Sovrana Polska Sp.J

Olkusz

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 88 ocen.

Sovrana Polska Sp.J
5 88 6 1

Opinie o Sovrana Polska Sp.J

tera

Pracuje dla Sorvany i sobie chwale, nie wiem co tu wiecej pisac

hehhe
@tera 13.11.2018 11:02

tera to się rozpisałeś, ale w sumie ja też sobie chwalę

Zaba

Ostatnio doszłam do wniosku, że praca to jednak prawie jak terapia, człowiek nie ma czasu myśleć o głupotach, pracuję z ludźmi, których uważam za znajomych, jest kilka osób na które mogę liczyć więc ostatnio szzcególnie mocno doceniłam swoją pracę i atmosferę w niej panującą

Agata
@Zaba 26.11.2018 12:13

Zaba, masz rację, do pracy, w której atmosfera jest przyjemna, aż miło się przychodzi. Co według Ciebie oprócz współpracowników firmy Sovrana Polska wpływa korzystnie na sytuację panującą w firmie? Jak wygląda sprawa związana z zarobkami?

Anka

Nie pracuję ale korzystam z usług i jestem bardzo zadowolona. Ostanio dokonali cudu i doczyscili mi obrus, na który mam wrażenie wylało się wszystko. Pozdrawiam pracowników serdecznie

druzak
@Anka 19.11.2018 14:57

nie wiem kto dokonal cudu ale moge podziekowac w swoim imieniu, zawsze milo jak ktos docenia czyjas praca, a musisz wiedziec, ze czasami zdazaja sie naprawde rzeczy wymagajace cudu:)

Krzychu

Widziałem, że kilkukrotnie przewijał się wątek o ofertach, nawet jak nie ma nigdzie oficjalnie żeby się nie zniechęcać i aplikować ale to było kilka miesięcy temu. Może ktoś powiedzić jak teraz wygląda sytuacja? Pozdrawiam

Tobiasz
@Krzychu 29.10.2018 15:29

Krzychu dołączam do twojego pytania. Też nie mogę znaleźć, żadnych ofert. Wie ktoś może gdzie szukać (oprócz strony Sovrany)?

pdzr

cztery w systemie pieciogwiazdkowym to calkiem niezla ocena, mysle, ze to mowi samo za siebie

Olo

Zgadzam się z poprzednikami, pracuje się dobrze. Ludzie w porządku, atmosfera też, pracuje się bez jakiś większych spin czy stresów.

Kopp

moja sytuacja w pracy jest stabilna i to sobie chwale

junee
@Kopp 12.10.2018 12:21

No to sie trzymaj tego miejsca. Wiesz jak to w tych czasach bywa...

Agata

@Nagon, dziękuję za Twoją odpowiedź. Życzę Ci wszystkiego dobrego i powodzenia. @Marr, @Siwko, jakie zalety możecie wymienić tego pracodawcy? Jakie warunki zatrudnienia oferuje i jakie warunki trzeba spełnić, by dostać pracę? Wasza wypowiedz jest niezwykle istotna dla potencjalnych kandydatów, którzy rozważają rozpoczęcie współpracy z Sovrana Polska.

Siwko

znalezc normalna robote nie jest tak prosto. ze swojego doswiadczenia moge powiedziec, ze bylem juz w kilku firmach i dopiero tutaj mi nie przeszkadza. Nie mam jakiegos odczucia ze jest mi tu zle lub siedze za kare. Gdybys tak bardzo narzekal to szukalbym dalej. kontakty z pozostalymi na plus.

Marr
@Siwko 27.09.2018 15:34

Dobrze to Pan opisal, mysle podobnie i jak gadalem z kumplami to tez nie narzekaja specjalnoe.

Tedo

Nie narzekam normalna robota.

pilas
@Tedo 11.09.2018 12:59

to chyba dobrze grunt to trafic do roboty gdzie jest w miare spokojnie

cruise

kwiatów mi pod nogi nie rzucają jak przychodzę do roboty ale też psów nie ma co wieszać na tej firmie.

Bolo
@cruise 23.05.2018 16:06

haah no z tymi kwiatami to dowaliles :)no ale tak kazdy jest tam raczej skupiony na swojej pracy i nie ma wiekszych problemow.

spider

Spokojnie tu sobie robie i tak leci czas. Nie ma z nikim zgrzytow. No w takim miejscu mozna siedzieec.

Marek

Może wiecie coś o aktualnej ofercie pracy w firmie? Jakieś wskazówki o dodatkach do pensji?

Viking
@Marek 05.08.2018 19:57

oni maja chyba swoja stronke internetowa to co jakis czas mozna zerknac

patryczon
@Viking 07.08.2018 12:19

Noo i tam jest zakladka rekrutacja z tego co patrzylem wiec mozna odswiezac

Serek
@patryczon 09.08.2018 14:51

kurcze fajnie jakby sie pojawila jakas oferta na serwisie bo jestem zainteresowany praca tam

Orzi

W koncu jestem w pracy, ktora jest dla mnie ok. Z wczesniejszymi pracami moje doswiadczenia nie byly zbyt dobre, zawsze cos szlo nie tak. Takze jako o pracodawcy to nie moge zle mowic bo moje oczekiwania zostaly w miare spelnione.

Raflu

Jestem tu juz troche na serwisie i wcale nie czuje sie tu zle. Nawet moge powiedziec, ze praca mi odpowiada. Warto proboowac swoich sil.

balik

Jestem raczej z tych co lubią narzekac na wszystko i wszystkich, ale jak rozmawialem z moimi kolegami o doswiadczeniach z ich pracy, to musze przyznac ze w Sovranie jest znsonie. Wiadomo, czasem sie czlowiek do czegos przyczepi, ale to sa jakies male rzeczy. Tak to serio nie mam co mowic zle i raczej polecam prace tutaj.

