3.4/5

• Dlaczego warto dołączyć do Elanco?
  • Rozwijamy talenty
  • Benefity
  • Proces rekrutacji w Elanco

Dlaczego warto dołączyć do Elanco?

Rozwijamy talenty

Benefity

Proces rekrutacji w Elanco

• Ciechanów

5. Opinie o Elanco Solution Center Spółka z o.o.

Opinie o Elanco Solution Center Spółka z o.o. Warszawa

Nie przegap nowości o Elanco Solution Center Spółka z o.o.!

Niekumam

09.07.2021 09:57

nie kumam skad te negatywne opinie :O mam wrazenie zealbo z zeszlego roku moze jak firm asie tworzyla albo po prostu trollign z konkurencji? ja jestem od 4 miesiecy i jest super. Wiadomo ze rpaca to jest shared servicowa ale rozmawiamy tez normalnie z klientami fajne benefity, bonus roczny jest, elastycznosc jest wiec jak mi sie dziecko pochoruje to moge jakos sie dogadac z managerem itd itp super, polecam!!
    mon

04.01.2021 13:35

można powiedzieć że jestem "wyjadaczem" i nie z pokolenia "y" więc moja opinia dla niektórych jest może być nieobiektywna. dla mnie na Elanco nie można powiedzieć złego słowa (tzn niektórzy zawsze potrafią powiedzieć ale ja jakoś nie umiem w tej sytuacji). jestem od roku, krótko po starcie wpadł nam covid. w tym czasie były rekturacje, onboardingi, wykańczanie nowego biura opóźnione o kilka miesięcy z winy covidu, przeprowadzka, migracja jedna i " n" innych, łączenie z Bayerem (go live nowego systemu), zaraz będzie odłączenie od Lilly (znowu nowy drugi system) i ileś problemów po drodze. w międzyczasie oprócz zwykłych benefitów firmy (gift days, covid dodatkowy urlop) dostaliśmy bony do empiku (żeby nie zwariować w domu podczas pierwszej fali lockdownu i coś poczytać bo nawet zamknęli wtedy biblioteki) a potem możliwość nabycia krzesła lub biurka - jeśli ktoś potrzebował do domu. pominę już dodatkową kasę na święta i paczki... eeech ale zawsze znajdą się tacy dla których za mało.
    Mon

28.01.2021 06:19

Zarobki w granicach >płacy powyżej mojego wygórowania finansowego brutto na pozycji senior analityka. Elanco to dla szeregowych pracowników nie miejsce na new beginnersow. Kładziony jest nacisk aby każdy miał wystarczajaco doświadczenia na danym stanowisku. Od specjalistów przez analityków po managerów projektów i ekspertów. Ale niektóre osoby zarządzająca na przykład jednym z zespołów obsługi klienta- ma ona znikome doświadczenia i nawet studia zakończyli w kierunku związanym z zarządzaniem ludźmi. Zaoczne, wiec widać że mało się przykładała z nauki bo mam 15 lat doświadczenia i znałam wiele podwładnych i szefów którzy władali w całości szacunkiem i knowhow’em psychologicznym. Ta opinia pewnie i tak zostanie zmieniona przez osobę moderując te komentarze. Jak już napisałam- proszę zrób własne doświadczenie i przekonaj się że kwestie finansowe sa dobre. Benefity wystarczające i działają od 1. dnia zatrudnienia. Szefa na jakiego trafisz będziesz miał rycie baniaka, że nie potrafisz zrobić „prostych” rzeczy- a jak dochodzi do prośby uzgodnienia celu- to pojawia się wszystko to co pisze na formatce, które nie precycyzująz niczego, a w ostateczności kończące się uwłaczaniem inteligencji doświadczonych pracowników.

