Pracujemy na platformie wiertniczej, gdzie zajmujemy się montażem instalacji elektrycznych. To wymaga od nas dużego skupienia i precyzji, ale jednocześnie daje nam ogromną satysfakcję z pracy, którą wykonujemy. Praca na takim stanowisku jest naprawdę wyjątkowa i pozwala nam na zdobycie unikalnych doświadczeń zawodowych
Firma Tincors to przedsiębiorstwo, które jest znane z rzetelnego traktowania swoich pracowników. Jako jeden z byłych pracowników, mogę z pełnym przekonaniem powiedzieć, że przez 2 lata mojego zatrudnienia w tej firmie, czułem się doceniany i traktowany z należytą uwagą. Praca w Tincors była dla mnie satysfakcjonująca a teraz jestem na zasłużonej emeryturze. Mogę polecić tę firmę jako solidnego i uczciwego pracodawcę.
Firma młoda to widać ale super zarządzana. Pracowałem 5 miesięcy i dużo się nauczyłem. Prezes Radek ma łeb na karku a to rzadkość. Poszedłem do pracy w Norwegii bo szwagier polecił ale tęsknie.
Polecam super praca
Los robotos perfektos Szmalos na czasos
Robotu duzo Kasa na czas Majster ok Musialem zrezygnowac Bo ciagle w delegacji a mam male dziecko
Taki jeden projekt ile średnio może trwać? Odnośnie tych delegacji nie byłoby problemu gdyby mąż jeździł w kratkę? Byłaby szansa na miesiąc pracy i miesiąc przerwy?
Pani Izabelo, proszę o podesłanie CV męża na e-mail: hr@tincors.com. Przeważnie pracujemy w trybie 4/1 (4 tygodnie pracy, 1 tydzień przerwy), ale jesteśmy się w stanie dostosować do poszczególnych pracowników.
Polecam Damian szef naprawdę super współpraca Ekipa na budowie swoje chłopaki Polecam
Wszystko git Polecam
Super praca na stoczni w Bremenhafen
Najlepsza ekipa na robocie
Firma Tincors to przedsiębiorstwo, które jest znane z rzetelnego traktowania swoich pracowników. Jako jeden z byłych pracowników, mogę z pełnym przekonaniem powiedzieć, że przez 2 lata mojego zatrudnienia w tej firmie, czułem się doceniany i traktowany z należytą uwagą. Praca w Tincors była dla mnie satysfakcjonująca i teraz jestem na zasłużonej emeryturze. Mogę polecić tę firmę jako solidnego i uczciwego pracodawcę.
Zamieściłem ogłoszenie ,ze szukam pracy.Otrzymałem propozycje montażu w Austrii.Po krótkiej rozmowie tel.zostałem zaproszony do Gdańska.Gdzie uzgodniłem warunki i podpisałem umowę.Wyjezdzam na próbę na 7-10 dni. Pożyjemy zobaczymy co to za praca i firma. Narazie to jest Ok. Co do finansów,to stawka jest spoko.Zobaczę jak z wypłacalnością ????
Panie Darku, dziękujemy za zaufanie. Dział kadrowy dba o to, aby wypłaty były zawsze w terminie. Liczymy na długofalową współpracę :)
Pracowalem na projekcie w Holandi przez 8 miesiecy stawka dogadana dobra spanie na robocie ok wyplata byla nawet dzien przed terminem wiec to rzadkosc
To projekt był z góry ustalony na tyle miesięcy? Czy to kwestia indywidualna na ile się jedzie?
Oni zwykle projekty mają z góry ustalone a potem przerzucają cię do następnego wiec ciągle jest coś, następne zlecenie miałem koło tygodnia poskończeniu poprzedniego
Praca jest stała, po zakończonym projekcie to pracownik decyduje czy potrzebuje przerwy, czy jedzie od razu na kolejne zlecenie. Prowadzimy kilka projektów w jednym czasie, więc jesteśmy w stanie dopasować zakres prac do kwalifikacji danego pracownika.
Duzo projektow u Niemca Dobra stawka i kasa na czas czego chciec wiedziec Kadra mloda kumata Wyjatkowo polecam bo czasy trudne
Jak się pracuje w Tincors Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Tincors Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 13.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Tincors Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 13, z czego 13 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!