chciałem usunięcia umowy Dlaczego mam płacić?
    @reklamacje

28.05.2024 11:13

Drugą osobę, czyli współwłaściciela firmy, czy kogoś obcego? Przecież musieli mieć Twoje dane do umowy i akceptację ustną / pisemną.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w WeNet?

Kontakt - WeNet sp. z o.o.

Postępu 14A 02-676 Warszawa

Branża główna: Transport i spedycja

11.05.2024 23:44

Kiedy firma planuje zaprzestanie zwolnień pracowników ocierające o zwolnienia grupowe?
    Były copywriter

08.05.2024 23:18

Nie ma wyników dlatego, że każdy pracownik ma ręcę pełne roboty. Na jednego copywritera przypada ze stu klientów. Trzeba generować jak najwięcej tekstów przez AI i copywriter nawet nie ma czasu zagłębić się w konkretną branżę.
    Wera

30.04.2024 20:38

Karolina

30.04.2024 10:56

Nie polecam pracy tutaj..... Obiecują podwyżki a i tak ich nie ma... Mówią, że były a nikt ich nie widział

29.04.2024 10:46

Współpraca z tą firmą to droga przez (usunięte przez administratora). Owszem stronę przygotowali jak należy, ale z dalszym jej rozwojem były tylko problemy. Tłumaczenie na niemiecki rozpoczęte, ale nie zakończone. Zrobiono jakieś 40%. Rozwiązanie umowy przeciągane w nieskończoność. O przekazanie kodów do strony do tej pory nie można się doprosić, choć usługę hostingu mamy nadal aktywną. Kod strony przekazali po wielkich bólach, w paczce miała być instrukcja jak wrzucić stronę na nowy serwer - nie ma. Bardzo złe wrażenie ze "współpracy". Mam wrażenie, że cała polityka firmy opiera się na złapaniu klienta i nadziei, że nie będzie mu się chciało uciec do konkurencji.
    Wieloletni pracownik

22.04.2024 10:53

Szczerze nie polecam pracy w tej firmie. Typowe korpo, układy i układziki rządzą! Obiecują złote góry, z których nic nie wynika. Wieloletni pracownicy zarabiają tyle, co swieżaki,a jak domagają się podwyżek, to zostają zwolnieni. W tej firmie nie można mieć własnego zdania, musisz tańczyć tak, jak Ci zagrają. Spróbuj się wychylić, a gorzko pożałujesz. (usunięte przez administratora)
    Były copywriter

22.04.2024 19:26

Niestety to wszystko prawda, wenet to beznadziejne miejsce pracy - zero nadziei na poprawę, tylko obiecanki bez pokrycia. Omijać szerokim łukiem radzę (usunięte przez administratora)
    Szkoda tracić czasu

21.04.2024 10:01

Firma stale zwalnia doświadczonych specjalistów i zastępuje ich AI, które służy jako maszynka do robienia tekstów. Ci co nie zostali zwolnieni sami odchodzą, a zostają ci, którzy nie widzą dla siebie perspektyw. Jakość usług dla klientów spada... Nie polecam. Szkoda nerwów i czasu. Zarobki marne. Lepiej poszukać miejsca, w którym pracownik jest szanowany.
    Jacek

03.04.2024 21:03

Beznadziejne podejście do klienta. Klient ma płacić i zgadzać się na to co zrobią i to bez mrugnięcia okiem. Płać i płacz, a jak ci się nie podoba to i tak płać. Nawet poprawek nie wykonują. Odpowiedzi na pytania, bez szans. Trzymać się z daleka od tej dramatycznej firmy.

26.03.2024 09:45

John

03.04.2024 19:29

Przecież były podwyżki. Polecam prace w Wenet. Ja jestem zadowolony.

28.03.2024 18:39

Wieloletni pracownik

02.04.2024 17:36

Taka idealna, że zwalniają tych, którzy robią im wynik, ale nie podlizują się przełożonym

15.02.2024 10:12

Ehh

12.03.2024 04:50

Opiekun od strony internetowej to opiekun od strony internetowej... Nie mylić z konsultantem czy osobą w DOKu. Czy tak ciężko to zrozumieć? On nie ma nic do umowy, tylko jest na obsłudze. Proszę nie wprowadzać w błąd. Coś strasznego jak się czyta opinie naszych "przedsiębiorców". Pozdrawiam
    Marcin

29.03.2024 19:06

klientka

22.03.2024 18:23

NIE POLECAM, pieniądze wyrzucone w błoto, pół roku współpracy i ani jednego klienta z zewnątrz, widoczność mojej firmy żadna! nic się nie zmieniło dzięki działaniom tej firmy.. a przepraszam- zmieniło! mam co miesiąc miej pieniędzy.
    Copika

08.03.2024 10:07

Napiszę ktoś jak przebiegła optymalizacja zatrudnienia w sekcji artykuły? Ile procentowo osób zostało, ile zwolnili?
    Zwolnienia

16.03.2024 09:55

Też jestem ciekawa. W innym dziale zwolnili 80% pracowników. Oczywiście byli na zleceniówkach.
    Kasia

14.03.2024 16:19

I jak się czuje z tym, że totalnym „świeżakom” bez doświadczenia w branży na dzień dobry dają wyższą podstawę niż pracownikom nawet z kilkuletnim stażem???
    Nie

16.03.2024 09:54

Szukają tylko ludzi do obsługi klienta, zawsze tam była dużo rotacja. Reszta działów jest pomniejszana
    Krystyna

07.03.2024 10:06

nie ma potrzeby zmiany stawek rynkowych COPY, bo przecież oni sami decydują ile zarabiają... czyli czas pożegnać podwyżki..
    Hahaha

07.03.2024 21:40

Chyba każdego to rozbawiło. Szkoda tylko, że to śmiech przez łzy. Otóż zarząd uważa, że skoro copywriterzy pracują na umowę zlecenie i mają elastyczny czas pracy, to SAMI DECYDUJĄ, ILE ZARABIAJĄ. Genialna myśl!

