Zalando Logistics Polska

• Rogówko
  • Przytoń
  • Nowe Węgorzynko

3. Opinie o pracodawcach Gardno
  5. Opinie o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

Opinie o Zalando Logistics Polska Gardno UL. INNOWACYJNA 8

WebsiteIconDHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.!

02.12.2019 08:06

Czy na święta dzieciaki dostają paczki, czy kasę czy to bardziej na Mikołajki czy gwiazdkę, wie ktoś. Za złośliwość dziękuję.

02.12.2019 17:34

Jest za co, ponieważ Twoje odpowiedzi są zawsze na temat, kulturalnie sformułowane, wydaje mi się, że Jesteś dobrym Człowiekiem, gdyby więcej takich ludzi było, o ile przyjemniej mijał by czas w pracy. Nie wiem kim jesteś ale serdecznie Cię pozdrawiam.

02.12.2019 17:55

A dziękuję bardzo mi miło. Również pozdrawiam.

02.12.2019 08:04

Jak wygląda opieka medyczna Medicover? Korzystał ktoś z Was? Czy trzeba mieć z pracy jakiś papier czy wystarczy tylko w rejestracji zgłosić, że chce się vz takich usług skorzystać?
    Ania

01.12.2019 20:48

Jakość rozmowy rekrutacyjnej na stanowisko administracyjne na zatrważającym poziomie. Pytania zadawne chyba tylko dla zasady, ponieważ miałam wrażenie, że odpowiedzi nawet nie były wysłuchiwane. Niestety takie podejście bardzo zniechęca do podjęcia pracy w firmie. Może warto zweryfikować umiejętności osób odpowiedzialnych za rekrutację.
    Mute

01.12.2019 15:16

Dlaczego osoby które pracują już ponad rok dostają trzecią umowę na rok chyba powinna być już na czas nieokreślony czyż nie ?
    Sara

01.12.2019 19:25

Z tego co wiem masa osób dostała na czas nieokreślony
    Zdegustowany

26.11.2019 18:30

Własnie dobrze tym grafikiem pokazali nam jak nas szanują czyli wogóle to jest najprostsza droga do zmiany pracy jak po nowym roku zwolni sie 40-50% załogi to zrozumieją ze cwaniactwo nie popłaca nocką zmiane będą kompletować (usunięte przez administratora)
    gość

30.11.2019 18:14

Na gwiazdkę jej można się zrzucić :-D

01.12.2019 10:19

No cóż, zapewne przerost ambicji nad możliwościami
    Edd

29.11.2019 10:12

Ja jestem zadowolony z pracy i nie zamierzam zmieniać na inną jest to jedna z lepszych prac jakich miałem dla wszystkich narzekających zacznijcie bardziej wymagać od siebie a nie w kółko tylko narzekać na pracę i na innych !!!!
    Jk

29.11.2019 07:33

Jestem zadowolony z pracy a grafiki są zmienione ze względu na święta w następnym miesiącem będzie inny grafik więc nie ma co panikować jak tu widzę po niektórych komentarzach a pensja mogłaby być większa ale jak ktoś się stara to zawsze będzie mieć szansę awansować i zarabiać więcej dla chcącego nic trudnego ;)
    XXX

27.11.2019 15:53

Czy ktoś z was otrzymał dofinansowanie do okularów? Czy firma coś takiego oferuje?
    Lila

27.11.2019 23:47

Tak, musisz wziąć fakturę z zakupu i jakaś część pokrywa

29.11.2019 00:10

Jeśli masz wpisane od lekarza medycyny pracy, że musisz pracować w okularach to DHL zwraca jakąś część kosztow
    ....

28.11.2019 19:45

Jak wam coś nie odpowiada to droga wolna nic na siłę, tylko użalacie się nad sobą... I narzekacie ciągle na pracę i na ludzi.

28.11.2019 12:37

Ja osobiście jestem z pracy w Zalando zadowolony pracowałem w wielu firmach i wiem co to znaczy ciężko pracować a tu nie jest tak źle jak tu niektórzy piszą oczywiście można sobie ponarzekać na pracę i na liderów ale nikt tu nikogo nie trzyma na siłę
    Xx

28.11.2019 11:28

Takie grafiki teraz beda ze tyledni.pracujacych czy nata chwile apozniw 5?
    Alfred

28.11.2019 11:33

Naucz się głąbie kapuściany języka polskiego i dopiero pisz
    Xx

27.11.2019 09:51

Ile później wolnych dni jest jak.jest 8 czy 9 lub 7 dni pracy pod rzad?
    Zaintetesowany

28.11.2019 06:33

Ile wypada w miesiącu dni wolnych od pracy z grafiku ?
    ...

