Almus

• Kacice
  • Waganowice
  • Przestańsko

3. Opinie o pracodawcach Słomniki
  5. Opinie o Almus Sp. z o.o.

Opinie o Almus Słomniki

Nie przegap nowości o Almus Sp. z o.o.!

24.08.2021 12:15

Uwaga!
    Jesteśmy w trakcie uruchamiania nowej linii produkcyjnej.
    Zapraszamy na nowe stanowiska pracy.
    Zdjęcie 0
    Zdjęcie 1
    Zdjęcie 2
    Zdjęcie 3

24.04.2026 14:56

Wiadomo już może kiedy będzie otwarta nowa siedziba? I od kiedy będą tam Państwo rekrutować.

24.04.2026 15:53

Dzień dobry, otwarcie nowej siedziby planujemy na drugą połowę roku, jednak na ten moment nie znamy jeszcze dokładnej daty. Rekrutację prowadzimy już teraz - stopniowo powiększamy nasz zespół, aby do nowego zakładu produkcyjnego mogli przejść operatorzy posiadający odpowiednie doświadczenie. Zachęcam do składania swojego CV, pozdrawiamy, Almus

30.01.2026 00:03

Praca przy obsłudze linii produkcyjnej,co konkretnie trzeba wykonywać?
    Zainteresowany

31.10.2025 16:02

Dzień dobry jaki dokładnie obowiązuje w filmie system czterobrygadowy bo są różne?

03.11.2025 13:21

Dzień dobry, w naszej firmie obowiązuje poniższy system czterobrygadowy: 4 dni pracy (4x dniówka od 6 do 14, 56h wolnego, 4x nocka od 22 do 6, 56h wolnego, 4x popołudniówka od 14 do 22, 32h wolnego). pozdrawiamy, Almus

Bonka

22.01.2026 13:47

Rozumiem że w weekendy też się pracuje

08.01.2026 11:38

Małgoś

19.01.2026 21:05

A czy kobiety też mogą u Was pracować?Czy tylko zatrudniacie mezczyzn?

20.01.2026 07:58

Zatrudniamy również kobiety, prosimy o składanie CV
    Angela

13.12.2025 10:02

Dzień dobry , czy pół etatu bądź 3/4 wchodzi w grę? Pozdrawiam
    kandydat

07.11.2025 12:04

Dzień dobry mam pytanie odnośnie pracy na linii produkcyjnej. Czy miejscem pracy wykonywania pracy są Słomniki czy może Wężerów?

07.11.2025 11:22

Dzień dobry mam pytanie czy praca operator linii dotyczy miejscowości Słomniki czy wężerów?

07.11.2025 11:25

Dzień doby. Na dzień dzisiejszy dotyczy miejscowości Słomniki. Nie wykluczamy jednak zmiany lokalizacji.
    NM

29.10.2025 20:35

Co należy do obowiązków na stanowisku pracownik linii produkcyjnej? Czy praca jest wymagająca?

30.10.2025 13:36

PRACOWNIK OBSŁUGI LINII PRODUKCYJNEJ Opis stanowiska pracy: - praca na innowacyjnej linii produkcyjnej - nadzorowanie produkcji - podstawowa obsługa maszyn i urządzeń na linii produkcyjnej Wymagania: - dyspozycyjność, punktualność, energia i inicjatywa - chęć i motywacja do pracy - przestrzeganie przepisów BHP - mile widziane doświadczenie zawodowe jako pracownik produkcji Dodatkowym atutem będzie - doświadczenie w pracy na liniach automatycznych Oferujemy: - pracę od zaraz w stabilnej i dynamicznie rozwijającej się firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, wykorzystującej nowoczesne technologie - praca w systemie zmianowym - atrakcyjne wynagrodzenie (podstawa + dodatki premiowe) - dynamiczne środowisko pracy - możliwość rozwoju zawodowego - zatrudnienie na podstawie umowy o pracę na pełny etat - gwarancja stałej pracy - dodatkowe ubezpieczenie
    Kinga

14.10.2025 19:01

Dzień dobry czy są może oferty na pracowników biurowych typu fakturzysta?

