Sovrana Polska Sp.J

Olkusz

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 66 ocen.

Sovrana Polska Sp.J
4 66 6 1

Opinie o Sovrana Polska Sp.J

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Tedo

Nie narzekam normalna robota.

pilas
@Tedo 11.09.2018 12:59

to chyba dobrze grunt to trafic do roboty gdzie jest w miare spokojnie

Karolina

Sovrana ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Nic dziwnego, że jesteście zadowoleni z pracy w firmie.

cruise

kwiatów mi pod nogi nie rzucają jak przychodzę do roboty ale też psów nie ma co wieszać na tej firmie.

Bolo
@cruise 23.05.2018 16:06

haah no z tymi kwiatami to dowaliles :)no ale tak kazdy jest tam raczej skupiony na swojej pracy i nie ma wiekszych problemow.

spider

Spokojnie tu sobie robie i tak leci czas. Nie ma z nikim zgrzytow. No w takim miejscu mozna siedzieec.

Marek

Może wiecie coś o aktualnej ofercie pracy w firmie? Jakieś wskazówki o dodatkach do pensji?

Viking
@Marek 05.08.2018 19:57

oni maja chyba swoja stronke internetowa to co jakis czas mozna zerknac

patryczon
@Viking 07.08.2018 12:19

Noo i tam jest zakladka rekrutacja z tego co patrzylem wiec mozna odswiezac

Serek
@patryczon 09.08.2018 14:51

kurcze fajnie jakby sie pojawila jakas oferta na serwisie bo jestem zainteresowany praca tam

Orzi

W koncu jestem w pracy, ktora jest dla mnie ok. Z wczesniejszymi pracami moje doswiadczenia nie byly zbyt dobre, zawsze cos szlo nie tak. Takze jako o pracodawcy to nie moge zle mowic bo moje oczekiwania zostaly w miare spelnione.

Raflu

Jestem tu juz troche na serwisie i wcale nie czuje sie tu zle. Nawet moge powiedziec, ze praca mi odpowiada. Warto proboowac swoich sil.

balik

Jestem raczej z tych co lubią narzekac na wszystko i wszystkich, ale jak rozmawialem z moimi kolegami o doswiadczeniach z ich pracy, to musze przyznac ze w Sovranie jest znsonie. Wiadomo, czasem sie czlowiek do czegos przyczepi, ale to sa jakies male rzeczy. Tak to serio nie mam co mowic zle i raczej polecam prace tutaj.

Miechu
@balik 02.08.2018 10:59

podzielam opinie, generalnie to tez jestem zadowolony

rodzyn

Ocena mowi sama za siebie. Jest dobrze i nie mysle o zmianie pracy.

Tobi

Czuję się tu stabilnie, bez presji i nerwów.

tykaac

Stawiam na konkrety, dlatego lubie czytac jasne i rzeczowe komentarze. Jako serwisant pracuje w Sovranie już od jakegos czasu i w sumie nie narzekam. Jest co robicc, ale przez to, ze lubie to co robie, nie ma mowy o jakims gledzeniu. Ogolnie to idzie się dogadać ze wszystkimi.

Agata

@Nagon, możesz napisać coś więcej o warunkach pracy i zatrudnienia w firmie Sovrana Polska? Napisałaś, że praca "całkiem ok", co konkretnego masz na myśli? Jak przedstawia się kwestia benefitów pozapłacowych oraz wynagrodzeń? Jaka jest atmosfera i relacje z przełożonymi? Co mógłbyś doradzić osobom, które chciałyby rozpocząć pracę w tej firmie?

Nagon
@Agata 18.07.2018 10:14

Pisząc całkiem ok miałem na myśli, że jak każda firma Sovrana nie jest ideałem, ale pracuje się bardzo dobrze, relacje z przełożonymi jak to ujęłaś są w duchu koleżeństwa i pieniądze dostaję terminowo. Reszta to jakieś drobnostki, które nie rzutują specjalnie na całokształt oceny.

Nagon

Calkiem ok praca!

Agata

@szukacz, dziękuję za odpowiedź, napisz jeszcze, jakie zalety tego pracodawcy przedstawił Tobie znajomy? Jaki czynnik według Ciebie spowodował, że zdecydowałeś się zaaplikować do firmy: atmosfera, zarobki, lokalizacja czy jeszcze coś innego.

Agata

@szukacz, napisałeś, że znajomy poleca Tobie pracę w firmie Sovrana Polska, możesz nam powiedzieć jakie zalety tego pracodawcy przedstawił? Zaaplikowałeś już do firmy? Jak będziesz miał odpowiedź to podziel się z nami na forum informacją, czy można aplikować mimo braku oferty pracy.

szukacz
@Agata 06.07.2018 10:31

narazie wyslalem maila jak odpisza to dam znac...

Agata

@Zerbas, dziękuję za Twoją odpowiedź. Możesz nam jeszcze napisać jak wygląda atmosfera w pracy, relacje z przełożonymi? Co jeszcze podoba się Tobie w pracy? Czy firma oferuje dodatkowe benefity pozapłacowe, socjal, premie. Aktualnie nie ma ofert pracy do firmy Sovrana Polska, czy można złożyć aplikację mimo to?

Zerbas
@Agata 21.06.2018 18:47

Atmosfera jest bardzo w porządku. Przełożeni sąbardzo ok. Można aplikować nawet jak nie ma ogłoszeń.

szukacz
@Zerbas 27.06.2018 11:05

no ja wlasnie szukam ich ofert pracy a nie moge nic znalezc a znajomek mi poleca zeby aplikowac to moze sprobuje nawet bez oferty... nie wiem...

