Zalando Logistics Polska

• Rogówko
  • Przytoń
  • Nowe Węgorzynko

3. Opinie o pracodawcach Gardno
  5. Opinie o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

Opinie o Zalando Logistics Polska Gardno UL. INNOWACYJNA 8

WebsiteIconDHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.!

Ala

12.01.2020 16:47

Można jakieś informacje na temat pracy. Jakie zmiany? Zamierzam podjąć pracę od lutego i niewiem co mnie tam czeka. Jest okres szkoleniowy dla nowego pracownika?

12.01.2020 17:56

Masz dwie zmiany 5.45-14. 00 i 14.00 do 22.15
    heh

13.01.2020 19:19

ja na packu sie szkoliłem 5 minut a na picku 3 minuty taka to trudna i ciezka praca (usunięte przez administratora) tu ze ciezko ludzie co chyba to ich 1 praca w zyciu

13.01.2020 15:33

Jak jest na przyjęciach u Pani Wioli?

13.01.2020 11:11

Witam o której godzinie jest bus na popołudnie przy biedronce koło fokusa w Piotrkowie?
    Nika

13.01.2020 15:13

13.15

07.01.2020 20:26

Pracus

13.01.2020 11:01

Agnieszka najlepszą liderką w zalando
    Kłentin

12.01.2020 00:52

Szukam dobrej pracy. Jestem pracowity i bystry, ale szukam pracy gdzie trzeba używać mózgu. Jest taka praca w Głuchowie?
    Twoja stara

12.01.2020 19:41

Brawo widzę, ze uważałeś na przyrodzie. Stwierdzam iż nie każdy osobnik posiada tam zwoje, jednak niektóre istoty można zaprogramować, jedne szybciej, inne wolniej, niektóre wcale. Przyjdź, zobacz i oceń. Sam zdecydujesz, bo mamy tendencje do koloryzowania pod siebie.
    Misia

12.01.2020 14:44

Witam. Jak wygląda praca w Zalando? Czy jest ciężko?
    Maciek

12.01.2020 17:06

Czyli ludzie maja mdlec i wiecznie zle sie czuc ?
    Max

12.01.2020 18:48

A co z tym powietrzem ?? Pracuje na pick i wlasnie tez mi sie wydaje ze cos nie tsk
    Lala

11.01.2020 21:09

Jak wyglada praca w zalando
    Yogus

12.01.2020 00:29

Różnie
    amz

10.01.2020 17:22

Ja to tylko tutaj zostawie : https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,23998689 Opinie o amazonie w pawlikowicach. Rzetelnych kilka wpisow na temat SAMEJ PRACY!! U nas sie robi papier toaletowy.... Dużo nie rzeczowych wpisów, kompletnie nie na temat, ogólnie rzecz biorąc do du.p.y.
    Onnn

09.01.2020 21:46

W jakich godzinach są przerwy?

09.01.2020 20:23

Owocowe środy o co chodzi?
    Ela54

09.01.2020 21:31

Co środę dostajesz do obiadu owoc.
    Ewa. Kkk

09.01.2020 19:11

We wtorek była rekrutacja do ZALANDO czy ktoś do kogoś już dzwonił w sprawie tej oferty pracy??

09.01.2020 19:15

Ja byłam 27 listopada na spotkaniu. Informacje o zatrudnieniu dostałam 11 grudnia a zaczynam 13 stycznia ale dlatego bo mi tak pasowało
    Chętny

09.01.2020 15:48

Czy mógłby mi ktoś udzielić informacji jaka agencja pracy zatrudnia ludzi do Zalando DHL w Piotrkowie Trybunalskim? Z góry dziękuję i pozdrawiam
    Agencja

09.01.2020 16:54

Agecnji jest 5 z tego jedna dedytkowana dla pracownikow z UA (Fastservice ). Dodatkowo jeszcze Addeco i czwartej nie pamietam

09.01.2020 19:14

A po co Ci iść przez agencje? Idź we wtorek do urzędu pracy i idź normalnie przez DHL
    Nina

04.01.2020 10:31

Ktoś napisał grafik na styczeń. Nie wiem jaki jest podział na popołudniówki i ranki. Czy dają po równo?