13.10.2025 11:09

Dobrze, dziękuję serdecznie,do zobaczenia.

13.10.2025 10:59

Czy w takim razie jutro w godzinach rannych albo do południowych można podjechać w sprawie pracy , czy mam podjechać o konkretnej godzinie?

13.10.2025 11:03

Tak, zapraszamy jutro w godzinach od 9 do 15.

10.10.2025 22:49

Witam serdecznie, czy można przyjechać w sprawie pracy operator linii produkcyjnej, czy trzeba się wcześniej umawiać ?

13.10.2025 09:33

Dzień dobry, najlepiej wcześniej się umówić , aby mieć pewność, że odpowiednia osoba będzie dostępna, ale jeśli Pan/Pani będzie w okolicy, to można też podjechać - najlepiej wraz z CV, pozdrawiamy, Almus
    Jędrek

03.10.2025 14:09

Czy praca na linii produkcyjnej jest trudna? Jaki jest system zmianowy?

03.10.2025 14:28

Praca wymaga podstawowej sprawności i skupienia, ale wszystkie obowiązki są dokładnie omawiane podczas wdrożenia. Nowi pracownicy otrzymują szkolenie stanowiskowe i wsparcie bardziej doświadczonych osób, więc nie trzeba mieć wcześniejszego doświadczenia. Praca na produkcji jest w systemie 4-brygadowym, pozdrawiamy serdecznie, Almus

Oferty pracy - Almus Sp. z o.o.

PRACOWNIK OBSŁUGI LINII PRODUKCYJNEJ

Słomniki

02.10.2025 17:39

02.10.2025 20:35

Tak, przyjmujemy
    M♥️

07.09.2025 11:12

Witam serdecznie mam pytanie jaka atmosfera panuje w tej firmie na produkcji i ile można zarobić w danym miesiącu

07.09.2025 12:16

Dzień dobry, dziękujemy za pytanie. Na produkcji staramy się tworzyć atmosferę opartą na współpracy i wzajemnym szacunku. Wynagrodzenie uzależnione jest od stanowiska oraz doświadczenia. Szczegóły chętnie przedstawimy podczas rozmowy rekrutacyjnej, Pozdrawiamy, Almus
    M

01.09.2025 10:20

Witam serdecznie czy w tym momencie można aplikować na stanowisko operator produkcji?

01.09.2025 10:27

Tak, zapraszamy do składania CV.
    Marta

01.09.2025 18:29

Właśnie nie mogłam przez formularz zgłoszeniowy dodać CV nie wiem dlaczego mi nie mogło wskoczyć ,więc wysłałam na maila CV oraz numer telefonu pozdrawiam serdecznie M.P
    Ania

28.01.2025 18:10

Czy można prosić o informację jaki system zmianowy obowiązuje w Państwa firmie?
    Ralf

09.05.2025 10:47

Dzień dobry czy można przyjechać na rozmowę kwalifikacyjną z dokumentami bez uzgodnienia czy trzeba się umawiać?

09.05.2025 10:48

Zapraszamy od poniedziałku do piątku w godzinach od 8 do 16.
    Bill

05.05.2025 18:35

Na jakie zarobki można liczyc na stanowisku magazyniera na początek albo jakie są widełki

06.05.2025 09:53

Witam serdecznie, w przypadku zainteresowania ofertą pracy na tym stanowisku, zachęcamy do dostarczenia CV. Na ewentualnej rozmowie kwalifikacyjnej porozmawiamy m.in. o wynagrodzeniu za pracę na danym stanowisku.

17.04.2025 07:19

Witam wszystkich z klimatyzowanych pomieszczeń.Mampytanie czy przy temperaturze sięgającej +30 na hali produkcyjnej jest szansa na jakikolwiek nawet jakiś przenośny wentylator do przemieszania tego gorącego powietrza .POZDRAWIAM .….

