Nie przegap nowości o Studio Fryzur Elitt Barbara Pasternak!
Zz
19.08.2025 22:00
Ogólnie jedna wielka masakra, praktykantki pomiatane jakby były własnością wielkiej pani gwiazdy fryzjery, ceny jak z kosmosu.Rozumiem że wszystko kosztuje ale ceny jak w Krakowie.
Bardzo niemiła pani, zakochana w sobie i pieniądzach osoba lubiąca Elitt-ę oraz bycie w centrum uwagi, ogólnie słabo.
Zz
21.08.2025 14:28
Czyszczenie fug szczoteczka?
Zakładanie fryzjerce fartucha?
Chodzenie do sklepu po bułki ?
Albo stanie 2 godziny pod drzwiami ?
zuzia
16.03.2026 07:40
widzę że nie byłam jedyna osoba która wykonywała takie zadania specjalne. Współczuję naprawde każdej osobie która miała z nią cokolwiek do czynienia. to nie jest normalne żeby praktykantka która się UCZY dopiero musiała umieć wszystko na tip top i była profesjonalistką, która musiała myć na kolanach wszystkie fugi w salonie podczas gdy ona siedziała na facebooku mając w (usunięte przez administratora) wszystko i brak jakiejkolwiek chęci do pomocy, która musiała myć jej prywatny samochód (chyba że byłam jedyna w takim zadaniu), która nie może się spóźnić chociaż minuty podczas gdy ona "mogła" spóźniać się nawet i 2-3 godz i stać przed drzwiami i na nią czekać, która nie mogła nawet kawy w spokoju wypić, która musiała sadzić kwiatki i sprzątać ogródek, która nie mogła iść do żabki po cokolwiek bo przecież moze mi sie coś stać podczas gdy ona kazała iść załatwiać jej prywatne sprawy np do banku, która siedziała sama w salonie od 13-14 godz do 16 a ona szła do domu o właśnie 12-13 i mając gdzieś czy mi się coś stanie bo przecież byłam pod jej opieką nie licząc się z konsekwencjami, która musiala wysłuchiwać jej gadania o tym jak to nie umiemy sprzątac czy dokładnie czegoś wyczyścić podczas gdy ona w ogóle nie umiała niczego dokładnie zrobić a każdego się czepiała. kłamała na każdym kroku, zwalała całą winę na mnie mimo tego że praktycznie zawsze wina była po jej stronie, nawet zmusiła mnie do obcięcia mi włosów bez mojej zgody no przecież jej taka długość włosów się nie podoba i musi mi je obciąć (miałam włosy do żeber a ścięła mi do ramion bo powiedziała że jej ta długość się nie podoba mimo że to były MOJE włosy i mój wybór), wróciłam do domu z płaczem a gdy moja mama do niej zadzwoniła ta wielce super szefowa powiedziała że przecież ja jej kazałam obciąć te włosy, tylko potrafiła kłamać na każdym kroku. jest zadufana w sobie, nie potrafi przyjąć krytyki za jej usługę, bo ona przecież jest "najlepsza fryzjerka" (fajnie że to nieprawda), nie potrafi rozmawiać normalnie z praktykantami, a nie daj boże wytkniesz jej jakiś błąd to od razu afera i groźby że cię wyrzuci z praktyk, żałuje na wszystko pieniędzy mimo tego że chwali się na każdym kroku jaka to ona jest bogata, potrąca z wypłaty każdy najdobniejszy i mało ważny zrobiony błąd. Najgorsza osoba a zarazem fryzjerka jaką kiedykolwiek poznałam i żałuję że nie powiedziałam jej co o niej myśle i żałuję że tam w ogóle poszłam jako praktykantka. Jeżeli nie chcecie mieć zajechanej psychiki i nie chcecie być w ciągłym stresie nie idźcie tam czy to praktyki czy normalna praca jako pracownik. BARDZO SERDECZNIE NIE POLECAM
klientka
24.10.2025 21:11
Byłam wczoraj pierwszy raz w salonie.Pani Basia perfekcyjnie odmieniła moją nieciekawą fryzurę która wraz z nową koloryzacją i dopasowaniem cięcia do owalu twarzy stanowi prawdziwą metamorfozę 😃 super się układają po rozczesaniu.W salonie bardzo przyjemna atmosfera,zaproponowano kawkę-młoda dziewczyna profesjonalne wykonała masaż głowy po nałożeniu odżywki -poczulam się chwilowo jak w SPA(komfort,relaks, odprężenie) Pomimo wysokiej ceny usługi -polecam👌