28.11.2019 09:42

27.11.2019 04:06

Czy mógł by mi ktoś podać numer telefonu do liderki Wioli ze Stow
    Mala

28.11.2019 08:10

Napisz do niej na fb

27.11.2019 11:45

Jak wygląda praca na piku lub przyjęciach? Bardzo jest źle?
    ela

27.11.2019 12:36

Na piku zbierasz towar z regałów do wysyłki. Dużo chodzenia.

27.11.2019 12:37

A jak atmosfera?

27.11.2019 10:46

Wszystko zależy od grafiku który przed rozpoczęciem miesiaca przekazuje leader za święta i niedzielę są dni do odbioru ustawowo należy się w miesiacu 11 dni wolnych w listopadzie jak i w grudniu. A praca sama w sobie nie jest zła ;)
    Pracowity

26.11.2019 17:06

W następnym roku trzeba chyba szukać nowej pracy bo to co tu się dzieje przechodzi ludzkie pojęcie grafik ustalany przez osoby które twierdzą że jest zgodny z prawem czyli 7-8 dni pod rząd pracujacy niby zgodny z prawem ale zapraszam te osoby na Pick niech popracuja przez 7-8 dni to zrozumieją jak nas nogi bolą to może zza biurka wszystko fajnie wygląda dopóki się nic nie robi. Szczerze odradzam tą firmę ludzia wypłaty się nie zgadzają bo jak za pełny miesiąc pracy można dostać 1600 zł wyplaty do tego stołówka truje ludzi większość z ma problemy z zoladkiem dramat
    Pracownica

27.11.2019 04:49

Grafik dla R3 jak i dla reszty pracowników jest naprawdę z kosmosu 9 dni pracy 6 dni na rano i 3 dni na popołudnie, wcale nie będę się dziwić jak po Nowym Roku połowa pracowników zrezygnuje. Ziemniaki na stołówce to jakiś koszmar, ogólnie wymagają od ludzi pracę ponad siły, bo NORMA jest najważniejsza. Pensja na czysto z tzw. premią 2570 zł za pracę w weekend.
    ela

27.11.2019 10:34

Na blue 3 mamy wszystkie popołudniówki po 7 dni bo po świętach nam wolne dali ja podziękuję za to wolne. Wolałabym przyjść tego 27 na popołudnie. My drugi miesiąc z rzędu mamy zryty grafik. A będzie jeszcze gorzej.

26.11.2019 19:59

W styczniu zaczynam pracę. Będę pracować na piku lub przyjęciach możecie opisać jak to wygląda?

23.11.2019 14:41

Słyszałam że po nowym roku będą podwyżki w firmie wiadomo ile?

26.11.2019 12:03

A jak masz kogoś obrażać to lepiej nie pisz wgl

26.11.2019 12:16

Cóż za kultura wypowiedzi.., współczuję stanu umysłu..
    abcd

14.11.2019 07:23

Czy na zwrotach nie powinni się pracować w rękawiczkach?

15.11.2019 12:59

Trzeba pytać o dużo rzeczy :) czasami po prostu innym wypadnie z głowy.
    xxx

26.11.2019 10:32

Ciekawe ,gdzie sa te rękawiczki dostępne ? Bo jak byliśmy na składaniu kartonów ,to prosiliśmy o rękawiczki ,to rękawiczek -brak ,tak nam powiedziano.

23.11.2019 18:25

To jakaś porażka,w grudniu 14 dni pracy i w tym 1 dzień wolny, zgłaszamy to do inspekcji pracy

25.11.2019 10:35

Chodzi oczywisxie o grudzień
    ...

26.11.2019 10:19

naucz sie czytac grafik albo nie kłam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zalando Logistics Polska?

