Zalando Logistics Polska

• Rogówko
  • Przytoń
  • Nowe Węgorzynko

3. Opinie o pracodawcach Gardno
  5. Opinie o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

Opinie o Zalando Logistics Polska Gardno UL. INNOWACYJNA 8

WebsiteIconDHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.!

Krzysiek

18.05.2022 09:14

Mam pytanie. Orientuje się ktoś może jakie są progi, kryteria dochodowe dofinansowania wczasów pod gruszą?
Obserwator

10.05.2022 20:12

Wiadomo że w magazynie jest "sekundowe" naliczanie. Czemu nie ma zsynchronizowanych zegarów? Komunikaty podają jedna godzinę, skaner inna, na monitorach pick i stow jest różnica 6min. Może czyta to ktos kto potrafi wytłumaczyć ten fenomen czasowy. Choć jak znam życie magazynowe to pewnie będzie że nikt nie widział, nikt nie powiedział. I na koniec rozliczenia szukają brakujących minut sekund... wstydzić się nie będą bo nie znają takiego pojęcia.
Dont worry, be happy

12.05.2022 11:58

Szczęśliwi czasu nie liczą stary
???

11.05.2022 03:30

Szkolenia- kiedy się zaczną? Chodzi o szkolenia na innych działach na paku blue jest całe mnóstwo osób nigdzie nie przeszkolonych są wśród nich też mentorzy a na wsparcie są wysyłane ciągle te same osoby.. liderzy zostawiają swoich pupili na swoim dziale, trochę to niesprawiedliwe
Bolec

06.05.2022 10:41

To jadąc z tym panem trzeba zadzwonić na policję,i moment sprawa się wyjaśni.
???

08.05.2022 13:46

A może czas zacząć badać ochronę :)
Kolec

10.05.2022 22:11

I strażaków którzy przyjeżdżają na alarmy. Szczególnie OSP. Oni podobno to najlepiej co gaszą, to pragnienie
Bolec

05.05.2022 14:57

Jak na Moszczenicy jeździł pan R to wam przeszkadzało że zatrzymuje się ludziom pod domem.Jak jeżdżą inni kierowcy to że pijany albo chamy,to może ludzie z wami jest coś nie tak ????
Malwa

08.05.2022 07:59

Niektórym to by się przydał prysznic. Bo przyjdzie lato i nie da się wytrzymać w autobusach.
Obserwator

10.05.2022 20:05

To może trzeba te osoby poinformować jak same nie czują? Tu mogą nie zaglądać....
Nocka

03.05.2022 07:15

Cześć. Chciałabym przejść na zmianę nocną - dział ma małe znaczenie bo jestem przeszkolona wszędzie. Ale może podpowiecie z którym liderem/liderką z nocki najlepiej się dogadujecie i do kogo będzie rozsądnie się przeniesc?
Derby dla Widzewa

04.05.2022 12:56

Chyba najlepiej do takiego który ma dobry kontakt z przełożonymi i jest "do życia" a nie tylko zaopatrzona w słupki na monitorze
Kasia

28.04.2022 09:43

Jak widać nie ma wolności słowa i wolnej wypowiedzi
Słowa

29.04.2022 16:24

Zapraszamy na banbay.pl
Krzysiek

02.05.2022 18:27

Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Czy tylko chciałeś mieć swoje 5 minut?
Nn

01.05.2022 19:02

Jakie sa tutaj konsekwencje NN?
[___]

02.05.2022 04:44

Takie jak wszędzie np dyscyplinarka.
Justa

02.05.2022 11:50

Brak calej premii
Grzegorz F.

01.05.2022 11:56

Ludzie, jaki zaduch w tej szatni. Nie można oddychać jak wejdzie się schodząc ze zmiany. A ja oddychać muszę, bo się uduszę
Misia

01.05.2022 23:06

Poczekaj do wakacji to dopiero zobaczysz co to znaczy smród. Pracuje tu 3 lata to wiem jak niektórzy smierdzą potem.

29.04.2022 08:12

Dlaczego są usuwane wpisy o pijaństwie kierowców i inne nie mile komentarze ?? Zamiast usuwać proszę się w końcu tym zainteresować i zrobić porządek bo ludzie nie będą jeździć z kierowcami pod wpływem to po prostu wstyd żeby zniżać się do takiego poziomu mało wam opini ... zajmijcie się tym bajzlem bo w końcu ten magazyn upadnie juz ludzie uciekają a jacy przychodzą to każdy widzi . Wstyd dla Zalando i Dhl.

