Hej.
Ja w People More byłem króciutko (wynikało to z przyczyn leżących wyłącznie po stronie Klienta), ale firmę oceniam bardzo dobrze. Przemili i wg. mnie uczciwi ludzie (jak Adriana, czy Piotr). Na dzień dobry, szybciutko dostałem do pracy Maca. Monitor. Bez problemu jakiegokolwiek. Papiery na starcie załatwione szybciutko. Płatności, zero problemu. Wszystko zawsze miło, grzecznie, naprawdę sympatycznie. Dla mnie projekt jak mówię skończył się po pół roku, ale na koniec miło i spokojnie porozmawialiśmy, ja żadnych pretensji nie miałem. Naprawdę, zawsze i chętnie wróciłbym do People More i polecam współpracę innym. A wiadomo. Co projekt, co Klient to inna historia. Nie zawsze samo PM ma duży wpływ. PM też chce i musi zarabiać i gdzieś ten kompromis musi zostać zachowany. Mogę się ew. zgodzić, że kwestia estymacji projektów, no może czasem jest taka a nie inna, wiadomo wszystkim zależy na sprzedaży. Ale trzeba przyznać, że firma organizuje przynajmniej raz w roku fajny wyjazd integracyjny więc potrafi podziękować za wkład pracy, również tej czasem po godzinach.