06.07.2021 14:40

place sa normane jak wszedzie
    buddy123

18.03.2021 21:03

Wiecie, czy są roczne bonusy w Elanco? Macie jakieś opinie o obecnej sytuacji w firmie? Polecacie?
    Ktoś

24.04.2021 09:35

Tak. Są roczne bonusy. Wysokość jest uzależniona od rocznych wyników (jak w większości firm)

06.07.2021 14:38

tk sa bonusy ale tylko uzalezniome od sukcesu firmuy a nie tego jaki jest twoj performance, co jst super = czy sie stoi czy sie lezy bpnus sie nalezy :P i to jest naprawde spoko pieniedz

19.04.2021 10:34

Jak długo trwa proces awansu w Elanco Polska Spółka z o.o.?
    @pytanie awans

04.05.2021 15:16

Brak

06.07.2021 14:36

roznie u mnie to bylo 8 miesiecy ale kolezanka czekala 1,5 roku, zaley od teg ile komus zalezy, ile sie rozwijasz i dajesz od sibeie

06.07.2021 14:12

bardzi fajne miesjce pracy, super amtosfera. praca bezposrendio z kientem a nie backoffice jak w rezcie SSC. wiec super sie mozna rozwinac
    ewa

25.04.2021 23:28

Czy w firmie daja od razu umowe o prace na czas nieokreslony?
    Damian

26.04.2021 11:25

Nie
    Troche po znajomosci

23.04.2021 17:14

W dziale payroll widac ze chyba po znajomosci bo global payroll manager i team leader z tego samego miasta i z tej samej firmy, no jesli ktos mi powie ze nie po znajomosci to nie uwierze. Wiadomo ze w wiekszosci korporacji zatrudniaja po znajomosci taka jest prawda.
    buddy123

12.03.2021 11:20

Czy wiecie na jakich piętrach w The Warsaw Hub ma swoją siedzibę Elanco?
    Dk

13.03.2021 18:26

10-11-12
    O2C

23.02.2021 13:17

To jest call center.

23.02.2021 11:37

Elanco Solution Center rozpoczęło działalność operacyjną. Już od stycznia 2021 obsługujemy cztery ważne regiony na świecie- APAC, LATAM, EMEA oraz North America.
    W duchu nowego roku 2021, po 12 miesiącach intensywnych prac, możemy z dumą ogłosić, że Elanco Solution Center w Warszawie oraz oddział w Kuala Lumpur przejmują operacje finansowe (P2P, R2R, O2C) wykonywane do tej pory przez oddziały Eli Lilly w Cork, Kuala Lumpur i Mexico City. Ten operacyjny Go-Live oznacza ważny kamień milowy na drodze do niezależności Elanco, drodze, która rozpoczęła się w 2018 roku. Poza usługami finansowymi ESC w Warszawie świadczy również dodatkowe usługi między innymi w obszarach HR Operations, Finance (Audit, Treasury and Tax), Procurement i IT Tech Operations.
    Rok 2020 był intensywnym okresem tworzenia zespołu profesjonalistów. W ciągu 12 miesięcy, w nowych i nieprzewidywalnych warunkach obostrzeń i dystansu społecznego, ESC znacznie zwiększyło zatrudnienie z 53 do 350 pracowników i stało się znaczącą organizacją działającą w dwóch strefach czasowych- w Warszawie oraz w Kuala Lumpur. Większość rekrutacji i zatrudnień przeprowadziliśmy zdalnie. Pomimo obostrzeń sanitarnych we współpracy z podwykonawcami przygotowaliśmy nowoczesne i funkcjonalne biuro w Warsaw Hub. Mieścimy się samym centrum miasta a dzięki bezpośredniemu połączeniu stacji metra z budynkiem dojazd do biura jest szybki i wygodny.
    Już od stycznia 2021 rozpoczęliśmy obsługę czterech ważnych regionów na świecie- APAC, LATAM, EMEA oraz North America.
    Wraz z oficjalnym rozpoczęciem świadczenia usług biznesowych ESC dostrzegamy wyraźne korzyści płynące z przeniesienia procesów transakcyjnych do centrum usług wspólnych (SSC) Oprócz redukcji kosztów, ESC pomaga zwiększyć efektywność, produktywność i wzmocnić środowisko kontroli. Przeniesienie procesów transakcyjnych do SSC umożliwia zespołom produkcyjnym i handlowym Elanco na całym świecie skupienie się na działaniach wokół naszego portfolio produktów.
    News image
    Ela

14.02.2021 09:25

Czy warto aplikować na stanowisko z językiem duńskim ? Jakie zarobki ? (usunięte przez administratora)