Kontakt - Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

UL. INNOWACYJNA 8 74-100 Gardno

DHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.
    Branża główna: Moda, projektowanie
    Kris

25.11.2019 12:02

Witam jak znaleźć kontakt do zalando w głuchow ie szukam pracy

25.11.2019 12:34

Na olx jest ogłoszenie
    On

25.11.2019 12:55

Co wtorek są spotkania z przedstawicielami DHL w urzędzie pracy w Piotrkowie, można podejść i wszystkiego się dowiedzieć

21.11.2019 17:54

Czy na paku łatwo załapać o co chodzi, jakie macie opinie konkretnie o tym dziale? Czy norma jest brana pod uwagę?
    On

22.11.2019 20:43

Bez przesady, na początku pewne rzeczy mogą sprawiać trudność..
    Pack

25.11.2019 08:44

Jest fajnie,prosta praca
    Bongo

24.11.2019 23:56

Ogólnie grafik i wypytywania o stan zdrowia po l4 nadają się do inspekcji pracy według mnie będą mieli powazne problemy nie trzymają sie kodeksu pracy wprowadzają chore swoje zasady to się dla nich zle skonczy. DHL dlniedługo nie będzie podwykonawcą i to jest pewne
    Ten

24.11.2019 21:29

A jak jest z umowami, pierwsza na 3 m-ce, a kolejna? I czy z reguły są przedłużane?
    zx spectrum

24.11.2019 14:16

Do działu kadr-jakim prawem nakazujecie (wiem to od liderki) przepytywać liderom pracowników po zwolniechach lekarskich i czemu musimy podpisywać jakieś dziwne świstki?w ten sposób chcecie ludzi szykanować że chorują i szukacie na nich bata?czy nie są to szykany wobec ludzi?w ten sposób budujecie atmosferę?co za debile to w ogóle wymyślili?pracowałam w kilku firmach ale w żadnej nikt nie był rozpytywany o stan zdrowia i nie podpisywał papierów.to trąca ingerowaniem w intymne sprawy zdrowotne i nadaje się do tego żeby powiadomić inspekcję
    Widzewski styl

24.11.2019 20:45

Nie podpisywać wogole żadnych tego typu papierów A jak będą naciskać to zawiadomić inspekcję pracy i git.
    kitel

24.11.2019 20:52

Co to za brednie? pracodawca nie wie jaki miales powod choroby! Na zwolnieniach papierowych L4 byl kod choroby np czy musisz lezec czy mozesz chodzic, czy np choroba jest zakazna czy tez zw wyniku ciązy nic wiecej ale nie ma juz dawno zwolnien L4 tylko elektroniczne i pracodawca otrzymuje tylko z zusu info ze jestes na zwolnieniu, a na zwolnieniu wystawionym w formie elektronicznej kod choroby nie jest widoczny dla pracodawcy. jezeli ktos rzeczywiscie was pytal o cos i kazal cos podpisywac to sie pytam kto to pytał? jak dlugo byliscie na zwolnieniu i co konkretnie mieliscie popdpisac bo napisanie ze swistek to wiecie co.....
    iza

21.11.2019 18:14

Mam pytanie czy są jakieś zmiany odjazdu autobusu z dworca w Piotrkowie na popołudniową zmianę??
    ehhh

24.11.2019 17:15

kuzwa bo to wina tylko i wylacznie gupkow niektórych zwłaszcza nowych! bylo dobrze to coraz wiecej osob jest w tym czesc niereformowalnych i nie rozumie jak sie do nich mowi! liderzy nie raz mowili zeby nie przychodzic nie zbierac sie w kupie 10 minut przed koncem roboty przy biurku lidera tylko nawet jak nie robicie to stac przy swoich stanowiskach isc do wc okolwiek ale nie orbic zbieraniny przy biuorku to niektorzy nie rozumieja jak te woly i przychodzi i stoja np od 13:50 pod biurkiem lidera jak te zjeby to co sie dziwic!

24.11.2019 20:34

Nikt nie potwierdzil, ze autobusy beda odjezdzac 5 minut poxniej. Padaly takie pytania, ale wiekszosc byla na NIE.

24.11.2019 20:13

A co z normą, rzeczywiście tak się o nią czepiają? Czy umowy są przeważnie przedłużane?

24.11.2019 20:32

Jesli wyrabiasz 80 proc normy nikt się nie czepia

23.11.2019 21:05

Na czym polega podział na blu 1,2, i Red?

24.11.2019 09:56

A dodatkowy podział na 1, 2,3,4?

24.11.2019 10:06

Każda grupa ma inaczej wolne stąd podziały nie mogą mieć wszyscy wolnego w jednym czasie .