01.05.2022 09:50

Pan który tak robi wie jaki kierunek ale ostrzegamy tak będzie do czasu . W końcu pojawi się policja i będzie dmuchanko . Co to za firma ze zatrudnia takich kierowców. Wstyd .
Inga

01.05.2022 10:26

Piotrków przez Moszczenice kierowca trunkowy .

28.04.2022 15:42

Niestety negatywne opinie się usuwa nie wiem po co myślą że tym zyskają jakąś reputację jacy to oni nie są cacy zarty hahaha tam już nikt nie chce pracować.kazdy z tamtad ucieka do Amazona nawet liderki uciekły tam i sobie chwalą pracę a Zalando źle wspominają
Gunter

30.04.2022 04:29

(usunięte przez administratora) prawda. Ten nowootwarty Amazon w Łodzi pozbywa się Polaków a zatrudnia Ukrów. Jeszcze na początku pracowali tam sami Polacy, ale teraz firma Łysego z USA się wycwaniła i pozbywa się Polaków. I nieważne że jest się (usunięte przez administratora) że przychodzisz na nadgodziny i robisz rate'y ("rejty" - tamtejsze określenie na normę). Nara Polaczku, praca tylko dla Ukrów. Ten magazyn Amazona jest czysto pod zwroty klientów.

30.04.2022 17:01

Tak się składa że nie prawda bo Polaków tez przyjmują i to sporo a ze magazyn zwrotowy to większość o tym wie . A kasa dużo lepsza . Problem jest bo nie chcą brać bezpośrednio przez Amazona a agencje dają umowy na krótki czas ale nie jest źle. I dużo mniej ludzi tam pracuje.

30.04.2022 14:57

Usuwanie kom wam nic nie da wszyscy wiemy jaką macie opinie że każdy każdemu tam wchodzi w d**** a ochrona to się nadaje banda kretynów szukająca aferek kochanek
Kasia

30.04.2022 14:54

Potwierdzam nie polecam tego magazynu śmieszne zarobki przy dzisiejszej sytuacji
Ania

30.04.2022 14:53

Nie polecam tego magazynu
Mega spider man

21.04.2022 07:03

Czy ktoś wie kiedy będą zamiany liderow? Ju z nie mogę patrzeć na to lizusowstwo
Yyy

28.04.2022 07:46

Liderka z paka przechodzi na noce, może pomalutku coś zaczyna się zmieniać.
Fizia

30.04.2022 04:36

Aż tak źle u Was na tych nockach? Zastanawiałam się czasem nad przejściem.
Ktoś 2

29.04.2022 18:19

Również nie polecam
król

29.04.2022 18:19

Nie polecam tego magazynu

28.04.2022 09:58

Odpuszczam sobie bo szkoda zachodu i strzepic język .Ale tak czy siak każda opinia powinna być zostawiona czy to pozytywna czy negatywna a nie większość niewygodnych się usuwa ale no cóż .
Hulajręka

29.04.2022 00:47

Najbardziej chcę mi się śmiać z ludzi którzy piszą żeby nie patrzeć na opinie tylko przyjść i spróbować. No chyba (usunięte przez administratora) o to chodzi żeby tu zasięgnąć opinii, a nie iść na żywioł. No chyba że to jakaś forma nieudolnej propagandy zarządu (bardziej by pasowało nierządu, z racji tego, co piszą tutaj, jak niektórzy lubią lizać innym okolice analne)xD

28.04.2022 15:45

Oni myśleli że będą tacy sami jak Zalando w Niemczech tam pracuje ponad 10k ludzi a nasi myśleli że będą tacy sami coś im nie pyklo hahaha ledwo mają 3k ludzi do pracy
Antek

28.04.2022 15:35

Haha będziecie wiedzieli podwyzki jak świnia niebo

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zalando Logistics Polska?

Kontakt - Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

UL. INNOWACYJNA 8 74-100 Gardno

DHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.
Branża główna: Moda, projektowanie

28.04.2022 09:31

To że zostawicie pozytywne opinie a negatywne się usuwa to nic wam to nie da nikt nie jest głupi wszyscy wiedzą jak tam jest i kto jak się zachowuje

28.04.2022 09:22

Więc napiszę to kolejny raz portal przestań usuwać negatywne wiadomości bo brudow tego magazynu nie ukryjecie karma wraca

28.04.2022 09:08

Ale admistarator usywa tylko negatywne wpisy te pozytywne zostaja a czy nie mają ludzie prawa poznać tez negatywnych opinii na pewne tematy?? . (usunięte przez administratora) nic więcej. Ludzie i tak już wszystko wiedzą na temat tego bajzlu w całym łódzkim zalando jest już znane a nawet chyba już poza tez .