17.04.2025 13:18

Witamy serdecznie, oczywiście są podejmowane wszelkie kroki usprawniające samopoczucie w takie dni. Planujemy już kolejne kroki, żeby jeszcze bardziej usprawnić pracę w takich warunkach.
    D@

12.12.2024 08:06

Witam pojawiło się ogłoszenie na stanowisko magazynier kierowca operator wózka .Moje pytanie czy mając prawo jazdy tylko jest szansa na zrobienie uprawnień w firmie w trakcie pracy ?

12.12.2024 08:57

Witam serdecznie. Obecnie poszukujemy pracowników na stanowisko pracownik magazynu - kierowca z ważnymi uprawnieniami UDT na wózki widłowe oraz z ważnym prawem jazdy. Kurs + egzamin jest czasochłonny, a pracownik bez uprawnień nie może wykonywać swoich obowiązków. Pozdrawiamy, Dział Kadr

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Almus?

Michał

22.09.2024 18:57

Witam Może ktoś powiedzieć jakie są zarobki na stanowisku pracownik obsługi lini produkcyjnej

23.09.2024 08:11

Witam serdecznie. Jeśli jest Pan zainteresowany pracą na tym stanowisku, to zapraszamy na rozmowę kwalifikacyjną wraz z CV. Porozmawiamy na wszelkie tematy dotyczące pracy na interesującym Pana stanowisku. Z pozdrowieniami, Dział Kadr.
    Grzesiek

13.05.2024 09:44

Witam. Są przyjęcia na kierowcę kat c ? Ewentualnie na magazyn?

06.02.2024 23:03

Dzień dobry. Ile można zarobić na produkcji bądź utrzymanie ruchu? Jest ktoś kto pomoże ?

07.02.2024 11:03

Dzień dobry. Niestety zgodnie z kodeksem pracy i polityką firmy nie możemy udzielać informacji na temat konkretnych wynagrodzeń w taki sposób, jak Pani/Pan oczekuje. Jednakże zapraszamy do zgłoszenia się na rozmowę kwalifikacyjną, gdzie będziemy mogli omówić różne aspekty pracy w naszej firmie, w tym wynagrodzenie.

07.02.2024 14:39

W naszej firmie wynagrodzenie jest uzależnione od stopnia umiejętności nabytych w trakcie pracy oraz od zajmowanego stanowiska. Stawki płacowe mogą różnić się w zależności od osiąganych wyników. Co do rotacji pracowników, staramy się utrzymać równowagę, zapewniając atrakcyjne warunki rozwoju zawodowego i wynagrodzenia, co przyczynia się do stabilności zespołu. Aczkolwiek w związku z ciągłym rozwojem firmy szukamy nowych pracowników.

02.02.2024 10:47

Na stronie specjalista ds. rozliczeń produkcji ma obiecane dodatki socjalne. U mechanika w dziale UR nic takiego w ogłoszeniu nie ma. Nie wszyscy je dostają? Czy nie napisano tylko.. Co w te dodatki wchodzi tak dokładnie?

02.02.2024 11:15

Dzień dobry. Ogłoszenie na stanowisko Specjalista ds. rozliczeń produkcji jest nieaktualne od 26.03.2023. Jeśli chodzi o dodatki socjalne, to są one uzależnione od stanowiska pracy. Jeśli jest Pan/Pani zainteresowany/a pracą w naszej firmie, to zapraszamy na rozmowę kwalifikacyjną wraz z CV i na niej poruszymy wszelkie kwestie związane z dodatkami socjalnymi oraz odpowiemy na wszystkie pytania.
    Piotr

31.01.2024 18:59

@Pracodawca Witam jak zarobki odnoszą się na produkcji do ręki ,jestem zainteresowany. Praktyka w dużych znanych polskich firmach na produkcji. Ps przeprowadziłem się w ten rejon i szukam czegoś bliżej. Pozdrawiam Piotr

01.02.2024 09:18

Dziękujemy za zainteresowanie ofertą pracy w naszej firmie. Na rozmowie kwalifikacyjnej chętnie omówimy kwestie związane z wynagrodzeniem i pakietem świadczeń. Zapraszamy do dalszego procesu rekrutacyjnego, gdzie będziemy mogli dokładniej przedyskutować te kwestie. Prosimy o przesłanie swojego CV.