23.11.2019 22:10

Czy oświeci mnie ktoś czy na przerwie można wyjść do szatni skorzystać z telefonu?
    Dhl-ówka

23.11.2019 18:26

Dodaję, że 14 dni pod rząd
    Ooo

23.11.2019 16:25

Grafiki każdy dostaje do ręki, czy trzeba skądś pobierać, czy one są na cały miesiąc czy tylko tydzień?
    Ciekawska

23.11.2019 16:43

Czarna bardzo lubię Twoje odpowiedzi, są zawsze na temat, krótko i zwięźle. Pozdrawiam serdecznie.

23.11.2019 16:45

Proszę. Służę pomocą.

23.11.2019 16:29

Wiem że temat pieniędzy na święta co niektórych irytuje, ale chciałbym dopytać czy takie dodatkowe pieniądze to tylko na Boże Narodzenie czy na Wielkanoc również? Czy w firmie funkcjonuje taki wynalazek jak pożyczka bezzwrotna?

23.11.2019 16:37

Z tego co wiem na Wielkanoc też są na temat pożyczki niestety nic nie wiem.
    Nowa

21.11.2019 18:12

Czy można wyprać żółtą podkoszulke z czerwonymi spodniami i nie zafarbuje

22.11.2019 18:58

Spróbuj, a się przekonasz i opowiesz nam o swoich doświadczeniach
    pstryk

22.11.2019 19:06

ja piorę razem z czerwonymi spodniami, niebieskimi dżinsami i brązowym prześcieradłem i nie zafarbowała
    Wiolcia

22.11.2019 16:16

Cześć .Jak.praca w Zalando ?

21.11.2019 17:12

Od 21.11 z Piotrkowa był puszczony trzeci autobus zamiast busa, więc nie jest źle.. nikt nie stał, bo to rzeczywiście po pracy stać w autobusie to słabo..
    Poirytowany

20.11.2019 20:25

Ja mam pytanie ,dlaczego są ciągle problemy z przewoźnikiem czy nie czas na zmiany.
    Gig

21.11.2019 11:53

Tylko nie każdy ma ochotę stać po pracy gdzie człowiek jest zmęczony. Tylko nikt tu nie ma zarzutu do kierowców tylko jest temat przewoźnika. Trzeba czytać ze zrozumieniem.

21.11.2019 16:35

Ja też stałam i krzywda mi się nie stała to raczej wina właściciela firmy skoro daje małe autobusy wiedząc że coraz więcej ludzi jeździ sam Piotrków to 90% osób które dojeżdżają autobusami ale faktycznie właściciel trochę lekkomyślnie podchodzi do sprawy kierowcy nie mają tutaj nic do tego.
    Wydawka

21.11.2019 14:35

Najlepsza jest biedronka z dwoma warkoczami z piku wyszczekana i.... z chora głową czemu ona jeszcze tam pracuję??? Psuje atmosfere tylko i każdego denerwuje
    1910

15.11.2019 15:32

Czy w końcu zwiększy się ilość "Kronosów"? Chyba nie od wczoraj wiadomo ile docelowo ma ludzi pracować? Dodatkowo ludzie się spóźniają, no i trzeba ich przepuszczać żeby mogli się odbić. Chyba że to celowa zagrywka żeby bardziej nas upodlić...

16.11.2019 07:23

Tez słyszałem, że do końca roku mają być nowe.
    Ona

21.11.2019 12:52

A dziękuję. :)...kabaret się zaczął, jak szef wszystkich szefów " Krzysiek Jarzyna że Szczecina", o 14:05 uczył mnie jak przykładać kartę do bramki, by było oki. Było coś o zasadzie prawej ręki i upssss coś nie poszło ????. Bramka na pomarańczowo i czerwono. " Klinkłem", nie wytrzymałem , uśmiałem się jak hiena na polowaniu. Na elektrowni pracuje 3-4 tys.ludzi, też jest system kart.i cyrku nie ma. No chyba że Zieloni wejdą na komin chłodni . ;)...za wszystko zapłacę kartą ale mina " Jarzyny" bezcenna...
    As

20.11.2019 20:21

Jak praca w Zalando?
    Mmmmm

20.11.2019 08:30

Jakw,listopadzie skladasz.to Kiedy. rozpoczyna sie prace?

20.11.2019 14:53

Podobno przyjęcia mają być w grudniu, w listopadzie były 18

20.11.2019 16:05

Ja w listopadzie byłam na rozmowie i 16 grudnia mam zacząć prace, ogólnie polecacie?

Zostaw merytoryczną opinię o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.