Tincors Sp. z o.o.

5 Dodaj merytoryczną opinię
baner wywiady

Opinie o Tincors Sp. z o.o.

Artek

Pracujemy na platformie wiertniczej, gdzie zajmujemy się montażem instalacji elektrycznych. To wymaga od nas dużego skupienia i precyzji, ale jednocześnie daje nam ogromną satysfakcję z pracy, którą wykonujemy. Praca na takim stanowisku jest naprawdę wyjątkowa i pozwala nam na zdobycie unikalnych doświadczeń zawodowych

Tomasz

Firma Tincors to przedsiębiorstwo, które jest znane z rzetelnego traktowania swoich pracowników. Jako jeden z byłych pracowników, mogę z pełnym przekonaniem powiedzieć, że przez 2 lata mojego zatrudnienia w tej firmie, czułem się doceniany i traktowany z należytą uwagą. Praca w Tincors była dla mnie satysfakcjonująca a teraz jestem na zasłużonej emeryturze. Mogę polecić tę firmę jako solidnego i uczciwego pracodawcę.

@Tomasz

Tomasz, dziękujemy za opinię i dobrą współpracę.

Rekomendacja

Firma młoda to widać ale super zarządzana. Pracowałem 5 miesięcy i dużo się nauczyłem. Prezes Radek ma łeb na karku a to rzadkość. Poszedłem do pracy w Norwegii bo szwagier polecił ale tęsknie.

Romek Nowy wpis

Polecam super praca

Romanos Nowy wpis

Los robotos perfektos Szmalos na czasos

Denis

Robotu duzo Kasa na czas Majster ok Musialem zrezygnowac Bo ciagle w delegacji a mam male dziecko

Izabela
@Denis

Taki jeden projekt ile średnio może trwać? Odnośnie tych delegacji nie byłoby problemu gdyby mąż jeździł w kratkę? Byłaby szansa na miesiąc pracy i miesiąc przerwy?

@Izabela

Pani Izabelo, proszę o podesłanie CV męża na e-mail: hr@tincors.com. Przeważnie pracujemy w trybie 4/1 (4 tygodnie pracy, 1 tydzień przerwy), ale jesteśmy się w stanie dostosować do poszczególnych pracowników.

Hubercik83

Polecam Damian szef naprawdę super współpraca Ekipa na budowie swoje chłopaki Polecam

@Hubercik83

Dziękujemy za szczerą opinię i przesyłamy pozdrowienia od Damiana :)

Rozmowę kwalifikacyjną w Tincors masz już za sobą? Jak oceniasz konieczność przygotowania się do spotkania? Czy pracodawca zwraca szczególną uwagę na konkretne aspekty profilu kandydata na stanowisko Elektryk - praca od zaraz?
Areczek

Wszystko git Polecam

Artek

Waldek

Super praca na stoczni w Bremenhafen

Nakurwiatorix

Najlepsza ekipa na robocie

@Tomasz

Tomasz, dziękujemy za opinię i dobrą współpracę.

Tomasz

Firma Tincors to przedsiębiorstwo, które jest znane z rzetelnego traktowania swoich pracowników. Jako jeden z byłych pracowników, mogę z pełnym przekonaniem powiedzieć, że przez 2 lata mojego zatrudnienia w tej firmie, czułem się doceniany i traktowany z należytą uwagą. Praca w Tincors była dla mnie satysfakcjonująca i teraz jestem na zasłużonej emeryturze. Mogę polecić tę firmę jako solidnego i uczciwego pracodawcę.

Darek

Zamieściłem ogłoszenie ,ze szukam pracy.Otrzymałem propozycje montażu w Austrii.Po krótkiej rozmowie tel.zostałem zaproszony do Gdańska.Gdzie uzgodniłem warunki i podpisałem umowę.Wyjezdzam na próbę na 7-10 dni. Pożyjemy zobaczymy co to za praca i firma. Narazie to jest Ok. Co do finansów,to stawka jest spoko.Zobaczę jak z wypłacalnością ????

@Darek

Panie Darku, dziękujemy za zaufanie. Dział kadrowy dba o to, aby wypłaty były zawsze w terminie. Liczymy na długofalową współpracę :)

Alojzy

Pracowalem na projekcie w Holandi przez 8 miesiecy stawka dogadana dobra spanie na robocie ok wyplata byla nawet dzien przed terminem wiec to rzadkosc

Łucja
@Alojzy

To projekt był z góry ustalony na tyle miesięcy? Czy to kwestia indywidualna na ile się jedzie?

@Łucja

Oni zwykle projekty mają z góry ustalone a potem przerzucają cię do następnego wiec ciągle jest coś, następne zlecenie miałem koło tygodnia poskończeniu poprzedniego

@Andrzej

Praca jest stała, po zakończonym projekcie to pracownik decyduje czy potrzebuje przerwy, czy jedzie od razu na kolejne zlecenie. Prowadzimy kilka projektów w jednym czasie, więc jesteśmy w stanie dopasować zakres prac do kwalifikacji danego pracownika.

Rysiek

Duzo projektow u Niemca Dobra stawka i kasa na czas czego chciec wiedziec Kadra mloda kumata Wyjatkowo polecam bo czasy trudne

Rekomendacja

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Tincors Sp. z o.o. - Gdańsk

• Jak się pracuje w Tincors Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Tincors Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 13.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Tincors Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 13, z czego 13 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Tincors Sp. z o.o.
Przejdź do nowych opinii