28.04.2022 08:57

Także osobiście nie polecam tam pracy z tego względu że dobrych pracowników się zwalnia lub nie przedłuża umowy a leserom którzy nie pracują obijają się normy nie robią takich zostawiają ...super polityka magazynowa widać że area czy liderzy są niekompetentni .Zobaczymy jak to starsze pokolenie odejdzie na emerytury zostaną takie lesery najgorszego sortu magazyn myśli że teraz Ukraina im przyjdzie do pracy hahaha oni nie sa pracowici dostana u nas social pomoc itdl i oni nie będą musieli pracować wiec żadna Ukraina wam do pracy nie przyjdzie taka jest prawda więc nie wiem na co liczy ten magazyn kiedyś też zatrudnili 50 lub 30 Ukraińców z całej tej paczki 5 przyszło do pracy reszta im uciekła do NIemiec .
Ali

19.04.2022 23:24

Czy słyszał ktoś może o podwyżkach od czerwca?

21.04.2022 14:23

Tylko dla zasłużonych podobno. Więc nie każdy dostanie
Ona

28.04.2022 07:45

Podobno dla najstarszych stażem zatrudnionych przez DHL z umową na stałe, ale czy faktycznie zobaczymy

28.04.2022 06:23

Czy ktoś mógłby w końcu zrobić porządek z czerwonowłosą mentorka z packa ze zmiany green? Odkąd została mentorka jest cały czas to samo: nie robi totalnie nic. Stoi przy swoim chłoptasiu i gada głupoty a resztę pracowników ma głęboko w poważaniu. Jak ktoś zostanie mentorem to już jest najwyraźniej nietykalny bo zwykły pracownik ciezko pracuje na norme a taka dziewusia stoi i nawet w niczym nie pomoże. Nie dość że rozumem nie grzeszy to jeszcze robotna też nie jest.
Ewa

27.04.2022 17:44

Moim zdaniem ochrona jest okej. Działa profesjonalnie i bardzo dobrze wykonuje swoje obowiązki. Nie zgadzam się ze zdaniem poprzedników!
Ali

26.04.2022 21:28

Źenada. To wszystko to jakaś źenada
Quertus

21.04.2022 10:45

Kiedy rusza proces przyjęć do DHL w Głuchowie bo w lutym CV wysłałem ? dochodziły słuchy że miało być w marcu? ,kwietniu?. Czy jest szansa na przyjęcie ? i ta rekrutacja dalej jest ?
Nm

25.04.2022 17:34

Umowa przez agencję nie różni się niczym od tej z dhl, jedynie jakieś premie świąteczne ale jak zatrudnisz się teraz to raczej cie żadna nie ominie bo zdążysz przejść na dhl. Na dhl możesz przejść po pół roku pracy przez agencję.
Co cię to

26.04.2022 15:27

Nie ma nie chcą dawać umów przez magazyn lub dają na krótki okres czasu co jest nie poważne
Co cię to

26.04.2022 15:25

Witam nie polecam pracy w Zalando z tego względu że śmieszne pieniądze to raz ,dwa ochrona ma wyżej (usunięte przez administratora) niż (usunięte przez administratora) Pani Kusmierska jakby mogła to by wszyskim w (usunięte przez administratora) weszła żeby dostać lepsza posadkę jej córka nie lepsza co do innych to pozwalają sobie za dużo obmacują bezczelnie ludzi nie majac do tego uprawnień jakich kolwiek tłumaczą to że taka ich praca a zachowania pewnych panów to podchodzi pod molestowanie ...skargi poszły do Warszawy i pójdą jeszcze dalej .Panie Jarku jak tam kochanka Monisia ? doszły nas słuchy że żona Pana pogoniła z domu za to ???? został pan goły i wesoły młodej damie szybko się Pan znudzi znajdzie sobie lepszego gacha który będzie ustawiony a nie goły.Mam nadzieję że za tą śmieszna ochronę ktoś się kiedy weźmie polecam uważać na Panią Kusmierska i pewnych panów erotomanów polecam dzwonić w takich sprawach do głównej siedziby do Warszawy bo tutaj takie sprawy są zamiatane pod dywan i się z tym nic nie robi ...rączka rączkę myje trzymajcie się z dala od tego magazynu bo to jedno wielkie nieporozumienie lepsze pieniądze macie w Amazon niż Zalando
Paulina