15.02.2021 16:36

Witaj ELA, Dziękujemy za zainteresowanie pracą w Elanco Solution Center. Aktualnie prowadzimy rekrutację na stanowisko w dziale O2C z językiem holenderskim (O2C Customer Service Representative with Dutch). Jeśli o to właśnie stanowisko pytasz zapraszamy do udziału w rekrutacji https://elanco.wd5.myworkdayjobs.com/en-US/External_Career/job/Poland/O2C-Customer-Service-Representative-with-Dutch_R0002257 W zakładkach O nas, Benefity oraz innych zakładkach dowiesz się więcej o Elanco globalnie oraz Elanco Polska. Pozdrawiamy, Zespół Elanco Polska.
    @ Ela

16.02.2021 14:53

Elu nie strata czasu i nerwow to najwieksza katastrofa
    Czy warto

26.01.2021 18:00

Cześć Pojawiła się oferta na otc director - czy ktos pracuje tam i wie czy warto czy nie. Co się stało że jest ta rekrutacja? Jak przełożeni?

15.02.2021 15:51

Witaj Czy Warto. Rekrutacja na to stanowisko jest nadal aktualna. W styczniu Elanco Solution Center wystartowało jako w pełni operacyjne centrum usług wspólnych. Firma Elanco rozwija się globalnie, czego przykładem jest ostatni zakup od firmy Bayer części biznesu dot. zwierzęcej farmacji. To oznacza dla nas wzrost skali usług w ramach SSC i powiększanie zespołu O2C. Dział rozrasta się i zostanie podzielony na dwa zespoły. Jeden zespół zarządzany będzie przez dotychczasową Dyrektor O2C, zaś do drugiego zespołu poszukujemy lidera. Zapraszamy do udziału w rekrutacji. https://elanco.wd5.myworkdayjobs.com/en-US/External_Career/job/Poland/OTC-Director_R0005004
    Nowa

30.12.2020 12:44

Niedawno dołączyłam do zespołu. Przeszłam z innej dużej korporacji. Bardzo dobrze się pracuje. Firma oparta na dobrych standardach zatrudnienia. Sporo dodatkowych dni wolnych, opieka medyczna, ubezpieczenie, karta Multisport. Praca jest zdalna, we własnych zespołach i wg.mnie dobrze poukładana. Z usługami SSC ruszamy w styczniu i oczywiście będzie w tym okresie gorąco. Ostatnio firma zakupiła dla pracowników meble do pracy zdalnej z domu, bo zapowiada się, że jeszcze trochę popracujemy z domów. Szefowa fajna i zaangażowana, cały czas okazuje optymizm i profesjonalizm.
    Zenek

19.07.2020 10:49

Co tam słychać w tej firmie?
    obecny

20.10.2020 08:48

jest super, cool! ;-)
    @Zenek@

29.12.2020 21:28

super, wspaniale po prostu tylko czekamy na zatopienie titanica

19.08.2020 10:13

Jaki jest styl zarządzania kadrą w Elanco Polska Sp. z o.o.?
    @x

27.12.2020 03:11

lack of any normal standards ...
    Piotr

29.12.2020 21:26

zero etyki, zero stylu - wiocha, prywata, przekret

28.11.2020 09:49

Jaki rodzaj umowy preferowany jest w firmie Elanco Polska Sp. z o.o.?

03.12.2020 16:46

Dzień dobry, W firmie Elanco Polska preferujemy zatrudnienie na podstawie umowy o pracę. Zapraszamy do udziału w naszych rekrutacjach. Pozdrawiamy, Elanco Polska

29.06.2020 16:47

Mam wrażenie, że ta firma trochę zawraca ludziom głowę, mam na myśli potencjalnych kandydatów... tu rozmowy, jakaś ekscytacja ze strony HR, że mają super stanowisko dla Ciebie i cisza, mimo iż profilowo się do nich pasuje... może szukają tańszej siły roboczej.. Dziwne jest to, że niby takie SSC, a nie mogą znaleźć pracowników, niektóre oferty wiszą już X czasu... czy to prawda, że do nowo tworzonych zespołów team leaderzy ściagają swoich pupilków z poprzednich firm? Nie wiem, czy to prawda, jeśli tak to takie miejsce jest dla mnie spalone na wstępie, no ale takie można usłyszeć opinie o tym miejscu wśród znajomych... No i co z tymi tranzycjami?
    Ktoś