04.01.2020 21:33

Tutaj jak jeszcze nie zauważyłeś pisze o pracy w Zalando
    Janina hi hi ha

08.01.2020 11:09

Z tego co tu czytam,to są tu wyzwiska, nie poszanowanie, złośliwości i frustracja co niektórych" bezradnych". Mało jest o stricte pracy. Przepychanka słowna, podejrzewam że co niektórzy " elokwentni " przy spotkaniu face to face, mieli by szalone problemy by powiedzieć to co piszą. Ale fakt, jestem trybikiem w tej maszynie i nie chcę zgrzytów. Jeśli moja wypowiedź była nie zgodna z tematem to sorki. Pozdrawiam.
    rak

07.01.2020 11:45

czy jako pracownicy nie uważacie że normy są wysokie ? przede wszystkim raz jest z czego tą normę zrobić raz nie i potem na tej podstawie są dawane premie ? to nie jest sprawiedliwe
    gość 55

08.01.2020 06:37

Jak jest się na parterze to jest do wyrobienia dzięki WMO , ale na innych piętrach już jest problem.
    Karol

08.01.2020 09:31

dokładnie na parterze jeszcze jeszxze ale na wyższych piętrach wątpię kto to zrobi a nie pracują tylko sami młodzi ludzie
    Gisc

08.01.2020 08:59

Witam. Mam pytanie o której rano jest bus kostromska Modrzewskiego?
    On

08.01.2020 09:19

5,3 przeważnie
    Xyxyxyxy

30.12.2019 10:03

Jak beda noce to.beda podwyzki?
    Ralff

07.01.2020 01:08

Poziom gramatyki, ortografii i logiki w powyższych wypowiedziach jest adekwatny do zawartej w nich prawdy. Najlepszym przykładem jest tekst o zwalnianiu "spoko ludzi". Zaiste, trzeba być "orłem" aby zostać zwolnionym.
    Skrzywdzona

07.01.2020 21:09

Dokładnie tak jak piszesz
    żenujące wpisy

07.01.2020 17:22

Widzę, że od dłuższego czasu z tego portalu robi się serwis plotkarski. Jak osoby zainteresowane pracą mają zaczerpnąc tu jakiejkolwiek wiedzy? Wszystkie nagonki na inne osoby wynikają jak dla mnie z faktu, że ktoś nie dostał się na lidera/mentora lub PS'a. Czyli ja składając ubrania nigdy do niczego nie dojdę bo łatka składacza majtek będzie do mnie na zawsze przypisana? Ludzie miejcie trochę ambicji i pokory. Nie mierzcie wszystkich jedną miarą.
    S.K.

06.01.2020 22:30

A może nie wie i trzeba ich o tym wszystkim powiadomić w niemieckiej centrali jakie tu wprowadzili zasady?
    Onna

06.01.2020 19:03

Czy jak nie ma pracy bo jest jej mało to czy w tym czasie można wyjść na papierosa albo kawę?
    Paździocha

06.01.2020 20:10

Na kielicha i zgrychie
    Boczek

06.01.2020 20:57

Na wódkie pan idziesz panie Paździoch?

06.01.2020 16:37

Witam w jakich godzinach są przerwy?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zalando Logistics Polska?

Kontakt - Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

UL. INNOWACYJNA 8 74-100 Gardno

DHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.
    Branża główna: Moda, projektowanie
    Onnn

06.01.2020 03:26

Mam pytanko o której godzinie i z jakich miejsc odjeżdża autobus w Piotrkowie Trybunalskim??

04.01.2020 19:53

Czy można mieć w czasie pracy telefon przy sobie i w wyjątkowych sytuacjach odebrać ?
    Ela54

04.01.2020 23:21

Jest zakaz wnoszenia telefonu na magazyn. Tylko w czasie przerwy możesz zejść do szatni i zadzwonić.