Miechu
@balik 02.08.2018 10:59

podzielam opinie, generalnie to tez jestem zadowolony

rodzyn

Ocena mowi sama za siebie. Jest dobrze i nie mysle o zmianie pracy.

Tobi

Czuję się tu stabilnie, bez presji i nerwów.

tykaac

Stawiam na konkrety, dlatego lubie czytac jasne i rzeczowe komentarze. Jako serwisant pracuje w Sovranie już od jakegos czasu i w sumie nie narzekam. Jest co robicc, ale przez to, ze lubie to co robie, nie ma mowy o jakims gledzeniu. Ogolnie to idzie się dogadać ze wszystkimi.

Agata

@Nagon, możesz napisać coś więcej o warunkach pracy i zatrudnienia w firmie Sovrana Polska? Napisałaś, że praca "całkiem ok", co konkretnego masz na myśli? Jak przedstawia się kwestia benefitów pozapłacowych oraz wynagrodzeń? Jaka jest atmosfera i relacje z przełożonymi? Co mógłbyś doradzić osobom, które chciałyby rozpocząć pracę w tej firmie?

Nagon
@Agata 18.07.2018 10:14

Pisząc całkiem ok miałem na myśli, że jak każda firma Sovrana nie jest ideałem, ale pracuje się bardzo dobrze, relacje z przełożonymi jak to ujęłaś są w duchu koleżeństwa i pieniądze dostaję terminowo. Reszta to jakieś drobnostki, które nie rzutują specjalnie na całokształt oceny.

Nagon

Calkiem ok praca!

Agata

@szukacz, dziękuję za odpowiedź, napisz jeszcze, jakie zalety tego pracodawcy przedstawił Tobie znajomy? Jaki czynnik według Ciebie spowodował, że zdecydowałeś się zaaplikować do firmy: atmosfera, zarobki, lokalizacja czy jeszcze coś innego.

Agata

@szukacz, napisałeś, że znajomy poleca Tobie pracę w firmie Sovrana Polska, możesz nam powiedzieć jakie zalety tego pracodawcy przedstawił? Zaaplikowałeś już do firmy? Jak będziesz miał odpowiedź to podziel się z nami na forum informacją, czy można aplikować mimo braku oferty pracy.

szukacz
@Agata 06.07.2018 10:31

narazie wyslalem maila jak odpisza to dam znac...

Agata

@Zerbas, dziękuję za Twoją odpowiedź. Możesz nam jeszcze napisać jak wygląda atmosfera w pracy, relacje z przełożonymi? Co jeszcze podoba się Tobie w pracy? Czy firma oferuje dodatkowe benefity pozapłacowe, socjal, premie. Aktualnie nie ma ofert pracy do firmy Sovrana Polska, czy można złożyć aplikację mimo to?

Zerbas
@Agata 21.06.2018 18:47

Atmosfera jest bardzo w porządku. Przełożeni sąbardzo ok. Można aplikować nawet jak nie ma ogłoszeń.

szukacz
@Zerbas 27.06.2018 11:05

no ja wlasnie szukam ich ofert pracy a nie moge nic znalezc a znajomek mi poleca zeby aplikowac to moze sprobuje nawet bez oferty... nie wiem...

Agata

@Zerbas, dziękuję bardzo za Twoją aktywność na forum. Atmosfera oraz dobre relacje z przełożonymi to jedna z bardziej istotnych kwestii, na którą patrzą osoby poszukujące pracy. Możesz napisać jeszcze czy są jakieś benefity pozapłacowe dla pracowników, socjal i co się na nie składa? Firma ma jakiś system motywacyjny? To informacje, które pewnie ciekawią użytkowników forum.

qupot

co tu duzo pisac. sovrana to porzadne miejsce pracy z poukładanymi ludzmi na gorze i na dole. standardowa kasa, standardowe wymagania.

Agata

@Zerbas, jesteś pracownikiem firmy Sovrana Polska? Możesz napisać coś więcej o pracy w tej firmie? Chętnie dowiemy się więcej na temat oferowanych warunków zatrudnienia. Jak wygląda pakiet socjalny, umowa o pracę, wynagrodzenie? Czy firma umożliwia pracownikom możliwości rozwoju i szkoleń? A jak przedstawia się kwestia benefitów pozapłacowych dla pracowników?

Zerbas
@Agata 11.06.2018 23:04

Jet umowa o pracę, wszytko normalnie. Są szkolenia możnasię trochę nauczyć.

Ferek

Halo ! Nie szukają kogoś może ktoś wie ???

Zerbas
@Ferek 06.06.2018 16:03

Dobry okres mją i raczej nie szukają, ale jeśli coś by było to nic sięnie stanie jak zgłoszenie wyślesz, a może sie odezwa.

Agata

@Hajz, oceniasz pozytywnie warunki pracy w firmie Sovrana. Czy mógłbyś nam jeszcze powiedzieć o funduszu socjalnym dla pracowników oraz czy firma posiada system benefitów pozapłacowych? Możliwość rozwoju i szkoleń? Jak wygląda system czasu pracy? Czy praca również obejmuje weekendy? Rzetelne opinie na forum są cenną wskazówką dla osób rozważających zatrudnienie.

Hajz

Praca w Sovranie zła nie jest, może by się więcej zarabiać chciało jak zawsze, ale też bez przesady bo pensja jest na czas i na życie mi starcza. Pracownicy bardzo fair względem siebie. Właściwie robota na plus.

Zostaw opinię o Sovrana Polska Sp.J - Olkusz

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sovrana Polska Sp.J