Mozna juz przyjsc na magazyn na umowe o prace? Widzialem na opiniach ze bawili sie w przyjmowanie studentow ale moze w koncu chca kogos na stale
Veritas
04.06.2025 14:41
Asystent AI
Jest oferta pracy na Operatora wózka widłowego – Magazyniera. Wynagrodzenie nie zostało podane, umowa o pracę na pełny etat i praca w stałych godzinach od poniedziałku do piątku. Najważniejszym wymaganiem są aktualne uprawnienia UDT na wózki widłowe i minimum roczne doświadczenie w tej pracy. Wśród benefitów daje się zauważyć dofinansowanie nauki języków.
Czy wymagania co do doświadczenia i uprawnień są standardowe na takim stanowisku? Ktoś się orientuje, jak wyglądają zarobki w tym miejscu?
klefas
08.11.2024 20:31
Teraz szukają studenta na magazyn.
w ogłoszeniu jest ,,bardzo dobra atmosfera w pracy,, jak to przeczytałem to mało sie nie zesr@łem ze śmiechu.
Studenta szukają do sprzątnia toalety.
dziadostwo i zwykłe cwaniaczki to cały magazyn.
Lewy
25.11.2024 01:15
Plusy dla studenta bo wie, że pójdą mu na rękę z grafikiem i plusy dla pracodawcy bo będzie taniej niż nie-student. W sumie to spoko opcja, umówmy się, że na studiach ciężko o lepszą robotę.
Din din din
27.11.2024 00:29
Tylko każdemu to (usunięte przez administratora) chcą wcisnąć, a gdzie czas na wczasy pod gruszą czy z rodziną. O chorobie na L4 juz nie mowie bo to tragedia ze nie ma totalnie pieniedzy.
W Warszawa Mariusz Jachimczuk Edgard poszukuje osoby na stanowisko Redaktor. Jeśli wziąłeś udział w procesie rekrutacji, daj znać, jak on wyglądał. Przekazane przez Ciebie informacje mogą okazać się cenną wskazówką dla mieszkańców regionu, którzy biorą pod uwagę pracę w firmie.
Czarek
12.12.2023 18:05
Witam.
Nie polecam pracy w firmie edgard.
W firmie jest duża rotacja pracowników ,często pojawiają się ogłoszenia o pracę na te same stanowiska.
zatrudniają na okres tzw. sezonu ,kiedy to jest więcej pracy a po sezonie zwalniają bez powodu.
pracownicy są fałszywi i liczą na to ,że ktoś nowy przyjdzie i będzie robił za nich .
Moja opinia dotyczy zarówno Magazynu jak i biura.
mało płacą ,często są wredni i złośliwi ,patrzą na ręce i chcieliby wszystko wiedzieć ,mało tego wyśmiewają i obrażają sie nawzajem. monitoring śledzi każdy twój ruch.
(usunięte przez administratora) subkultura dresiarska to cały magazyn.
dziekuję.
Fajna firma. Miła przyjacielska atmosfera. Normalne zarobki i godziny pracy, które pozwalają na łączenie życia prywatnego z zawodowym. Magazyn co prawda nieduży,ale za to praca jednozmianowa.
Radek
11.06.2023 01:04
Witam.
Nie polecam pracy jako operator wózka widłowego.
Pracują na starym wózku z zepsutą kierownicą.
Praca z wózkiem to jest Max 10%.
Kierownik ze swoim zastępcaą się pchają na wózek A tobie każą zbierać zamówienia.
Pozdrawiam.
Karol
15.05.2023 19:15
Byłem na rozmowie ,oglądałem magazyn i nie polecam!
Mały zespół 4 osobowy i nieciekawe te osoby!!
Większość z nich pracuje tam od dawna i widać ,że traktują ten magazyn jak swój teren.
Sprawiają wrażenie koleżeńskich ale nie zawahają się rzucić człowiekowi do gardła!!
Wynagrodzenie nie adekwatne do ilości obowiązków.
Brak BHP.
Brak serwisu sprzątającego od toalety.
Pełna Inwigilacja z kamer monitoringu!! cały czas cię podglądają.
Pozdrawiam.
Janusz
20.02.2023 21:22
Ogólnie w firmie Panuje przepotężny (usunięte przez administratora),. Obiecują stałą pracę na etat ,niestety po zakończonym jak oni to nazywają ,,sezonie,, wypowiadają umowę bez przyczyny. Jeżeli chodzi o biuro to są grupowe zwolnienia/odejścia z pracy.Jeżeli chodzi o magazyn to :
-umowa śmieciowa na początek
-okres próbny 3mce.
-czas określony od 3 do 12 mcy
-opieka medyczna płatna we własnym zakresie ,to samo karta sportowa !!! zero dopłat ze strony pracodawcy.
Zarobki marne i jeśli ktoś ceni swoje zdrowie to odradzam.
Bezpieczeństwo i higiena pracy praktycznie nie istnieje a Szefem firmy jest przysłowiowy Janusz.
