Nie polecam współpracy z tym człowiekiem, z racji na niepełnosprawność myśli że wszystko mu się należy, jest agresywny i nie potrafi się wysłowić nie używając przekleństw, uważa że zna prawo obowiązujące w kraju lepiej niż ktokolwiek inny przez co próbuje nakłaniać innych do sprzedaży towarów objętych ograniczeniem wiekowym jego małoletniemu synowi twierdząc że to nie łamanie przepisów tylko pomoc osobie niepełnosprawnej, oczywiście pan nawet przy synu daje pokaz swojej dojrzałości poprzez wyzywanie sprzedawcy który odmówił sprzedaży towaru jego synowi przez co musiał stawić się osobiście 3 minuty po telefonie, na wyzwiskach się nie skończyło, prawdopodobnie gdyby nie to że nie był w stanie wstać z wózka uderzyłby sprzedawcę aczkolwiek przez ograniczenie ruchowe dał radę tylko uderzyć w komputer i zerwać kilka lampek z biurka, a teraz zwrócę się bezpośrednio do pana, mam nadzieję że jest pan słowny i się więcej nie zobaczymy bo cały akt agresji z pana strony jest zapisany na nagraniu z monitoringu i mam nadzieję że nie będę zmuszony do zgłoszenia sprawy na policję nie pozdrawiam a ludzie zainteresowani współpracą z takimi ludźmi powinni się zastanowić czy napewno chcą mieć z nim do czynienia.