01.07.2020 16:21

Nie wiem skąd takie informacje. W zeszłym tygodniu wszyscy pracownicy mieli obowiązkowe 2 godzinne szkolenie na temat celów i wizji firmy.
    Nie pracuję tu

02.07.2020 18:32

Może ktoś ma inne potrzeby niż 2 godziny obowiązkowego szkolenia, które znając życie jest nudne jak flaki z olejem. A może ktoś ma żal do firmy lub do kogoś kto tam pracuje i wrzuca takie komentarze.
    Oo

22.06.2020 16:40

Cześć , czy są ludzie z SSC z francuskim ? Jak Wam praca, atmoshera, procesy ? Bo wiedzę ze są różne opinii. Z góry dziękuje. ☺️
    @Oo

23.06.2020 16:20

bardzo kiepska i bardzo slaby zarząd totalna porazka
    zawiedziony

21.04.2020 15:26

Nie wiem jak praca w tej firmie ale rekrutacja jest zniechęcająca. Dział HR najpierw dzwoni zeby zaprezentowac oferte, potem te oferte po rozmowie zmienia na nizsze kwalifikacje i nazwe stanowiska. Panie manager z dzialu customer service nie sprawialy wrazenia ani sympatycznych, raczej styl odpytujacych nauczycielek. Co firma oferuje? Niewiele bo na wszystko argumentem jest faza startupu. Za takie oferty mozna smialo podziekowac.
    AZ

16.06.2020 00:35

Urlop nie jest na koronawirusa tylko dodatkowo ze względu na lock down i pandemie.
    Zjadłam

16.06.2020 21:16

No to wielka różnica z tym urlopem - czy na koronawirusa czy na lockdown.
    zainteresowany

04.06.2020 09:29

Czy przenieśli się z Inflanckiej na Towarową? Podpowiecie coś na temat stanowska: Supply Chain Associate - LCM? Warto aplikować?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Elanco Solution Center Spółka z o.o.?

Kontakt - Elanco Solution Center Spółka z o.o.

Rondo Daszyńskiego 2B 00-843 Warszawa

Branża główna: Konsulting i zarządzanie
    Ooo

29.02.2020 12:27

Czy warto aplikować do działu RtR? Czy jest zachowany work life balance czy raczej częsta praca po godzinach?
    Natalia

13.05.2020 21:06

Jestem odpowiedzialna za stworzenie pionu RTR w Elanco (każdy może sprawdzić nazwisko na LinkedIn - zainteresowanych dołączeniem do zespołu zapraszam do kontaktu bezpośredniego, chętnie odpowiem na wszelkie pytania). Do tej pory nadgodziny w zespole RTR praktycznie nie występowały - jeśli się w jakiś konkretnych sytuacjach pojawiały, były rekompensowane czasem wolnym w inny dzień. Odnośnie pytania „czy warto” - zapraszam do aplikowania i wtedy w trakcie rozmowy rekrutacyjnej (aktualnie via Skype) będziemy mogli wspólnie omówić ten temat. Pozdrawiam
    Dzięki

17.05.2020 08:24

Dzięki za odpowiedź. Dobrze że ktoś z tej firmy potrafi odpowiedzieć na zadane pytanie. Co prawda dużo słyszę o tej firmie, ale zostawię to. Nie wiem kim jest osobą podpisujaca się AZ - ale jeżeli pracuje u was robi mocna antyreklamę. Czytając jej odpowiedzi czuć arogancję. Stąd nie rozważałem już dołączenia do was. Szkoda Natalio, że tak późno dałaś znać. Życzę Ci powodzenia.
    X

28.02.2020 09:17

Czesc, czy mozecie powiedziec jak wyglada sytuacja teraz, jaka jest atmosfera? Czy juz jest jakas praca i jak to wyglada w praktyce i czy polecacie? Pytam osob, ktore juz pracuja. Dziekuje
    n

11.04.2020 10:21

nie moge napisac bo wykresla post i zaczna sie mdcic sam pomysl
    Az

19.04.2020 19:37

Tp najwyzej wykresla...poza tym na kim ma sie ktos mscic skoro piszesz incognito...