25.04.2022 13:35

Czy mogłabym prosić kogoś o pomoc w sprawie źle przesłanej przesyłki? Obawiam się, że Zalando może olać sprawę a bardzo zależy mi na zwrocie tej przesyłki. Najprawdopodobniej wylądowała w magazynie Zalando w Głuchowie. Jej zawartość była zwrotem do innego sklepu. Przez pomyłkę naklejono etykietę zwrotu z Zalando. Może ktoś kto pracuje na miejscu i byłby w stanie pomóc
Haha

26.04.2022 10:15

Watpie ze ktos ci specjalnie bedzie szukal w morzu przesylek, tu jest ich od (usunięte przez administratora) Licz na to ze wykryja blad
Mem

25.04.2022 14:44

Trzeba nosić maskę u was?

25.04.2022 23:05

Nie

24.04.2022 10:28

24.04.2022 20:44

To było do przewidzenia jeszcze będą żałowali Ci co ich do swoich domów pobrali bo nie będą chcieli im z nich wyjsc za darmo to mogą po mordzie dostać wypad na Ukrainę walczyć o swój kraj a nie się tutaj panoszyć.
Nico

21.04.2022 10:49

Czy po zwolnieniu w Zalando jest szansa na powrót ?
fikimiki

23.04.2022 18:00

po zwolnieniu? po zwolnieniu to chyba nie, znam osobę która wróciła ale jej sie zwyczjanie umowa skończyła nikt nikogo nie zwalniał bo to jest różnica
Gość

24.04.2022 11:54

Skoro jej się umowa skończyła a wróciła to widać nowej jej nie chcieli od razy dać. Prosty wniosek .
Ana

12.04.2022 10:09

Wyłączcie to RMF MAXX!! Na litość boską kto to wiecznie włącza? Przychodzimy do pracy to leci normalne RMF a za chwilę jest pstryk i przełączają na najgłupszą stację na świecie. Debilne audycje i żenujący prowadzący... co robicie że nie śpicie? Serio? Zostawcie to radio w spokoju bo oszaleć idzie
GTA Vado Vice

19.04.2022 15:47

A ja proponuję puszczać konwersacje ze Szkolnej 17. Więcej wniesie niż większość tych Sanach, Mak Maty i innych pseudo muzyków
Gwiazda

23.04.2022 13:09

Puknij się w głowę nie każdy chce tego słuchać, przestańcie narzekać bo wrócą do czasów gdy radia nie było i wtedy będziecie narzekać że idzie zasnąć bo nic nie leci...

21.04.2022 18:07

Kto puszcza to RMF max? Przyjdzie się do pracy normalnie leci RMF a później jakiś max. Przecież tego ich (usunięte przez administratora) nie da się słuchać.
My gosh

22.04.2022 15:47

Ciesz się że nie sluchasz szumu wanien na dworcach itd. Pack i Receive słyszą szczątki dźwięków z radia lub wcale a Ty masz wprost z głośników odbiór muzy i jeszcze narzekasz? Przez takich malkontentów i maruderów mogą wyłączyć całkiem i wtedy dopiero będzie dno i tylko szary beton dookoła. Weź się za robote i nie wymyślaj a jak Ci nie pasuje to zmień dział.
Green

13.04.2022 22:59

Jak wyglądają dni pracujace na zmianie green? Zaczyna się w niedziele i kończy w czwartek?
mute

09.04.2022 08:35

Czy działa wam strona mójhr ?
Synbogdana2137

10.04.2022 14:02

Mi działa na innej przeglądarce niż chwile sproboj na mozzili albo na operze
rex

11.04.2022 13:54

na mozilli działa
Kila

08.04.2022 10:46

Kiedy zaczyna startować praca w Zalando w Przylekach w Bydgoszczy??
Agus

04.04.2022 19:19

Podrzuci ktoś jak się pracuje w DHL? Mam tam ofertę i słyszałam dużo złego Pomożecie podjąć decyzję?

06.04.2022 09:19

Ofertę od DHL czy przez agencję? Na stanowisko pracownik magazynu?
IB

06.04.2022 18:13

Raz jest lepiej a raz gorzej. Ogólnie musisz być odporna na stres i jeżeli będziesz wyrabiają normę to ok. Jeżeli będziesz miała z tym problemem to będziesz musiała jakiś czas dać sobą pomiatac. W najgorszym wypadku jak pogpadniesz liderów masz się szykować do bramki nr 1. Czyli do wyjścia stąd.

Zostaw merytoryczną opinię o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.