Agata

@Zerbas, dziękuję bardzo za Twoją aktywność na forum. Atmosfera oraz dobre relacje z przełożonymi to jedna z bardziej istotnych kwestii, na którą patrzą osoby poszukujące pracy. Możesz napisać jeszcze czy są jakieś benefity pozapłacowe dla pracowników, socjal i co się na nie składa? Firma ma jakiś system motywacyjny? To informacje, które pewnie ciekawią użytkowników forum.

qupot

co tu duzo pisac. sovrana to porzadne miejsce pracy z poukładanymi ludzmi na gorze i na dole. standardowa kasa, standardowe wymagania.

Agata

@Zerbas, jesteś pracownikiem firmy Sovrana Polska? Możesz napisać coś więcej o pracy w tej firmie? Chętnie dowiemy się więcej na temat oferowanych warunków zatrudnienia. Jak wygląda pakiet socjalny, umowa o pracę, wynagrodzenie? Czy firma umożliwia pracownikom możliwości rozwoju i szkoleń? A jak przedstawia się kwestia benefitów pozapłacowych dla pracowników?

Zerbas
@Agata 11.06.2018 23:04

Jet umowa o pracę, wszytko normalnie. Są szkolenia możnasię trochę nauczyć.

Ferek

Halo ! Nie szukają kogoś może ktoś wie ???

Zerbas
@Ferek 06.06.2018 16:03

Dobry okres mją i raczej nie szukają, ale jeśli coś by było to nic sięnie stanie jak zgłoszenie wyślesz, a może sie odezwa.

Agata

@Hajz, oceniasz pozytywnie warunki pracy w firmie Sovrana. Czy mógłbyś nam jeszcze powiedzieć o funduszu socjalnym dla pracowników oraz czy firma posiada system benefitów pozapłacowych? Możliwość rozwoju i szkoleń? Jak wygląda system czasu pracy? Czy praca również obejmuje weekendy? Rzetelne opinie na forum są cenną wskazówką dla osób rozważających zatrudnienie.

Hajz

Praca w Sovranie zła nie jest, może by się więcej zarabiać chciało jak zawsze, ale też bez przesady bo pensja jest na czas i na życie mi starcza. Pracownicy bardzo fair względem siebie. Właściwie robota na plus.

Agata

@Mirek Firma Sovrana Polska niemal cały czas prowadzi procesy rekrutacyjne. Zajrzyj na ich oficjalną stronę internetową http://www.sovrana.pl/rekrutacja/ Poza tam widziałam oferty pracy od nich przynajmniej dwóch rozpoznawalnych portalach, które zawierają ogłoszenia o pracę. Śmiało tam zajrzyj i jeśli coś postanowisz, to koniecznie podziel się tym z nami.

Mirek
@Agata 17.05.2018 18:06

Dzięki, właśnie przez ich stronę przesłałem swoje CV.

hidden

powiem w ten sposób, że firma jest na mocną piątkę. nie wyolbrzymiam tylko mówię jak jest. jestem traktowany przez firmę jak człowiek, co się chyba teraz rzadko zdarza. wynagrodzenie jest optymalne i firma zapewnia b. dobre miejsce do pracy. z kolegami może być różnie, ale ja raczej cały czas, nawet jak się ktoś zmienia to trafiam na porządnych kompanów. dlatego właśnie firma zasługuje na wysoką notę.

Gutek

Słyszałem, że firma bardzo dobrą opinię jako pracodawca. Jak się wam pracuje?

Rozruszniacz
@Gutek 07.05.2018 17:39

Pracuje się bardzo dobrze, nie marudzą ludzie. Wiadomo że to nie idealna praca, ale jest bardzo dobra. Nastroje są dobre i kasa jest uczciwa.

klima
@Gutek 07.05.2018 17:39

no nie marudzi się. podobne wrażenia mam.

Mirek

Czy ktoś ma jakieś informacje odnośnie rekrutacji na serwis do Sovrany? Chętnie się czegoś dowiem.

daniee
@Mirek 27.04.2018 12:05

nie wiem czy aktualnie kogoś szukają, ogłoszeń też nie widać, ale podesłać cv zawsze można.

gunnie

serwisant od paru dobrych lat. nie jest wow, ale solidnie i znośnie jeśli chodzi o ludzi. wypłaty w terminie. polecam.

Kotak

przyjemnie, zarobki spoko, nie narzekam.

uek

Sovrana to rzetelny pracodawca. Problemów nie miałem, żeby się zatrudnić, a potem w pracy do teraz jest bardzo dobrze. Normalne warunki i umowa. Towarzystwo jest bardzo zgrane.

Agata

@Łomi, co Twoim zdaniem oznacza stabilna oraz swobodna praca? Jakie są jeszcze inne plusy pracy w Sovrana Polska? @terrier, możesz coś więcej napisać o pracy w firmie. Jaka jest atmosfera w pracy oraz warunki? @Wapno, czemu tak uważasz? Rozwiń bardziej swoją wypowiedź. Jakie konkretnie sytuacja, czynniki wpływają na taką Twoją opinię? @brudas, dlaczego uważasz, że większość osób traktuje pracę jako "tymczasową"? Co wpłynęło na Twoje zdanie? Uargumentuj swoją opinię bardziej szczegółowo. Jak obecnie wygląda sytuacja odnośnie rekrutacji? Czy jest prowadzona? Są jakieś oferty pracy?

terrier
@Agata 04.04.2018 10:43

atmosfera spokojna. dobrze się pracuje.

Łomi
@Agata 04.04.2018 10:43

W tym sensie swobodna, że nikt nie stoi Ci nad głową jak to gdzie niegdzie bywa i sami ludzie są do pogadania. Tak jak pisał @terrier, jest spokojna atmosfera między ludźmi.

Zostaw opinię o Sovrana Polska Sp.J - Olkusz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sovrana Polska Sp.J