Elanco Solution Center Spółka z o.o.

3.4/5

• Dlaczego warto dołączyć do Elanco?
  • Rozwijamy talenty
  • Proces rekrutacji w Elanco

Dlaczego warto dołączyć do Elanco?

Rozwijamy talenty

Proces rekrutacji w Elanco

5. Opinie o Elanco Solution Center Spółka z o.o.

Opinie o Elanco Solution Center Spółka z o.o. Warszawa

Nie przegap nowości o Elanco Solution Center Spółka z o.o.!

Info

18.12.2019 10:53

Wieść niesie, że ma nastąpić wiatr zmian. Oby.
ooooo

03.01.2020 15:28

ale ze Krolowa?
Usunięty

09.01.2020 11:16

Do przemyślenia - ilość usuwanych opinii jest wyznacznikiem tego co dzieje się w firmie i jak jest oceniana. Usuwanie kilku opinii może miałoby sens ale kilkudziesięciu niestety pokazuje jak wielki jest problem tej firmy

29.11.2019 16:52

Ytr

29.11.2019 17:01

No to sporo tego było. Widać firma budzi emocje.
TRUE - chyba usuna te opinie

15.12.2019 16:56

Sporo jest usunietego - bo prawda w oczy kole
Anonimowa

22.11.2019 21:06

Witajcie, biorę udział w rekrutacji, ucieszyłam się że coś nowego się buduje ale komentarze mnie martwią. Dostałam zaproszenie na rozmowę niby z Elanco ale link do rozmowy był z Devire. Proszę o informacje od osób już pracujących, jak to wygląda " w praniu" jak umowy? warunki itp.
Anonimowa

23.11.2019 16:04

mam pracę ale już w stabilnym ESC.

26.11.2019 19:33

powinienes to zglosic to naruszenie ochrony danych .... aplikowales do Devire czy Elanco?
Dziwna rekrutacja

14.11.2019 17:06

Czy was też namawiano, by powiedzieć nierynkowo wysoką pensję? A później info - że jestem zbyt droga... O co chodzi?
Yyy

21.11.2019 12:16

Mój znajomy brał udział też w procesie, stąd wiem.
dag

21.11.2019 20:27

@DEVIRE zepsuc rynek rekrutacyjny i branding w 2 miesiace - mozna ksiazke napisac
oioik

11.11.2019 11:46

Czy i jakie są auta służbowe? Wie ktoś?
rob

13.11.2019 15:40

tak potwierdzono ze mam dostac jakis najem ale nie znam szczegolow potracenie chyba 400 z wynagrodzenia za uzywanie prywatne to wysoki silnik musi byc
iuaj

21.11.2019 13:01

Czy już wiadomo jakie to auta?

Kontakt - Elanco Solution Center Spółka z o.o.

Rondo Daszyńskiego 2B 00-843 Warszawa

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

14.11.2019 13:52

Yyyuuu

14.11.2019 16:59

Sprawdź najpierw jak się testuje na ludziach leki (i ile za to dostają kasy), a jak się testuje na zwierzętach, w jakich warunkach są utrzymane i co się z nimi później robi. Więc to chyba ty jesteś hipokryta/tka a dodatkowo ignorantem/ka. Niestety ten proceder jest w wielu firmach i wiele z nich tworzy ssc w Polsce.
iwonka

14.11.2019 18:35

testuja ale mowia ze testuja(usunięte przez administratora)...zal sie wypowiadac kiepski start tego startup
Kasia

13.11.2019 17:35

A ja jestem zadowolona. Nie jestem niczyim znajomym, nikt mnie nie ściągnął ! Zaczynamy tworzyć to ESC, wszystko zależy od nas. Nie rozumiem, czemu jeśli komuś nie odpowiada jeszcze tu pracuje??? Przecież umowa jest na okres próbny- można zrezygnować
Aaaaaaaazzzzzzz

13.11.2019 19:24

Kasiu, umowa o prace jest stosunkiem prawnym ktory zawsze mozna wypowiedziec, niezaleznie od tego czy jest na okres probny, czas okreslony czy nieokreslony. Swoja droga nikt w komentarzach nie wspominal o umowach na okres probny, jedynie mowiono o umowach na czas okreslony. Nie wiem czemu o niej napisalas, ale jesli wynika to z checia wymiany pracownikow to komentarze dotyczace „Krolowej” i devire zaczynaja nabierac sensu.
Obiektywnie

13.11.2019 19:52

@Kasia ....ludzie to najwazniejszy element, to nie firma, logo jest wazna ale atmosfera, kultura i wspolpraca. Miejsce pracy tworzy sie z mysla o tym zeby dobrze, bezpiecznie i efektywnie sie pracowalo ....szkoda ze ten nowy start up - nie budowany jest na takich podstawach. Szkoda ze tego nie widac w tej firmie - Elanco Polska Sp z o.o. ale jest duzo innych w ktorych wazny jest Czlowiek i nie ma krolowych. Wszystkiego dobrego:)
Przem

13.11.2019 15:44

Bardzo kiepsko jakos dziwnie i widac ze sa gierki niezdrowa atmosfera
ania

13.11.2019 18:09

umowy na okres probny ciekawe kto sie zglosi, obecnie podstawa to umowa na czas nieokreslony i kazdemu solidnemu pracodawcy zalezy na tym aby pracownicy czuli sie stabilnie, bezpiecznie - powstaja nowe start up duzo ogloszen dla finansow, ksiegowosci, zakupow - nie warto tracic czasu na takie niefajne organizacje

16.10.2019 08:00

Asystent AI

Co nowego słychać w firmie Elanco Polska Sp. z o.o. w miejscowości Warszawa? Liczymy na twoją wypowiedź i najświeższe newsy dotyczącego tego pracodawcy.
11adm

13.11.2019 15:42

nic dobrego kiepska organizacja w warszawie i chyba zle opinie widzac to co tutaj pisza. brak profesjonalnego procesu rekrutacji i onboardingu i zbyt wiele polityki i braku zachowan biznsowych - wies spiewa i tanczy

07.11.2019 16:43

zzz

08.11.2019 10:31

Trzeba poznać by zrozumieć Od samego początku widać, czy jest z tobą czy przeciw tobie. Jak nie jesteś w jej grupie adoracji - to bądź przygotowany na najgorsze. Jak jesteś w jej grupie to nic nie musisz robić. Jest luz.
Zzz

23.10.2019 14:18

Dziwny proces rekrutacji. Namawiają Cię, żeby wziąć udział, a później cisza. Trochę niepoważne podejście w tym nowym ESC.
krzys

07.11.2019 16:16

Aplikowalem do finansow p2p i namawiali mnie na podanie wyszego oczekiwania finansowego - dziwne pewnie firma rekrutujaca zarabiac chce wiecej ostatecznie nikt sie nie odezwal i nawet nie wiem jak moje dane sa procesowane zgodnie z rodo - bardzo dziwny i nieprofesjonalny process to chyba devire robi lub zatrudnia swoich rekruterow w elanco.

Zostaw merytoryczną opinię o Elanco Solution Center Spółka z o.o.