05.03.2024 10:19

Ejaj

06.03.2024 16:35

Pewnie, w końcu ejaj się nie męczy i nie pyta o podwyżkę. A że jakość treści to tu już od dawna nie ma znaczenia... oby tylko klient zaakceptował, a jak jednak nie zaakceptuje, to się wygeneruje jeszcze raz.
    odpowiedź

07.03.2024 13:52

chyba nie pracujesz w tej firmie. Bo tutaj już nikogo to nie dziwi. Tak! Bardzo dużo osób traci pracę przez AI. I nie ma możliwości przejścia do innego działu. W produkcji zapowiadana jest kolejna - jak to nazywają - optymalizacja zatrudnienia. Czas zwolnień zależy od tego, jak wyjdą testy AI :D
    Hh

26.02.2024 23:27

Cześć. Jak wygląda praca na stanowisku posprzedazowej obsługi klienta dotyczącą stron www? Jakie są cele dzienne, miesieczne do wykonania?
    Hh

29.02.2024 17:54

Aha.. Myślałam że na stanowisku obsługi klienta jest typowe call center. Z tego co słyszałam to na tym stanowisku dostaje się już zleadowanych klientów i przygotowuje się pod nich wersje demo stron internetowych do akceptacji + oferuje seo?
    @Hh

02.03.2024 11:32

Pewnie chodzi ci o stanowisko Project Managera. Trafiają do nich podpisane umowy, które realizujesz tworząc strony i oferując inne usługi. Cele wysokie, podstawa ledwo ponad minimalną krajową.
    Viki

08.02.2024 15:28

Jestem zniesmaczona tym, jacy pracownicy tam pracują. Świeżo otwarłam firmę I po paru tygodniach zadzwonił do mnie człowiek z tej firmy, a konkretnie (usunięte przez administratora). Ten człowiek nie powinien pracować z ludźmi! Jako, że otworzyłam świeżo firmę I ten człowiek na pewno to wiedział, zaczął mi wmawiać rzeczy typu, że "to nie odpowiednie, abym teraz nie miała strony internetowej"(a strona ta była wtedy tworzona już przez inną osobę, więc ciężko, aby nagle istniała w momencie, w którym ledwo otrzymałam dane firmy...) A że dopiero zaczęłam swoją przygodę z biznesem to chodziłam ciągle w nerwach, mało sypiałam i mało jadłam, bo po prostu był to ciężki i jednocześnie nowy etap w moim życiu. No to co, ten człowiek zaczął mi wmawiać miedzy innymi to co wyżej podałam, doszło nawet do tego, że zaczął się na mnie unosić i nawet bezczelnie stwierdził, że osoba, którą wyznaczyłam do reklamy mojej firmy, jest (usunięte przez administratora) Moim błędem było to, że zaczęłam z niego żartować pod koniec, bo przez przypadek potwierdziłam, że chce zawrzeć z nimi umowę. Utworzyli rzeczy, które są antyreklamą mojej firmy i w ogóle tego zawodu, bo jak można w ofercie napisać "pielęgnacja odbytu"!?!? Moi znajomi po dziś się z tego śmieją. Po wykonaniu do nich telefonu wyjaśniłam całą sytuację, pani mnie wysłuchała, ale jej też musiałam mówić 3 razy(za 3 nawet się uniosłam), że ja nie chce żadnych poprawek tylko usunięcie wszystkiego co zostało wykonane, że nie zapłacę(swoją drogą dodałam od siebie, że za to co oni wykonali, nie dałabym złamanego grosza). Sprawa dopiero została złożona, mam nadzieje, że nie będę musiała latać po policji i sądach, bo mam ważniejsze sprawy na głowie, niż firma, która zatrudnia pracowników, którzy chcą wymusić na świeżych przedsiębiorców podpisanie umowy telefonicznej, jednocześnie strasząc, krzycząc i wyzywając kogoś od (usunięte przez administratora) Odradzam
    Idel

29.02.2024 13:13

Może tak, że wielu przedsiębiorców z branży budowalnej, na poziomie małej firmy w wielu przypadkach to również osoby, nie znające do końca ortografii, ale prowadzące dobrze biznes budowlany?

28.02.2024 09:27

Melchior

28.02.2024 18:26

Hej, chcesz coś opowiedzieć o stanowisku posprzedazowa obsługa klienta dotyczącą stron www?
    Pytania do zarządu

28.02.2024 14:36

Robią spotkanie z zarządem, po spotkaniu wysyłają formularz do zadawania pytań, mijają dwa tygodnie, a odpowiedzi nadal brak. To po co był ten formularz? 90% pytań dotyczyło zarobków i nie wiecie, co odpowiedzieć, zwłaszcza ludziom, którzy mieli obiecane podwyżki pod koniec poprzedniego roku, a teraz ani ich widu, ani słychu? #JesteśmyEtyczni czy jednak nie jesteśmy?

Zostaw merytoryczną opinię o WeNet sp. z o.o.