Szkoda mi tych osób.
28.02.2023 18:49
Panie JANUSZU... kolejny raz mija się Pan z prawdą, co wielokrotnie robił Pan przy poruszaniu tematu Panskiego życiorysu, szczególnie zawodowego. Po pierwsze, żadnej umowy śmieciowej Pan nie dostał, a 3miesieczny okres próbny jest praktyką stosowaną przez wiele zakładów pracy. Przypominam, że to jednak nadal umowa o pracę, nie zlecenie. Po drugie, w większości przypadków pierwsza, jak i druga umowa jest na czas określony, dziwi mnie Pańskie zaskoczenie i oburzenie. Po trzecie, opieka medyczna jest finansowana przez pracodawcę Po określonym okresie zatrudnienia, co również występuje w większości firm. Kolejną sprawą jest zdrowie i tutaj chcę zaznaczyć, że czym innym jest dbanie o nie, a czym innym pójście na łatwiznę czy, bardziej dosadnie, robienie czegoś z lenistwa... Następna kwestia- okres próbny, który skończył się Panu 2 miesiące temu, w związku z czym nieprawdą jest, że firma wypowiedziała Panu stosunek pracy tuż po jego zakończeniu, czy zakończeniu tzw. "sezonu". Przypomnę również, że ciągnie się za Panem opinia z innych firm, zarówno wśród kierowników jak i pracowników, która rzeczywiście jest prawdą- nieprzyswajanie wiedzy, chodzenie na łatwiznę, regularne zwolnienia lekarskie. Dodatkowo opinia o naszych pracownikach jest mocno nie na miejscu, bo ani razu nie został Pan w żaden sposób wyśmiany i obrażony, a na Pańskie podejście do pracy było wielokrotnie przymykane oko przez kierownika i innych pracowników, czego większość pracodawców tak długo by nie tolerowała. Przed wystawianiem niepochlebnych i mijających się z prawdą opinii, doradzam konstruktywną krytykę własnej osoby. Może dostrzeże Pan, że na rynku pracy nie byłby Pan rozchwytywanym przez pracodawców pracownikiem. Pozdrawiam.
Janusz
18.03.2023 00:31
Pracowniku niestety ale to ty podwójnie mijasz się z prawdą ale tak to jest gdy w firmie rotacja.
Moja opinia wynika z odbytej rozmowy rekrutacyjnej jak i obserwacji.
Ciągnie się za wami niechlubna opinia wśród byłych pracowników ,którzy szczegółowo opisują wasze dziwne podejście do pracowników nie wspominając ,że jesteście pyskaci i wredni ,mało tego wytykacie błędy a sami je robicie co świadczy tylko o waszej hipokryzji.
A oto po raz kolejny moja obiektywna opinia :
Ogólnie w firmie panuje przepotężny (Art.94(3) KP)
1.Pierwszy miesiąc to umowa śmieciowa.
2.Później 3 mce. próby
3.Na czas określony od 3 do 12 mcy
-opieka medyczna we własnym zakresie ,karta sportowa zero dopłat ze strony pracodawcy.
Zarobki marne i jeśli ktoś ceni swoje zdrowie to odradzam.
Warto wspomnieć ,że w magazynie są pracownicy ,którzy obsługują maszyny bez odpowiednich uprawnień stwarzając zagrożenie dla zdrowia i życia!!! Uważajcie na siebie!!
Ale najlepszy jest kierownik w magazynie ,którego ulubionym zajęciem jest wyśmiewanie swoich pracowników ,którzy przez niego stali się mega przydupasami i już widać ,że pogodzili się z tym.Widać ,że za długo siedzą w tym magazynie i już zatracili zdolność do obiektywnej oceny sytuacji.
Szkoda mi tych osób.
Pozdrawiam serdecznie .
Zbigniew
11.03.2023 12:08
dzień dobry ,
Panie Januszu jeśli jest popyt na książki to firma zatrudnia a jeśli nie ma sprzedaży to zwalnia pracowników bądź też stosuje zachowania art.94(3)KP licząc ,że się sami zwolnią.
dziękuje pozdrawiam.
Kamil
10.03.2023 13:58
W mojej opinii Jako byłego pracownika mogę śmiało potwierdzić ,że w firmie niejednokrotnie dochodzi do czynów opisanych w Art 94(3) KP. W biurze ,jak i w magazynie. Pani dyrektor wygląda jakby wyszła ze (usunięte przez administratora)a kandydatom na magazyn życzę miłego czyszczenia (usunięte przez administratora)
Pozdrawiam serdecznie i życzę samych sukcesów.
Arek
09.03.2023 15:58
Witam,
absolutnie się zgadzam z opinią Janusza. Warto dodać, że jest rotacja pracowników w firmie na różnych stanowiskach co nie świadczy dobrze o pracodawcy.
Zostaw merytoryczną opinię o Mariusz Jachimczuk