05.01.2020 18:47

Skontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą.
    Ola

05.01.2020 11:33

Czy w weeckend są ranne zmiany czy też popołudnie
    Gizmo

05.01.2020 11:35

W weekend pracują obie zmiany.

02.01.2020 22:15

Czy transport busami jest też w niedzielę ?
    Czarnula

03.01.2020 02:28

Jest i w sobotę i w niedzielę

04.01.2020 19:59

Dziękuję za wyczerpującą i „inteligentną” odpowiedź.
    Król parkietu

04.01.2020 10:35

Fajna praca na picku wczoraj pikując w czesci c na drugim pietrze widzialem jak jedna kolezanka przesiedziala ponad 1,5 godziny na podlodze nawijając makaron drugiej która zasuwala chyba na inwentaryzacji (nie jestem pewien) mozna? Można!

04.01.2020 10:49

Ja widziałam jak z Picku też często siędza i się (usunięte przez administratora) ale nic mi do tego praca skanera jest zliczana wszystko później wyjdzie. A potem płacz bo premii nie ma.
    gizmo

04.01.2020 11:49

Szczególnie młoda klika( dwóch chłopaków i dziewczyna) która urządza sobie spacerki między regałami. Albo leżą na podłodze.
    Ola

04.01.2020 10:28

Jak to starsi ludzie be. Ja zaczynam niedługo pracę, a mam 57 lat i nikt mi nie powiedział, że mogę mieć problemy. Powinnam jednak dać sobie spokój i zrezygnować?

04.01.2020 10:46

Problemy nie. Ale kondycję trzeba mieć zależy na jaki dział się przyjdzie.
    Lola

04.01.2020 02:43

Na który dział najbardziej opłaca się celować?

04.01.2020 07:59

Co się robi na stow?

04.01.2020 08:45

Na Stow przychodzi towar do rozkładania czyli zjeżdżają wanny biorą je na wózki i rozkładają do boksów głównie praca że skanerem nic trudnego czy ciężkiego ale i tak są tacy co narzekają.
    Nowa

02.01.2020 18:20

Chcę zapytać o nocki. Czytam że będą od kwietnia. Czy na każdym dziale?
    Karol

03.01.2020 22:43

ciekawe tylko skąd ta osoba wie ze będą od kwietnia. ..

01.01.2020 14:31

O co chodzi z tymi śniadaniami urodzinowymi w firmie?
    Kucharka

01.01.2020 19:59

Tak idziesz i słychasz pierdolencii a potem i tak Łendriu ma to wszystko tam gdzie się kończą plecy a zaczynają nogi,sranie w banie i do roboty bambo
    robol

03.01.2020 17:43

no wlasnie a jak ja np dodatkowo NIEPIJE kawy i nie jem slodyczy to jest w gole sens tam isc? czy bedzie to zle widizane jak nie pojde? bo nie iwdzesensu niep ije kawy i nie jesm ciastek a sluchac glupot nic nie wartych tez mi sie nie chce weic chetnie bym naor nie szedl ale nie wiem czy nie bedzie to zle odebrane
    Nie cierpie agencji

03.01.2020 15:44

Wie ktos moze ile trzeba odbębnić pracy przez agencje zeby dhl przyjął? (tak wiem najlepiej zadnych l-4,uż i wyrabiać norme). Więc?