01.02.2024 04:00

Witam, jak pracuje się jako technolog? Od jakiegoś czasu wystawione jest ogłoszenie. interesuje mnie powód tych naborów, czy są tworzone nowe stanowiska? w opisie wskazano, że działalność od lat dynamicznie się rozwija. Dodatkowo jak sprawdzana jest efektywność z pracy? jakie są normy?

01.02.2024 09:14

Nasza firma istnieje od wielu lat i dynamiczny rozwój to efekt naszego zaangażowania w innowacyjne projekty oraz dostosowywania się do zmieniających się potrzeb rynku. W związku z tym, tworzymy nowe stanowiska, aby sprostać wyzwaniom i utrzymać wysoki standard świadczonych przez nas usług. Jeśli chodzi o sprawdzanie efektywności pracy, stosujemy różnorodne metody oceny, zależne od charakteru pracy oraz stanowiska. Pracujemy w duchu otwartości i elastyczności, co umożliwia nam dostosowanie norm i oczekiwań do konkretnych zadań. W trakcie rozmowy kwalifikacyjnej będziemy mieli okazję przedstawić bardziej szczegółowe informacje na temat naszych praktyk zarządzania, norm efektywności oraz zarobków. Chętnie udzielimy Pani/Panu pełniejszych informacji i odpowiemy na wszystkie Pani/Pana pytania podczas spotkania rekrutacyjnego. Prosimy o przesłanie swojego CV, abyśmy mogli lepiej przygotować się do rozmowy. Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą i czekamy na ewentualną współpracę.

Kontakt - Almus Sp. z o.o.

J.Poniatowskiego 50 32-090 Słomniki

REGON:120237226

Branża główna: Artykuły higieniczne
    Marcela

30.01.2024 05:04

Zastanawiam się dlaczego busy nie są oferowane? Pracownicy nigdy nie wychodzili z taka inicjatywa? Jakby nie patrzeć z niektórych ofert wynika, że praca zdalna także byłaby możliwa. a czy dla osób pracujących stacjonarnie może przysługiwać zwrot od dojazdu lub cos podobnego?

30.01.2024 10:30

Witam. Obecnie nasza polityka obejmuje dodatek za dojazdy do pracy dla pracowników produkcyjnych. Jednakże, zawsze jesteśmy otwarci na analizę nowych pomysłów i inicjatyw ze strony naszych pracowników. Jeżeli istnieje rosnące zapotrzebowanie na inne środki transportu lub zwroty kosztów dojazdu, z pewnością jesteśmy gotowi rozważyć te opcje.
    Kk

06.01.2023 11:52

Czy firma oferuje bus pracowniczy z Krakowa?
    Anonek

29.01.2024 22:45

Nie

01.09.2023 10:34

Szukają i magazyniera i pracownika na linię produkcyjną, gdzie lepiej uderzać? Kasa pewnie lepsza na magazynie, czy podobnie płacą? Gdzie lepsze warunki pod względem kierowników, atmosfery? Może na jakimś stanowisku łatwiej o wyrobienie normy i dostania premii? Na jakich zmianach pracujecie w zakładzie? Zawaliłem was pytaniami, ale nie chce już podejmować kolejnej pracy w ciemno....
    MG

22.10.2023 20:52

Wszystko zależy od linii produkcyjnej. Są takie gdzie robot układa produkt gotowy na palecie a owijarka automatycznie owija paletę a są i takie gdzie to samo musi robić 3-4 ludzi.

31.10.2023 10:16

Ogłoszenie, które jest na pracownika obsługi linii produkcyjnej do 31.10.2023 będzie wznowione. Jeśli chodzi o zarobki na linii produkcyjnej, to mogą być do 7200 zł(brutto) plus premie w zależności od umiejętności i zaangażowania .

