OmniOffice

• Social Media

Oferta

Social Media

• Ciechanów

5. Opinie o OmniOffice Sp. z o.o.

Opinie o OmniOffice Warszawa

Nie przegap nowości o OmniOffice Sp. z o.o.!

02.07.2026 11:39

Nie polecam firmy, brak szacunku cięcie kosztów, odbieranie bonusów. Kiepska atmosfera(usunięte przez administratora) Zwolnienia, ludzie na L4 nie ma kto pracować. Nie zachęcam do wpakowania się tam.

27.02.2024 09:13

Jak szefostwo w Omnioffice Sp. z o.o. traktuje ludzi?
    Odp

28.02.2024 16:15

Ja mam pozytywne doświadczenia

23.12.2025 19:04

Szefostwo super. Struktura jest płaska, nie ma miliona kierowników. Praca jest w małym zespole, więc jak ktoś czegoś nie wie to starszy kolega pomoże, a jak kolega nie wie to Prezes potrafi usiąść za Ciebie przy biurku i pokazać jak i gdzie to załatwić. Fajne jest to że każdy pomysł jest mile widziany przez szefostwo, bo to my mamy kontakt z klientem i wiemy kiedy trzeba coś poprawić albo wdrożyć jakieś inne rozwiązania. Może bez szczegółów, ale można powiedzieć że osoby sensowne, samodzielne i przykładające się do obowiązków są doceniane przez szefostwo.

08.05.2025 15:13

Czy jest możliwość pracy zdalnej?

T.

23.12.2025 12:48

Niestety nie jest możliwa praca zdalna na stanowiskach takich jak obsługa sprzedażowa klienta, obsługa recepcyjna czy serwis sprzątający 😊 Większość prac wymaga obecności w biurze, współpracy z kolegami oraz klientami, nauki i szybkiej wymiany informacji, to bardzo elastyczna organizacja. Firma i pracownicy cenią sobie bezpośrednie relacje, a super nowoczesne biuro oferuje dużo udogodnień, np. darmową najlepszą kawę z profesjonalnego gastronomicznego ekspresu kolbowego 9bar. Kto pije kawę ten wie o czym mówię. Generalnie bardzo polecam pracę w biurach OmniOffice.

08.05.2025 15:13

Czy obecnie trwają rekrutacje?

26.04.2025 01:20

slaba atmosfera i duza rotacja
    pita

09.09.2024 14:38

Możliwe ze kryteria przyznawania podwyżek sa dość ostre ze tak rozbieżnie o nich pisaliście? ciekawi mnie jak wysoko stawiają poprzeczkę i jakie sa konkretne wytyczne

13.09.2024 09:29

A kto napisał, że firma "sama z siebie rozdaje kasę"? Tak jak wspominałam powyżej, firma docenia pracowników, którzy są zaangażowani, mają kompetencje i rzetelnie realizują swoje obowiązki - chyba nic w tym dziwnego?
    Komentator

27.03.2025 08:43

Tak trzeba prosić o podwyżki. Nikt nie przyjdzie i nie da pieniędzy sam z siebie. Chyba, że jest to awans wtedy firma proponuje. Nie nastawiajcie się jednak na stałe podwyżki i to same z siebie.
    xxx

14.09.2024 11:30

Bardzo dobre warunki pracy i wynagrodzenie powyżej rynku
    Antośka

31.08.2024 07:54

Piszecie że wymagania są duże ale i kasa dobra. Czyli można liczyć na więcej niż minimalna? Bo jak tak to super bo zarabiałam znacznie więcej niż to i nie chce znów ciułać jakieś grosze.
    Diana

07.09.2024 03:48

A jak to zaangażowanie ma wyglądać niby? Wiesz, niektórzy chyba myślą, że pracownicy są jak roboty i oczekują 500%. A to nie na tym powinno polegac raczej, żeby się zamęczyc i robic coraz wiecej w nieskonczonosc, odeszlam z firmy która propagowala to magiczne hasełko "ciagłego rozwoju" tu mam nadzieje bez takich cudów?

09.09.2024 08:16

Pisząc o zaangażowaniu miałam na myśli profesjonalne podejście do pracy i wywiązywanie się z zadań, a nie robienie 500%. Rozumiem, że jesteś ostrożna, ale o fakcie, że OmniOffice jest dobrym pracodawcą świadczy to, że jest kilka osób, które pracują od początku założenia firmy (12 lat). Jeśli szukasz stabilnej pracy, z umową o pracę i pojawi się oferta, która Cię zainteresuje, zapraszamy do aplikowania. Przekonasz się sama.