10.04.2020 10:09

Czy dyżury międzyświąteczne w Elanco Polska Sp. z o.o. obstawiają najmłodszymi stażem?
    iuaj

11.04.2020 10:20

chyba jeszcze nic nie wystartowało, więc nie ma dyżurów na razie.
    O2C

11.04.2020 08:56

Jaka atmesfera panuje w tym dziale?
    tre

14.03.2020 06:27

Przestrzegam przed tą firmą. Opinii na jej temat szukajcie gdzie indziej. Elanco ma wykupiony portal i każda opinia o managemencie jest kasowana. Jak widać gdy nie można nic dobrego powiedzieć to się broni kasując opinie. Niech każdy sobie odpowie sam. Jak dla mnie to cenzura. A komentarze nie łamią w żaden sposób ani regulaminu ani prawa.
    Mart

11.03.2020 02:08

O co chodzi z tymi zawyżonymi stawkami? Mi też zaaugerowali mówić sporo więcej mimo iz wydawało mi się że powiedziałam dużo.
    Ola

11.03.2020 12:27

Jak każda amerykańska firma mogą mieć przeprowadzany audyt HRowy. Chcą kogoś zatrudnić i dać mu ustaloną kasę, ale nie mogą mieć tylko jednego kandydata, wiec takich jak ty zapraszają do aplikowania abyś robiła tłum. Ale nie żałuj. To bardzo słaba firma. Niestety i tu ryba psuje się od głowy. Poczytaj sobie o szefowej, która zajmuje się jedynie usuwaniem wpisów.
    PPP

04.11.2019 21:53

z benefitów jest tylko prywatne ubezpieczenie... i poza tym nic więcej. Rekrutacja- brak komentarza, nie za ciekawa:(

29.01.2020 10:55

Jeśli „jedynie dopłata do pensji „ zamiast karty multisport lub cafeteria - to za mało ?? Za ta kwotę można kupić sobie i multisport i wystarczy na lunch na cały miesiąc! A perspektywy są ! pozostałe benefity tez są !! Tzn. Opieka medyczna, ubezpieczenie, owoce, pizza itp.. Czemu to pisze ktoś kto tu nie pracuje?! Bo najwyraźniej nie wie jaka jest dokładnie sytuacja.
    X

28.02.2020 09:15

kofi

06.02.2020 13:36

A możecie napisać kilka słów, jak się pracuje w tej firmie? Czy są wciąż na etapie budowania zespołów, jest jakaś ponadnormatywna presja na wyniki? Atmosfera w biurze? Każde info będzie mile widziane :)
    obiektywny

24.02.2020 12:49

tak tyko znajomi i tylko dodatkowa kasa dla zarzadu same przekrety ....co za miejsce ...to byl blad szkoda ze dolaczylem do zespolu AP ...no nic mam nadzieje ze szybko znajde cos nowego ...nie ma go live wiec jeszcze kilka miesiecy mozna sie obijac i brac kase za nic
    Ręce opadły temu misiu

25.02.2020 23:23

@obiektywny, już sam Twój nick mnie rozbawił - patrząc na to co naoiales, ale ok :) Skomentuje to krótko: dobrze wiedzieć, że jesteś taki „nieszczęśliwy”, mam nadzieje, że przeczyta to Twoja przełożona - uniknie tym samym płacenia za „obijanie się” :) Ba! Nawet chciałabym się z nią tym wpisem podzielić :) ale wiesz jaki jest problem? W zespole AP NIE MA żadnego mężczyzny :) A przepraszam, co ja pisze...jakiego mężczyzny...ten na pewno nie zniżyłby się do takiego poziomu wpisu! Pozdrawiam fikcyjnego trola :)
    Rafał

22.11.2019 11:02

Jak dla mnie spoko firma. Ma dobrą markę i zarząd któremu się chce. Oczywiście wciąż faza startupu i biuro tymczasowe ale dopiero co się otworzyli. Panie od rekrutacji bardzo miłe i szybko to poszło. Jedynie approvale trochę się ciągneły.
    analityczny

