Zalando Logistics Polska

• Rogówko
  • Przytoń
  • Nowe Węgorzynko

3. Opinie o pracodawcach Gardno
  5. Opinie o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

Opinie o Zalando Logistics Polska Gardno UL. INNOWACYJNA 8

WebsiteIconDHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.!

Xcx

05.02.2020 21:03

Jak wyglądają zarobki w 2020r. Ile na początku i na ile można liczyć po np. roku.

06.02.2020 13:38

Dodaj, że 2900 to brutto.., co niektórzy gotowi pomyśleć, że to " na rękę"
    Rureczka

06.02.2020 17:58

Jak się przekonasz to sam odpowiesz sobie na to pytanie. Nie pytaj bo do każdego podchodzą indywidualnie
    Gosciuwa

06.02.2020 15:04

Czy ktoś z was orientuje się czy firma organizuje kolonie dla dzieci?
    Poirytowany

03.01.2020 21:00

Ja mam pytanie kto dał prawko temu nowemu kierowcy który jeździ z pod Lidla?????!!! Chyba je kupił bo taka jazda to może worek cementu przerzucać. Cud że koleś w ogóle wie co to zmiana biegów.
    Hhhhh

06.02.2020 09:01

Co was ku......a obchodzi kierowcą i dlaczego interesujecie się tym kto i kim pisze wredne zdesperowne baby, zazdrośnice wstydu nie macie tylko potraficie du.....y opierdzielać. Za robotę się weź ta.
    Ula

06.02.2020 09:51

Masz rację. Na rynku kupił

29.01.2020 22:49

RYSIECZEK

05.02.2020 00:04

Jest taka jedna stara blondyna z różowymi pasemkami, co chwilę lata do liderów i sprzedaje swoich a w oczy wielka przyjaciółka. widać z daleka że to wredne.. NIE UFAĆ NIKOMU..
    Olo

05.02.2020 14:22

Jak taki, zaczyna od kapowania, to na czym skończy?
    @prykstow

03.02.2020 09:17

Najlepsza zmiana to blue ja tam nie narzekam na tej zmianie fajni ludzie fajna kadra menagerska
    mirelka

05.02.2020 00:16

zwroty rządzą blue zmiana najlepsza super atmosfera pierwsza praca gdzie przychodze z usmiechem na twarzy

05.02.2020 11:51

Nie zgodzę się, blu na paku jest ok
    Maja

05.02.2020 10:23

Czy sa spotkania w Zalando w sprawie pracy ?
    Kobieta

03.02.2020 09:36

Wstyd mi jest za te puste dziewczyny które piszą o romansach o puszczaniu się o kierowcach. Weźcie się do roboty a nie latacie po magazynie z wywieszonymi językami i myślicie jak by tu chłopa do wyra zaciągnąć.
    Obserwatorka

04.02.2020 07:50

Zdesperowanych facetów też nie brakuje. Osobiście znam kilku jak jednej nie to może druga jak druga nie to może trzecia. Byle by umoczyc ..... szanujcie się trochę bo źle to o was świadczy.
    Kobieta2

04.02.2020 11:45

Nareszcie mądre słowa ktoś napisał :)!!
    Gość 1

04.02.2020 09:16

W jakich godz. są przerw na lunch ( w jakich godz. jest czynna stołówka)? Jeszce nie miałam okazji zajrzeć. Co polecacie z obiadów?
    Nowaaa

21.01.2020 17:06

Hej. Od lutego mam pracować na dziale pakowania. Czy ktoś może mi powiedzieć jak wyglada praca ? Przełożeni jacyś normalni czy tylko norma norma norma ? Dowiedziałam się ze są dwie zmiany niebieska i czerwona. Niestety nie wiem jeszcze na która konkretnie pójdę. Pozdrawiam

31.01.2020 17:41

Na niebieskiej
    Hy

04.02.2020 06:33

Jak ktoś pracuje od 2018i początku 2019 to ci ludzie się znają bo byli razem kiedyś na jednej zmianie.Pozdrawiam

01.02.2020 20:48

Pozdrowienia dla wszystkich ze zwrotów! Najlepsza zamiana Blue
    Gosia

03.02.2020 18:52

potwierdzam że to najlepsza zmiana i super liderzy nie zamieniła bym na żaden inny dział a byłam już na kilku :) oby tak dalej!
    Red red

03.02.2020 20:49

Red najlepsza :)
    Xxx

12.01.2020 17:05

Jak ma na imię ten młody kierowca co wozi nas z Sulejowa przez Piotrków tylko w soboty i niedziele? Za wredne komentarze dziękuję.