05.10.2024 05:13
Zuzia
05.10.2024 16:34
Dodam jeszcze, że nie mogłam spędzić na zapleczu dłużej niż 5 min nawet jeśli jadłam czy piłam herbatę czy kawę mimo tego że nie było żadnych klientów. Przypomniałam sobie że była sytuacja taka że nie mogłam spóźnić się nawet 1 minuty na praktyki bo od razu afera że się spóźniam a jestem praktykantką i mi tak nie wolno. Podczas gdy pani (usunięte przez administratora)wielokrotnie spóźniła się, a ja musiałam czekać pod salonem nawet 2 godziny. Oczywiście nie mogłam jej tego wypomnieć bo ona tu jest właścicielką i ona może a ja nawet 5 minut nie mogłam się spóźnić nawet jeśli bus mi się spóźnił czy nawet nie przyjechał. Bardzo arogancka i (usunięte przez administratora) wobec praktykantów. NIE POLECAM
Gosia
16.01.2025 09:23
Jako praktykanta z studio elitt która spędziła tam trzy lata mogę powiedzieć to samo o właścicielce która tak naprawdę nic nie potrafi, nie umie obciąć nawet prostej lini a cały czas wytyka błędy dziewczyną które dopiero się UCZĄ zawodu. Mnie wszystkiego uczyła pracownica
A pani Barbara tylko patrzyła albo uczyła jak myć fugi w salonie albo w własnym domu. Również nie polecam jeśli ktoś się zastanawia
Nad praktykami w tamtym salonie SERDECZNIE NIE POLECAM !!
Nie polecam salonu. Zero profesjonaizmu. Nikt sie tam na niczym nie zna. Pelno praktykantow najprawdopodobniej..
Wlascicielka nie umie sie zachowac, pyskata, rozdarta.
A jesli chodzi o samo wykonanie farby -splukuje sie po tygodniu. Bez sensu wydawc nie male pieniadze za koloryzacje jesli za chwile jej na wlosach nie ma.
Nie polecam
Katarzyna
28.07.2022 18:39
W pełni profesjonalna obsługa! Polecam Panią Barbarę ! Fryzura dopasowana do kształtu twarzy, ale także zgodna z tym co chciałam uzyskać. Włosy po umyciu same się układają. Zawsze dobrze służy porada, a także cennymi uwagami co do codziennej pielęgnacji włosów. Salon odwiedzam regularnie! Polecam.
Joanna
01.05.2022 10:27
Byłam pierwszy raz i na pewno nie ostatni! Pani Basia z moich włosów zrobiła coś niesamowitego, naprawdę polecam❣️
Joanna
11.05.2022 22:46
Koloryzację , strzyżenie i pielęgnacje . Jak na salon Kèrastase bardzo przystępne :)
Magdalena
17.12.2021 17:27
Tragedia. Drogo. Spędza się tam kilka godzin,bo właścicielka zajmuje się swoimi dziećmi oraz kilkoma osobami naraz. Nie potrafi obcinać. Porażka
It's me
18.06.2021 23:13
NIE POLECAM!
Pierwsze wrazenie bylo bardzo pozytywne, koloryzacja bardzo dobrze wykonana. Jednak z kazdym myciem kolor sie splukiwal (uzywam bardzo delikatnego szamponu i nigdy szampon nie splukiwal mi koloru), po tygodniu koloru wgl nie mam. Zaplacilam za usluge nie mało, bo 290zl. Gdy zadzwonilam do salonu (bo z przyczyn prywatnych w ten dzien nie moglam sie stawic) wlascicielka nakrzyczala na mnie, bardzo zle mnie potraktowala, nie widzac moich włosów i nie zapraszajac mnie do siebie stwierdzila ze kolor napewno sie nie splukal a jesli sie splukal to pewnie uzywam zlego szamponu, gdybym szampon kupila u niej nic by sie z kolorem nie stalo.
Wlascicielka nie dopuszczala mnie do slowa, ciagle krzyczac na mnie.
Nie polecam! Szukajcie czegos innego
Klientka
27.03.2019 21:13
Całym sercem nie polecam tego salonu! Obsługa bez doświadczenia mimo zdjęć żze e szkoleń z znanymi dobrymi fryzjerami. Upiecia tragiczne, koloryzację lepiej wykonać samemu w domu naprawdę.
Zostaw merytoryczną opinię o Studio Fryzur Elitt Barbara Pasternak
Praca Studio Fryzur Elitt Barbara Pasternak - archiwalne oferty pracy:
FRYZJER
Sucha Beskidzka
12.11.2021
Czy pracujesz w firmie Studio Fryzur Elitt Barbara Pasternak lub pracowałeś/aś?i podziel się swoim zdaniem na temat tej firmy.