05.09.2024 12:50

Wymagająca, ale przede wszystkim satysfakcjonująca praca. Są dni gdy trzeba pracować pod presją czasu, ale można zarobić naprawdę dobrze!!! Dla osób ambitnych i nastawionych na rozwój to dobra firma.
    MgrInż

28.05.2024 10:50

Współpracowałem z Omnioffice jako specjalista przy projekcie. Wszytko konkretnie, szybko i skutecznie załatwiane. To jest elastyczna organizacja która stawia na produktywnych ludzi. Oczywiście zawsze trzeba jakoś kreatywnie rozwiązywać problemy z podwykonawcami, więc nie jest to praca tylko od 8 do 16. Wymagania są wysokie, ale też dobrze wynagradzane. Bardzo polecam.

Kontakt - OmniOffice Sp. z o.o.

ul. Grzybowska 5A 00-132 Warszawa

Branża główna: Doradztwo biznesowe

FacebookIconInstagramIconLinkedinIcon

28.05.2024 10:10

Szanowni Państwo, zachęcamy do rezerwacji sal konferencyjnych OmniOffice. Nie trzeba wynajmować biura, aby wynająć salę na spotkanie dla 2-12 osób.

Zarezerwuj już teraz: https://omnioffice.pl/sale-konferencyjne-i-biura-na-godziny/

Sale znajdują się w prestiżowych biurowcach w Warszawie:
    - The Warsaw Hub (Rondo Daszyńskiego 2B),
    - Warsaw Unit (Rondo Daszyńskiego 1),
    - Q22 (Al. Jana Pawła II 22),
    - Carpathia Office House (Zajęcza 15),
    - Grzybowska Park (Grzybowska 5A).

Zapewniamy:
    - salę przygotowaną do spotkania,
    - dostęp do bezprzewodowego łącza internetowego,
    - możliwość korzystania z wysokiej jakości sprzętu multimedialnego,
    - zaparzenie kawy i herbaty, podanie wody,
    - obsługę recepcyjną,
    - prywatność i profesjonalizm.
    News image
    Gość

09.03.2024 08:32

Jak najbardziej polecam prace w Omnioffice

29.02.2024 17:41

Świetna atmosfera, szanse rozwoju, cudowni ludzie. Chce się przychodzić do pracy ????
    Anna

03.01.2024 10:12

Pracuję w OmniOffice od ponad roku. Praca jest satysfakcjonująca, ale i wymagająca. Zaletą są stałe godziny pracy, tutaj można się rozwinąć i zdobyć nowe kompetencje, co jest dla mnie istotne będąc na początku swojej drogi zawodowej. Jeśli wykonujesz swoją pracę rzetelnie - możesz liczyć na awans...Świetni ludzie i przyjazna atmosfera, polecam! Cieszę się, że pracuję w tym miejscu ????

23.02.2024 20:28

Pracownicy Omni (recepcje) są super, dobra współpraca, dobra atmosfera. Niestety jednak, podejście pozostałych działów względem zadań recepcji jest względnie średnie, a odgórne decyzje nie rzadko pozostawiają niesmak i zmieszanie. Ogólnie praca sama w sobie jest okej, z każdym, mimo wszystko można się dogadać, czasem lepiej, czasem gorzej. Myślę, że to dobra praca na start,- odnosząc się do pracy na recepcji. Dobra, żeby rozwinąć skrzydła w szerokim wachlarzu codziennych czynności, nabyć obycia w kontaktach międzyludzkich.
    AK

14.01.2024 12:15

Jestem bardzo zadowolona z pracy w Omnioffice

01.06.2023 16:07

Praca sama w sobie przyjemna, oprócz tego ze organizacja trochę leży. Atmosfera z szefostwem nie zawsze była miła, pracodawca w jednej z lokalizacji każe siedziec w nie ergonomicznym miejscu pracy, nie zgodnym z bhp co tylko pokazuje ze nie dba on o swoich pracowników bez których nie było by większości rzeczy. O benefitach nie wspomnę :)

Zostaw merytoryczną opinię o OmniOffice Sp. z o.o.

Oferty pracy - OmniOffice Sp. z o.o.

Starszy specjalista ds. administracji finansowej

Pracownik serwisu sprzątającego

Koordynator/ Koordynatorka ds. technicznych nieruchomości