Sovrana Polska Sp.J

Olkusz

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 57 ocen.

Sovrana Polska Sp.J
4 57

Opinie o Sovrana Polska Sp.J

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sovrana Polska Sp.J

Agata

@Zerbas, dziękuję za Twoją odpowiedź. Możesz nam jeszcze napisać jak wygląda atmosfera w pracy, relacje z przełożonymi? Co jeszcze podoba się Tobie w pracy? Czy firma oferuje dodatkowe benefity pozapłacowe, socjal, premie. Aktualnie nie ma ofert pracy do firmy Sovrana Polska, czy można złożyć aplikację mimo to?

   
qupot

co tu duzo pisac. sovrana to porzadne miejsce pracy z poukładanymi ludzmi na gorze i na dole. standardowa kasa, standardowe wymagania.

   
Agata

@Zerbas, jesteś pracownikiem firmy Sovrana Polska? Możesz napisać coś więcej o pracy w tej firmie? Chętnie dowiemy się więcej na temat oferowanych warunków zatrudnienia. Jak wygląda pakiet socjalny, umowa o pracę, wynagrodzenie? Czy firma umożliwia pracownikom możliwości rozwoju i szkoleń? A jak przedstawia się kwestia benefitów pozapłacowych dla pracowników?

   
Zerbas
@Agata 11.06.2018 23:04

Jet umowa o pracę, wszytko normalnie. Są szkolenia możnasię trochę nauczyć.

   
Ferek

Halo ! Nie szukają kogoś może ktoś wie ???

   
Zerbas
@Ferek 06.06.2018 16:03

Dobry okres mją i raczej nie szukają, ale jeśli coś by było to nic sięnie stanie jak zgłoszenie wyślesz, a może sie odezwa.

   
Agata

@Hajz, oceniasz pozytywnie warunki pracy w firmie Sovrana. Czy mógłbyś nam jeszcze powiedzieć o funduszu socjalnym dla pracowników oraz czy firma posiada system benefitów pozapłacowych? Możliwość rozwoju i szkoleń? Jak wygląda system czasu pracy? Czy praca również obejmuje weekendy? Rzetelne opinie na forum są cenną wskazówką dla osób rozważających zatrudnienie.

   
Hajz

Praca w Sovranie zła nie jest, może by się więcej zarabiać chciało jak zawsze, ale też bez przesady bo pensja jest na czas i na życie mi starcza. Pracownicy bardzo fair względem siebie. Właściwie robota na plus.

   
cruise

kwiatów mi pod nogi nie rzucają jak przychodzę do roboty ale też psów nie ma co wieszać na tej firmie.

   
Agata

@Mirek Firma Sovrana Polska niemal cały czas prowadzi procesy rekrutacyjne. Zajrzyj na ich oficjalną stronę internetową http://www.sovrana.pl/rekrutacja/ Poza tam widziałam oferty pracy od nich przynajmniej dwóch rozpoznawalnych portalach, które zawierają ogłoszenia o pracę. Śmiało tam zajrzyj i jeśli coś postanowisz, to koniecznie podziel się tym z nami.

   
Mirek
@Agata 17.05.2018 18:06

Dzięki, właśnie przez ich stronę przesłałem swoje CV.

   
hidden

powiem w ten sposób, że firma jest na mocną piątkę. nie wyolbrzymiam tylko mówię jak jest. jestem traktowany przez firmę jak człowiek, co się chyba teraz rzadko zdarza. wynagrodzenie jest optymalne i firma zapewnia b. dobre miejsce do pracy. z kolegami może być różnie, ale ja raczej cały czas, nawet jak się ktoś zmienia to trafiam na porządnych kompanów. dlatego właśnie firma zasługuje na wysoką notę.

   
Gutek

Słyszałem, że firma bardzo dobrą opinię jako pracodawca. Jak się wam pracuje?

   
klima
@Gutek 07.05.2018 17:39

no nie marudzi się. podobne wrażenia mam.

   
Mirek

Czy ktoś ma jakieś informacje odnośnie rekrutacji na serwis do Sovrany? Chętnie się czegoś dowiem.

   
daniee
@Mirek 27.04.2018 12:05

nie wiem czy aktualnie kogoś szukają, ogłoszeń też nie widać, ale podesłać cv zawsze można.

   
gunnie

serwisant od paru dobrych lat. nie jest wow, ale solidnie i znośnie jeśli chodzi o ludzi. wypłaty w terminie. polecam.

   
Kotak

przyjemnie, zarobki spoko, nie narzekam.

   
uek

Sovrana to rzetelny pracodawca. Problemów nie miałem, żeby się zatrudnić, a potem w pracy do teraz jest bardzo dobrze. Normalne warunki i umowa. Towarzystwo jest bardzo zgrane.