02.02.2020 14:06

Ktoś konkretnie zapytał o kierowcę jadącego z Sulejowa..
    Grażyna

02.02.2020 20:18

Ten drugi też jedzie z Sulejowa......
    Ols

02.02.2020 12:19

Czy niewykorzystane lub częściowo niewykorzystane dofinansowanie do obiadów przechodzi na następny miesiąc.

02.02.2020 18:26

Nie przechodzi.
    Pick/Stow

31.01.2020 09:55

Jeśli chodzi o pracowników którzy przyszli maj,czerwiec na oba działy to dobrze wiemy kto ma pierwszeństwo i szanujemy swoją pracę na wzajem nie ma między nami tarć. Natomiast zamęt robią nowi pracownicy ponieważ sądzę że nie wiedzą i nie zostali poinformowani że pick ma pierszenstwo dobrze by było gdyby taka informacje dostał jeden i drugi dział.

02.02.2020 13:41

Weź pod uwagę to jaka pick ma normę a jaka stow. Jest duża różnica. Poza tym ci z pick nawet nie potwafia powiedzieć przepraszam tylko pchają się na siłę. Kultura pilnie poszukiwana
    Turoń

18.12.2019 23:36

Jak kochani ocenianie wigilie w wykonaniu naszego pracodawcy? Ja wolę się nie wypowiadać, bo w sumie nie ma o czym...
    Turoń

21.12.2019 23:19

Najlepiej tak powiedzieć. Nie jedz i nie narzekaj. Ale nie o to chodzi. Zakład nam dokłada do jedzenia. Jedzenie jest jakie jest, więc po prostu szkoda tych pieniędzy. Stołówka jest rok i na samym początku było jako tako. Teraz jest tragedia. Ale najlepiej zwracać uwagę tym co narzekają. Wspomnisz moje słowa jak sam dostaniesz biegunki. A co do kanapek to od długiego czasu je biorę bo wolę nie ryzykować. Kanapek chyba nie da się "schrzanic", chociaż nasza kuchnia wiele potrafi...

01.02.2020 20:46

Wigilia jak można nazwać to Wigilia przerwa 30min jedzenie śmiech .. żadnej atmosfery świątecznej nie oszukujemy się firma jest duża i stać ich na zrobienie porządnej wigili ale po co szkoda kasy trzeba robić wyniki to się liczy ! Aaa żadnych imprez integracyjnych dla pracowników nas nie doceniają tylko robić swoje i do roboty.. przepraszam czasami jest kawałek ciasta albo pizza ????????. Śmiech na sali..
    Papa Emeritius

31.08.2019 22:13

Refleksje po spotkaniu ! Nie było oklasków, ani skanowania: Andrzej Andrzej Warto zastanowić się nad tym jaki mamy potencjał jaką wartość dodaną wnosimy do firmy. Praca dla ludzi bez kwalifikacji za 2900 + premia to raczej krzywdy nie ma. Nie chciałbym wyjść za piewcę sukcesów kadry menagerskiej bo mają sporo za uszami ale warto usiąść na spokojnie i sobie policzyć co dostanę za mój wkład Pasuje mi OK Nie pasuje Amazon czeka
    As

31.01.2020 17:04

Czyli jednak prawda z tym awansem ?

01.02.2020 19:57

??? O czym mówisz

31.01.2020 12:29

Witam mam pytanie którego zazwtczaj wpływa wynagrodzenie na konto?
    gwiazdeczka ze stow

31.01.2020 20:04

od 8 do10 nie póżniej

01.02.2020 19:55

10 zawsze się zgadza!

21.01.2020 08:51

Ja tam nie narzekam na pracę w Zalando pozdrawiam wszystkich pracujących ????
    Gość 55

01.02.2020 14:38

Pracuje 7 miesięcy i potwierdzam że kiedyś było lepiej.