25.02.2020 09:05

Ciekawe. Przyglądam się dwóm powyższym wpisom. Odstęp pomiędzy nimi to minuta. Sposób pisania i styl wręcz identyczny (brak wielkich liter, dużo wielokropków w postaci cztero lub pięciokropków, brak spacji po wielokropkach). Poniżej jest jeszcze podobny, zarówno pod względem treści jak i formy wpis użytkownika "obiektywny" napisany kilka minut wcześniej. Podobnie wygląda też wpis użytkownika "pracownik" z 26.11 ("czterokropek") A to trzy różne (sic!) nicki. Jak powiedziałby klasyk: Przypadek? Nie sądzę Wnioski pozostawiam czytającym
    Xd

25.02.2020 21:02

Dzięki Sherlocku - bez twojej analizy byśmy się nigdy nie domyslili :D
    Pocotowszystko

29.01.2020 15:21

Ktokolwiek uznający portal gowork za wiarygodne źródło informacji powinien wierzyć także we wszystkie wpisy w internecie. Z żalem czytam te wszystkie wpisy... to takie miejsce do trollowania, w tym wypadku pracodawcy. Jest to manipulacja i budowanie opinii na kometarzach anonimowych użytkowników internetu. Internet przyjmuje wszystko, szczególnie kiedy nie ma zdjęcia nazwiska ani adresu osoby dodającej komentarz! Jestem pracownikiem tej firmy i bardzo się z tego cieszę! A jak jest? Przyjdź na rekrutacje i zapytaj żywego człowieka, a nie kogokolwiek, kto może być po drugiej stronie komentarza! Ludzie nabierzcie dystansu do takich portali, bo można tu wpisać każda zmyślona informacje...
    Prędkość światła

13.02.2020 18:36

Komentarze znikają z prędkością światła. Zaraz będzie już liczba na minusie. Czy ktoś jeszcze ma wątpliwości jak firma jest zarządzana - to właśnie tak - nie można chyba nic dobrego powiedzieć, więc trzeba kasować komentarze prawdziwe. Uśmieszki, puste słowa, a później odgadywanie za plecami i wyśmiewanie. I to robi wysokiej klasy managerka - poziom gimbazy. Nikomu nie polecam pracy. Na szczęście za wczasy się dowiedziałem kto tam pracuje i podziękowałem za dalsze etapy rekrutacji.
    Misia

19.02.2020 16:20

U managerów zauważyłam w naszym kraju inteligencja emocjonalna nie jest jeszcze tak doceniana jak w Europie zachodniej. Wiadomo do jednych ludzi czujemy większa sympatie a do innych mniejsza ale powinnismy zostawić to tylko dla siebie.
    Anna

17.10.2019 20:04

Jakie sa benefity w nowo tworzonym ssc? W ogłoszeniu o pracę nie ma takich informacji;(
    zzz

14.11.2019 10:10

Jaka inspekcja? Chyba brak benefitów nie jest podstawą do kontroli. Chyba, że coś innego się dzieje?
    SE

15.02.2020 09:34

W poprzedniej firmie też to robiła i wiadomo jak się to skończyło
    Profesjonalista

14.02.2020 21:39

A więc potwierdzam opinie poprzedników na temat rekrutacji. Pani ze szczerym uśmiechem zachęca do podania wymagań finansowych ponad rynek, wygląda to tak jakby wybranek już był a rekrutacja musi się odbyć,wiadomo ;) chaos, brak profesjonalizmu i brak wiedzy o firmie świetnie opisuje rekrutera - z mojej działki podała liczbę zasobów o 1 000% większą, wyobraźcie sobie jak parsknąłem śmiechem po usłyszeniu prawdziwego zakresu w trakcie rozmowy z szefami szefów:D Ale czego można się spodziewać po amerykańskiej firmie, bałaganu i anglosaskiej kultury.
    Nikt

15.02.2020 09:23

To nie Amerykanie wprowadzają chaos tylko niekompetentni xxx - ryba psuje się od głowy.