03.01.2020 16:30

Pol roku, albo robix dużo ponad normę i dobrze żyć z liderem.
    Mario124

03.01.2020 11:42

Niby poważna firma chce zatrudnić pracowników , a jeśli już ktoś się pofatyguje osobiście i czeka to zlewają nie mają nawet ochoty rozmawiać .Masakra długo będą mieć braki kadrowe ja już tam nie mam ochoty pracowac
    Aaron

02.01.2020 13:25

Witam wszystkich, mam kilka pytań odnośnie pracy w Zalando, możliwe że podejmę się tam pracy. 1. Jaką jest trasa autobusu pracowniczego z Łodzi? Mieszkam w centrum, okolice Pietryny 2. Czy na picku chodzi się z buta, czy są jakieś wózki typu llolop? 3. Poczytałem trochę forum ale nie ogarniam jak jest z tym grafikiem, dobrze rozumiem że są 2 weekendy obowiązkowe? A w dni wolne można przyjść i płacą wtedy x2? 4. Czy jest tam dział gdzie przyjmują na wózki widłowe? Na razie tyle ;] z góry dzięki za odpowiedzi!!
    On

02.01.2020 16:09

Na 1 nie odpowiem bo nie jestem z Łodzi. Na picku chodzi się z buta nie jeździ. W Styczniu wychodzi po 2 weekendy ale są miesiąca gdzie nie które grupy pracują po 3 weekendy w dniu wolnym możesz przyjść na tak zwana setkę o ile są i wtedy masz płacone podwójnie . Na wózki rzadko biorą.
    Dana

19.12.2019 21:39

Te paski bardzo niezrozumiałe dla zwykłego pracownika potrąceń funduszy podatków ...... ciężko to zrozumieć

02.01.2020 13:10

Zawsze można zwrócić sie o pomoc z wytłumaczeniem do działu kadr lub osoby z agencji pracy , która za danego pracownika odpowiada.
    Warki

20.12.2019 03:44

skąd się bierze różnica w pensji jeśli np dwie osoby pracowały tyle samo dni a wypłaty się różnią czy to kwestia tych premii ? dziękuję za odpowiedź pozdrawiam pack i pick
    Warki

20.12.2019 16:42

dziękuję za odpowiedź

02.01.2020 13:09

Najlepiej sprawdzić i porównać składniki wynagrodzeń z paskóww RMUA . Przyczyn może być wiele : wysokość premii , ekwiwalent urlopowy, podatek lub jego brak ( dla osób zwolnionych ).

26.12.2019 13:05

Witam chciałabym się dowiedzieć jaki jest socjal w zalando?
    Stan Tymiński

29.12.2019 21:18

Płaci się swoim identyfikatorem, a dokładniej wypłaconymi na niego pieniędzmi. Ale nie polecam tych obiadów. Chyba że masz twardy żołądek. Masówka że szkoda gadać. Mielony codziennie, tylko w innej formie. Jednego dnia mielone, potem pulpety, rumsztyk itp. itd.

02.01.2020 13:01

oj Pyśka , wynagrodzenie , premie oraz inne świadczenia reguluje Pracodawca Użytkownik ( w tym przypadku DHL ) , a nie agencje pracy. Jeśli DHL w swoim regulaminie nie przewidział świadczeń , dla pracowników tymczasowych to ich nie otrzymacie .
    Girl

02.01.2020 12:17

Witajcie. Czy rzeczywiście przychodzą brudne ubrania i trzeba je przeglądać? Trudno jest się wszystkiego nauczyć?

02.01.2020 12:59

Moja znajoma pracowała na zwrotach i mówiła że przychodziły brudne majtki zakrwawione spodnie i smierdzace buty

02.01.2020 11:02

Czy jest możliwość nie pracownia w weekendy???
    Lola

02.01.2020 10:13

Czyl jak. Ktos b'yl nazwolnieniu to zwalniajja?

01.01.2020 19:21

A czy jest możliwość nie pracownia w weekendy?

01.01.2020 17:31

Mam pytanie jak to jest w zalando aż taka redukcja etatów? Podobno w listopadzie zwolnili dużo ludzi ale i dużo przyjęli czyli co umowa się kończy i dowidzenia i biorą następnych?
    pracownik2

01.01.2020 18:17

To zalezy czy się sprawdzasz nie chodzisz na zwolnienia itp

Zostaw merytoryczną opinię o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.