01.02.2020 19:53

Blue jest dobra zmiana ????
    Mmmm

01.02.2020 09:41

Gdzie lepiej isc do biedroniki czy do Zalando ?
    Dana

01.02.2020 08:46

juz któryś raz zabrakło kartonów do pakowania pani area nie panuje nad tym ? a później gdzie ma być ta norma ? porażka

31.01.2020 15:56

Wekendy znaczy sobota lub niedziels ? Czy 2 dni pod rzad?
    Ona

31.01.2020 22:40

Weekend to weekend czyli sobota i niedziela

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zalando Logistics Polska?

Kontakt - Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

UL. INNOWACYJNA 8 74-100 Gardno

DHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.
    Branża główna: Moda, projektowanie
    Ciekawski

28.01.2020 16:17

Problem solver fajna praca czy niekoniecznie?
    PS

30.01.2020 16:15

Na zwrotach liderka od PS traktuje Cię jak śmiecia,albo taśma do pudełek albo targasz palety do windy albo saport dla stołów a potem i tak(usunięte przez administratora) że nie masz normy.uciekaj na paka jak masz wybór
    Bluesmenka

31.01.2020 21:33

Ta pożal się Boże liderka to nawet nie potrafi przeliczyć ludzi jak schodzimy na paka,zero organizacji tylko jeden wielki chaos
    Ślepa

31.01.2020 21:10

Ludzie co wy się tak uczepiliscie tego kierowcy widzę że ma tu dużo wrogów no przykre to jest. Zajmijcie się swoim życiem a nie pracownikami i kierowcami do tego ublizacie kobietom. Ja z tym kierowcą jeździłam i żadna mu na głowę nie wchodziła jedna z nim często gadała i siedziała zawsze za nim i tyle . Po co pisać takie bzdury, chyba że z innej zmiany miał jakieś wielbicielki.

31.01.2020 11:21

Którego zawsze jest wypłata?

31.01.2020 17:53

Do 10.

24.01.2020 08:16

Ja wczoraj widziałem piękna cyganke wyszła z autobusu i stanęła biała kurtka dopasowane spodnie czarnula. Ciekawe czy na redzie są takie kobiety,które tak przyciągają wzrok.
    Miszcz

27.01.2020 17:56

Solarium nie solarium wyglądała super i wcale taka ciemna nie była ...... .
    Miszcz

31.01.2020 14:23

Ona nie pracuje na dole już się dowiedziałem że jest ze zwrotów ale niestety zajęta hehhh
    Gość 902

28.01.2020 15:15

Ja jakoś jeżdżę i nie widzę żeby któraś mu na głowę wchodziła. Wymyślacie jakieś bzdury i obrabiacie ludziom tyłki .
    janek

31.01.2020 07:58

trzeba było kiedyś jeździć tą trasą co jeździł na początku to byś zobaczyła, teraz nikt tego nie robi....
    Gacek

31.01.2020 14:14

Nie oczerniaj nikogo bo ja z nim jeździłem od początku gdzie była nas garstka i nikt się do Niego nie podstawiał nawet z nim nie gadaly babki więc po cholerę piszesz takie bzdury.
    Maja

31.01.2020 09:49

Czyli zwekendami 2700 weekendów 2100.?
    Nowa

28.01.2020 23:16

Witam mam pytanie czy te bułki słodkie to wchodzą na dofinansowanie trzy dziennie czy trzy miesięcznie i co jeszcze wchodzi na dofinansowanie? Widziałam tam jakieś sałatki w pudełkach czy to też?
    Kosiarz umysłów

30.01.2020 23:16

Dlatego na koniec miesiąca biorę swoje kanapki, bo nie mam zamiaru płacić pełnej kwoty za takie coś. I firma nic z tym nie robi. (usunięte przez administratora)

31.01.2020 07:19

Fajna i miła? Wszystkie na tej kasie łącznie z tym skaczącym Ukraińcem są zamotani, liczą w cały świat, wystarczy że weźmiesz danie w standardzie plus dodatkowe np mięso i już jest problem
    Szukacz

29.01.2020 21:38

Pracuje sie tutaj od poniedzilaku do piatku ? Na miesiac wyjdzie sie 2500 netto? Czy jakie sa wynagrodzenia ?
    Maciek