20.06.2023 14:27

Przyjeżdżając do firmy trzeba się wcześniej umawiać na rozladunek telefonicznie i szukać jakiegoś parkingu aby czekać na rozladunek.Nie zawsze to działa bo podjeżdżają bez kolejki a kierowca gdzieś oczekuje na telefon z myślą że zadzwonią. Dzwoniąc ponownie na portiernie odnoszę wrażenie że zapominają o nas że stoimy i czekamy Na tak dorzom firmę parking dla tirów powinien być zapewniony a nie jeździć po okolicy i szukać parkingu.
    Kandydat.

22.04.2023 21:57

Czy po podjęciu pracy do której brygady najlepiej trafić ? Bo podobno są same panie liderki prawadzace zmiany .
    TylkoJa

01.09.2022 13:05

Witam, jak wyglądają zarobki w firmie operatora maszyny

23.06.2022 12:10

Czy pracownicy w Almus Sp. z o.o. dogadują się między sobą?
    Odpowiedź

24.06.2022 09:58

Czy pracownicy almus dogadują się między sobą?. Najlepiej się tam zatrudnić i będziesz mieć odpowiedź z pierwszej ręki.
    qwerty

05.07.2022 11:36

Chyba śnisz
    Peres

05.03.2022 19:39

Jaka oferta dla Brygadzista Logistyk doświadczenie 12 lat
    momo

27.06.2022 09:22

Jak na przykład szukam pracy po 18 latach pracy nie konkretnie w tym zakładzie ale gdzie indziej i co w tym takiego dziwnego???
    Sebix

05.07.2022 04:50

A coś ty taki ciekawski??? Człowiek chce zmienić pracę i tyle nie ważne czy po roku czy po dwudziestu latach a propos że do tej firmy???? Może słyszał dużo dobrego na jej temat???? A może nic nie słyszał i idzie w ciemno????

26.06.2022 11:35

Witam jaki dokładnie system czterobrygadowy obowiązuje w firmie almus to znaczy ile dniówek popołudniówek oraz nocek ? Po jakim czasie są dni wolne? To znaczy np. 2 dniówki 2 popołudniówki 3 nocki czy jakiś inny system???

30.06.2022 13:27

A o co chodzi z sobotami i niedzielami bo administrator usunął?

02.07.2022 21:48

Ja się poważnie pytam a Pan sobie jakieś żarty robi.

04.03.2022 11:06

Witam pojawiło się na waszej stronie ogłoszenie na kierowcę C C+E. Piszecie państwo że praca jast od poniedziałku do piątku. Moje pytanie czy to jazda tydzień na dniówkach, tydzień na popołudniu. Tydzień na nocki. Pytam dlatego że widzę wasz auta tesz w nocy jak jeżdżą. Z góry dziekuje za odpowiedź.
    Peres

02.03.2022 19:14

Witam czy jest praca dla logistyk --magazynier

04.03.2022 08:23

Dzień dobry . Zapraszamy do złożenia CV.
    Bezrobotna

18.01.2022 09:49

Witam czy praca jest również w weekendy i święta,jest to praca na trzy zmiany tak i tydzień na rano, tydzień na popołudniu i tydzień na nocki.
    Zainteresowana

17.01.2022 19:34

Witam czy macie jakieś wolne miejsca pracy . Pozdrawiam

18.01.2022 08:31

Witam, na naszej stronie są aktualne oferty pracy. https://www.gowork.pl/praca/almus-sp.-z-o.o.;pr Zapraszam do aplikowania CV.
    Zaiteresowany

25.10.2021 13:06

Mam pytanie czy są przyjęcia kierowców np, CE kierowca ile może zarobić jakie trasy jakie godziny pracy,

17.01.2022 12:44

Witam. Czy na chwilę obecną szukacie w kierowców?

17.01.2022 14:52

Tak , zapraszamy do składania CV

Zostaw merytoryczną opinię o Almus Sp. z o.o.