23.11.2019 17:45

Jeszcze raz gorąca prośba o info :) W komentarzach ludzie piszą że procesy jeszcze nie wystartowały, ale są jakieś przygotowania? płaca pensję? jest sporo informacji o złej atmosferze i intrygach, czy jest coś co nie dzieje się standarodowo w innych korpo? czy są problemy w umowami? dlaczego piszecie że mają to zamykać? Prośba o każdą opinię przydatną do podjęcia decyzji.

26.11.2019 19:32

poprzednie miesiace byly placone wlasciwie i na czas ale niestety od listopada - masakra, bledy, nieprawidlowosci brak kompetencji.(usunięte przez administratora)
    XXX

02.02.2020 22:18

Niech zgadnę do którego zespołu należy ten szczęśliwy pracownik ;)
    jestem

04.12.2019 22:30

Czy ktoś się orientuje czy firma zamierza coś zrobić z zaistniałą stuacją? (usunięte przez administratora)
    Przypadkowy

24.01.2020 00:22

Ta klima to wcale nie dziala, da sie zagotowac
    Bylemtam

24.01.2020 00:31

To ich ostatnia szansa, musza byc pozytywne
    Zainteresowa

10.01.2020 19:19

Jak wygląda wynagrodzenie na stanowiskach menadżerskich a porównaniu do rynku? Jakie są benefity? Gdzie znajdę ogłoszenia aktualne. Na devire wisi sporo ogłoszeń, ale po kliknięciu w link jest informacja, że ogłoszenie wygasło i jest jakaś strona Lilly. Trochę to dziwne. Szukam lepszej lokalizacji niż mam obecnie.
    kim

23.01.2020 20:46

Tak jak sama widzisz to wszystko jest bardzo nieprofesjonalne i wrecz zniechecajace - jesli nie jestes znajomym to nie mozesz liczyc na nic dobrego ...szczescia w poszukiwaniu ale lepszego miejsca.
    Info

18.12.2019 10:53

Wieść niesie, że ma nastąpić wiatr zmian. Oby.
    ooooo

03.01.2020 15:28

ale ze Krolowa?
    Usunięty

09.01.2020 11:16

Do przemyślenia - ilość usuwanych opinii jest wyznacznikiem tego co dzieje się w firmie i jak jest oceniana. Usuwanie kilku opinii może miałoby sens ale kilkudziesięciu niestety pokazuje jak wielki jest problem tej firmy

29.11.2019 16:52

Ytr

29.11.2019 17:01

No to sporo tego było. Widać firma budzi emocje.
    TRUE - chyba usuna te opinie

15.12.2019 16:56

Sporo jest usunietego - bo prawda w oczy kole

22.11.2019 21:06

Witajcie, biorę udział w rekrutacji, ucieszyłam się że coś nowego się buduje ale komentarze mnie martwią. Dostałam zaproszenie na rozmowę niby z Elanco ale link do rozmowy był z Devire. Proszę o informacje od osób już pracujących, jak to wygląda " w praniu" jak umowy? warunki itp.

23.11.2019 16:04

mam pracę ale już w stabilnym ESC.

26.11.2019 19:33

powinienes to zglosic to naruszenie ochrony danych .... aplikowales do Devire czy Elanco?
    Dziwna rekrutacja

14.11.2019 17:06

Czy was też namawiano, by powiedzieć nierynkowo wysoką pensję? A później info - że jestem zbyt droga... O co chodzi?
    Yyy

21.11.2019 12:16

Mój znajomy brał udział też w procesie, stąd wiem.
    dag

21.11.2019 20:27

@DEVIRE zepsuc rynek rekrutacyjny i branding w 2 miesiace - mozna ksiazke napisac
    oioik

11.11.2019 11:46

Czy i jakie są auta służbowe? Wie ktoś?
    rob

13.11.2019 15:40

tak potwierdzono ze mam dostac jakis najem ale nie znam szczegolow potracenie chyba 400 z wynagrodzenia za uzywanie prywatne to wysoki silnik musi byc
    iuaj

21.11.2019 13:01

Czy już wiadomo jakie to auta?

Zostaw merytoryczną opinię o Elanco Solution Center Spółka z o.o.