30.01.2020 23:03

Z 2 weekendami bez nadgodzin ok 2700-2750 na reke

30.01.2020 23:25

Weź kalkulator i sobie policz każdy ma inaczej zalezy ile masz premi ile setek z podstawy wychodzi netto 2134
    Nowyy

29.01.2020 20:01

W soboty i niedziele też jeździ autobus koło lidla ? W te same godziny co w tygodniu?
    niko

30.01.2020 06:20

tak sobota i niedziela tez godziny odjazdu bez zmian
    Gość

30.01.2020 15:56

W weekend jedzie jeden autobus Sulejowski i On zbiera ludzi.
    ewa

29.01.2020 20:12

Czy można wsiąść na przystanku w Korytnicy
    Obserwator

30.01.2020 12:25

Tak można

23.01.2020 18:43

Witam interesuje sie praca w dhl, jaka jest podstawa na umowie ? I sa tam 3 zmiany? I ogolnie jakie warunki sa

28.01.2020 23:22

Tak są premie 20% jak się dobrze sprawdzisz. Umowa pierwsza na trzy miesiące
    Hardbass

29.01.2020 17:10

Premia 20% to tylko dla nielicznych.
    Krzysiek

29.01.2020 13:29

Jak wyglada grafik naluty i ile dni wolnych ?
    JA

28.01.2020 19:27

Czy autobus jezdzi przez rzgow? Moze ktos wie ?

29.01.2020 08:58

Na go worku są rozkłady autobusów do pobrania w zakładce jak dojechać.
    Tomek

28.01.2020 19:06

Praca problem solver fajna czy nie? Opinie prosze
    Janka

27.01.2020 05:09

Wczoraj wyjątkowo wracałam autobusem na Sulejów i muszę powiedzieć że ten Pan Czapeczka to dopiero szaleje na drodze,jeździ jakby kartofle wiózł.
    Gość 55

28.01.2020 15:17

Zawsze rowerem możesz jeździć.
    Drag

28.01.2020 17:58

A co Ci się nie podoba w tej firmie ? Firma jak każda inna. Inny przewoźnik by był i też byście narzekali......
    aro

04.01.2020 16:16

Czy te kobitki zestow albo receive nie wazne w kazdym razie te rozkladajace WMO ZAWSZE musza tak (usunięte przez administratora)? nornalnie jadaczki im sie nie zamykaja ok jak juz zbieraja sie w kupki po 3 jedna obok drugiej i zastawia wjazd dla picku i sobie pierdziela 3 po 3 to ok ale czemu zawsze tak glosno dra te japy ze slychac z parteru je na 4 pietrze ?
    Mielony

28.01.2020 16:20

W tej firmie po upodobanie się wyższej osobie aż po awans nic mnie nie zaskoczy
    grrrrr

28.01.2020 16:26

z tym wmo to jest wogole porazka nie moznaby tego inaczej organizacyjnie rozwiazac? po kiego bata to jest wogole rozkladane na picku to jest przeciez juz zamowiony towar klienta wiec to od razu [powinno jechac na pack

27.01.2020 06:03

Dżery

28.01.2020 00:41

No to może czas je zmienić?
    Lola

28.01.2020 07:34

Aż mnie na pawia zbiera jak nim jadę
    Kokos

27.01.2020 16:04

W jakie dni są wydawane ubrania? Byłem dzisiaj pierwszy dzień i dostałem strój. W domu okazało się że rozmiary na markach takie same, a nie wchodzę w dwie z czterech koszulek i jedna spodnie. Da radę jutro je wymienić i czy wystarczy podejść do tego pokoju czy będę musiał szukać kogoś po hali?
    Wwww

27.01.2020 23:56

W pniedziałki i piątki
    Magazynier

28.01.2020 06:17

Ubrania można wymienić w poniedziałek, środę i piątek. Trzeba mieć protokół podpisany od lidera. Co znaczy, że wymiany nie są mile widziane? Ja nigdy nie miałem z tym problemu, jak miałem karteczkę od lidera
    Gość

27.01.2020 20:06

Czy dojezdza ktos do Zalando z Radomska?

27.01.2020 19:47

Czy dojezdza moze ktos do Zalando z Radomska?

Zostaw merytoryczną opinię o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.