   
Agata

@Łomi, co Twoim zdaniem oznacza stabilna oraz swobodna praca? Jakie są jeszcze inne plusy pracy w Sovrana Polska? @terrier, możesz coś więcej napisać o pracy w firmie. Jaka jest atmosfera w pracy oraz warunki? @Wapno, czemu tak uważasz? Rozwiń bardziej swoją wypowiedź. Jakie konkretnie sytuacja, czynniki wpływają na taką Twoją opinię? @brudas, dlaczego uważasz, że większość osób traktuje pracę jako "tymczasową"? Co wpłynęło na Twoje zdanie? Uargumentuj swoją opinię bardziej szczegółowo. Jak obecnie wygląda sytuacja odnośnie rekrutacji? Czy jest prowadzona? Są jakieś oferty pracy?

   
Łomi
@Agata 04.04.2018 10:43

W tym sensie swobodna, że nikt nie stoi Ci nad głową jak to gdzie niegdzie bywa i sami ludzie są do pogadania. Tak jak pisał @terrier, jest spokojna atmosfera między ludźmi.

   
Wapno

Oceniam tę firmę pozytywnie. Fajni ludzie, fajna płaca, ogółem zarzucić raczej nic nikomu się nie da.

   
terrier

pracowałem na seriwsach w różnych firmach i wszystkie są podobne do siebie bo tu żadnej filozofi nie ma. w sovranie wszystko jest jak należy.

   
Łomi

W Olkuszu i okolicy to jeden z lepszych pracodawców u których można pracować. Przede wszystkim jest stabilnie i można swobodnie pracować. Pensja jest ok jak na ten region. W większości plusy z pracy tutaj.

   
Zainteresowana

Hej czy moze sie ktos wypowiedziec odnosnie warunkow w pracy biurowej? Jak z placa? I czy potrzebny jest teraz ktos do biura?

   
serwisman
@Zainteresowana 19.03.2018 15:07

rzadko bo rzadko ale sie zdarzają oferty do biura. najlepiej podpytać na miejscu. ja na serwisie robie to tak dokładnie nie wiem

   
Daria

Sovrana Polska to bardzo dobry pracodawca. Ciągle się rozwija. Czy prowadzą aktualnie rekrutacje i na jakie stanowiska?

   
G
@Daria 15.03.2018 19:24

przed chwilą ktoś o to samo pytał, zobacz sobie niżej, wszystko ludzie powiedzieli ;)

   
Radek

hej bo nie widze ofert jakoś, ktoś coś wie o przyjęciach do roboty tutaj?

   
Radek
@Koziorożec 08.03.2018 13:40

dzięki dzięki koledzy, cv wysłane tylko czekać.

   
italien

firma całkiem spokos, czasem tylko jest sporo pracy, ale da sie przeżyć. warunki w firmie też znośne.

   
Ziemniak

Duży szacunek dla osób, z którymi pracuję, bardzo słowni ludzie. Sama firma fajnie się rozwija, z roku na rok jest coraz lepiej. Robimy dobrej jakości sprzęt, tego nie można podważyć i mogę śmiało powiedzieć, że jestem zadowolony, że pracuję w Sovranie.

   
wtoreczek

bardzo dobre przygotowanie do późniejszej pracy. warunki okejka

   
DyF

Dowiedziałem się ostatnio o istnieniu takiego forum jak gowork i znalazłem tu swoje poprzednie roboty w tym też Sovranę. Zostawię tutaj swoją opinię. Długo pracowałem na serwisie i było bardzo jak trzeba. Sprzęt na wysokim poziomie. Koledzy z serwisu spoko chłopy. Wynagrodzenie w sam raz. Niestety musiałem wrócić do rodzinnego miasta i tu zacząć pracę, tak to bym został. Pozdrawiam serdecznie

   
anonymous

Coś często ostatnio widzę nowe wypowiedzi, i to do tego same laurki dla firmy. Przypadek? Nie sądzę, nie wierzę :)

   
eh.
@anonymous 14.02.2018 14:07

ja nie wiem że obecnie jak firma ma hejty to wszyscy w nie wierzą a jak sie chwali to za nic nikt nie uwierzy. co jest z wami ludzie, naprawde nie wszystkie miejsca pracy to piekielne zło.

   
Źródlany

Po opiniach widzę, że ludzie się pozytywnie odnoszą do Sovrany. Faktycznie, już trochę działają na rynku, praca jest ogólnie mówiąc nienerwowa, normalna, a pensja przyzwoita, więc się nie dziwię.

   
poqus

sovrana w porządku. dbają o pracownikw. nie ma na conarzekać

   
Subboofer

Robota na serwisie raczej bez zarzutów. Koledzy i kkierownictwo pomocne. Stawki mogłyby być wyższe, ale no są standardowe jak na te prace, więc okej.

   
Tropek
@Subboofer 02.02.2018 10:33

hah nie należe, dzięki, wysłałem cv

   
F.K.

Fajny pomysł taka własna pralnia. W ramach franczyzy można kupić gotową pralnię, Sovrana daje projekt, we wszystkim pomaga i biznes się kręci. Płacisz raz i tyle, więc opłaca się w coś takiego zainwestować. Szczególnie, że z takich pralni teraz wbrew pozorom coraz więcej osób korzysta, bo to i turyści, i nie wszędzie w domach jest pralka, jak ktoś wynajmuje. Dobry pomysł na biznes.

   

Zostaw opinię o Sovrana Polska Sp.J - Olkusz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sovrana Polska Sp.J