Witam. Byłam niedawno w waszym sklepie Biedronka przy ul.Paderewskiego 35. Personel sklepu jest bardzo miły,sympatyczny,dziewczyny wesołe.Ale mam zastrzeżenia co do lady mięsnej. Zdecydowanie za mała obsada,panie które tam pracują wypruwają sobie flaki aby było wszystko ok. Nie sympatyczna jest tylko ta pani o blond krótkich włosach,chyba ma na imię Iwona. Jest bardzo niesympatyczna co do pań które pracują za ladą.Wstyd aby tak traktować koleżanki. Bardzo,ale to bardzo brakuje mi Pani Kasi,oraz pani Swietłany. Powinniście zrobić wszystko aby do was wróciły. Proszę je gorąco pozdrowić od klientki Pani Zofi. Jak trafią wam się odpowiednie osoby na dane stanowisko,to dziwie się że nic nie robicie aby ich zatrzymać. Jak one pracowały,to wiedziałam co mam kupić,co bylo swierze i zawsze miałam pomysł na obiad. Na sklepie bylo czystko a te panie zawsze witały klienta z uśmiechem.Aż chciało się wracać. Teraz już tak nie jest,szkoda. Proszę się nauczyć szanować dobrych pracownikow,oni są na wagę złota. Pozrawiam milo Pani Zofia. Gdyby nie przemiłe panie na sklepie,nie wracała bym do was już wcale.